StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egyébként ma dotáztam és Icefrog benn volt a játékban.
Nem tudom az az Icefrog volt e aki a dotát csinálja, régebben is futottam vele össze dotában.
Most próbáltam faggatni, hogy sc2ben tervez e majd valami modot összehozni, de full nem válaszolt rá semmit, ami felettébb gyanús 😉
ezért menekülés közben kapott cserébe egy rupture-t a pocijába.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Diablo2 vel is toltam bneten pár évet <#idiota>#idiota>
Sajnos ezek abszolút nem számítanak. Ahogy nézem teljesen random az egész keyküldés.
a másik meg, hogy már a beta indulása elõtt is rengetegen opt-ineltek, de ez a szám mostanra szó szerint több tízmillióval gyarapodott, hisz' mindenki értesült róla
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha a legközelebbi hullámban 10 acc közül egy se talál be akkor én megölök valakit. <#idiota>#idiota>
F
es a #6552 komment sajnos ugy ahogy van igaz.
mas:
az uj frisitesel tudok ugyanugy az al ellen jatszani? nem kell ujabb hokuszpokusz?
de nekem ez van csak...
Itt a forumon aki jol ismer, az tudja mekkora SC1 meg Dota fan vagyok... kabe jatek megjelenese ota tolom SC1-el... neten, lanon, mindenhol! meg soxor melohelyen is toltam stikaban xD (soot annyira fan vagyok, hogy tobbszor volt ra precedens -> inkabb a kocsim berhelese hatterbe szorult, mert mar remegtem, hogy lemaradok az aktualis pro meccsekrol, dontokrol stb... xD)... pro meccsek ezreit lattam... nem akarok nagykepu lenni, de elmeletben nem nagyon lehet rajtam kifogni(sc1)... and so on... es ugye... ilyen a szerencse :C
>>>TIPIKUS<<<
ps: ohhh crap, email bennmaradt, na mind1... remelem senki nem el vele vissza :S 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nah akkor megyek probalkozni :S
szerk: LYuheLYLYLY <#idiota>#idiota> beLYutottam... damn, elfeleLYtettem meJik volt :S
nincs ott sc2... pedig be volt allitva a zescé2 beta erdeklodeZS<#szomoru1>#szomoru1>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
1: csak a WoW 10 napos trialja van regelve
2: Sc-t csak képeken láttak
3: a felsõ kettõ együtt
😊
/akinek nem inge, ne vegye.../
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
milyen szintaxisu a password? mert elvileg 1 felet szoktam hasznalni, de sok helyen kerik ugye a kisbetu/nagybetu/szamok kombot... igy legalabb 1 lepessel elorebb lennek 😊 nem kene orakig probalkoznom 😊
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
közben te azt hitted, hogy azért kérdem, mert belinkeltél egy meccset.
DE ÉN ATTÓL FÜGGETLENÜL kérdeztem, hogy slayer tolja-e az sc2-õt😉
tehát tolja?😊
MJ rulz Pink Team The Only One
nyilvan arra gondolok h uj patch-el lehet-e meg ai ellen jatszani ahogy eddig.
MJ rulz Pink Team The Only One
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
on:
ha kinyomom a netet nyilvan azt sem tudja h uj beta van es enged jatszani.
<#idiota>#idiota>
(Bocs a szar minõségért, nincs még fenn újra a photoshop)
meg ami meg eszembejutott: mothership-nek mi lett a planet cracker cuccaval? mutogattak anno, most meg nyoma sincs..
sc2 beta key?
Mondom, valószínûleg kamu, de ki tudja.
Mintha lett volna róla már szó.
>>>Nada<<< vs Effort
😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bár jó lenne, ha blizz játékok alapján osztanák, mert abbol van egy halom 😄 Najó sc1+kieg és dio1 nincs meg 😄 De a többie megvan.