StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
We’ve just about finished making some cool #StarCraft2 website updates – expect to see them live soon! http://www.StarCraft2.com

V9ykn8_TZL0

Davidus
érdekesség

Blizzcon 2010 július 30?

V9ykn8_TZL0

duke nukem forever vs starcraft 2 ? let's go

Rage47
ki gondolta volna...😄
TurboX
Phoenix007
No problem, de ha jól emlékszem, privátban már megbeszéltük a dolgot 😊

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

bélanéni
Ne haragudj, hogy még csak most írok, de már nincs meg. Elég gyorsan elvitték. Azért köszi!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Beast Machine
Az optimista jobb kifejezés.

...vágod?

TurboX
"eleje"

bátor vagy
Rage47
beta kulcsokat kiosztották már?
3P
köszi

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

2010 eleje.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

3P
Lehet tudni, hogy mikor jelenik meg?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

ProGabe
ez igen, nagyon jó volt, az eddigi legjobb! az összes BR-nek minimum ilyen taktikákat és tech-et kellett volna felvonultatnia

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
végre<#eljen>
Ghost Powa 😛

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Rage47
jó kis meccs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt hittem a protoss nyer egy ideig😊
Davidus

V9ykn8_TZL0

Phoenix007
Engem viszont lehet, hogy érdekelne. Bélanéni, meg van még a cucc?

MEdievil
Ha ennyire hiányzik valamid legalább ne reklámoznád <#sniffles>

F

Bogdogege
De jó hogy ennyi TORRENT oldal van.Nem került semmibe <#ravasz1>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

bélanéni
Ezzel most biztos a lelkedbe gázoltam. Pedig nem akartam esküszöm <#rinya>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Kandurex
Látom a Diablo topikba is beírtad...ejnye, ez nem piac tér. <#ticking> Mert, hogy még egy helyre, csak - csak oké, de...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bélanéni
Srácok, remélem nem lesz belõle gond, hogy itt hirdetek, de van egy eladó, bontatlan Echoes of War (Legendary Edition) Blizzard zenei kiadványom. Nagyon magas színvonalú mind zenei- mind hangminõség tekintetében. Kettõt rendeltem anno, de kiderült hogy a másodikra nincs szükség. Errõl van szó: http://eminenceonline.com/site/shop.php?pID=2, és innen is lett rendelve. Az eredeti ára kb. 12.000 ft szállítással. Én 7.000-et kérek ami tartalmazza a PK-et is. kmonyesz (KUKAC) gmail (PONT) com -om lehet érdeklõdni!

Phoenix007
HD-ban fent van ez valahol?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Értem.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

OFF:
Hát kinek a pap kinek a papné 😄 az tény ,hogy a játék java része dotából van mivel slardar , sand king , naix meg még egy rakat hero dotából van meg warcraft 3 is ott van mellette de akkor is ez egy külön játék , egy elõddel eddig minden dotásnak tetszett 😊 csak még sok az imba cucc

Köszi nem érdekel. Maradok az eredetinél. Mellesleg ott több a lehetõség (lásd W3 map, ezért más 'játékok' is vannak benne)

Szerintem a sima is király 😊 de az új Heroes of Newerth szerintem jobb bár még béta vannak hibák benne de azért nem rossz még 3 meghívom van hozzá.

SC dota <#finom>

Ebbõl a blizzard kevés %ot kap, persze õk is jól fognak járni. Ez inkább a közösség miatt lesz. És nem biztos hogy fizetõs lesz minden, ezt az alkotó és a blizzard döntheti el.

Áh, szerintem egy játék akkor az igazi ha nem kell utána érte fizetni semmit játék és utána semmi, így az igai ha már fizetni kell egy map ért meg ilyen apróságokért akkor azt hiszem egy játékot el is kell temetni, és nehogy azt mondja valaki ,hogy a szegénység miatt csinálják mert wow egymaga bõven eltartja õket.

Biztos lesz dota itt is - igaz pénzért veheted majd meg az új battleneten 😊
Utóbbi pár hónapba egy értelmes hír nem volt kivéve azt ,hogy a béta és a kiadás is csúszik a többi hülyeség a jól megfogalmazott semmi, azért várom továbbra is de már egyre jobban nem érdekel😄 az új dota klon nagyon leköt remélem warcraft 4 nek is eljön még az ideje.

ProGabe
de jók ezek az új hírek. hm, várjunk csak! <#idiota>

tudtam, hogy ez lesz. blizzcon után a nagy büdös semmi. fél éve még azt mondtuk, hogy az lehetetlen, hogy a blizzconig húzzák a beta bejelentését! ehhez képest most ott tartunk, hogy ha kicsit is tovább húzzák a bejelentést október végénél, szerintem betat bizony csak jövõre kapunk

Nem rossz grafok! Thx a linket...

Daell Drow
koszonjuk<#worship>
Phoenix007
Na, ha már ekkora uborkaszezon van, szedtem össze nektek egy pár fan artot a deviantart.com-ról. Klikk!

5c0rp330n
jó, ez a cikk még hagyján, úgy általánosságban beszéltem az oldalról.

Phoenix007
dumával*

Phoenix007
Sztem a cikkel nincs semmi gond. A hozzászólásokkal sem volt, amíg nem jöttek a fogyatékosok a TA > SC dunával...

csuszi
én a codos részeken szotam olyanokat olvasni hogy a hajam az égnek áll. közük nincs a versenyszinthez. te jó atyaég mennyire sötétek.

MJ rulz Pink Team The Only One

5c0rp330n
felesleges idõt pazarolni erre az oldalra. én ott már olyanokat olvastam, hogy a hajam égbeállt tõle, iszonyatosan sötét hely. majdnem olyan sötét mint a gamestar. a cikkek is többnyire kritikán aluliak, de amit az ott hozzászólók mûvelnek, az nagyjából az isten állatkertje, és ott nem csak alacsony a kerítés, de nincs is olyan egyáltalán.

Lammer
mondjuk ez teny 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kandurex
Nem tudom, én pont, hogy csak az alapjátékkal játszottam.

Szóval én az alapján mondtam, hogy a csata lefolyások érdekesebbek és hosszabbak voltak, mint az SC -nél. Valóban kialakult valami frontvonal, mint egy háborúban.

Viszont az SC hangulatosabb volt az összképben.

Lammer
TA nagyon sokat koszonhet a moddolasnak, nem? scnel ez annyira nem lett trendi... most, jo vagy rossz, azt mindenki dontse el maga 😛

Kandurex
Azért én nem írnám le a TA. -t. Az ottani harcvonalas csata mezõk reálisabbak voltak ill. azok mint a SC csatái, nem beszélve a komplexebb játékmenetig.

Én, bár tetszik az SC, sokkal jobban örültem volna, ha a TA részesül akkora elismerésben, mint ez elõbbi.

Lammer
no para 😄 sok idiota... beirtam, de mar banom is... :]