StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
azért nem mondanám, hogy könnyen.
Steam: greyfox
301 zergling kalandjai 😊 nagyon komolyak így együtt.. de én azt hittem nem csak 252 unit lehet egy csapatban, simán lenne ott még hely tovább kitolni.
F
nalam ha a shaders: High-en van akkor hianyoznak az effektek, de ha masik 4 beallitason van akkor viszont jo. Csak hat nalam a medium az keves, az ultra viszont mar sok a gepnek(kb 30fps). high nalam kb 50fps es hat azon tolnam ha nem lenne hianyos, remelem valamit csinalnak majd vele.
Es gyanus hogy csak radeonoknal csinalja szerintem, nekem E8500+hd4870.
Minden replayre azt írja, hogy hiányzik valami file(persze nem írja mi) és töltsem le.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
F
Valaki tud 2v1 vagy 3v1 pályáról? NEM FFA érdekelne, hanem 1 játékos 2 vagy 3 gép ellen - pálya.
Ha valaki tud róla, kérem linkelje be. (sajnos én nem találtam, csak FFA-t)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ledaráltam mindenkit, persze a seregemet ez szépen felõrölte, és akkor jött egy fél képernyõnyi protoss a semmibõl 😄
Kemény. Majd újra neki esek.
Steam: greyfox
frissítés a hiv. oldalon
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
En csak protssal tolom es ott igen zavaro hogy lathatatlanok szinte az epuletek mikor epulnek.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Pár példa:
-Terrannal mit gyártsak légi egység ellen?eddig marineokat gyártottam,jó sokat,mert nagyon olcsóak..viking az keci drága,és rohadt lassan készül el.....Más meg nincs a Vikingen kivül....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"StarCraft® II: Wings of Liberty™ Beta Test Invitation
Congratulations! You’ve been selected to participate in the beta test of StarCraft® II: Wings of Liberty™."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
lenyomni meg pont ugyan olyan egyszerû, mint az eddigieket, igaz, jobb ellene játszania fentiek miatt
2 dolog:
- nálam eltûnt egy csomó effekt :S pl. P-nél a chrono-boost, a T-nél az SCV portréja out-of-focus, stb. :S
- banshee-zés még mindig nagyon tetszik! 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Koszi! :]
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ