StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
V9ykn8_TZL0
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Hát kinek a pap kinek a papné 😄 az tény ,hogy a játék java része dotából van mivel slardar , sand king , naix meg még egy rakat hero dotából van meg warcraft 3 is ott van mellette de akkor is ez egy külön játék , egy elõddel eddig minden dotásnak tetszett 😊 csak még sok az imba cucc
tudtam, hogy ez lesz. blizzcon után a nagy büdös semmi. fél éve még azt mondtuk, hogy az lehetetlen, hogy a blizzconig húzzák a beta bejelentését! ehhez képest most ott tartunk, hogy ha kicsit is tovább húzzák a bejelentést október végénél, szerintem betat bizony csak jövõre kapunk
MJ rulz Pink Team The Only One
Szóval én az alapján mondtam, hogy a csata lefolyások érdekesebbek és hosszabbak voltak, mint az SC -nél. Valóban kialakult valami frontvonal, mint egy háborúban.
Viszont az SC hangulatosabb volt az összképben.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Én, bár tetszik az SC, sokkal jobban örültem volna, ha a TA részesül akkora elismerésben, mint ez elõbbi.