StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
kommentek között találtam egy ilyet:

És azt ki tudta h 2v2-ben belehet állítani h a társad is tudja irányítani az egységeidet? Csak pénzt nem tud költeni. Közös támadásoknál hasznos tud lenni.

hát, pro-noob párosításnál igencsak jól fog jönni😄 war3ban is fogtam a fejem néha amikor a társam balfaszkodott, nem rossz ötlet😄
csuszi
régen rossz ha
1, azt hiszed hogy van tökéletes taktika. te jössz ezzel amit írtál, egy közepes játékos lereagálja és széjjel kap.
2. ha nem terjeszkedsz, véged.

MJ rulz Pink Team The Only One

bélanéni
(Jöhet az ország legalsó 100-ba sorolható játékosa is, úgy talán még sikerélményem is lesz)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Én jövök😄

szucsy89
azok a zerg épületek amik valamiért creep nélkül maradnak lassan elkezdenek HP-t veszíteni

lool
bélanéni
Nem akarsz majd velem játszani?
Jut eszembe, iszonyat gyenge SC2 játékosokat keresek multira, majd ha megjelenik a multis crack! 😊

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

berlinboy6329
Nah,néhány érdekesség,meg gyorsbill.(Starcraft2.hu)

UI & Irányítás

… Shift + jobb egér gombbal többlépéses utak adhatók ki az egységeknek?
… Shift + egy épület építésével több lépést programozhattok a dolgozókba?
… A backspace megnyomásával a fõbázisotokra ugrik a képernyõ?
… Protossnak a “W” megnyomásával az összes Warp Gateje kiválasztásra kerül?
… Be tudod állítani, hogy az egységeid HP csíkja mindig, vagy, hogy csak kijelölésre látszódjon?
… Valószínûleg a teljes játékban meg lehet majd változtatni a gyorsbillentyûket?
Egységek & Fajok

… ahol creep van, ott LOS is? Persze nem maga a creep csinál line of sightot, de ami termeli az igen.
… a lárvák(?) is tudnak burrowolni?
… a zergek sokkal gyorsabban mozognak a creepen?
… azok a zerg épületek amik valamiért creep nélkül maradnak lassan elkezdenek HP-t veszíteni?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
én is ebben bízom😊
berlinboy6329
Nem tom dupla post lesz-e...Amit eddig toltam AI ellen,sztem a protoss nagyon imba..Már a alapegységei is olyan erõsek...Immortal nagyon hamar van,chrono boost,föld+légi photon cannon...2. nálam a zerg,a queen sokat dobott rajtuk.Viszont a terran az nagyon ratyi szerintem..EGyetlen pozitivuma talán,a bejáratokhoz való épitkezés..A többi semmi...Nincs földi+légi lövege,alig van erõs földi légvédelmi egysége,azt sem tudom miket vigyek az ellenség ellen..Tank kell védeni,rinek elég gyengék(bár azért medivaccal tudnak)..Talán a medivac,amit tudok +nak emliteni,de amugy nagyon tré,egységek tekintetében...Zergnél tudok,h roach+hydra,ami a legéletképesebb,mert viszonylag olcsó és erõs,protossnál immortal,ami egyértelmû,meg staker légvédelemre,meg zela kitöltésre,mert én spec elég szivósnak találom alapegységhez képest...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bélanéni
Abban bízom hogy a jó kis ligás rendszer van annyira intelligens, hogy a leggyökérebb részbe sorol, és ott nem kerülök össze HC arcokkal.
Azért olyan könnyen nem adom fel, még próbálkozok, sok replay-t megnézek. De a legjobb az lenne, ha PvP-ben tudnék nyomni meccseket, és azokat a replay-eket meg tudnám nézni, miket rontottam el.

Terran kapott sok új egységet , van fasza radarja és ágyúja is 😄 sensor tower, mule meg minden ami jó.

berlinboy6329
De hogy?Egyenlõ esélyekkel indulunk, ugyanugy fejlõdünk...Protossal mondjuk csinálok olyat,h pylon+forge+photon cannonok az exp elé,jó hamar kiexpelek,onnan már mehet a fejlõdés.3 perc alatt ki lehet expelni...tossal könnyû ez a taktika,többivel nem tudnék mit csinálni,mert nem láttam tuti mûködõ taktikát..De legye toss,elég az egynlõre.Itt akár hagyja akár nem,ha csak arra tud jönni amerre a cannonom van,akkor az elsõ gagyibb hullámot meg tom fogni,addigra gyátrok v 50 probeot,ugyis van neki chrono boost..Innen meg sima ügy..

Viszont kérdés:

-zerg:Queen
-protoss:Chrono boost
-terran:???

Sheltem
Én nem érzem magam probbnak(sõt), de elmondom mit csinál ellened egy jobb, kurvaegyszerû: Nem hagyja hogy eddig eljuss. Ennyi. Röviden és tömören 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Én is tavaly februárban vettem meg életem elsõ TFT moncsiját.
Iszonyatosan ellenük voltam, és úgy voltam vele, hogy addig nem veszek amíg egy normálisat nem tudok megengedni.
Az enyém jelenleg is 105-be kerül, de azt kell mondjam, hogy rohadtul megérte. Na persze ettõl nem tudok jobban sc2-zni <#lama>

berlinboy6329
Én nem értek a taktikáhzo,nem szeretek bevállalni semi kockázatot..Biztosra megyek....Kiváncis vagyoke gy pro mi tud csinálni egy ilyen taktika ellen?

aki probbnak érzi magát válaszolhat..Pl. berágom magam tankokkal,elzárom az utat és telefosom vikinggel,meg rinenel a bázis,h legyen földi és légvédelmem..V pedig tossal cannonhalmot csinálok,stalker és immortalfosással,observerrel támogatva,h a cövekelt siege tankot észrevegyem..v zerggel,hydra és roachfosás...

Sheltem
Mi lesz ha megkapod az elsõ ruhákat Bneten? 😊 Összeakadsz 1-2 komolyabb arccal aztán shift-del -> vatera -> sc2 occsóékinekkell? <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Bocsi, elfelejtettem oda írni , hogy irónia😄 nem olyan monitorom van , hagyományos crt m van nem veszek tft-t es lcd -t mert még nem tartom õket túl jónak ami tetszik az meg 60 k😄 és amíg ez jó addig nem veszek, de látom van itt pár pro monitor srác, de nem a monitor tesz naggyá 😄

bélanéni
Én is hasonló szinten vagyok.
Most az elõbb újra megnéztem a Battle Report 1-et, így hogy már kicsit ismerem a játékot (fõleg a Terranokat), új értelmet nyert a video.
Illetve még elképesztõbbnek tûnik, miket csinál a 2 csávó <#idiota>
Ehhez képest az én "taktikám" egy kurva nagy zéró.
Megmondom õszintén el vagyok keseredve. <#sir><#help>

berlinboy6329
Én ilyen noob taktikával nyomom állandóan...Beállok a main base-re,kiexpelek és addig fosom az egységet,mig nem érzem agmam erõsnek a támadáshoz...Ilyen 150< egyszéglimit az ami kell,ezzel már bátran támadok....Addig beállok turtlebe.

bélanéni
Szerintem ez az AI könnyen kijátszható.
Ha az elején megfogod az elsõ betámadást, és felhúzol gyorsan 2 barrack-ot, utána már nyert ügyed van. 5.1-el nyomtam asszem utoljára.

berlinboy6329
Ehh,eza az 5.5 gagyi-.-

Vagy lehet a map teszi...Steppes of war..SEEEMMII kihívás....Eleinte jött rinekkel,pár helion és kész..Aztán próbálkozott tankokkal,de nem massolt,csk hozott egyszer kétsze..Inkább vikingekre gyurt,de az emg felesleges,hisz csak levegõt tud lõni..fogtam a rineket meg 6-7 bansheet megtámogatva 4 vikinggel meg 1 medivackel,ami kurvajó!!! legyalultam az ellenséget...Küldött rém Thort azt a banshekkal lekpattam,a vikingeket a rinekkel+a saját vikingjeimmel,szépen szétkaptam az AI-t,még expelni sem kellett.. o.O

Rage47
én játszottam egyet tegnap az AI 3 ellen, és szépen lenyomott, pedig elõtte mikor játszottam vele, lazán levertem.
Daell Drow
Akkor maradok a regi megoldasnal.
Rage47
vírust jelzett nekem
Kandurex
elég feleslegesnek tûnik

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

5c0rp330n
16:9 vagy 16:10 mar kb tokmind1. de mivel a 16:9 mar elterjedt, a 16:10-et sem kene tulsagosan eroltetni, mar amennyiben egy elterjedt szabvanyos aranyt akarunk..

berlinboy6329
Sztem az eddig összegyült dolgokat beleirta 1 progiba,semmi extra.

Daell Drow
errol a progirol tud valaki valamit mondani?
ProGabe
"and for all the people who would love to watch their replays or replays of other played versus ai, there is a simple solution:
1) move all ai maps into cache/download/
2) all replays are auto saved, when the maps are in cache/download folder, you will be able to watch the replays in the recent folder

example for win7:
1) C:\Users\"your user name"\AppData\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache\Download
2) C:\Users\"your user name"\Documents\StarCraft II Beta\Replays\Recent

so if you want to show someone your replay, you will need to send him the map aswell
i recommend you to make a short cut to both folders, so you have fast access to them

enjoy watching replays versus ai ;D
allright gotta go and study now"

tehát menti a repeket, ha a megfelelõ helyen vannak a mapok. semmi extra, de mégis jó, hogy van ilyen lehetõség

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
Ingyenes es minden kommersz tomorito formatumot kinyit/kezel 😊

7zip rulez... toltsd le a 4.65-os stabil verziot es avval jo lesz 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sheltem
Tippem van: Régi a winrarod...3.90 eset(ha jól tudom ez az utolsó) szedd le és azzal nyisd meg....
Régi Winrarok nem szeretik az új rar fileokat..

Kandurex
.exe -be küldözgetni elég szórakoztató dolog, egyrészt szinte minden elsõre leüti, hogy veszélyes, másrészt meg sokkal, de sokkal sérülékenyebb, mint a zip

.rar -hoz pedig ne zip-et használj, ha nem winrar -t, vagy valami commander -t (win, tc ect.)

köszi a feltöltést,de ezt a rart sem tudom megnyitni..nemértem miért..szedtem le winzip-et is de az sem jo:S
kezdek meghülyülni ettöl...:S

ezért kértem az exe elküldését, nem ugyanazt a tömöritett fájt😞

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Sheltem
így van. Én viszont 16:10 párti vagyok a játékokhoz, szerintem a 16:9 már túl lapos...a tvm legyen 16:9 a monitor 16:10 játékokhoz szerintem a 16:10 (1680*1050el) tökéletes..

AI 5.5 <#wow1> szorgalmasak a fiúk...

bélanéni
Mostantól itt érhetõk el a crack hírek: CRACK hírek

(Aktuális AI verzió: 5.5 ---> naponta 1-2x finomítják)

Kandurex
Ezt a 4:3 képarányt el kéne már ásni, jó mélyre.

Lammer
feltettem neked >>>IDE<<<

(menni fog email ertesito is, tovabba ha nem ismered sendspacet, akkor lentebb lesz egy jobbra mutogato narancs ikon, hogy dánlód link)

sziv'sen :]

valaki legyen szives küldeni eg virusmentes lazy launcher 2.0 a [email protected] cimre mert az a teknosos oldal nekem egyfolytában sérült archivumot ir.

elöre is köszi

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

berlinboy6329
5.1 aszondják jobb..

köszi a helpet..télleg csak a lazy2.0 volt a baj:S
elis csipáztam gyorsban 1 zerget:p sajna nagyon gyenge(5.0):S
nézek valami erösebbet, vagy több enemyt:p

Lammer
ippeg 1.5 meterre ulok 😊 de nekem nem full! (mint irtam direkte) igy a nativ 1360*768 total jo! 😊

DJ RX7
hoh az ffa? én azt hittem ellened megy mindenki. <#nemtudom>

:3

berlinboy6329
asd?menyire?mer én biz' szedtem le 5ös,sõt 6os Metapolist is,de nem ellenem voltak,hanem FFA.

DJ RX7
3v1-es mapot szedsz le. 😊

kicsit olvass vissza van 5v1 is.

berlinboy6329
Olyat is lehet?😮 Hogy?

berlinboy6329
1es....Szedd le a lazylaunch 2.0át,nem igaz,h mindenhonnan szarul jön le..Ha meg mégse,akkkor a mapokat olyan helyre másoljad,amiben nincsenek ékezetes betûs..És pont,h bõven benne volt a 6-7 oldalban,mert én is szoptam vele,hogy olvastál vissza?...Inavlid versionre fingom sincs.Szójá' ha ezek után is kiirja.

5c0rp330n
meterben kifejezve mennyirol latod at? 😊
sztem olyan 1,5 meter biztosan kell legalabb, viszont 2,5 meternel messzebb sem nagyobb erdemes ulni fullhd eseteben (filmnel meg okes, de ilyen multijateknal nemigen), mert ugy mar sanszos hogy nem latod eleg jol a pixeleket, szoval elegge be van szukitve a tavolsag ahonnan elvezheto egy ekkora cuccon 😊
filmnezesre persze kell legalabb egy ilyen vagy konzolon "hobbijatszasra", de komoly multimeccset en sztem nem ilyenen jatszanek..

DJ RX7
hát nem tudom, hogy most mi is a helyzet, hogy bugos-e de 3v1 is sima menet számomra.

Hali

kéne egy kis help.visszaolvastam 6-7 oldalt de nemtaláltam infot, és a link jelenleg nemjo😞

Feltelepitettem az sc2 betát, patchelem, felteszem a lazylaunchert(1est,mert a 2es valamitöl crc-sen jön le állandoa:S),felmásolom a mapokat, bemásolom az AI 5.0-t, aztán inditom a lazylaunchert, mapot kiválaszt, de aszongyja "unable to open map" aztán meg "invalid version".

elöre is köszi a hibajavitást😊

Daell Drow
Ez az Al 3.0 4.0 5.0 meg majd 6.0 ezek csak erosebbek vagy van valami mas is benne?
Mert en most a 4.0-n elakdtam,(lehet csiteset szedtem le, nem tudom) egyszeruen nem birom a rohamat leverni. Altalaban 1v1 PvZ fellalas van, hiaba nyomom a zealotokat+stalkereket nem birok el a hydra+muta komboval.
10percen belul jon 15hydra+10muta es vegem, ha letudom ezt verni akkor mar nyert ugyem van. De ez 10bol 9szer nem sikerul.