StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
SC2-rõl csak annyit, hogy az RTS-t nem kedvelem a végtelenül nagy pörgõssége miatt, és hogy a sok koreai arc (és egyéb nemzetiségû vérpistik) HC stílusa miatt semmi esélyem multiban, de itt csak a replay-ek elemzésével már 10-15+ órát eltöltöttem, a single részét marhára várom (természetesen 100% vásárlás lesz), és a multi is érdekel a rendkívül jól kidolgozozz ladder-system miatt. Egy szó mint száz ez a játék megszerettette velem újra az RTS-t (Dune2 és C&C1 óta), az idei év egyetlen játéka amit komolyabban tolni fogok. Egyetlen játék lesz, ami miatt le fogom tenni, az pedig a Diablo3, de az már egy másik történet.
Teamliquid forum-ba tesznek be párat, de kevés, ami jó is.
Ha valaki tud komolyabb játékosoktól replayt, megnézném. 2-3 jobbat találtam eddig, amikben szépen mûködött minden. Az ilyen "30 roach-al attackmove steamroll" szintû noob vackokból nem derül ki semmi. Nehezen átlátható, de rendes játékosok nem fognak így összeereszteni két sereget, az tuti.
Hogy mondjak még konkrét problémát: szerintem a 3 nagy egységet nem ártana töpöríteni, fõleg a fél képet beterítõ thort és ultrát. Nevetségesek.
hát, azért csak összejött 22 oldalnyi téma a feedback-szekcióban pár nap alatt 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ha en a laptopomon tudok fullhd-ban textura ultra, minden mas high beallitasokon jatszani, es low-on nincs manapsag olyan gep amin ne docogne jol el, akkor szerintem nincs nagy gaz a gepigennyel.
a 30 ora kampany pedig csak egy nagyon kis szelete annak, amiert a legtobben leginkabb varjak a jatekot, multiban gyakorlatilag megunhatatlan lesz, az 1 is az a mai napig.
egyebkent ahogy neztem beta klienssel a repeket, nekem eddig minden elvarasomat teljesiti a jatek, egyszeruen gyonyoru az egesz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
most néztem meg egy repet, "csupán" egy óra harminchét perc és harminchét másodpercesre sikeredett <#idiota>#idiota>
tulajdonképpen mindkét játékos megnyerhette volna, úgy 28-szor. TvZ volt, a Z kb. egy óra után benyögte, hogy minek játszanak döntetlenre. mindezt azért, mert ultrakkal leverte a T fõ bázisát, aki aztán úgy bevédekezett a Z fõbázisa mellett, hogy a másik balf*sz sehogy sem tudott bejutni
viking akkor, amikor még egy db. repülõ egység sincs a pályán, semmi caster, semmi bc (vikingek és thor-ok miatt elérte a 200-as limitet a T, 4000 ásvány...), másik oldalon szintén semmi caster (na jó, a Queen), broodlord, amivel seperc alatt áttörte volna a védelmet? ugyan már!
sok hülye ahelyett, hogy nyomna egy F12-õt és végignézné, melyik egység, mire jó, egybõl nekiáll játszani. ezzel az a gond, hogy láthatóan még ilyen maratoni csatáknál sem mernek bepróbálni új egységeket, így semmit sem fejlõdnek
tulajdonképpen azért néztem végig, mert nagyon jól lehetett látni a Havoc-motort mûködés közben: szétkaptak az ultrák egy barackot, az egyik nagy eleme az épületnek szépen elszállt, pattogott, ahogy kell. visszapörgettem, és akkor már teljesen máshogy viselkedtek az épület szétrobbant darabjai. semmi extra, de jócskán ad a hangulathoz. ugyanígy a sepc. haláleffektek: elégnek, elpárolognak (savas támadáskor) az egységek
rengeteg ilyen kis apróság van, amik semmit nem adnak a játékmechanikához, viszont a játékélményhez annál többet
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Van még ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
am a jatek szep tetszik de remelem tobb benne az ujjitas mint elsore tunt es kapunk egy eros campaign jatekot mert hat ennyi ideig huzni a megjelenest... vmi nagyon kulonelgeset kell produkaljanak h kielegitsek elvarasaim😄.
datum most sincs h mikor jelenik meg?