StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Valaki erre?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

berlinboy6329
Nyöööö....most vettem csak észre,h ha lõnek egy épületet,az nem rongálódik,csak egyszerûen felrobban a végén...Tök gagyi:C

És a zergek se ugy vannak jelölve,mint az 1. részben,pedig pnt az ilyen apróságok tetszettek,h mikor sérül a zerg olyan hõkameraszerûen volt megoldva a hudon az egység állapotválzotása...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rejtett fájlokat láthatóvá tetted?

setuh
az a baj h nincs local mappam csak blizzard entertainment es azon belul pedig nincs battle.net mappa se :\

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

huha...itt mar van aki jatszik???
kaptatok beta kulcsot a blizzardtol,vagy van valami "alternativ" modja a jateknak??😊
ha lenne, meghallgatnam,es megkoszonnem....

Na az én gépemre már írja is a Béta ,hogy kevés hozzá.😄

bélanéni
Elõször is az a program amiben "böngészed" a C winyódat, engedélyezve legyen a rejtett és system fájlok láthatósága.

Szerintem kb. itt lehet: C:\Documents&Settings\USER NEVED\Application Data\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache

Valami ilyesmi.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

setuh
a cache-et elmondana vki hova kell masoljam xp alatt mert sehol se talalom...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

csuszi
<#eljen>

#5454: elárulhatná az illetõ hogy mi a tököm lenne a valaha volt legjobb rts, ha nem az sc1. sok láma...

MJ rulz Pink Team The Only One

Sheltem
Másnál sincs zene replayek nézése közben? Tehát az csak akkor lenne ha játszani is tudnánk?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Magh
Azért van gépigénye, ultrán elég rendesen meg-megakadt limit csatáknál, de még mediumon is néha. Elég zavaró, mert egyébként megvan a szokásos vajsima irányítás, scroll, egyebek. Grafika valóban tipikus Blizzard, de szerintem bõven jó. Azt nem mondanám, hogy a nagyobb csatákat átlátom, sajnos a 3D eleve hátrányban van a régi izometrikussal szemben, kiderül, mennyire lehet megszokni.

Egyértelmûen pörgõsebb a BW-nál, plusz "hardabb" lett a counter rendszer sok esetben, ami szintén fokozza a hatást. Gondolom faster lesz az alap sebesség, néha azt hittem, véletlen felraktam duplára (ami nincs is, csak 3X).

A játékmechanikai balance nagyon rendben van, ezt már most meg lehet állapítani, a numerikus egyensúlyozásra meg van még idõ bõven.

Ami nem tetszik: szar a zene és a narrátor hangok is (teljesen lelombozott), a menü - bár letisztult - jellegtelen. Minimapnél nem bánnék több opciót. Unitbarra igazán odaférne a sebzés is, nem 800*600 van már, a tooltipbe meg mehetne a sebzéstáblázat, de ragaszkodnak a régi verzióhoz valamiért.

bélanéni
Pedig az elsõ 3 mondatból azt hittem nem tetszik 😊
Nekem marhára bejön, csak ez a nagyon pörgõs játékmenet kissé meredeknek tûnik. Nem lankadhat a figyelem 1mp-re sem.
Egyedül a ligák miatt bízom benne, hogy nekem is lesz sikerélményem.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

berlinboy6329
Kicsit WC3/WoW beütés,minden olyan mûanyag..A fém nem világit,ha fény éri,nincsenek szögletes éleg,minden olyan kerek.A zergek nyálkás felszine is,minden olyan tipikus blizzard-shaderekkel van megcsinálva...De játszanék már...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

unknown nick
David Kim, ha valakit érdekel. Még nem láttam.

Kandurex
Megnéztem egy - két meccset,..nem tûnik rossz játéknak, a grafika szerintem megfelelõ, részletesnek is mondható, bár néha akkora effekt parádé volt, hogy szinte alig lehetett látni valamit. Meglátjuk,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bélanéni
Én még korábbi cache fájlokat szedtem le, de ezt az replay-t én is leszedtem és elsõre összejött!

Rage47
én is onnan ismerem csak😄
berlinboy6329
Az a mocskos replya meg cahce fájl csak nekem nem akar lejönni?Magától megáll az a szaros letöltés..Már 5-jére akaro leszedni,de 13,15,19MB-nál magától megáll..ELõször azt hittem az IE miatt,de FF-el sem jobb a helyzet...

Sheltem
David Kimnél néha igencsak befigyel a 300as APM 😊

Daell Drow
Méghogy a S commander 2 a rivalisa lene?
Ha egyszeree jonnenk ki ugy elhasalna, mintha nem is letezet volna. Az elsot is csak a total anihilation miatt ismerem még mindig.
5c0rp330n
aze vannak ott is hozzaerto kommentelok akik megaszongyak a maguket:

"Kisebb elfogultságot vettem észre a cikkben, pl a "a világ legjobb stratégiai játékának folytatását" mondaton megakadt a szemem"

"jó a grafika bár szerintem egy felül nézetes sz***r"

"A S. Commander 2. része nagy riválisa lesz ennek. Én inkább azt várom mint ezt. Mint ha annak jobb lenne a grafikája és sokkal pörgösebb lenne. De igy képek és videók alapján nehéz meg itélni. Amúgy egy kérdésem lenne. S. Commander 2-be lesz Single Player mód? Ha nem akkor ez a játék is felejtös."

Prince23
bélanéni
Rage47: köszi (gondolhattam volna)

berlinboy: AI ellen csak pár nap múlva fogsz tudni(?) játszani. Egyelõre "csak" replay, ami szerintem elsõre megteszi.

berlinboy6329
Persze,még reggel.Most szedem a játékot,h "élõben" nézzek pár replayt,aztán meg AI ellen játszani.

Rage47
"Good Game"
bélanéni
berlinboy, ezek szerint te is láttad a meccset, mert pont az volt amit írtál.

bélanéni
GG = Congratulations? Mondjuk nem illik rá pontosan, de más tippem nincs.

Prince of Máté
Ha minden épületét lerombolják, de ezt nem szokták kivárni. Ha az egyik fél már látja hogy semmi esélye, GG és kilép.

berlinboy6329
Azéééé,mert nem adta fel,és Mutákkal bement a bázisra,ahol szétszedte az össze egységét+"barrack"ját és nem tudott egységeket gyártani.Muta meg volt v 6-7 neki az ellennek meg légvédelme nem.

Prince of Máté
Ez a Hsz mehetne a bannerba, és a tutorial is.

bélanéni
Egy szimpla Mester is megteszi <#vigyor2>
Épp most néztem meg egy David Kim-es meccset, és nem értem miért õ nyert, amikor teljesen lerombolta a másik srác a bázisát.

Bocs az amatõr kérdésért - sajnos a SC1 kimaradt az életembõl - , de pontosan mi számít gyõzelemnek? <#help>

MrStokes
Koszi szepen! Isten vagy!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Beast Machine
Isten vagy, köszi!!

...vágod?

szucsy89
hi!

még csak replayeket lehet nézegetni, gyenge ai ellen nem lehet skirmisht tolni? és mikortól lehet majd?
bélanéni
(Egyelõre kb. 200-300 replay van, marha sok, de folyamatosan bõvítik, érdemes nézni ezt az oldalt: http://inquistor.info/darkblizz/wiki/doku.php?id=tutorials, elvileg nemsokára ígérik hogy AI ellen is lehet tolni)

bélanéni
Ne szórakozz már, ezerszer jobb mint bármilyen videok.
Leírom pontosan a menetet:

1. Leszeded innen az US klienst: Kliens (torrenttel)

2. Telepíted egy általad megadott mappába.

3. Letöltöd ezt: Battle.net crack

4. Kicsomagolod a SC2 \Battle.net mappájába

5. Letöltöd innen a replay fileokat: Replayek

6. Kicsomagolod ide: Docs&Setts\USER NÉV\My Documents\SC2 Beta\Replays\Multiplayer (az utolsó 2 mappát asszem létre kell hozni)

7. Letöltöd ezt: Cache

8. Kicsomagolod ide: C:\Users\USER NÉV\AppData\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache

9. Elindítod a játékot, már nem kéri a bejelntkezést. Bemész a Replay menüpontban, azon belül Multiplayer, és kiválasztod, melyiket akarod lejátszani.

Megjegyzés1: amikor én csináltam, a Battle.net crack és a Cache még más volt, ezeket még nem próbáltam, de kell hogy menjen.

Megjegyzés2: a fenti elérési utak Win Vista és 7 alatt érvényesek, XP alatt ennek az ottani megfelelelõjét kell behelyettesíteni.

MrStokes
Mellesleg honnan lehet replayeket szedni?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Egyenlore lusta vagyok leszedni a beta klienst es belolni, hogy tudjak replayeket nezni... 😄

Nincs telepítve nekem sc mert nem is tudom honnét szedjem le meg mit hogyan de majd utána nézek.

bélanéni
Ja és nem beszélve arról, hogy a livestream ilyen vagy olyan minõségû, de a replayek a teljes valójukban jelennek meg, mintha te játszanád.

bélanéni
Tényleg csak kíváncsiságból, miért jó a livestream? Az csak egy video, de a játékban lejátszható replayeket rohadtul ki lehet elemezni, összevissza tekerni, bárhova elmozogni a pályán, minden mozzanatot átnézni, akárhányszor megnézni más-más szemszögbõl stb... Ehhez képest a livestream nagyon statikusnak tûnik. <#zavart2>

MrStokes
Ha talalsz zerg livestream-et, azt megoszthatnad velunk. Igazabol ha barmi jo stream-et talalsz, johet. 😊

Nem tudom , ha nem jön össze a zergling rush azután én már nem láttam semmi érdemleges zerg techet ,de biztos rossz meccseket néztem.Majd keresek meg nézek még több livestreamet.

MrStokes
Mar 4-5 oraja livestream-et nezek. 😊

bélanéni
Ezt nem mondod komolyan, pont azt akartam leírni, hogy a zerg szerintem egyelõre túl erõs, mert 3-4 replay-t láttam, mindegyik 5-6 perces meccs volt zerg elsöprõ gyõzlemmel, már az elején volt a srácoknak 20-30 zergling és daráltak rendesen. Ezek szerint mégis kiegyensúlyozott mûr a játék, ha te pont az ellenkezõjét tapasztaltad 😊

Megnéztem a replayeket , nem sok zerges videót lehet látni ,de amit láttam mindig bukott a zerg , túl gyenge szerintem , pillanatok alatt lemészárolják õket nem tudom miért , lehet csak a playerek a bénák.

Hú, ez szerintem Isten király játék lesz. Most néztem meg 3 replay-t zsinórba, már alig várom, hogy kijöjjön. Ez must have, úgy mint az elõdje is volt.

ASUS P5KC, Intel C2D E8400 @ 3,8Ghz, 2x2GB G.Skill Ripjaws DDR3 1333Mhz, ASUS EAH5770 CuCore 1GB GDDR5

Ams
Nesztek cukorka.

Nony/Tyler(P) vs David Kim(Z)(Part 1) 720p
Nony/Tyler(P) vs David Kim(Z)(Part 2) 720p
http://www.youtube.com/watch?v=b543j-YX5JQ&feature=channel

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

unknown nick
Tudom, hogy lehet válogatni pont azért kérdem azon indul-e, amin játsszák?

Lehet váltogatni, slow, fast,faster, faster 2x,4x,6x, meg tekerni is lehet.
Ám pirate bay.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;