StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
És a zergek se ugy vannak jelölve,mint az 1. részben,pedig pnt az ilyen apróságok tetszettek,h mikor sérül a zerg olyan hõkameraszerûen volt megoldva a hudon az egység állapotválzotása...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
kaptatok beta kulcsot a blizzardtol,vagy van valami "alternativ" modja a jateknak??😊
ha lenne, meghallgatnam,es megkoszonnem....
Szerintem kb. itt lehet: C:\Documents&Settings\USER NEVED\Application Data\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache
Valami ilyesmi.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
#5454: elárulhatná az illetõ hogy mi a tököm lenne a valaha volt legjobb rts, ha nem az sc1. sok láma...
MJ rulz Pink Team The Only One
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egyértelmûen pörgõsebb a BW-nál, plusz "hardabb" lett a counter rendszer sok esetben, ami szintén fokozza a hatást. Gondolom faster lesz az alap sebesség, néha azt hittem, véletlen felraktam duplára (ami nincs is, csak 3X).
A játékmechanikai balance nagyon rendben van, ezt már most meg lehet állapítani, a numerikus egyensúlyozásra meg van még idõ bõven.
Ami nem tetszik: szar a zene és a narrátor hangok is (teljesen lelombozott), a menü - bár letisztult - jellegtelen. Minimapnél nem bánnék több opciót. Unitbarra igazán odaférne a sebzés is, nem 800*600 van már, a tooltipbe meg mehetne a sebzéstáblázat, de ragaszkodnak a régi verzióhoz valamiért.
Nekem marhára bejön, csak ez a nagyon pörgõs játékmenet kissé meredeknek tûnik. Nem lankadhat a figyelem 1mp-re sem.
Egyedül a ligák miatt bízom benne, hogy nekem is lesz sikerélményem.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha egyszeree jonnenk ki ugy elhasalna, mintha nem is letezet volna. Az elsot is csak a total anihilation miatt ismerem még mindig.
"Kisebb elfogultságot vettem észre a cikkben, pl a "a világ legjobb stratégiai játékának folytatását" mondaton megakadt a szemem"
"jó a grafika bár szerintem egy felül nézetes sz***r"
"A S. Commander 2. része nagy riválisa lesz ennek. Én inkább azt várom mint ezt. Mint ha annak jobb lenne a grafikája és sokkal pörgösebb lenne. De igy képek és videók alapján nehéz meg itélni. Amúgy egy kérdésem lenne. S. Commander 2-be lesz Single Player mód? Ha nem akkor ez a játék is felejtös."
berlinboy: AI ellen csak pár nap múlva fogsz tudni(?) játszani. Egyelõre "csak" replay, ami szerintem elsõre megteszi.
Épp most néztem meg egy David Kim-es meccset, és nem értem miért õ nyert, amikor teljesen lerombolta a másik srác a bázisát.
Bocs az amatõr kérdésért - sajnos a SC1 kimaradt az életembõl - , de pontosan mi számít gyõzelemnek? <#help>#help>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
még csak replayeket lehet nézegetni, gyenge ai ellen nem lehet skirmisht tolni? és mikortól lehet majd?
Leírom pontosan a menetet:
1. Leszeded innen az US klienst: Kliens (torrenttel)
2. Telepíted egy általad megadott mappába.
3. Letöltöd ezt: Battle.net crack
4. Kicsomagolod a SC2 \Battle.net mappájába
5. Letöltöd innen a replay fileokat: Replayek
6. Kicsomagolod ide: Docs&Setts\USER NÉV\My Documents\SC2 Beta\Replays\Multiplayer (az utolsó 2 mappát asszem létre kell hozni)
7. Letöltöd ezt: Cache
8. Kicsomagolod ide: C:\Users\USER NÉV\AppData\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache
9. Elindítod a játékot, már nem kéri a bejelntkezést. Bemész a Replay menüpontban, azon belül Multiplayer, és kiválasztod, melyiket akarod lejátszani.
Megjegyzés1: amikor én csináltam, a Battle.net crack és a Cache még más volt, ezeket még nem próbáltam, de kell hogy menjen.
Megjegyzés2: a fenti elérési utak Win Vista és 7 alatt érvényesek, XP alatt ennek az ottani megfelelelõjét kell behelyettesíteni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ASUS P5KC, Intel C2D E8400 @ 3,8Ghz, 2x2GB G.Skill Ripjaws DDR3 1333Mhz, ASUS EAH5770 CuCore 1GB GDDR5
Nony/Tyler(P) vs David Kim(Z)(Part 1) 720p
Nony/Tyler(P) vs David Kim(Z)(Part 2) 720p
http://www.youtube.com/watch?v=b543j-YX5JQ&feature=channel
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ám pirate bay.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ