StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
He? Személyeskedés? El vagy tévedve.

Bár a Te stílusod, hagy némi kívánni valót, nem egy két emberrel láttam, hogy milyen lekicsinylõen beszélsz a fórumon. Változtass ezen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

csuszi
emlékek megszépülnek. de ha szép lett volna, vagy csúnya, teljesen mindegy, sc2-õben nem a grafika a lényeg (szerény személyem szerint más játékokban sem). és ezzel illik tisztában lenni 30-35 évesen, mert hogy egy tinit behülyítenek a csilli-villi grafikával azt még megértem, de azért idõsebbnek az számítson mi a külcsín?

MJ rulz Pink Team The Only One

Lehet, hogy a Blizzard játékok grafikailag elmaradottak voltak, azonban olyan látványt és ezáltal hangulatott teremtettek, hogy ezt észre sem venni.

WC3 feeling. Mikor felnézek egy meccsre egy nagyobb kihagyás után, mindig rácsodálkozok, hogy bazd ez milyen rohadt jól néz ki még mindig.
Kandurex
...ehh...valahogy úgy érzem, hogy egyesek nem tudnak különbséget tenni a két véglet között, azaz számukra csak így létezik a megítélés:

Jó grafika, szar játék
Jó játék, szar grafika

és esetleg:

jó játék, jó grafika? Volt már rá precedens.

Mert hát ugye a "jót" adja hozzá a Blizzard, grafikus meg programozót lehet felvenni tucatszám...pénzük az volna rá, nem kevés.

csuszi
látom személyeskedésben még mindig jó vagy, hogy jön ehhez a topichoz az mw2?
vagy én is írjam ide, hogy ott miket mûveltél moderátor létedre?
amúgy csak hogy mennyire vagyok kompetens, cod2-ben cb-én 8. coltam eu létrán. és amikor kivonultunk a létrákról, minden ladder-ben top 20 volt magyarban, eu ban pedig midnenben 1200+ pontosak. így már mondhatok véleményt? vagy csak az mérvadó, ami a tieddel egyezik?

mondjuk inkább érdemben reagáltál volna arra amit mondtam, de ugye én tudom hogy az neked nem igazán megy😊 emlékszem mw2-bõl😊

Pedig technikailag nem volt az sem annyira kiemelkedõ. Érdekes, hogy a játékot 9.5 pontra értékelõ IGN 6 pontot adott a grafikára.

Egyébként korántsem biztos az, hogy a maga korában techdemó szintû grafika az esztétikusabb, az idõtállóbb, az átláthatóbb. Inkább ezek a szempontok számítanak.
TurboX
sc megjelenésével simán hozta grafikailag az akkor elvárható szintet ami sztem a folytatásra is elmondható lesz pesze nem egy állóképet ill. tökig bezoomolt gémpléjt kell nézegetni hanem a játékot egészében, mozgás közben. ha a hangulat meglesz (ami majd csak akkor fog számomra kiderülni ha majd játszok vele) akkor az elhanyagolható tényezõ lesz a hogy a márín páncélja miért nem veri vissza a fényeket.. én egyedül a keszekuszaságtól tartok jelenleg nem a grafikai megvalósítástól
Kandurex
Azért nem fogsz nagyon megharagudni, ah kicsit még is csak jobb lenne? Ugye? 😊

Ez a graf bõven jó, nem kell ide több.

Kandurex
Valószínûleg jó játék lesz, viszont a grafikát nagyon kell még csiszolni, mert eléggé elmaradott. Egyébként visszagondolva, elég tûrhetõ volt a kinézete a megjelenésekor a SC 1-nek,...szóval, egyelõre ez visszalépés, ha már mindenképpen összehasonlítjuk. Nem látod be, egyéni gond,...neked még az MW2 is tetszik, ez mindent elmond mennyire vagy kompetens egy jó játék megítélésében 😊

csuszi
ja és hogy hozza-e az elõd szintjét, az nem fog kiderülni a kezdõ hetekig, milyen lett a balansz. az hogy grafikailag milyen, hogy milyen a single, az a kutyát nem fogja érdekelni. az csak egy kis plusz, egy kis többlet. a lényeg a multi, és az milyen jó, attól függ milyen balanszos, milyen sok egység van, mennyi lehetõség van a jövõben újabb és újabb trükkökre. ez pedig elõre nem jósolható videókból, sem demo-ból. de azért a blizzard nem arról híres, hogy elbaszná a játéksorozatait. lásd diablo vagy warcraft. és azért ilyen múlttal illik nekik bizalmat szavazni, de persze károgók mindig is lesznek.

csuszi
blizzardnál nem egészen volt még olyan, hogy csalódás legyen az utód. pedig volt egy pár folytatásuk😉😊

Dizson
WoW. <#buck> Persze grafikailag úgy csinálják. 😊

SLICK
"hozza az elõd szintjét"
Ezzel én is így vagyok, minden játék terén. De hát sajnos eddig nem sok játékról mondható el ez... 😞

csuszi
aki starcraft-ban a király grafikát keresi, az eltévedt.
az elsõt se az tette legendává, ha ez is legenda lesz, ezt se az fogja.
és körbe lehet nézni wcg-én milyen, és hány éves!!! játékok mennek. 100éves sc és warcraft? cs? stb... én pl leszarom mennyire szép, hozza az elõd szintjét, és megbékélek vele😊😊😊

Nem véletlen van, minden Blizz játékot úgy csinálnak, hogy az is tudja élvezni aki nem gazdag. És ez meg is hozza a sikert.

Nem tudom szerintem nem olyan szar ez a grafika nem is jó de nem is olyan rossz nézd a jó oldalát (legalábbis az enyémet) nem kell új gép hozzá😊) és ez sok embernek nagyon jó.

Kandurex
Ilyen alapon tolhatom a windowsos fekete macskát is, multiban az is ász <#zavart2>

Hawk06
Sok hülyegyerek meg az ök grafikájuk!
Bocs de ezt nem tarthattam vissza.Szerintem 2 hét Sc2 játszás után ujra Brood Wart fogok játszani.<#hehe>

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

MEdievil
Agyon verném azt aki ezt a modellt készítette de azokat még inkább akik szétbarmolták a CnC-t <#shakehead> Kedves EA igazán köszönjük <#wilting>

F

Azta az is készül ? annak meg mi köze az sc hez?😄 labdába se rúg kb.

Sajnos nem. Ez a CnC4 lesz :s

Ez az új supreme commander lesz ? az egy szar ha az 😄 1 jobb volt sokkal utálom ezt az anya ország adja a pénzt stílus -_-

TurboX
+1
------
ertéesrajongók miért vagytok annyira elszontyolodva? hamarosan kiadnak egy csodálatos játékot amit garantáltan nem fognak csúsztatni hisz a vak is látja hogy komoly ellenfele lesz az escének, sztem a kép magárért beszél

véaesdékettõspontdé
Davidus
jövõre 2 játékuk fog megjelenni és nekik az a jó ha a 2 között minél több idõ telik el. szóval SC2 104% hogy kijön az elsõ félévben.

“Cataclysm is still relatively early in the development stages”

SC2 meg már július óta béta állapotban van csak a battle.net miatt nem tudták elindítani.
viszont a WoW 3.3 után(decemberben vagy január elején jön) már a battle.net 2.0át fogja használni szóval már nem lesz mire fogni az béta csúsztatgatást😛

V9ykn8_TZL0

Én márciust😄

Davidus
én is😄

V9ykn8_TZL0

Ej de optimista vagy...

BattleTag: zydar#2910

Közel az út vége. Januárban béta én azt mondom 😄
És a vicc az hogy Blizzard megteheti ^^

BattleTag: zydar#2910

ProGabe
naccerû, hogy ilyen kamerás szarokat "kell" nézegetni, amikor már rég betaznunk kéne. mit betázni, fullal játszani!

nem az a bajom, hogy sokáig szöszmötöl a Blizz, hanem az, hogy 2 havonta jön valami új hír, az is egy kép...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
na ez már legalább nézhetõ csak marha lassan bufferel
Davidus
Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Arra gondolt, hogy ezek is hangulatban, színekben hasonlóak mint a Kandurex által rakott screenshot, és ezek 'jónak' számítanak.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

legfölsõ company heroes talán nem vagyok benne biztos.
demigod
supreme commander
warhammer
nincs ötlet

Egyiknek sincs semmi köze sc 2 höz.

unknown nick
Úgyis low textúrán játszok majd kb. 1 év játék után, aztán még a textúrákat is kiszedem és csak színes poly-kat nézek, hogy ne zavarja a meccset <#awink>

Davidus
éveket? jelen állás szerint csak fél évet csúszik. az hogy 2007ben lett bejelentve az egy dolog.
õk már 2007ben tudták hogy 2009ben akarják kiadni

V9ykn8_TZL0

Ja, ennek a képnek nagyon sok köze van az RTS gameplayhez... De ha nem érdekel a grafika miért veszed a szívedre? 😄
A Starcraft 2 grafikája egyáltalán nem korszerû (ez nem jelenti azt, hogy csúnya!!!), ez szerintem vitán felül áll. Talán ha nem csúszott volna bizonyos okokból éveket a kiadása akkor nem ez lenne a helyzet, de jelenleg ez van, ezt kell szeretni.
ProGabe
ha már "ráközelítünk RTS-ben az egységekre" képet linkelsz, akkor jöjjön sc2-bõl is egy:

ez ugyebár 100% gameplay, a hajón mászkálós részbõl

a "rendes", izometrikus nézet is természetesen teljesen rendben van. ja, amúgy kit érdekel a grafika? <#wow3>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ugyan mirõl beszélsz???

Rage47
Elvakította az xbox<#szomoru1>
Elvagy tévedve, de nagyon. 😄

Kandurex
Remélem, hogy elkezdik a grafikát javítani, mert ez, még 10 éve is gáz lett volna.

Solten
14 uj kep: link

Saor Alba

TurboX
szép az új dizájn bár azt hitem megtöltik egy kis tartalommal, tévedtem..
ProGabe
biztos kicserélték az impresszumot, meg kivették a már elvetélt unitokat :\ 😊