StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Ez csak egy rajongói elképzelés szerintem, sajnos köze nincs a véglegeshez.
Túl szép lenne ha ilyenben kapnánk.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Azért remélem a véglegesen majd kijavítják a helyesírási hibát.
"The Epic Saga Continous" súlyos <#vigyor0>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Magh
Mini Kerrigan WoW-pet -.-

Amúgy alakul az AI, de hót buta még mindig. Érdekes módon csak tosst ad, az meg bekezd egy zea rush-al, simán fogom bármilyen falazás nélkül. Aztán küldözgeti, amit tud, de az én seregem mindig nagyobb, így nem mer betámadni. Mire rászánja magát, már limiten vagyok + vár 6-8 caster, simán beaprítom, 1 perc alatt kint van újra a sereg, steamroll.
Rendszerint ezzel állít ilyenkor be: 2-3 colossus, 6-8 immortal, 4-5 void ray, 1-2 carri + mothership, meg némi töltelék.

Arról ne is beszéljünk, mennyir tehetetlen bármilyen harass ellen. Kihozok 2-3 warp prism-öt, van 8 warpgatem, elküldöm õket 1-1 expre, durr 8 zea (vagy DT zerg ellen) warpin, mire odaér, háromszor szétszedtem mindent, zeákat meg elreptettem.

TurboX
íjj de régi koncept
------

azért elgondolkodtam hogy vajon mit fognak tenni a kollektoros pakkba
(élõmurlocotakarook!!) :C
Sheltem
Kicsit álmodoztam reggel...
Tudnék örülni egy ilyen minõségû gyûjtõi kiadásnak:

Álmodik a nyomor mi? <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Szerintem is így lesz, utolsó 1-2 héten lesz vagy 1 millió tesztelõ, addig marad a pár ezer, esetleg pár tízezer.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TurboX
az elsõvév a fanszájtbenfennteseké volt a második a blizzkonarcoké vagy nem? mezeji júzer még nem kapott kulcsot szerintem
MEdievil
Még mindig csak a wave1 tart (igazából 1,5) szóval lesz még osztás csak hát tipikus blizzard tempóban halad. Azon se lennék meglepve ha nagyobb mennyiségû kulcsot csak az utólsó 1-2 hétben osztanának ki mintegy server stress test gyanánt. :/

F

Sheltem
Gyerekek mosmá nem lesz több béta key osztás? Tehát ennyi, megszívtuk várhatjuk a teljes verziót? Ki mit hallott?

Itt egy másik(elvileg nehezebb AI), amit írnak róla a fórumban, hogyha early gameben lerusholjátok akkor ezt szétszeditek, de ennek elvielg sokkal erõsebb a middle és lategame...
bélanéni
Szerintem egyrõl beszélünk. 😊

http://www.youtube.com/user/BlizShouter

Nézz inkább battle reportot 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MEdievil
Pedig van értelme és ne add fel lehet sokat tanulni még így is.
Például az építkezés és hotkeyek de a mikró részben is. A taktikák úgy is sokat változnak de a jó mikrót most is lehet nyomatni még hülye Ai ellen is.
Én például most fõleg a stalkerekkel játszok micro wart. Ha csak jobb klikk és ráküldöd az ellenségre félelmetesen hamar elvéreznek de például 2-3 simán vissza tudja verni a kezdeti zeal rusht (10+) PvP-ben. Próbálj inkább nyíltan játszani és nem beteknõsözni egybõl megváltozik a játékmenet.

F

Szerintem nézd meg a help menübe a counterezést ,ha még nem tetted volna , sztem sokat segíthet.

csuszi
hááát. szerintem még van mit tanulnod.
bescannelsz egy protoss bázisra tudod mit látsz? mit akar? hova fejlõdik? mi milyen egység? ugyanez zerg?
ha látsz egy zerg egységet tudod mi kell ellene és mit tilos? ugyanez protoss?
ismered a mapokat? melyikre mi az induló taktika? épületek gazdaságos és védelmi szempontból ideális elhelyezése?
stb stb stb

MJ rulz Pink Team The Only One

bélanéni
Jut eszembe, az elmúlt 2 napban megint replayeket nézek. Tud valaki jobb Terranos replayeket letöltésre? Van egy csomó (200-250) nekem is, még amit korábban letöltöttek itt sokan, de sok benne szerintem az értelmetlen is. (sc2replay fájlokra gondolok, nem videokra)

bélanéni
Köszi a biztatást, attól ijedtem be, hogy úgy éreztem hamarabb megunom a játékot, mielõtt megjelenne. Amiatt mert nem jut eszembe semmi stratégia. Egyébként ez ellen az AI ellen szerintem még pár meccset lenyomok és annyi, mert szinte semmi értelmét nem látom. Igaz, PvP-ben valószínûleg az elsõ 10-20 meccset elveszteném, de ott legalább lehetne fejlõdni. Egyelõre a terranokat tanulom, a Tech Tree-t és a unitokat, mert néha még gondolkoznom kell, mi mire épül stb...

unknown nick
CnC-t tényleg nem érdemes keverni SC-vel. Az utóbbi komolyabb mérföldekkel. Van összehasonlítási alapom: CnC-ben közepesnél kicsit jobb játék ismerettel top100-ig el galoppoltam ladderben, SC1-t pedig megjelenés óta nyomom. Igaz az utóbbi 2-3 évben alig-alig mentem bnetre.

unknown nick
Ahhoz, hogy elkezd ismerni legalább 200-300 lejátszott menet kell valódi ember ellen, olyan ~1000-nél kezd rutinná válni és csukott szem effekt lenni. Nagyon régóta nyomom a multi RTS-eket; kitartás kell az elején, de meghálálja magát, mert jobb mint a klasszikusan emlegetett sakk vagy hasonló. Mindenki másban erõsebb makro, mikro, apm ezek keverékének változatossága adja az egész sava-borsát, ami miatt kb. megunhatatlan.

DJ RX7
számomra már lehetetlen. folyamatosan küldi az egységeit. az 5.5 már nem csak a fõ bázist támadja hanem a többi helyet is ha költözni akarsz.

:3

Kandurex
Ez így van, minél erõsebb az ellenfél, tökmindegy, hogy milyen hendikeppel indul, csak még jobban fejlõdsz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DJ RX7
érdemes kipróbálni a cheates ai-t. az már igazi kihívás!

:3

bélanéni
C&C3 fan a kollégám, én erre gondoltam.

MEdievil
De ezt mi most ketten egy életre!! 😊

Na jó kicsit sarkítottam de sok mindent hiányolok ha így jobb 😛

F

Lammer
na-na! flame ne legyen skacok! 😊

ne kelljen torolgetni meg buntetgetni ma'
<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ProGabe
"a grafikán kívül semmivel sem több mint a warcraft3 sõt"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MEdievil
Most nem azért de CnC alatt ti most mirõl beszéltek? 😊
Nekem még mindig az eredeti 95-ös van a szemem elõtt ha valaki ezt emlegeti azóta meg az újak között van 3 lehetõség és azok se mindegy melyik: CnC3 Redalert3 CnC4.

CnC4-rõl leírtam a véleményemet a topikjában. Stílusban is eléggé eltávolodott szóval sajnos nem lesz ellenfél a Starcraftnak. Sc2 is kicsit csalódás mert például a grafikán kívül semmivel sem több mint a warcraft3 sõt, ettõl függetlenül azért tetszik csak jó lenne már élõ ellenfél ellen is játszani. A gép sehogy nem tudja kezelni a szívatásokat például a stalker blink mikrót vagy a voidokat.

F

bélanéni
Nekem ugyanez van, menti Recent-be, de lejátszani nem lehet (Unable...)
Lekattannátok már a C&C témáról? Elismerem hatalmasat hibáztam, hogy mertem elmenni eddig??? <#vigyor0>

Sheltem
Azért SC2 -t ne vegyük már egy kalap alá C&C vel, fõleg az újat ne...
Mintha Ferrari -t hasonlítanál Trabanthoz...Bár végülis mindkettõ 4 keréken gurul...<#idiota>

csuszi
érdekes nekem eddig is mentette, bemegyek a rep könyvtárba és az összes 1v1 em ott van a recentben. csak éppen unable to load map.
most keresni kell friss cachet? vagy cracket a repekhez külön?

MJ rulz Pink Team The Only One

bélanéni
Ennyit akartam hallani <#nyes>

SC1 tiszta, 😄 én az c&c vs sc re írtam , ha játszott sc 1 el akkor sima ügy.

bélanéni
Akkor a #6289-re lépj valamit, de izibe! 😊

Szerintem meg tényleg semmi köze egymáshoz, kezdjük ott ,hogy a c&c be nincs egység limit, így ez a rész már kimarad nem kell költeni rá, nem kell bekalkulálni a technikába az építési idõket ,építési sorrend is más,korlátlan nyersanyag erõforrás , most persze generalsról beszélek de a red alert is meg a tiberian sun is hasonló volt nagyon de nagyon semmi köze a két játék menetnek egymáshoz, nézd meg a Civilizationt meg a rome total wart, körökre osztott mind a két játék így egy kategóriába tartoznak de a játék menetük ég és föld.

Ezért jó nagyon ez a liga rendszer mert megmenti az embereket a noobbash-tól ami így sok gyengébb playernek kedvez, így hangulatos meccseket tudtok játszani, viszont tanulni csak a jobbaktól lehet, ellesni a trükköket ilyesmi, ezért bánom ,hogy nem rak össze egy nálam sokkal jobbal.

bélanéni
Sokat játszott SC1-el is, elég jól ment neki.
Na most ne gyere nekem azzal, hogy semmi köze a kettõnek egymáshoz, mert más hasonlóval már tényleg nem játszik. <#banplz>

drogosgeci
nah
ez úgy hangzik mintha egy halo játékos akarna cs-t oktatni 😊

bélanéni
Meglátjuk lesz-e annyi játékra idõm hogy kellõen kiismerjem. Nem célom hogy vérprofi legyek (az nem is fog bekövetkezni), hanem hogy jókat szórakozzak vele, nekem ez az elsõdleges cél. De ehhez azért változatosabb meccskre van szükség.

bélanéni
azért a C&C is RTS 😊
Szerintem bõven van annyi hasonlóság, hogy SC2-t hamarabb kiismerje mint én. Természetesen nem a C&C ismereteit fogja átadni, hanem amit SC2-ban tapasztal, de bízom benne hogy hamar belejön, ennyi.

Sheltem
Figy szerintem annyi, hogy legyél türelmes..Majd ha fél év multiplayer után sem lesz SEMMI sikerélményed akkor kezdhetsz csüggedni. Ráérsz még "fejlõdni"...Még ki sem jött a játék 😊 Türelem...

Ja és énis beállok a jelentkezõk közé akik játszanának veled<#eljen>

C&C nek sajnos semmi köze az sc hez 😄 itt a taktikai elemek nagyon mások, fejlesztések is, meg úgy a két játék ég és föld, mind kettõ nagyon jó de semmi hasonlóság nincs😄

bélanéni
100%

bélanéni
Még jó hogy egyik munkatársam nagy C&C fan, és õ is alig várja a multi cracket. Sok meccset lenyomunk majd, és elmagyarázza a praktikákat.

bélanéni
Nem érzem magam hülye gyereknek, de a replay-ekbõl önmagában nem igazán értem hogy mit MIÉRT csinál a gyerek. Azt persze hogy látom hogy miket csinál, de hogy miért. Az lenne jó, odaülne valaki a gépemhez, lenyomna 8-10 meccset (PvP) és közben magyarázná (vagy utólag a replay-t visszanézve) hogy mit miért csinált, mik voltak az elgondolások. Ebben a játékban rengeteg potenciált érzek, de semmi jó ötlet nem jut eszembe.

Kandurex
Így van ez, majd meglátod milyen csúnyán elfognak páholni, ha nem géppel nyomod majd. 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bélanéni
AI-t már elporolom mint a sz*r, de ha valaki megnézné a replayeimet, mindig ugyanazt a halál unalmas meccset látná: gyors védekezés --> épületek felhúz (mindenféle elgondolás nélkül összevissza) --> rengeteg egység legyárt --> mind kijelöl --> rush --> Victory!
Az a baj, hogy ez az eszetlen játékmechanizmus a 4. meccs körül kezd csömört okozni.

szucsy89
amúgy ha felveszel egy játékodat, akár felrakod youtubera, akkor itt megmondjuk hogy mi a hiba/mit kéne másképp csinálnod stb.
szucsy89
nézni sok-sok replayt (akár sc1 replayeket is) gyakorolni (egyelõre gép ellen, multi crackel majd játékos ellen) megtalálni a hozzád legközelebb esõ fajt, taktikákat kipróbálni, hotkey-k stb. és rengeteget játszani...mire kijön a játék pro leszel és mindenkit elversz majd😛😄
bélanéni
Nem tudjátok, milyen rossz érzés hogy rohadtul tetszik a game, TOP1 jelenleg, de nem tudok vele játszani, az amatõr szintet is alig-alig ütöm meg.

Ne becsüld alá magad 😄 hamar belejössz , csak jó ha tudod mit akarsz csinálni , és nem a játék közben találod ki pl hogy milyen egység kombot akarsz használni, persze játék közben ez változhat de érdemes egy kezdõ taktikát fölállítani és ha szükséges azon változtatni. Hamar belejössz majd.