StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
manapsag persze normal hasznalatra mar illik regota tft-t/oled-et/kutyafaszat hasznalni 😊
40 colon szerintem nem lehet nagyon gamerkedni, illetve nehezen tudom elkepzelni.. alapbol jo 2,5 m tavol kellene ulni tole hogy atlasd az egeszet.
En meg egy 40"-os DIREKT nem fullhds S-PVA paneles Bravian SC2ozok! 😄 Elotte volt 42es fullhd plazmam, de engem zavart a nativ felbontas vs mikro ikonok, unitok a jatekban 😄 (utalok nem nativban hasznalni dolgokat)... meg szar a szemem is :S igy "visszavaltottam" tavaly elott 😊 Nem bantam meg, mert az s-pva panel nem is olyan veszes a plazmi utan 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nekem ilyen van mégse menõzöm 😄😄😄
crtnél 1 fokkal jobb 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
legalábbis úgy tudom azért maradt ki anno a SC1-bõl a nagyobb felbontás és a dio2 alapjáték is ezért volt csak 640x480 😊
http://emulehelp.uw.hu
(én is 16:10en tolom)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Wide monitort kell venni, ennyi <#eplus2>#eplus2>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
egyebkent ha mashogy lenne, akkor meg masok sirnanak. 21. szazad van, widescreen legyen mindenhol, ennyi 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
1280x1024ben azért volt furcsa hogy alig látok valamit :/
:3
de szerintem van benne egy kis map-hack. lehet, hogy nem a crackerek tették bele, hanem az alap blizz-félében van. P-vel kétszer próbáltam cannon-rusht, másodszor tényleg olyan helyre raktam, amit nem láthatott. hát nem odaért mindig az elsõ lingekkel, mire félig kész volt az elsõ cannon-om?!
más: banshee powaaaaa! elõször elcsesztem, másodszorra már összejött. levéded a choke-pointnál a bázist, ahogy kell, 4 marine bunkerbe. mire odaér a 12 linggel, meg a 10 roach-csal, pont készen lesz a második banshee. semmi más egység! SCV-k fele biztos meghal, de simán meg lehet fordítani, fõleg azért, mert a cloak is könnyedén kifejleszthetõ addigra
elõször ott csesztem el, hogy nem mentem egybõl a bázisára, ill. néha rosszul kattintottam (reactort építettem a másik add-on helyett, megesik 😄), meg útközben döntöttem bansheek mellett. jöttek is a hydra-k. másodszor nem követtem el ezt a hibát
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
* Nem igazán értem, épületet is berakod egy control groupba azt kész. Mondjuk 7-8-9 (barakkok/factoryk/starportok). Zergnél nem téma, mert 9-re berakod az összes hecsát aztán fosod az 50 lárvából ami kell. Ugyanígy érdemes berakni a tech épületeket, ne kelljen bázisban guberálni. MBS miatt akár mind mehet egybe aztán tabolod ami kell.
What's comming in V 6.0:
- New state system, this will mean less AI stalling. The AI will make
complete use of his minerals. This should make him hard enough to warrant
different difficulty settings. He will also be using multiple, builds
and mixing it up a lot more.
Tud vki nekem linket adni,h megmondani,h játékon belül hol vannak leirva,v leirná vki,h milyen hotkeyek vannak?pl csak X fajta egyésget akarok kijelölni anélkül,h ctrl+1be tenném õket,mert mondjuk van 9 hydrám,4 a crtl+1ben a többi a 2ben..Meg ÉPÜLETEKET hogy kell kijelölni?Épp felderitek mondjuk és most menjek vissza a bázisra,hagyjam felügyeletlenül a parasztot és bogárasszam ki hova is épitetem az épületet?Ilyen haszon hotkeyek kellenének.
Itt valahol. A Darkblizz nem is mûködik jelenleg, legalábbis nálam.
Állítólag egész jó!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
az AI jelenleg nagyon lassú teknõs-stílusban nyomja...vagyis inkább arra hajaz, mert nem egészen követni az aranyszabályait a teknõsségnek (mondjuk legtöbbször én is beásom magam, aztán építek 😄DD)
Racism is a weapon of mass destruction!
Lammernek meg azt üzenem, hogy ne 10 perc alatt verje le a gépet, hanem várjon egy kicsit és akkor lesz kihívás 😊