StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Én megvárok egy linket mielõtt elkezdek éjszakázni <#idiota>#idiota> (holnap nem dolgozom)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
V9ykn8_TZL0
US meg EU szerver is bõven 8k játékos felett van minden este.
V9ykn8_TZL0
Állítólag(nincs még linkem sajnos) holnap lesz a last wave...
1000 key kerül holnap kiosztásra. (amint lesz linkem is zúzom is ide)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nézd meg jobban azt a videot
Úgy voltam vele, hogy erre már nem is reagálok, de utóljára még kiigazítalak.
Leírom másodszorra hátha felfogod(bár kétlem):
1. a custom hotkey egy txt típusú file nem pedig egy program.
2. valószínûleg a véglegesbe alapból beépíti a blizzard(legalábbis eddig arról volt szó, valószínûleg menüszinten benne lesz..elválik).
3. Ha ez szerinted cheat akkor õ is egy cheater: Boxer (ezt ugye te se gondolod komolyan...)
4. gondolod, hogy egy konkrét fileba rakná a blizzard simán editelhetõként, ha nem lenne engedélyezett?
5. ne keverd a makrót a hotkeyyel! Semmi köze nincs egymáshoz(fogalmi zavarokban szenvedsz)
6. és legfontosabb: Légyszíves zsibbadj le rólam mostmár öcsi, mert kezdelek unni, keress valaki mást, elhiszem, hogy nem vagyok neked szimpatikus(le is szarom) Valaki másra cuppanj rá, köszi.
Sheltem azt ugye vágod ha ilyen programokkal lemennél egy lanra nem csak eltörnék de páros lábbal ugrálnának is a csuklódon mert nyomorék csaló vagy? remélem bnetrõl is bannolnak majd ezekér, ahogy wowban a csoda macro billentyûzetekért anno
ha 10.000 aktív játékos kell és már 9k megvan nekik az azt jelentené hogy 3-4k kulcsot kellene kiosztaniuk és így esélytelen hogy kapjunk ha szerverekre lenne értendõ úgy mindjárt esélyesebb lenne de még akkor se jutna mindenkinek.
"Q: Hány online embert szeretnétek a Battle.neten tudni egy idõben?
A: Nagyjából tízezret. Most kilencezer környékén vagyunk, de tizet mindenképp szeretnénk. Egy ilyen játékos szám környékén teljesít a match-making rendszer igazán jól. Ha esetleg ennél egy jóval nagyobb számot érnénk el, akkor egy ideig majd nem hívunk be újabb játékosokat és amikor az online teszterek száma csökkenni kezd (megunják a játékot, alább hagy a kezdeti lelkesedés), újabb kulcsokat adunk hozzá a rendszerhez."
és itt az eredeti angol:
"What level of concurrency to you want to get to before the end of the beta?
Dustin Browder: I think we want to maintain about 10,000. It’s sort of our goal, and we’ve just about hit that at this point. I can see we’re at 9,000-something right now, and 10,000 is the goal. That makes our match-maker really happy, makes it really sing when we’re about at those numbers. If we get much higher than that we’ll just leave it, and if we see concurrency fall off we’ll add more keys until we get back to those numbers."
F
V9ykn8_TZL0
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"4 dolgozó több gázt szed mint 3" 😄DASDASD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ha elérik az átlag 10-et, egy ideig megállnak a kulcsosztással
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ez a szám nagyon kicsi ha azt nézzük, hogy világviszonylatban hányan játszanak scvel. így már nem csodálom, hogy kimaradtunk az elsõ 3 körbõl.
Így egészen új értelmet nyert a mondat.
amúgy meg soha nem lesz béta kulcsom <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>:
"Q: Hány online embert szeretnétek a Battle.neten tudni egy idõben?
A: Nagyjából tízezret. Most kilencezer környékén vagyunk, de tizet mindenképp szeretnénk. Egy ilyen játékos szám környékén teljesít a match-making rendszer igazán jól. Ha esetleg ennél egy jóval nagyobb számot érnénk el, akkor egy ideig majd nem hívunk be újabb játékosokat és amikor az online teszterek száma csökkenni kezd (megunják a játékot, alább hagy a kezdeti lelkesedés), újabb kulcsokat adunk hozzá a rendszerhez."
Innen
F
Screenshotot kérünk!!!
...pill...
ÉS IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN!!!!!!!!
...ma sincs kulcs. 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az egységek speciális képességei ellenben nagyon jópofák, van egy-két olyan, amivel teljesen át lehet rendezni a csatamezõt.
Itt sem véletlenül van 5*3 as grid a halvány képen:
razer
Véglegesben is hasonlóan fog kinézni.
Persze mindenki máshogy játszik, de szerintem(!) így ideális.
Aztán lehet tévedek <#idiota>#idiota>
Képzelj el egy 4x3 as rácsot
. . . .
. . . .
. . . .
így vannak a játékban mondjuk a build alatt az épületek.
És ott amilyen sorba jönnek úgy állítod be a billentyûzeten is sorba(company of heroest is gridkeyyel toltam és öööö na...nem játszottam vele bénán hidd el...😊 )
Mindenképpen így kell ha egy icipicit is komolyabb szinten akarod tolni(ezenkívül billentyûknél csak az iránybillentyükhöz kell majd nyúlni szinte(screenscroll)
Nagyok így játszanak én meg már az elejétõl ezzel a kiosztással próbálom majd megszokni...(meglátjuk hogy sikerül <#idiota>#idiota> )
Hamar meg lehet tanulni a mostanit és akkor már nincs gond. Az se rossz elméletileg amit te szeretsz csak akkor oda le kell pillantani hogy még is hol van amit szeretnél az meg idõveszteség mehet vaktában nekem minden.
Amúgy nekem protoss de ez már kb. akkor eldõlt amikor elõször láttam képeket az elsõ részrõl. A carrierek és a dragoonok megfogtak. Sc2-ben a carrier nem tetszik de az immortal és a vray nagyon bejövõs a colossus pedig csak szimplán poénos. Templarokat archonokat nem igazán csípem de hát muszáj õket is bevenni a buliba.
F
Terran nem igazán érdekel.
Kimentettem a txt filet és írtam nfot mit kell csinálni, ha valakit érdekel:
Egyedi Hotkeyek könnyedén
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De itt egy lehetõség hogy akár most is változtathatsz.
F
íme friss infó a készítõtõl:
<wonkewonk> sagu are you at the point where you can play each other or?
<@Sagu> wonkewonk: No, it'll be several weeks at the earliest.
Tehát sajnos még hetek mire lesz belõle valami...addigra meg már lesz....Najó kussolok <#idiota>#idiota>
Amúgy kmonyesz kukac gmail pont com