StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Hat ha eddig nem jott semmi hir, akkor mar szvsz nem fogjak elkezdeni iden.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Kizártnak tartom hogy karácsonykor kezdjék. Pihenni fognak 😊De utána csak hetek kérdése szerintem <#ravasz1>
MrStokes
Valami mar lehetne, mert mar rongyosra neztem a 4 battle reportot...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Beast Machine
Lassan el kéne kezdeni készülni a karácsonyra, hátha Blizz bácsiék megajándékoznak minket valami fincsi bétával (tudom, tudom, de reménykedni még szabad!).

On the first day of Christmas Blizzard gave to me
A brand new SCV...

...vágod?

csuszi
nem. csak odamentek, nem bányásztak.

MJ rulz Pink Team The Only One

MrStokes
Idezet az oldalrol:

Auto-Mine
This feature allows you to set your main structures (Command Center, Hatchery, Nexus) rally point to a mineral node or vespene geyser. By doing this it allows a worker to automatically start mining once it has been created. This automates the mining process tenfold.

Nem azert, de ez mintha mar az elso reszben is mukodott volna.

csuszi
ja

TurboX
az írás ma nem megy.... *fázisnál
TurboX
pusztán arról lehet szó hogy a parasztok egybõl elindulnak a minerálok/gáz felé ha kijelölöd a gyártási fizisnál (rally point)

legalábbis én így vettem ki
Auto-Mine
Nem vagyok profi angolos de ez azt zárja ki amikor elején elõször kijelölöm a 4 melost aztán ráküldöm öket a mineralra aztán 3 at másikra 2..1 ? Ennek a technikának a kizárásáról lenne szó?

Kandurex
Jön a nyüves télapó....kellett valami sapka..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TurboX
jó a sapid
Kandurex
hm,

TurboX
+ ugye az új egységek adta lehetõségek
TurboX
itt felsorolják
Kandurex
Valaki tudja esetleg összegezni, hogy eddig mik derültek ki a multiból? Úgy értem milyen játéktechnikai újdonságok. Kíváncsi vagyok.

TurboX
"Én ilyen gagyi videót még nem láttam Blizzardtól mint ez a zerges förtelem.."

csóri..
Solten
MaSzKa
mire megjelenik addigra nyugdíjba megyek :S

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kandurex
Lehet ez a szerencsém, nagyon keveset néztem ilyen cam cuccból belõle, inkább a képeket nézegettem.

TurboX
ezek a videok kicsit már unalmasnak tûnnek számomra (lehet az hádé vagy ilyen kamerás szutyok), bele-beletekergetek de végignézni már nem tudok egyet sem, a legutóbbi béert is csak átfutottam. sebaj majd béta tájékán beindul ismét a hájp gépezet
Kandurex
Mondjuk ez a két videó az irgalmatlan karattyolás mellett is piszok hangulatos...és még szépnek is tûnik!

Kandurex
Majd jól lentebb veszed akkor a részletességet 😉

xNoodlex
Én megharagszom, mert ha még sokat csiszolgatnak már lehet nem fog elfutni a gépemen. 😄

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Rage47
<#hehe><#nevetes1>
Én majd jól lewarezolom, aki megcsinálja hozzá az sc1 multijának a folytatását annál meg nyomok egy donation gombot .

Kandurex
8db mi? ..te csak készülj...messzi távolban egy bantu négert látok...😄

Davidus
ja és a battle.net is fizetõs lesz

V9ykn8_TZL0

Davidus
de változott. már 8 darabban jön

V9ykn8_TZL0

Rage47
nem változott
Davidus
itt most az enginerõl van szó. aról hogy 3Dben ugyanannyi egységet bír el mint anno az SC1.
amúgy meg

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Mert mi van a multival? 😊 Egyébként egyáltalán most mi az álláspont? Legutóbb, ha jól emlékszem az volt, hogy darabokba jön a játékok. Ez azóta nem változott?

Davidus
" hogy milyen a single, az a kutyát nem fogja érdekelni. az csak egy kis plusz, egy kis többlet."

heh? Blizzard szerint minden második eladott SC CDkey lépett csak fel battle.netre.
rengetegen vannak akik csak a single miatt várják a játékot.

V9ykn8_TZL0

Nem a 100 egységtõl lesz jó RTS. Qrvára csodálkoznék ha 10bõl 1 multi gémben látnál 100 egységet egyszerre . Ha meg minden játékban 100 egység van a képernyõn az úgy meg klisé.
Szóval kérjük vissza az arany középút sc1 multit az újat meg adják el a 12éveseknek.

Én megvárom amig "visszabutitják" (LOL!) SC1-re a multiját, a singlet meg végigviszem addig.

Kandurex
Ja, ja, csakis azért 😊

Rage47
Szerintem is jobb, mint pl. egy RA3 vagy C&C4.
Talán mert ott az embereket a játék érdekli, úgy látszik máshol meg a grafika, ezért. 😛

Davidus
hányszor kell még belinkelni ezt a videót?
egységeken önárnyék meg minden szar és százasával lehetnek egyszerre a képernyõn😛

V9ykn8_TZL0

Warez részhez hozzá szólnék ,én csak azokat a játékokat veszem meg amik nagyon tetszenek mint mindenki más , de ha nincs demó, vagy éppen nincs 10-12 k egy játékra akkor nem játszhatsz? Személy szerint sc 2-t is lefogom tölteni elõször kipróbálom singlet és ha jó úgy is megveszem.Ez már csak így megy. Ez a csodálatos a warezba ,hogy kitudod próbálni a játékokat és ha ilyen nagy legal playernek érzed magad azt azért tedd hozzá ,hogy a rendõrségen dolgozó emberek 85-90 % a ugyan úgy warezol mint ahogy te vagy én.

A tényleg jó játékok mindig sikert aratnak, persze ez kategória függõ is.

Kandurex
Ebbe annyira nem vagyok biztos, jól lenne valami role-play demo az mindent elárulna,...bezzeg a koreaiak már szabályos bajnokságokat tartanak, mi meg semmit nem kapunk :/

Kandurex
Általánosban írtam, csak közvetlenül utánad ment.

Szerintem szebb mint sok mai RTS, és nem azért mert directx143.21öt használ, hanem mert az összehatás nagyon is szép. És most nem kell idehozni a WICet és hasonló játékokat ide keverni, mert azok realisztikus dolgok alapján készülnek, ez meg Scifi. Szóval pontosan olyan a graf amilyennek lennie kell.

1. Ezt nem tudom, hogy kinek szántad, én még csak célozni sem kívántam ilyesmire. Arra gondoltam, hogy a Blizzard játékainak grafikáján megjelenéskor is sokan húzták a szájukat, mégis szépnek számítanak a mai napig. Ehhez képest a videók alapján (nem az alábbiakra gondolok, azokkal nem szenvedtem) folyamatosan csinosodó SC2 esetében nem látom azt, hogy kilógna a sorból.

2. Ezzel azt sem mondom, hogy nem ártana elõrelépés, de különösebben nem is igénylem.

3. Továbbá az sem zavar, ha ennél komolyabb elvárásaid vannak, persze beleképzelni a hozzászólásomba bele lehet.
Dizson
Nem értem mi a baj ezzel a graffal. Túl sokat krájziszosztatok. <#shakehead><#zavart2>

Davidus
Davidus
Davidus
a tegnapi gémek valamivel nagyobb felbontásban
egy
kettõ

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Egy játék megítélésében elfogult leszek, ez természetes, ezt hívják: SZUBJEKTÍV megítélésnek.

Viszont objektívan viselek a fórum részére.

És...ha nem gond, térj vissza a topik eredeti témájára.

csuszi
vagy esetleg tudják, hogy nem számít, ne legyen ronda, és csók, és az erõforrásukat másra "pazarolják". eddig bevált😉 ugye nem kell sorolni a játékaikat?