StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
<#levele><#gonosz3>
antgecc
Úgy van.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
Másrészt elég hülye a kifogás is, simán meg lehetne oldani úgy is, hogy a káposzta is megmaradjon és a kecske is jóllakjon úgy, hogy abból a 29 tervezett questbõl 9 csak sidequest...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
De okos ez az ember... mikor kijött sc2, mástól sem volt hangos a fórum, csak hogy mekkora gáz a játék, mert 2 nap alatt végig vitték és ennyi, ezért kár volt megvenni/letölteni...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fpocok
lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkHorSe
n1 copper yeah 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Rage47
ja nekem is a c&c jutott eszembe:S
Muki100
Szerintem a replicant a legrosszabb ötlet az összes új egység közül. Mintha az újabb C&C-kbõl vagy valami más gagyi RTS-bõl koppintották volna.
Arról nem is beszélve hogy túl sok formában lesz hatással a balancera - nehogy azért kelljen a végén nerfelni egy T vagy Z unitot mert az a protossnál túl erõs. Utolsósorban pedig ilyen hülyeséget biztos nem lehet a történetbe sem beilleszteni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

j0nNyKa
jaj most az a bajod hogy a protoss kap pl. mulet? vagy épít egy barakkot, pakol rá nexus-szal tornyot, és berepül a bázisodra harassolni? (ja látom a lenti linken hogy ez másnak is eszébe jutott már)

ugyanmár, ez nem op, csak... protoss! 😄

azon gondolkoztam, hogy milyen elõnye származhat abból, ha drone-t replikál, de egyszerûen annyira jól kiegyensúlyozott serege van, hogy nincs értelme kiegészíteni zerg egységekkel...

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

antgecc
Hát kurvára remélem, hogy ezt még átgondolják és kiveszik.

Fpocok

Fpocok
Most olvasom, hogy le lehet majd replikálni a dronet vagy scvt és építeni más fajú egységeket. lol

How much can you take,before you snap?

Hegi90
Holnap este nem akar valaki kicsit gyakorolni? Jó placementet akarok 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

holy84
Velem "rendszeresen" elõfordul több vs többnél !
Nem egyszer anyáztam már miatta, kiírta favored, mikor nyertem már csak even match volt... bosszantó mert látod betöltõ screenen hogy favored vagy s.favored, örülsz nem örülsz neki vagy stresszel vagy nem... aztán ha nagy nehezen nyersz és látod even match hát meg anyád...
vagy forditva is jártam már tölt be even match "porrá" vernek...majd nézed te voltál favored... és halom pontot levon...
más esetben is jártam már így amúgy csak olyankor ugye nem bosszant annyira 😊

amúgy gondolkoztam már rajta hogy neki állok meccs elött is meg utánna is printscreenelni és riportolom mert velem tényleg elég sokszor elõfordult már...

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Na jól indítottam a szezont... 1/5 és csak saját hibából buktam... legalább lesz hova fejlõdni...

Volt már mással is olyan hogy a meccs elõtt Favored-nek írt ellenfél meccs után már csak Slightly Favored volt?

Hegi90

funday tuesday 😄
7kor kezdõdött

lolSL
szerdán szokott

DarkHorSe
mikor lesz ladder reset?

antgecc
<#eljen>

Egyértelmû, hogy macerás lesz a Swarm Hostot balanceolni, ha túl rövid a cooldown akkor OP lesz, ha túl nagy akkor meg semmit nem ér... Alapvetõen az ötlet szerintem nem rossz, és ahogy hallottam talán 90HP-jük lesz a locustoknak, ami nem is kevés.
Megspékelve egy kis Viper clouddal, egészen használható lesz. Errõl jut eszembe, hogy maga a Viper nagyon hasznos lesz általában, a Marine+tank kombó ellen mostmár nem csak a Muta+ling+bane kombó lesz majd használható.
Szerintem összességében nem panaszkodhatnak a Zergek (én is az vagyok), elég szép buffokat kapunk, és bár csak 2 új egység lesz, de eléggé fû alatt van az a hír pl, hogy a baneling majd tud beásva mozogni, ami azért valljuk be eléggé ütõs lesz 😊
Az egyetlen probléma ami engem foglalkoztat per pillanat az az Overseer kivétele, szerintem így kicsit késõn lesz mobil detektora zergnek ami sok lehetõséget hagy majd Banshee és DT harassra, de ez majd úgyis kiderül idõvel.

j0nNyKa
Azt is megmondtak, hogy lesz normalis beta teszt. Nem tudom, hogy a blizz mennyire szokott foglalkozni a userek velemenyevel, de ha szokott, es tenyleg sok a "cooldown", akkor nincs para, lentebb veszik.

DarkHorSe
hudemegmondtad

Hegi90
Nem igazán tudom még, hogy mire lehet használni, esetleg olyasmikre, amikre eddig air unitokat használtunk (pl tank snipe), vagy épületeket ölni, miközben a fõseregeddel lefoglalod a másik sereget...

Majd meglátjuk, én nem írnám le ilyen hamar, bár a terran orbital spamje problémás lehet.
Amúgy az abaj, hogy a videóban pont sige tankok ellen mutatták be, és nem lehet eldönteni, hogy a sebzés mennyi részét vitték be a tankok, és mennyit az egységek.

Persze, nem szabad félperces gameplay videók alapján ítélkezni, de a swarm host támadási sebessége a videó alapján túl lassú és ez így gyenge, lesz még változtatás, ezt mi is tudjuk, de ahogy most van az nem jó.
edios
azért van különbség beszélni vmirõl v kritizálni vmit. ezek szerint a megkülönböztetés neked még nem megy 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

DarkHorSe
meg hogyan vedekezzunk az arc shieldes proxy assimilator azt meg se jelent a jatek 😄

j0nNyKa
nem tudom, nem próbáltam még, nem láttam eksön közben, ki fog derülni, hogy mennyire használható, és mire

amíg fingom nincs a dolgokról, nem fogom rá sem azt mondani, hogy erõs, sem azt, hogy gyenge

hirtelen így random ötlet: amíg muta harass megy a fõbázisra, leraksz 2 ilyet az exp elé, aztán lehet gondolkozni, hogy mivel foglalkozzon az ellenfél

antgecc
Miért, te úgy gondolod, hogy az a swarm host az úgy oké, ahogy van? A blizz elmondta, hogy ez a zerg egy új siege egysége. Hát ne haragudjanak, de attól nagyon távol van.

j0nNyKa
tök jó, hogy még a közelében sem vagyunk a megjelenésnek, de a zerg egység már most használhatatlan, a zerg gyenge... 😊

ja és persze a terran "torony" az.. húú láttátok? OP!

Hegi: errõl beszéltem, ezért nem aktívkodtam a topicban

Egyet értek. Minimum fele ekkora idõnek kéne eltelnie a támadások között, akkor inkább a támadás erejel legyen kisebb. Egyértelmû, hogy tier 2,5-öt vagy 3-as egység lesz (attól függ, hogy a roachból, vagy a hydrából lehet majd átfejleszteni), ott meg már ez a támadás nagyon nulla. Még tier 1-en is az lenne.
antgecc
Nekem ez a swarm host eléggé nem tetszik. Iszonyat lassan pumpálja a locustokat.... ez így kb. nulla.

Fpocok
Nem. Erre kérdeztem rá. Akkor valszeg átfutottam ezt a dolgot, mert most láttam/hallottam elõször.

j0nNyKa
mit jelent az hogy nincs benne? bemutatták hivatalosan, hogy az ultra kap burrow charge abilityt

vagy én értem félre a kérdést?

Fpocok
WoW Szép. Azt hittem csak kampány meg új egységek lesznek 😄
De ez az ultra charge vagy mi, ez nincs benne. Ugye?

miért,mennyibe kerül majd? azt nem látom sehol

Mibõl? És akkor mi akadályozza meg a Z/P barátunkat abban, hogy bedarálja a Terran bázisait? Nincs annyi gáz a világon - vagy ha van, akkor már alapból elõnybe került, tehát megérdemelten uralja a mapot.
meg elképzelem,ahogy a terran telerakja az összes potenciális expet shredderekkel,aztán sok sikert...

akkor mi van,ha replicant-tal lemásolsz egy csomó sentry-t és azokkal massols phoenix-eket 😄

közben colora techelek és ha zerg hydrárakat hoz pl,akkor instant win 😄

edios
hogy lehet majd védekezni arc shieldes proxy assimilator ellen elsõ pár percben? 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

lolSL
http://www.teamliquid.net/video/streams/Khaldor

eswc döntõ stephano vs mana, mc-t marinekinget már kiverték

j0nNyKa
fufu, sirnak a zergek

egyebkent az tenyleg vicces lesz, ha a tossok ilyen mass-air taktikaval szetalazzak a zerget

lehet visszaszokni a 6poolra 😄

j0nNyKa
ez big lajk, bar a marine a kedvenc egysegem, imadtam ahogy potyog 😄

Hegi90
"jön azért zergnek is buff"

és melyikkel szeretnéd kinyírni a phoenix-oracle-t?
- charged ultra
- viper - ha a dark swarm skillje megakadályozná a gravitont, még azt mondom talán
- swarm host
- creep nélkül gyorsabb hydra, amit ugyanúgy felkapkodnak a phoenixek 😄

Kb a jó elhelyezkedésû 3-4 infestor buffolt infestor ami hatásos...

Na de befejeztem, mert az lesz megint, hogy sírnak a zergek. 😛

antgecc
Azért nem nagyon összehasonlítható a kettõ... :S

Hegi90
csak off-creep buff, nem?
creepem eddig is volt a bázison...

kieggel nem csak oracle jön hanem a hydra speed buff is szóval... azokkal még lehet esély nem csak az oraclet kell nézni jön azért zergnek is buff.

Hegi90