StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Jó neked! <#duma>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Várjál még ez sem official infó...Linkem nincs, csak írta egy arc.
Én megvárok egy linket mielõtt elkezdek éjszakázni <#idiota> (holnap nem dolgozom)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Csak nem a legutolsó lesz. Az lehet hogy mostanában nem lesz több hullám, de nemhogymá 10-20ezer emberrel akarják stressz-tesztelni... Szerintem béta lezárása elõtt 1-2 héttel minimum párszázezer embernek kellene osztaniuk még kulcsot, de ez csak p.vélemény.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TurboX
..kérem tegyék meg tétjeiket!

ki lesz az a mákostészta
Davidus
hacsak nem egybe számolja😛 de Sc1 meg WC3 battle.net is külön számolja szóval nem hiszem.

V9ykn8_TZL0

Davidus
márpedig biztos hogy 10000x3 mert ha összesen akarnának 10k tesztert akkor azt már rég túllépték.
US meg EU szerver is bõven 8k játékos felett van minden este.

V9ykn8_TZL0

Sheltem
Friss infóm van emberek!

Állítólag(nincs még linkem sajnos) holnap lesz a last wave...

1000 key kerül holnap kiosztásra. (amint lesz linkem is zúzom is ide)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

drogosgeci
te kinek hiszed magad? 1 hónapig megjegyzem visszamenõleg hogy kinek irogattam szted? 😄
nézd meg jobban azt a videot

Sheltem
Már az #5183 -as hozzászólásban is megmutattad milyen szellemi szintet képviselsz.
Úgy voltam vele, hogy erre már nem is reagálok, de utóljára még kiigazítalak.
Leírom másodszorra hátha felfogod(bár kétlem):
1. a custom hotkey egy txt típusú file nem pedig egy program.
2. valószínûleg a véglegesbe alapból beépíti a blizzard(legalábbis eddig arról volt szó, valószínûleg menüszinten benne lesz..elválik).
3. Ha ez szerinted cheat akkor õ is egy cheater: Boxer (ezt ugye te se gondolod komolyan...)
4. gondolod, hogy egy konkrét fileba rakná a blizzard simán editelhetõként, ha nem lenne engedélyezett?
5. ne keverd a makrót a hotkeyyel! Semmi köze nincs egymáshoz(fogalmi zavarokban szenvedsz)

6. és legfontosabb: Légyszíves zsibbadj le rólam mostmár öcsi, mert kezdelek unni, keress valaki mást, elhiszem, hogy nem vagyok neked szimpatikus(le is szarom) Valaki másra cuppanj rá, köszi.

drogosgeci
úgyis sokan inaktívak lesznek mert random wowosok kapják a nagy részét és ha nem nyernek letörlik 2 meccs után

Sheltem azt ugye vágod ha ilyen programokkal lemennél egy lanra nem csak eltörnék de páros lábbal ugrálnának is a csuklódon mert nyomorék csaló vagy? remélem bnetrõl is bannolnak majd ezekér, ahogy wowban a csoda macro billentyûzetekért anno

MEdievil
Bár neked lenne igazad de a szöveg alapján sajnos nem így lehet érteni =/

ha 10.000 aktív játékos kell és már 9k megvan nekik az azt jelentené hogy 3-4k kulcsot kellene kiosztaniuk és így esélytelen hogy kapjunk ha szerverekre lenne értendõ úgy mindjárt esélyesebb lenne de még akkor se jutna mindenkinek.

"Q: Hány online embert szeretnétek a Battle.neten tudni egy idõben?

A: Nagyjából tízezret. Most kilencezer környékén vagyunk, de tizet mindenképp szeretnénk. Egy ilyen játékos szám környékén teljesít a match-making rendszer igazán jól. Ha esetleg ennél egy jóval nagyobb számot érnénk el, akkor egy ideig majd nem hívunk be újabb játékosokat és amikor az online teszterek száma csökkenni kezd (megunják a játékot, alább hagy a kezdeti lelkesedés), újabb kulcsokat adunk hozzá a rendszerhez."

és itt az eredeti angol:

"What level of concurrency to you want to get to before the end of the beta?

Dustin Browder: I think we want to maintain about 10,000. It’s sort of our goal, and we’ve just about hit that at this point. I can see we’re at 9,000-something right now, and 10,000 is the goal. That makes our match-maker really happy, makes it really sing when we’re about at those numbers. If we get much higher than that we’ll just leave it, and if we see concurrency fall off we’ll add more keys until we get back to those numbers."

F

Davidus
x3 mert a cél 10k/server. és a 10k egy idõben nem azt jelenti hogy annyi van összesen

V9ykn8_TZL0

szucsy89
loool :oooooo
Szega87
szétvág az ideg egész nap sorba kikapok mert nyomikat kapok társnak 2on2be, kapok egy normális társat, 1 percen belül szétcsaptuk volna az ellenfeleket akkora seregünk várt már a bázisuk elõtt, erre " YOU WERE DROPPPED", StarCraft 2 müködése leállt ...

MrStokes

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MEdievil

F

MrStokes
Nem tudom, hogy volt-e mar.Viccess Terran egyseghangok

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

5c0rp330n
"ha elérik az átlag 10-et, egy ideig megállnak a kulcsosztással"

ezt honnan? :S:S

Szega87
miért nem olvassátok el? ott van aprószedetten ma sincs kulcs

Azért lehet tõle taktikákat ellesni.
"4 dolgozó több gázt szed mint 3" 😄DASDASD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Képet kérnünk, hogy nincs, hazucc!!!!4

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
nem! 9 ezren vannak fenn egy idõben bnet2.0-án (EU, NA és a többi zóna együtt)

ha elérik az átlag 10-et, egy ideig megállnak a kulcsosztással

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bélanéni
Errõl beszéltem 1-2száz hsz-el ezelõtt (hogy kb. 1:5000-hez az esélyünk a bejutásra), igaz egy kicsit túloztam, de szerintem nem jártam messze az igazságtól. Szerintem minimum 100x ennyien jelentkeztek rá.

Sheltem
Hmm 9000 béta teszter van "csak"

Ez a szám nagyon kicsi ha azt nézzük, hogy világviszonylatban hányan játszanak scvel. így már nem csodálom, hogy kimaradtunk az elsõ 3 körbõl.

bélanéni
Gondolom nem sejthetõ mire gondoltam vazze <#duhos2>

Az nem aláírás nincs felette vonal. 😛

bélanéni
Az aláírás is a folytatás része? <#taps>
Így egészen új értelmet nyert a mondat.

Kandurex
Olvasd végig megint. 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

unknown nick
Heh kinyírt egy terran. Átrepült a cc-vel a prot bázisom mellé, mert egymás mellett kezdtünk közvetlen, de nagy pályán, ahol nem kell gyors rushra számítani. Kicsit inkább techeltem. Leszállt jött egy valag scv és csinált egy planetary fortress-t 😊

MEdievil
Az érzelmi részt nem a hatékonyság befolyásolja. Ha használhatatlan lenne a vray akkor is tetszene maga az egység.

amúgy meg soha nem lesz béta kulcsom <#rinya><#rinya>:

"Q: Hány online embert szeretnétek a Battle.neten tudni egy idõben?

A: Nagyjából tízezret. Most kilencezer környékén vagyunk, de tizet mindenképp szeretnénk. Egy ilyen játékos szám környékén teljesít a match-making rendszer igazán jól. Ha esetleg ennél egy jóval nagyobb számot érnénk el, akkor egy ideig majd nem hívunk be újabb játékosokat és amikor az online teszterek száma csökkenni kezd (megunják a játékot, alább hagy a kezdeti lelkesedés), újabb kulcsokat adunk hozzá a rendszerhez."

Innen

F

bélanéni
Szivatsz <#banplz>
Screenshotot kérünk!!!

Kandurex
Ellenõrzés, hogy ma vajon kaptam e kulcsot....

...pill...

ÉS IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN!!!!!!!!

...ma sincs kulcs. 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

unknown nick
Az a poén, hogy nem csak poénos egyik legjobb prot unit szvsz.

A zerg még mindig nyerõ. Leesik a párom, szét is kapják a bázisát annak rendje módja szerint, aztán elindulnak felém. Egyik oldalról egy tucat protoss carrier, a bumszli kis mothershippel leárnyékolva, a másikról 15-16 battlecruiser... a Corruptor-ok nagyjából két perc alatt felzabálták az egészet 😊 Onnantól pedig csak tisztogatni kell.
Az egységek speciális képességei ellenben nagyon jópofák, van egy-két olyan, amivel teljesen át lehet rendezni a csatamezõt.
Sheltem
Akkor 5*3 nem tudom fejbõl.

Itt sem véletlenül van 5*3 as grid a halvány képen:

razer
Véglegesben is hasonlóan fog kinézni.
Persze mindenki máshogy játszik, de szerintem(!) így ideális.
Aztán lehet tévedek <#idiota>

5c0rp330n
itt mondjuk 5*3-ban vannak, 1-ben meg 3*3 volt, szoval nemtom miert pont 4*3 😊

Sheltem
Dehogy kell odapillantani.
Képzelj el egy 4x3 as rácsot
. . . .
. . . .
. . . .

így vannak a játékban mondjuk a build alatt az épületek.
És ott amilyen sorba jönnek úgy állítod be a billentyûzeten is sorba(company of heroest is gridkeyyel toltam és öööö na...nem játszottam vele bénán hidd el...😊 )
Mindenképpen így kell ha egy icipicit is komolyabb szinten akarod tolni(ezenkívül billentyûknél csak az iránybillentyükhöz kell majd nyúlni szinte(screenscroll)
Nagyok így játszanak én meg már az elejétõl ezzel a kiosztással próbálom majd megszokni...(meglátjuk hogy sikerül <#idiota> )

MEdievil
Nekem személy szerint tökéletes a mostani de én amúgy is warcraftos vagyok (vagyis most már úgy néz ki voltam 😊

Hamar meg lehet tanulni a mostanit és akkor már nincs gond. Az se rossz elméletileg amit te szeretsz csak akkor oda le kell pillantani hogy még is hol van amit szeretnél az meg idõveszteség mehet vaktában nekem minden.

Amúgy nekem protoss de ez már kb. akkor eldõlt amikor elõször láttam képeket az elsõ részrõl. A carrierek és a dragoonok megfogtak. Sc2-ben a carrier nem tetszik de az immortal és a vray nagyon bejövõs a colossus pedig csak szimplán poénos. Templarokat archonokat nem igazán csípem de hát muszáj õket is bevenni a buliba.

F

szucsy89
én meg Zerg és Terran között vacillálok😄 még nem döntöttem el
Sheltem
Én Zerg leszek(ha lesz keyem) egy jódarabig aztán késõbb Protoss.
Terran nem igazán érdekel.

unknown nick
Csak ne protoss legyél 😊 50-60%-ban az az ellenfél.

Sheltem
Kipróbáltam, tökéletesen mûködik!

Kimentettem a txt filet és írtam nfot mit kell csinálni, ha valakit érdekel:
Egyedi Hotkeyek könnyedén

Sheltem
Király vagy kipróbálom és elmondom majd, hogy hogy sikerült.

unknown nick
Huh majdnem megszivatott egy zerg úgy csinált mintha roachra menne és aztán hydra. Nem szúrtam ki az eldugott épületet 😊

Lammer
amit leirtal mindennel tisztaban voltam/vagyok... dehat a "remenyhal" meg utoljara 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

MEdievil
Már irtam annó és azóta nem is olvastam sehol ilyen témában friss infót de azt ígérték majd lehet állítani de most a bétában még nem.
De itt egy lehetõség hogy akár most is változtathatsz.

F

Sheltem
Gondolom hallottatok már róla(lehet volt is már róla szó itt), hogy ugyanaz a team aki az AI-t csinálta próbálkozik a battle.net EMU létrehozásával, aminek segítségével a kulcs nélküliek is tudnak majd egymás ellen játszani.
íme friss infó a készítõtõl:

<wonkewonk> sagu are you at the point where you can play each other or?
<@Sagu> wonkewonk: No, it'll be several weeks at the earliest.

Tehát sajnos még hetek mire lesz belõle valami...addigra meg már lesz....Najó kussolok <#idiota>

bélanéni
asszem publikus, csak katt a nevemre.
Amúgy kmonyesz kukac gmail pont com

Sheltem
Na vajon kitõl kaphattad? <#wow3> Majd nyomj emailcímet nekem bélanéni <#awink>

bélanéni
Kaptam valakitõl egy privit, csak estefelé tudom megnézni, mivel melóhelyrõl nem lehet!