StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ezt nem tudom egyszerûen végignézni...<#idiota>#idiota>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Most csináltam egy DT-rusht toss gép ellen, és bevált. Talán nem is olyan hamvába holt ötlet, igaz, mire odaértam 2 DT-vel, volt vagy 20-25 zeája, de mire azzal a bázisomra ér, kihozok crono boosttal még 4 DT-t ami pillanatok alatt végez velük. Helyette berakta õket rámpára hold stancebe, hátha meglesz az obs, nem lett 😊 Ugyanis bewarpoltam még kettõt a bázisba, és áramtalanítottam mindent 😊 Szal mûködhet ez majd ember ellen is, persze ennél jóval komplexebb lesz.
Zerg ugye helyben rottyant egy Overseert, ez ellen meg a BW-os cors+DT utódja a phoenix+DT lehet a megoldás.
(fasza duplázza a hozzászólásomat ráadásul ugyanolyan számmal...)
Lammer: Ha az 1k TvZ alatt 1000 meccset értesz sok esélyem lesz ellened(eleinte) <#idiota>#idiota>
sc1-ben legalabb 1K TvZ-t lenyomtam, kedvenc MU-m! imadom a marine+medic micro miatt 😄 (bar itt ugye nincs medic, csak hajo :S)
lanokon nagyon beteg microkat lenyomtam ^^
Magh én csak zerggel játszok mostanában. Egyelõre ezzel kéne valamilyen noob-> félnoob szintre lépni(aztán majd protoss, terran valahogy engem nem nagyon hat még meg). De megmondom õszintén ember ellen játszanék már szívesebben, én ai ellen ilyen napi 2-3 játékot ha letolok...
Hmm most olvasom csak amit írtál, a 2-3 colossus t pár muta szétszedi vagy tévedek ?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
6 GW-ból DT warpinnel sem igen tud mit kezdeni, igen hamar leszednek egy expet. 3-4 cannon/sunken nem elég ellene, az meg nem járja, hogy minden expen legyen 10. Ez majd kedvelt módszerem lesz online is, mert már Z-nek sincs alapból 3-4 detektor minden expen.
Archonokat kezdem megkedvelni, 6-8 archon mögé 2-3 colossus és zergnek harangoztak. Sentryt AI ellen sajnos nincs értelme használni.
Amúgy roach+ling rush tossal simán fogható zeákkal (+ stalker, ha late), sentryval durrantasz egy pajzsot és leraksz 2-3 forcefieldet. Mikrón dõl el. Nekem BW-ban TvZ volt a favorit, most PvZ lesz.
Ám az kóros,h már 6. napja minden álmomban van SC2? Nagyon lol....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
akkor nem tudom :S nem csinaltam semmit azota, csak peccseltem 😄 no mindegy :C
ugyanugy elinditom a kréziláncser2ot, oszt jonapot... eddig ment, most csak a zene, meg a totalis fog of war! <#eljen>#eljen> ... na ilyet sem b***tam meg! 😄
szerk.:Nekem simán megy a 6.0ás AI az új béta patchhel.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Errõl jut eszembe....Csak én vettem észre,h a Hydra grooved spines upgradjének és a roach fölalatti mozgás upgradejének UGYANAZ az ikonja?picit fail...
Valamit nem értek. Ugy olvasom itt a kommentekben, mintha emberek játszanának gép ellen 1v3-at. De nekem sehogy sem jön össze. letöltöttem egy 1vs3 pályát, és ott sem jön össze.
Van valami, amirõl nem tudok? vagy csak félreértettem?
Tudnátok esetleg egy mûködõ 1v3 pályát linkelni?
elõre is thx.
Nem csak alapból táp, de beásva kurvagyorsan regenerálódik.
Majd én is letesztelem.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ha Blistering Sandsen terránként felnyomom a bázisom minimális védelemmel utána mit érdemes fejleszteni és gyártani, ahhoz hogy minnél-gyorsabban az ellenfél SCV-it elpusztítva visszavessem õket a fejlõdésbe?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Elvileg jelentõsen sokat javítottak az AI-n.
Expeket jobban menedzseli, folyamatos nyomás alatt tartja a játékost, többféle stratégia fajonként 27 féle kombináció, stb... Biztos nem ér fel egy profi emberi játékoshoz, de amatõröknek szerintem jó lehet már.
A LoL a casual játékos rétegben nagyon is népszerü, egyszerü könnyen kezelhetõsége miatt. Ráadásul ez ingyenes nem kell fizetni érte.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
V9ykn8_TZL0
Na mesélj csak! Mit tudsz? Mit csinál a Valve? 😊
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
V9ykn8_TZL0