StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Replayek lejátszásához kell a törés (Cache + B.Net), a Replay fájlok, gondolom ezek megvannak. Ahhoz hogy mûködjön is, a SC2\Mods mappába vissza kell másolni az eredeti AI-s fájlt, a Starcrack-es-el nem fog menni! Érdemes ezt az eredeti fájlt eltárolni telepítés + patch után.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

greyfox
na, nyomtam egy human 1v1-et, sikerült nyernem.
azért nem mondanám, hogy könnyen.

Steam: greyfox

greyfox
a gond az volt, hogy 4-es ffa volt 😞

5c0rp330n
bedobnek egy nuke-ot a kozepere 😊

MEdievil

301 zergling kalandjai 😊 nagyon komolyak így együtt.. de én azt hittem nem csak 252 unit lehet egy csapatban, simán lenne ott még hely tovább kitolni.

F

unknown nick
Na mi a vélemény a game-ról aki kapott bétát?

Csak bosszantás képen, ma reggel egy beta key lapult a postaládámban 😊

Daell Drow
Az elobb egy kicsit babraltam az optionsban a hianyzo effektek miatt.
nalam ha a shaders: High-en van akkor hianyoznak az effektek, de ha masik 4 beallitason van akkor viszont jo. Csak hat nalam a medium az keves, az ultra viszont mar sok a gepnek(kb 30fps). high nalam kb 50fps es hat azon tolnam ha nem lenne hianyos, remelem valamit csinalnak majd vele.
Es gyanus hogy csak radeonoknal csinalja szerintem, nekem E8500+hd4870.
5c0rp330n
inkabb a Cache hianyozhat, de nem biztos..

Sheltem
Milyen fileok hiányozhatnak ahhoz, hogy a tört sc2vel lejátsszam a gamereplays sc2 replayeit? Csak mapok? Ha igen nincs valami letölthetõ mappack valahol ?
Minden replayre azt írja, hogy hiányzik valami file(persze nem írja mi) és töltsem le.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MEdievil
ja igen ezek továbbra is ffa.. szóval mind1

F

MEdievil
Hali!

Valaki tud 2v1 vagy 3v1 pályáról? NEM FFA érdekelne, hanem 1 játékos 2 vagy 3 gép ellen - pálya.

Ha valaki tud róla, kérem linkelje be. (sajnos én nem találtam, csak FFA-t)

bélanéni
Tényleg majdnem <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

greyfox
2. meccsemet majdnem sikerült megnyerni terrannal új ai ellen.. de csak majdnem 😞
ledaráltam mindenkit, persze a seregemet ez szépen felõrölte, és akkor jött egy fél képernyõnyi protoss a semmibõl 😄
Kemény. Majd újra neki esek.

ProGabe
nálam is ez van, sikerült elkúrniuk ezzel az új peccsel. nem az AI a gond, mert a hivatalos fórumon i találkoztam már olyannal, akinél elõfordult a dolog

frissítés a hiv. oldalon

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Daell Drow
Hali, uj patch ment fel es 6.0 al. A effekt hianyossagok ellen mit tudok csinalni.
En csak protssal tolom es ott igen zavaro hogy lathatatlanok szinte az epuletek mikor epulnek.
5c0rp330n
dio3 topicbol, gondolom ide akart menni 😊

DJ RX7
vicces, hogy a 6.0-ban kb. a 15. restart után sikerült a p-t kiválasztani.

:3

szucsy89
gép ellen lehet hogy ki lehet húzni addig de multiban meccset sem fogsz nyerni exp nélkül
Sheltem
Exp nélkül multiban véged(fõleg ha elhúzódó).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

berlinboy6329
Minek?azért,h alig hogy kidobom a fõépületet,elbaszok rá 3-400 ásvány,és kész sincs,v épp hogy kész,v SCV-ket gyártok az exphez,jön az enemy és bedarálja..még az árát se hozta vissza...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

szucsy89
"Én sose expelek"

legalapabb dolog pedig
berlinboy6329
Én sose expelek..még oda is nehezen,ami közvetlen mellettem van,mert akkor emg kel osztani a védelmet,és bedarálnak....Meg nem tom mi a jó countere X egységnek..

Pár példa:
-Terrannal mit gyártsak légi egység ellen?eddig marineokat gyártottam,jó sokat,mert nagyon olcsóak..viking az keci drága,és rohadt lassan készül el.....Más meg nincs a Vikingen kivül....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bélanéni
Nekem az AI 6.0 iszonyat kemény. Az elõbb terranok ellen nyomtam, és finoman szólva nem mûködött az a stratégia ami bõven megfelelt az 5.5 ellen: 2 barrack minél gyorsabban felhúz, Factory + tech lab + legyártok 5-6 Siege Tankot + beállítom védekezõ üzemmódba. Egy idõ után egyre több Thort meg egyéb egységet hozott, a suttyó lecövekelte a tankjait ugyanúgy a bázisomnál és szép lassan, kb 5. nekifutásra ledarát, pedig 2 exp-em is volt, az egyik sárga kristályos. Nagyon nem tudom még, miket kellene csinálni, kevés vagyok nagyon egyelõre. <#crazya>

jááhhh a Lammer meg él 😊, tudtma, h idekell benézni azt itt megtalállak, csak a kíváncsiság kedvéért 😉

Sheltem
Sajnos mi nem kaptunk még.

yeyy!! esetleg kapott más is? ha igen irjatok, játszanék magyarokkal is

"StarCraft® II: Wings of Liberty™ Beta Test Invitation

Congratulations! You’ve been selected to participate in the beta test of StarCraft® II: Wings of Liberty™."

unknown nick
Fastert akartam írni 😛 csak a beidegzõdések...

bélanéni
(Bocs, nem. Normal, Faster, és 3x 6x meg ilyenek vannak replayeknél.)

bélanéni
Rossz hír, nagyon rossz hír. Kíváncsi vagyok, a replayeknél melyik sebességnek felel meg. Csak mert ott máshogy vannak rangsorolva. Normal, Faster, Fastest. Ha normal-on játszom le a replayeket, úgy is gyorsabban telik el 1mp-nyi ismétlés, mint a valóságban. Tehát elvileg a faster a játékban kicsit lassabb, mint a normal a "replay"-eknél? Ha így van, akkor az a sebesség még oké.

greyfox
faster, most nézem oda van írva 😊

greyfox
na, akkor most melyik? 😄

Davidus
faster

V9ykn8_TZL0

berlinboy6329
Ecsém nem tom lenyomni a 6.0-ás AI-t...Fostos....elején minden fasza,elsõ kis hullámokat visszaverem,aztán feltevhelek,most zerggel voltam,fostam a Roachot,meg a hydrat,fejlesztettem a hydra+roach sebzését,de aztán egyre többször jöttek..Eleinte,zergek,aztán zöld Terran..De az annyira...tankokkal,marával,1-2 thorral...3-4 hullámot birtam visszaverni...Vége felé már brood lordok se értek semmit...Elpicsáztak..Pedig volt vagy 20 roach meg v 30hydra,pár muta,de szart se értek...Expelni nem emrek messzire,mert fosok,h csak feleslegesen emészteném fel a nyersanyagot,mert ugyis lerohannák hamar,és oda 300 ásvány....Még a mellettem lévõ helyre se merek expelni,amig nin mellettem egy jónagy serge,de mostmár a jónagy sereg se ér semmit. :C

unknown nick
Fast

greyfox
A ladder meccseket milyen speeden nyomják?
Fastest?

Srátszok, valakinek volt olyan h nem indul a játék ? Mármint simán megy, de LazyLaunch-hal kilép.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
6.0 AI: ez kb. olyan lehet, amilyen a Blizzard easy után következõ AI-ja lesz. nem erõsebb, mint az elõzõ, csak kicsit értelmesebben játszik. jobban expel, jobban bánik az egységekkel, jobban techel

lenyomni meg pont ugyan olyan egyszerû, mint az eddigieket, igaz, jobb ellene játszania fentiek miatt

2 dolog:
- nálam eltûnt egy csomó effekt :S pl. P-nél a chrono-boost, a T-nél az SCV portréja out-of-focus, stb. :S
- banshee-zés még mindig nagyon tetszik! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
es igeeeen! ez teljesen ki is ment a fejembol! Lehet azert felejtettem el, mert mar az install mappaban sincs benne, biko'z olyan gyenge volt?<#ravasz1>

Koszi! :]

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sheltem
Nem.

Elsõ 5 perc = sh!t 😄 Ám Crota shoutcastok is jók + van hozzá béta felirat.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bélanéni
"hogy ne az a "random" a veled (nagyjából) egy tudásúak közül kerüljön majd ki." = hogy az a "random" a veled (nagyjából) egy tudásúak közül kerüljön majd ki.

bélanéni
Ezt olvastam, hogy 1on1, 2on2 stb... összesben felméri a tudásodat, pont azért hogy ne az a "random" a veled (nagyjából) egy tudásúak közül kerüljön majd ki.

Szega87
a béta eredmények megmaradnak majd ?

Szega87
miért van az 1on1 be 7 replacement match van hátra, 2on2 meg 10? ezt mér külön számolja, az ally ugyis random akit 2on2be mellém dob akkor meg nem mind1?

bélanéni
Nekem csak az jutott eszembe, hogy ha SC2 megjelenése elõtt 6628 kommentnél tartunk, mi lesz itt nyártól <#idiota>

ProGabe
van egy 'Updates' és egy 'Version' mappa. elvileg csak azok változnak, bõvülnek

berlinboy6329
Nah,nem tujda vki milyen fájlokat ir felül a patch,h oda tudjam adni a gamet akárkinek,akinek nincs netje leszedni õket?

ProGabe
gondolom felraktad a Goosie AI-t, töröld le a TriggerLibs mappát!