34554
  • sirdond
    Este 22-től MLG 2012 Winter Championship
  • antgecc
    Tény, hogy a T sokkal micro igényesebb. A zerg tényleg kb A+move. A microja, ha lehet ezt annak nevezni inkább a bekerítésben rejlik. Btw APM nem feltétlen jelent microt.
  • mikromanus
    Lehet ízeltújjú, de most erős túlzással élt akkor. A-move-hoz nem igazán kell APM + silver felett kevés is. Mellesleg kezdőknek írtam, mert kezdőként fogalmazta meg Unknown, vagy ezzel a résszel kezdő szint felett nem értek egyet..:)
    "Zerghez nem kell más csak APM és kis túlzással a-move nekem bejövős. "
  • antgecc
    Unknown enyhén kifejezve sem kezdő, ezek a tanácsok meg kb egy bronze, silver játékosnak lehet segítség, de a szándék a fontos :)
  • mikromanus
    Egy darabig lehet elég az A-move, de akkor már egyszerűbb terrannal nyomulni és mass marinet nyomni minden ellen (ha az ellen zerg akkor tuti). Platinában ez már kevés. Amúgy is kell még pár apróság a zergnek. Helyezkedés, az ellenség körbevétele és jó infestor micro. Ja, meg a derítés persze. Ha ez megvan akkor sok lehetőség van a zergben. Nálam az infestor kezelés gyengécske, így csak viccelődök a játékban és a platinában. Vagy ennek az lehet az oka, hogy csak a "macro" funkciókat/csoportokat rakom gyorsbillentyűre és a sereg nincs controll goup-on? :D
  • unknown nick
    Én láttam az utóbbi néhány napban. De amerikai idő zóna szerint este vagy éjjel közvetít. Az meg nekünk elég kései időpont.

Ritkultak a műsorok ez igaz. Nincs már újdonság a nap alatt, de egy-két exceptional meccset kielemez. Az SC2 igazi korszaka a kieggel jön el. Oda már olyan stratégiai érzék kell majd stb. és a hozadékai, aminek révén a Blizz már KR oldschoool BW szervezőkkel tárgyal.

Hasonló lesz a minőségi váltás, mint anno az SC és BW közt!

Még valami kezd megtetszeni a zerg faj. Bolond voltam, hogy nem váltottam hamarabb. Jobb vagyok a swarmolásban, a sebészi időzítések pedig nálam mára kialakultak (offrace).

Zerghez nem kell más csak APM és kis túlzással a-move nekem bejövős.
  • mikromanus
    Azt hiszem a telepítési könyvtárban van valahol a többi exe fájllal együtt egy fix program is. Az végignyálazza a telepítést, játékot, frissítéseket aztán helyrerak mindent. Legalábbis nálam régebben helyrerakta hasonló helyzetben. Ami régebben ilyen hibát okozott az az volt, hogy megnéztem egy korábbi verzión játszott repet, majd utána kilépéskor nem léptem be bnetre, hanem kiléptem a játékból. Következő indításkor valami elbarmolódott. Elvileg ez már javítva lett. Vagy csak nem néztem azóta béta utáni patch szintű replyket?

Azt hiszem ez a progi lehet a "helyrerako-jólmegmondó-exe":
    StarCraft II Repair
    http://starcraft-ii-repair.software.informer.com/
    A fenti link csak a leírás és az ikon(csavarkulcsos kereszt) miatt raktam be. Alapból szerintem megvan ez minden telepítésnél a megfelelő verzióban mindenki gépén.
  • natalyel
    A Daily-t ismerem, az infót és a linket köszönöm :).
  • sirdond
    day9 daily szokott lenni. meg most van valami red bull által szponzorált verseny amerikában, ott caster. link
  • natalyel
    Mostanában - jó régóta - nem látom, hallom Day9-t streamelni. Valaki tud valami infót róla?
  • Skorzeny8814
    Ez is "megvolt". Az egyik fórumon, amit átböngésztem, valaki bemásolta egy levelezését velük... nem kapott használható választ. Csak van valami megoldás erre.
  • Hegi90
    írj emailt a blizznek.
  • Skorzeny8814
    Nem fogom újrarakni a gépem egy játék miatt... A ccleaner-ezést már próbáltam. A játékot is Perfect Unistaller-el töröltem le, szóval semmi maradék nincs utána. Valami más ötlet?
  • Hegi90
    mármint rakd újra a géped.

Esetleg egy ccleaner-el kukázás+registry wipe
  • sirdond
    Boxer streamel, éppen valami verekedős játékot játszanak :D
  • Skorzeny8814
    Win7-em van
  • Hegi90
    új windows
  • Skorzeny8814
    Mit tegyek, ha a játék indításakor ezt a hibaüzenetet kapom: "An error occurred starting StarCraft II. Please try again."?

Már próbáltam mindent, amit más fórumokon láttam: újratelepítés, update, dirverek frissítése, compatibilitás elleőrzése, minimum követlményeknek való megfelelés, stb... de semmi eredmény. Tudna valaki segíteni.
  • Hegi90
    kurvanagy :D
  • Aradebil2
    kétségbeesésemben már ide is írok: siablo3 kulcs kölcsön/csere vkinek?:)))
  • Hegi90
    tb meg castolt egy magyarról

• Hegi90
  • Prince of Máté
    Epik game!

• sirdond
    hú de meleg volt a vége :D
  • sirdond
    dat strom timing :D
  • Dzsabba
    köszi
  • sirdond
    puma nyert és amúgy döntőbe is jutott
    egyébként link
  • Dzsabba
    mi lett a jyp vs puma vége?
  • sirdond
    valaki nézte a mai iem gameket? a jyp vs puma-t megnéztem még reggel, az jó volt, azon kívül volt olyan amiért érdemes megnézni a rerun-t?
  • Dzsabba
  • antgecc
  • DarkHorSe
    mekkora gyoker oldal ez az sc2.hu
  • Aradebil2
    http://www.facebook.com/BarCraftHungary
    egyik ismerősöm kezdi szervezni,egyelőre az igényfelmérés zajlik,lehet lájkolni
  • sirdond
    én is csak az első game-ről csúsztam le, azóta jó minden
  • Aradebil2
    most jutott csak eszembe,wáááá :( de nekem nem laggol egyelőre
  • sirdond
    kerriörsz omg
  • sirdond
    gomtv elég keményen meghalt :D
    pedig jó döntőnek igérkezett
  • Hegi90

• Aradebil2
    hehe,5 perc után lekapcsolt,de aztán mentem tovább a többi streamre:D