StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár a Te stílusod, hagy némi kívánni valót, nem egy két emberrel láttam, hogy milyen lekicsinylõen beszélsz a fórumon. Változtass ezen.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MJ rulz Pink Team The Only One
Lehet, hogy a Blizzard játékok grafikailag elmaradottak voltak, azonban olyan látványt és ezáltal hangulatott teremtettek, hogy ezt észre sem venni.
WC3 feeling. Mikor felnézek egy meccsre egy nagyobb kihagyás után, mindig rácsodálkozok, hogy bazd ez milyen rohadt jól néz ki még mindig.
Jó grafika, szar játék
Jó játék, szar grafika
és esetleg:
jó játék, jó grafika? Volt már rá precedens.
Mert hát ugye a "jót" adja hozzá a Blizzard, grafikus meg programozót lehet felvenni tucatszám...pénzük az volna rá, nem kevés.
vagy én is írjam ide, hogy ott miket mûveltél moderátor létedre?
amúgy csak hogy mennyire vagyok kompetens, cod2-ben cb-én 8. coltam eu létrán. és amikor kivonultunk a létrákról, minden ladder-ben top 20 volt magyarban, eu ban pedig midnenben 1200+ pontosak. így már mondhatok véleményt? vagy csak az mérvadó, ami a tieddel egyezik?
mondjuk inkább érdemben reagáltál volna arra amit mondtam, de ugye én tudom hogy az neked nem igazán megy😊 emlékszem mw2-bõl😊
Egyébként korántsem biztos az, hogy a maga korában techdemó szintû grafika az esztétikusabb, az idõtállóbb, az átláthatóbb. Inkább ezek a szempontok számítanak.
Ezzel én is így vagyok, minden játék terén. De hát sajnos eddig nem sok játékról mondható el ez... 😞
az elsõt se az tette legendává, ha ez is legenda lesz, ezt se az fogja.
és körbe lehet nézni wcg-én milyen, és hány éves!!! játékok mennek. 100éves sc és warcraft? cs? stb... én pl leszarom mennyire szép, hozza az elõd szintjét, és megbékélek vele😊😊😊
Bocs de ezt nem tarthattam vissza.Szerintem 2 hét Sc2 játszás után ujra Brood Wart fogok játszani.<#hehe>#hehe>
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
F
------
ertéesrajongók miért vagytok annyira elszontyolodva? hamarosan kiadnak egy csodálatos játékot amit garantáltan nem fognak csúsztatni hisz a vak is látja hogy komoly ellenfele lesz az escének, sztem a kép magárért beszél
véaesdékettõspontdé
“Cataclysm is still relatively early in the development stages”
SC2 meg már július óta béta állapotban van csak a battle.net miatt nem tudták elindítani.
viszont a WoW 3.3 után(decemberben vagy január elején jön) már a battle.net 2.0át fogja használni szóval már nem lesz mire fogni az béta csúsztatgatást😛
V9ykn8_TZL0
BattleTag: zydar#2910
BattleTag: zydar#2910
nem az a bajom, hogy sokáig szöszmötöl a Blizz, hanem az, hogy 2 havonta jön valami új hír, az is egy kép...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
demigod
supreme commander
warhammer
nincs ötlet
Egyiknek sincs semmi köze sc 2 höz.
õk már 2007ben tudták hogy 2009ben akarják kiadni
V9ykn8_TZL0
A Starcraft 2 grafikája egyáltalán nem korszerû (ez nem jelenti azt, hogy csúnya!!!), ez szerintem vitán felül áll. Talán ha nem csúszott volna bizonyos okokból éveket a kiadása akkor nem ez lenne a helyzet, de jelenleg ez van, ezt kell szeretni.
ez ugyebár 100% gameplay, a hajón mászkálós részbõl
a "rendes", izometrikus nézet is természetesen teljesen rendben van. ja, amúgy kit érdekel a grafika? <#wow3>#wow3>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Saor Alba