StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Asd,kicsit elkent a gép...:C Bevédtem magam 12-15 siege tankkal,2es sebzésfejlesztéssel,lõtt 70et,és jött Immortalokkal..asd...Én hülye,meg nem EMP-ztem le õket -.- Hozta a HT-it is,szétstormolta a pofám...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Arról ,õ nem tehet ,hogy a sok idióta kommentátor túl hypeolja.

Sheltem
Asztakurva, olyan szinten irritál a kommentátor pofázása, hogy nem igaz. Ezt a szánalmas szerencsétlent baz. Ki a f*szt érdekel az élete egy ilyen videóban ? (amúgysem).
Ezt nem tudom egyszerûen végignézni...<#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Lammer
pedig nem rossz a metal, bar MM a legjobb ^^

Boxer MASS goli vs Savior Massmuta ^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sheltem
Persze hogy az. Én csak azon mosolyogtam, hogy azt mondta a faszi a videóban, "Starcraft 2 masztör, He is the best"

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Amúgy azt bírom , kim et szidják mostanában ,hogy béna meg minden ,meg csak kevés az ember a bétán és csak azért jó, van kb 10 meccse amit bukott és 100+ amit nyert és pár bukott meccs után csomó ember lebénázza... szerintem amúgy igenis jó játékos.

Magh
Én is fõleg T voltam BW-ban, de itt a M&M feelinget megölte nálam a Medivac. Ráköp kettõt egy Hydra és már javíthatom is, állandóan vinni kell az SCV-ket a sereg mögött, hiába autorepair, unalmas. Plusz a T nem kapott semmi új mechanikát, mint a toss warpin vagy Nydus. Armort meg sosem szerettem irányítani.

Szega87
coppernél van alacsonyabb? mert szerintem nekem valami very easy AI szintû csoport kellene 😄

Magh
Ez nálam úgy néz ki, hogy valag zea mögött 3-4 fejlesztett Colossus, aztán ha sokasodnak az ultrák, váltok archonra. Eddigre már legalább 2/2/2 a ground upgrade (BW-ban pajzsot szinte sosem fejlesztettek, itt a gyors töltõdés miatt én tuti fogok). Egy gyors zerg váltás mutára bizony gondokat okozhat, de ahhoz rengeteg dög kell, amire félre kell tenni a gázt, egyszóval deríthetõ. De max bewarpolok egy halom Sentryt, ami meglepõen jó ellenük. De ez csak theorycraft, majd kiderül, embr ellen mi mûködik 😊

Most csináltam egy DT-rusht toss gép ellen, és bevált. Talán nem is olyan hamvába holt ötlet, igaz, mire odaértam 2 DT-vel, volt vagy 20-25 zeája, de mire azzal a bázisomra ér, kihozok crono boosttal még 4 DT-t ami pillanatok alatt végez velük. Helyette berakta õket rámpára hold stancebe, hátha meglesz az obs, nem lett 😊 Ugyanis bewarpoltam még kettõt a bázisba, és áramtalanítottam mindent 😊 Szal mûködhet ez majd ember ellen is, persze ennél jóval komplexebb lesz.

Zerg ugye helyben rottyant egy Overseert, ez ellen meg a BW-os cors+DT utódja a phoenix+DT lehet a megoldás.

Sheltem
30 perces gameplay Response Vs David Kim (Response Win)

kim vs response 720p

Sheltem
Egy arc 6órája kapott mailt, hogy megkapta a keyt(tehát ma sincs kizárva hogy kapunk).

(fasza duplázza a hozzászólásomat ráadásul ugyanolyan számmal...)

Lammer
aaaa, mostmar visszapunnyadtam 100 APM ala 😄

Én azért majd neki megyek lammernek 😄 úgyis csak a jobbtól lehet tanulni.

Sheltem
Ahogy hallottam attól függõen, hogy hogyan sikerül behelyez téged copper, bronze, gold, platinum ágra(bár nem hiszem, hogy egybõl a felsõ 2re rak).

Lammer: Ha az 1k TvZ alatt 1000 meccset értesz sok esélyem lesz ellened(eleinte) <#idiota>

Sheltem

Szega87
5 novice meccs után most 10 placement meccset kellene tolnom. Utána mi történik?

Lammer
nah! akkor lehet majd TvZ-t nyomni 😄

sc1-ben legalabb 1K TvZ-t lenyomtam, kedvenc MU-m! imadom a marine+medic micro miatt 😄 (bar itt ugye nincs medic, csak hajo :S)

lanokon nagyon beteg microkat lenyomtam ^^

Sheltem
Neked soha semmit nem kell felraknod. Ha indítod sc2 bétát felrakja magától amikor kell új patch.

Magh én csak zerggel játszok mostanában. Egyelõre ezzel kéne valamilyen noob-> félnoob szintre lépni(aztán majd protoss, terran valahogy engem nem nagyon hat még meg). De megmondom õszintén ember ellen játszanék már szívesebben, én ai ellen ilyen napi 2-3 játékot ha letolok...

Hmm most olvasom csak amit írtál, a 2-3 colossus t pár muta szétszedi vagy tévedek ?

setuh
nem koros csak kocka<#vigyor>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Magh
Én tossal most forge+earlyexp builddel szórakozok, 6.0 AI mukkanni nem tud, az elsõ hullámot veszteség nélkül fogják a cannonok. Lerakok 6 gatewayt, lehúzok 10-20 zeát meatshieldnek, aztán tech amire kedvem tartja.
6 GW-ból DT warpinnel sem igen tud mit kezdeni, igen hamar leszednek egy expet. 3-4 cannon/sunken nem elég ellene, az meg nem járja, hogy minden expen legyen 10. Ez majd kedvelt módszerem lesz online is, mert már Z-nek sincs alapból 3-4 detektor minden expen.
Archonokat kezdem megkedvelni, 6-8 archon mögé 2-3 colossus és zergnek harangoztak. Sentryt AI ellen sajnos nincs értelme használni.

Amúgy roach+ling rush tossal simán fogható zeákkal (+ stalker, ha late), sentryval durrantasz egy pajzsot és leraksz 2-3 forcefieldet. Mikrón dõl el. Nekem BW-ban TvZ volt a favorit, most PvZ lesz.

berlinboy6329
külön nehezités neked :p

Ám az kóros,h már 6. napja minden álmomban van SC2? Nagyon lol....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

setuh
mien patch?fel kene rakjak vmi patcht?

Lammer
LYuhéLY!

akkor nem tudom :S nem csinaltam semmit azota, csak peccseltem 😄 no mindegy :C

ugyanugy elinditom a kréziláncser2ot, oszt jonapot... eddig ment, most csak a zene, meg a totalis fog of war! <#eljen> ... na ilyet sem b***tam meg! 😄

berlinboy6329
Ha vkinek oda akarom adni a gamet,akinek nincs netje,tahát a patcheket sem tudja letölteni,hogy adjam oda?patch nélkül?Miket patchel a játék,mert ki lehetne azokat a fájlokat írni.

Sheltem
Mindjárt megnézem neked.

szerk.:Nekem simán megy a 6.0ás AI az új béta patchhel.

Lammer
nekem sajnos az uj patchel, nem megy az AI elleni jatek... eddig patch elott ugye beugrott a bazis, meg a parasztok es lehetett jatszani, most minden sotet... gondoltam a patch miatt nem lesz baj, eddig is patcheltem es ment az ai elleni game 😞

Sheltem
Én zerggel hydrát nem is csinálok ameddig nincs légi egysége az ainak. Gyorsan Lair -> Roach és roach/gyorsított zerglingekkel 1 mass támadás és ai rip. Ezt sajnos kezdõbb játékosok sem fogják nagyon kivédeni, ha nem lesz nerfelve.

Ha van detectorod lehet lõni föld alatt is, bár úgy is gyorsan visszamegy hp-ja.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

berlinboy6329
És még mozog is föld alatt...

Errõl jut eszembe....Csak én vettem észre,h a Hydra grooved spines upgradjének és a roach fölalatti mozgás upgradejének UGYANAZ az ikonja?picit fail...

Sziasztok!

Valamit nem értek. Ugy olvasom itt a kommentekben, mintha emberek játszanának gép ellen 1v3-at. De nekem sehogy sem jön össze. letöltöttem egy 1vs3 pályát, és ott sem jön össze.

Van valami, amirõl nem tudok? vagy csak félreértettem?

Tudnátok esetleg egy mûködõ 1v3 pályát linkelni?

elõre is thx.

Sheltem
Egyébként én egy egységet érzek nagyon imbának: Roach.
Nem csak alapból táp, de beásva kurvagyorsan regenerálódik.

setuh
hat nem tom de nekem az easy is erosebbnek tunik mint az 5.5,mondjuk noob vok de engem konnyen levert xD

Szega87
na lenyomtam a novice meccseket 2 gyõzelem 3 vereség, noob voltam, van még mit tanulnom 😊

bélanéni
Örülök, király! 😊
Majd én is letesztelem.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Na tehát. Határozottan merem állíani, hogy a 6.0 sokkal jobb lett, mint az 5.5!

Sheltem
Jobb reggelt. Key megint kanyarba se. <#sniffles>

Szega87
reaper-viking kombóval próbáltam berepülni az ellenfél mögé több kevesebb sikerrel

Szega87
Jó reggelt!

Ha Blistering Sandsen terránként felnyomom a bázisom minimális védelemmel utána mit érdemes fejleszteni és gyártani, ahhoz hogy minnél-gyorsabban az ellenfél SCV-it elpusztítva visszavessem õket a fejlõdésbe?

bélanéni
(3 féle verzió van, normál, könyû, és cheat-es, az elsõ komment alján tölthetõk!)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Stracrack AI v6.0 !!!
Elvileg jelentõsen sokat javítottak az AI-n.

Expeket jobban menedzseli, folyamatos nyomás alatt tartja a játékost, többféle stratégia fajonként 27 féle kombináció, stb... Biztos nem ér fel egy profi emberi játékoshoz, de amatõröknek szerintem jó lehet már.

Phoenix007
A LoL az mi is?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Zomil
Hon jelenleg még béta, szoval arrol nem lehet beszélni, h mennyire sikeres 😊
A LoL a casual játékos rétegben nagyon is népszerü, egyszerü könnyen kezelhetõsége miatt. Ráadásul ez ingyenes nem kell fizetni érte.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Davidus

V9ykn8_TZL0

unknown nick
Az a baj mire kihozom a MS-et az már csak poénkodás nem sorsdöntõ.

Phoenix007
?

Na mesélj csak! Mit tudsz? Mit csinál a Valve? 😊

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

drogosgeci
Szerintem inkább a game balance tudása kellett, mint a kis pályája miatt. Se a demigod, se a lol, meg a hon se nagyon váltotta be a hozzá fûzött reményeket, nem nagyon lehet ezt a játékstílust pénzért eladni.

Ez a mostani sem volt bejelentve, gyakran nézegesd a b.netet aztán csak lesz egyszer valami. 😄

bélanéni
Látom, teljesen egy húron pendülünk <#awink>

Davidus
icefrogot felvette a valve és kapott egy tímet hogy csináljon nekik egy játékot(gondolom dota klónt-.-)

V9ykn8_TZL0

szucsy89
tény hogy jól nézett ki...de túl erõs volt, kellett a nerf