StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magh
Igen, már akartam írni, hogy szvsz az SCV repair rate messze OP. Nem az a funkciója, hogy harc közben kihealeljenek egy focust, le kellene limitálni. Reaper szintén rohadt erõs, bár itt nem jutott neki szerep, de olyan szinten szednek szét expeket, rossz nézni, és fillérekbe kerülnek. Toss meg az eddigi repek alapján elég haloványnak tûnik, M&M&M mindent bedarál, zerg egységek fele is elég hülyén van megoldva ebben a buildben. Nydus szintén geci OP amúgy 😊

setuh
gep elleni jatek is lesz a betaba?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

bélanéni

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Jaja, Feb20, 2010 7:16:54 AM az idõpont (jobb oszlopban) és PvT.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Phoenix007
Melyik ez, Bélanéni? Megnézném. Abban a pakkban volt, ami be volt ide linkelve?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

bélanéni
Szerintem a Thor animált arcképét valahogy Chris Metzen-rõl "digitalizálták" 😊

bélanéni
Az egyik replayben (nem is hosszú, kb 11 perc) most láttam elõször Thor-t. Na ez odab*sz rendesen!!!! 😊 Nem mellesleg igencsak tud játszani a Terran-os srác. Feb20, 2010 7:16:54 AM -es replay, ha valakit érdekel.

bélanéni
Ezt az internetes integrálást egyértelmûen a kalózkópiák számának visszaszorításáért teszik, amit nagyon helyesnek tartok, mert pofátlanul nagy a letöltések aránya. Lehet hogy van egyéb jelentõsége is, de az inkább rizsa. Úgyis lesz törés persze, de aki azonnal játszani akar vele és kihasználni az összes fasza szolgáltatást, akkor így tuti inkább megveszi, nem szarakodik. Egy ilyen játékot illik is megvásárolni, amennyi meló benne van, nagy lopásnak tartom lerántani torrentrõl. De ne kanyarodjunk el ilyen filozofálgatós irányba, mert abból se vége-se hossza lavina lesz.

bélanéni
Scorpion-al teljesen egyetértek (#5493, #5499, #5503).

SC2-rõl csak annyit, hogy az RTS-t nem kedvelem a végtelenül nagy pörgõssége miatt, és hogy a sok koreai arc (és egyéb nemzetiségû vérpistik) HC stílusa miatt semmi esélyem multiban, de itt csak a replay-ek elemzésével már 10-15+ órát eltöltöttem, a single részét marhára várom (természetesen 100% vásárlás lesz), és a multi is érdekel a rendkívül jól kidolgozozz ladder-system miatt. Egy szó mint száz ez a játék megszerettette velem újra az RTS-t (Dune2 és C&C1 óta), az idei év egyetlen játéka amit komolyabban tolni fogok. Egyetlen játék lesz, ami miatt le fogom tenni, az pedig a Diablo3, de az már egy másik történet.

setuh
nem m1 nekik h paran hamachiznak ugyis aki neten akar jatszani az megveszi...nem ertem mert kell mostanaba kivenni a legjobbat a jatekokbol,a lant -.-

shala
http://www.gosugamers.net/starcraft2/replays.php?i=a&step=1

non potest pluere aeternum

Persze ,hogy nem lesz, Hamachisokat így kilehet gyilkolni és így nem lesz annyi warezos, max a kampányért.

setuh
kajak nem lesz lan?

unknown nick
"Ha valaki tud komolyabb játékosoktól replayt, megnézném. 2-3 jobbat találtam eddig"

Teamliquid forum-ba tesznek be párat, de kevés, ami jó is.

Ja. Ugyanakkor lazán kiveszik a játékból a LAN-t, csak azért hogy minket az új battle.netjük használatára kényszerítsenek.

Magh
Félkésznek nevezni azért megmosolyogtató. Ez a closed BÉTA már most nagyságrendekkel jobb állapotban van, mint az utóbii - és megkockáztatom, eljövendõ - jópár év bármely RTS-e. Ez tisztán látszik már a replayekbõl is. Egyébként én a megakadásokat a fércelt kamuverziónak tulajdonítom, Blizz játékainál nem jellemzõ. Ha kevés a gép, belassul, de nem csinál ilyen félig random akadásokat, mikor amúgy megy stabil 60 FPS-el.

Ha valaki tud komolyabb játékosoktól replayt, megnézném. 2-3 jobbat találtam eddig, amikben szépen mûködött minden. Az ilyen "30 roach-al attackmove steamroll" szintû noob vackokból nem derül ki semmi. Nehezen átlátható, de rendes játékosok nem fognak így összeereszteni két sereget, az tuti.

Hogy mondjak még konkrét problémát: szerintem a 3 nagy egységet nem ártana töpöríteni, fõleg a fél képet beterítõ thort és ultrát. Nevetségesek.

az új faj+kampány+ígért tartalmak beépítése neked nem kieg csak patchnek se elmondható valami akkor mit izélsz?😊 ennyi erõvel én is mondhatom hogy az sc2 az csak az sc1 grafikailag feljavított változata és ezért még fizetni is kell!!(és valami hasonló a véleményem😊)
unknown nick
A koreaiak mindegyike kapott kulcsot. Csak sok fan siteról, újságoktól meg ilyen-olyan helyekrõl bepottyant emberke van, aki nem tud játaszni csak kipróbálja és továbbadja.

ProGabe
"figyeld meg egy darab feed backot nem írnak."

hát, azért csak összejött 22 oldalnyi téma a feedback-szekcióban pár nap alatt 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Épp ez az, ez egy béta játék,teszt idõ szak, nem demó, pont ide kéne a profi csapat a legjobb játékosok legjobbjai mert õk tudják ,hogy mit kell csinálni ,ezek belépnek és csak játszanak figyeld meg egy darab feed backot nem írnak.

unknown nick
Pár nap alatt nem várható el, hogy profin techelnek és mikroznak. Sentry-vel nem fogja még senki profin használni a force fieldet vagy a Phoenix-el a graviton beam-et stb. Lesznek késõbb érdekes matchupok az már látszik.

5c0rp330n
aki igazi sc fan, az biztos nem abrandul ki nehany ev varakozas miatt, blizzard jatekoknal ez amugyis teljesen megszokott, inkabb akkor gyanakodtak volna ha meg bejelentes utan, mondjuk 2008-ban kiadtak volna.. ezt a jatekot nyugodtan lehet hypeolni, mert megerdemli. mar most latszik rajta, hogy egy mestermunka, pedig a kiadas meg messze van. nem veletlen hogy ennyit fejlesztik, nem veletlen hogy ennyit balanszoljak. es foleg ez kulonbozteti meg az EA-tol mint kiado es pl. Generals-tol mint jatek, amik semmilyen szempontbol nem versenyezhetnek a Blizzard-al es Starcraft-al. ok mindent mindig idoben kihoznak, aminek az eredmenye a legtobbszor valami kozepszar cucc, ami bar hozza az elvarosokat, de tobbet nem hoz. a blizzard inkabb fejleszt meg 3 evet es hagy ki tobb uzleti szempontbol kihagyhatatlan kiadasi idopontot, de akkor is csak akkor adjak ki a jatekot, ha szerintuk kesz van, amihez nem keves kriteriumnak kell megfelelnie.

Azt is el kell fogadni,hogy akkora elvárások vannak feléjük ,hogy igen csak 100 ötletbõl 100 at nagyon alaposan végig gondolnak és a legeslegjobbat teszik a játékba ami jó dolog de ez rengeteg idõ , viszont nekik a wow akkora bevétel ,hogy õket emiatt semmi nem hajtja ,hogy siessenek de precíz munkát csinálhatnak.Ezt elfogadom csak nem tetszik sok embernek ez az agyon hypeolt hozzá állása.

setuh
egyetertek...a blizzard tenyleg jo cuccokat csinal de ennyi ido alatt el is varom.az ea altalaba mindent osszecsap, ha ok is tobb ideig fejlesztenek akkor lehet kihoznanak vmi jobbat,de az se jo ha igy elhuzzak mint a blizzardosok

Igaz,de a zealot vs marine vs zergling már baromi unalmas,nem sok replayben láttam kemény egységeket,mothershipet pl még szinte sehol,dark templart alig twilight archont egy darabot sem.

Jah csak sokan amíg várták az sc 2 õt ki is ábrándultak belõle,szerintem azért ezt a játékot sem szabad agyon hypeolni , én is azt mondom ,hogy jó játék ne értsen félre senki, de attól még lehetne sok jó játék is, pl egy új generals szembe szállhatna vele csak ahogy EA testvérünket ismerem elfogják kúrni azt is mint ahogy a tiberian sun rmk eket,red alert 3 om katasztrofális volt , civilization,heroes 5, meg a total war széria maradt meg igazi pc-s stratégiai játéknak többi eltûnt a süllyesztõben be se fejezték õket.Ez a starcraft igazi lényege ,hogy mindenhol kész a játék amikor kiadják,és a patch ténylegesen javítást tartalmaz nem a játék velõs részét ,ahogy sok játéknál ez elõszokott fordulni.

unknown nick
Lehet találni profibbakat, csak azok általában rövidek.

setuh
azon nottem fel h vartam az sc2-ot <#idiota>

setuh
en csak azt nem tudom elhinni h egy jateknak ennyi ido kell mig megcsinaljak...ezt az egeszet sztem mar tavaly is sikerult volna bejezniuk ha rendesen dolgoznak rajta es nem cask a wowot fejlesztik agyon...

setuh
hat sztem sokan varjak az sp-et is.en pl mutlizni max lanba fogok haverokkal.neten tul sok lesz a kocka aki egesz nap ezt fogja tolni 😛

Grafikával nincs bajom , legkevésbé sem érdekel ,de ha szaggat az már igen mert az már a játékmenetemet rongálja.Most,hogy így élõben láttam a dolgokat így a repülõk se voltak olyan ocsmány nagyok amit problémának tartok az amit kandurex ír , kb velem egyszintû noobok játszanak vele ,holott alig engedtek be embert , és azok is lószart nem tudnak, az igazán jó játékosok meg még mindig csak várnak... ez az ami szánalmas.

5c0rp330n
az egy dolog ha neked ez a velemenyed, de ezzel szemmellathatoan kisebbsegben vagy, ne akard elvenni masok kedvet a cucctol.
ha en a laptopomon tudok fullhd-ban textura ultra, minden mas high beallitasokon jatszani, es low-on nincs manapsag olyan gep amin ne docogne jol el, akkor szerintem nincs nagy gaz a gepigennyel.
a 30 ora kampany pedig csak egy nagyon kis szelete annak, amiert a legtobben leginkabb varjak a jatekot, multiban gyakorlatilag megunhatatlan lesz, az 1 is az a mai napig.
egyebkent ahogy neztem beta klienssel a repeket, nekem eddig minden elvarasomat teljesiti a jatek, egyszeruen gyonyoru az egesz.

Kandurex
Azért ezt illik ultrán, valami bivaly felbontásba nézni,..mert ugye azért nem a szépségével fog lenyûgözni...bár szerintem a grafika penge. Csak a játékmenettel vannak még feltételeim, jó lenne látni igazán profikat látni játszani...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én is most néztem meg ,feltettem a bétát ,lowon elmegy a dolog de nem estem hanyatt tõle, de tetszik mindenesetre még az egész igen félkész állapotban van,balance kell majd nagyon még.

ProGabe
eszméletlenül "fakezû" emberek jutott hozzá ehhez a betahoz :\

most néztem meg egy repet, "csupán" egy óra harminchét perc és harminchét másodpercesre sikeredett <#idiota>

tulajdonképpen mindkét játékos megnyerhette volna, úgy 28-szor. TvZ volt, a Z kb. egy óra után benyögte, hogy minek játszanak döntetlenre. mindezt azért, mert ultrakkal leverte a T fõ bázisát, aki aztán úgy bevédekezett a Z fõbázisa mellett, hogy a másik balf*sz sehogy sem tudott bejutni

viking akkor, amikor még egy db. repülõ egység sincs a pályán, semmi caster, semmi bc (vikingek és thor-ok miatt elérte a 200-as limitet a T, 4000 ásvány...), másik oldalon szintén semmi caster (na jó, a Queen), broodlord, amivel seperc alatt áttörte volna a védelmet? ugyan már!

sok hülye ahelyett, hogy nyomna egy F12-õt és végignézné, melyik egység, mire jó, egybõl nekiáll játszani. ezzel az a gond, hogy láthatóan még ilyen maratoni csatáknál sem mernek bepróbálni új egységeket, így semmit sem fejlõdnek

tulajdonképpen azért néztem végig, mert nagyon jól lehetett látni a Havoc-motort mûködés közben: szétkaptak az ultrák egy barackot, az egyik nagy eleme az épületnek szépen elszállt, pattogott, ahogy kell. visszapörgettem, és akkor már teljesen máshogy viselkedtek az épület szétrobbant darabjai. semmi extra, de jócskán ad a hangulathoz. ugyanígy a sepc. haláleffektek: elégnek, elpárolognak (savas támadáskor) az egységek

rengeteg ilyen kis apróság van, amik semmit nem adnak a játékmechanikához, viszont a játékélményhez annál többet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

drogosgeci
cnc olyan mintha xboxra tervezték volna :/

Rage47
ne is mondd... szörnyû
Nice! :o

Van még ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ams

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Valami kommentáros replay nincS ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Phoenix007
CnC4 ennyire ganéj? Én a RA3-mal voltam így amúgy...

bélanéni
Akinek ez a játék középszerû, annak azért vannak elvárásai 😊

Magh
Nézd, ez egy kicsit átdolgozott, korszerû BW, akinek az nem jött be, nem tudom, mit akar. Nem akarja megváltani a világot. Évek óta nem jött ki igényes ÉS normális multi felülettel rendelkezõ RTS, CoH-t lehetne említeni, ha lenne normális support, viszont nincs, egy exploit és hackrakás. SupCom sok sebbõl vérzett. Még talán az általam sokat fikázott és kissé igénytelen + faék szintû metagame-el rendelkezõ CnC3 volt a legjobb. Most nézd meg a CnC4 bétát, ha fizetnének nem játszanék vele. Ilyen DoWII szintû borzalmakról nem beszélve, máris jön a fizetõs, nagypatchnek is túlzás kieg.

Magh
Nekem jöhet jóféle bármilyen replay 😄 Az a helyzet, hogy 10 játékosból 7 fasznoob, 2 statwhore (ilyen GR lámák, álló nap exploit meg abuse megy), 1 meg jó, de arról nincs rep 😄 Nem is nagyon nézek több repet.

Phoenix007
Jóféle terranos replayeket tud adni valaki?

ez egyáltalán még kijön 2010 végére? 😄

Meg ugye most ,hogy írta ,hogy kevés hozzá a gépem így már biztos ,hogy felejtõs mert biztos ,hogy nem veszek új gépet az sc 2 miatt mert annyira ez sem jó.Bánom ,hogy így alakult de így jártam.

Nyárra tervezik ,de túl nagy az elvárás sc 2 felé semmi extra nem lesz benne amitõl hanyatt esnénk, egyszerûen ennyi ideig csinálták , de semmi extra nem lesz a , 30 óra kampány a 3-6 év közötti fejlesztési idõt nézve nem egy nagy dolog,ráadásul ennyi idõ alatt nincs meg a másik két kampány.Ettõl független jó játék lesz az biztos.De ne várjatok csodát tõle.

setuh
nah megtalaltam,ha vki xp-be keresen akkor nem az aplication databa hanem a local settingsbe keresse.
am a jatek szep tetszik de remelem tobb benne az ujjitas mint elsore tunt es kapunk egy eros campaign jatekot mert hat ennyi ideig huzni a megjelenest... vmi nagyon kulonelgeset kell produkaljanak h kielegitsek elvarasaim😄.
datum most sincs h mikor jelenik meg?