StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Már szerintem kérdeztem, de tudja valaki, hogyan kell megváltoztatni a hotkeyeket a Bétában(vagy egyáltalán benne lesz ez a véglegesben?)
SC1 ben is qwer, asdf, zxcv volt a 4x3 as általános grid amivel játszottak sokan, remélem át lehet ezt a módszert ültetni a 2be is...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nekem meg van 16 eredeti blizz játékom beregisztrálva 10 accountra ebbõl 7 egybõl amint lehetõség volt rá és semmi.
Ha már felmerült az elvbõl nem veszem meg:
Én ha nem bétázhatok nem veszek sc2-t. Naa? Szóval ha kell a pénzem blizz a béta kulcsot 2 héten belül kérném valamelyik accountra, addig pedig minden órában kivégzek egy murlocot vagy drone-t 😊 😛
F
Lehet úgy tûnt mert lemaradt a smiley.
Csak nézek ki a fejembõl, hogy milyen mákos emberek vannak <#idiota>#idiota>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Amúgy meg ha nincs net úgy se érdekel mivel multi játékról van szó így a kör bezárul. Oké azt értem hogy neki kell most valamiért belerúgnia de ez a fajta védelem nem annyira zavaró ebben az esetben így csak bár nekem is ez lenne a legnagyobb problémám az életben.
ja más:
Zergeknek nagyon jól áll a fehér szín! Úgy egész jól lehet látni az egységeket és még szép ezüstös hatása is van. Protossnak pedig a narancs ami jól néz ki.
F
Küldj egy mail címet, hogy ne akkor kelljen elkérni, azzal se menjen az idõ. Nekem majd csak annyi kell, hogy amikor küldök mailben idõpontot, akkor ne játsz ennyi, de nem lesz ilyen túl gyakran, és általában 20:30 után.
<15:15>15:15> <sherdog> 1 week ago i bought sc1 and i added key to bnet
<15:15>15:15> <sherdog> after 4 days i got key😄D
JELENJEN MÁR MEG
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem érzi sajátjának.
Tehát hiába van a kezében, nem az "övé" mert kell világháló, hogy feltelepíthesse ha éppen olyan helyzet adódik(sok esély van amúgy rá <#idiota>#idiota> ).
Legalábbis gondolom, hogy valami ilyesmi játszódhat le benne <#vigyor3>#vigyor3>
F
Szerintem Blizzard ezt a trendet tekintve mindig a szükséges minimumot alkalmazza.
Lesz*rom hogy kinek mik az elvei, engem nem érdekel ha van aktiválás stb... ha jó a játék megveszem ennyi. A srácnál ez egyéni szocprobléma, és egy valakivel ba**ik ki, saját magával. <#idiota>#idiota>
Nem bírtam nem lecsapni a feldobott labdát <#hehe>#hehe> Remélem nincs harag <#eljen>#eljen>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egészen pontosan így írta:
-since Blizzard/Activision decided on forced activation just to install the game, I decided not to buy it
<Sheltem>i don't understand why the activation is problem
-I'm not going to give them money to be treated like a criminal... once I have the disc in my hand, I shouldn't have to ask the company for permission to play the game I paid for
stbstb
Szóval eléggé rá volt zsongva(Õ is <#idiota>#idiota> ) a starcraft2 re, gyakorlatilag a bejelentés óta figyelemmel követjük a történéseket a játékkal kapcsolatban. Most kérdeztem kapott e béta kulcsot, és a válaszon ledöbbentem(holott tudom, hogy nagyon az elvek embere a srác).
Ezt figyeljétek.
Azért nem jelentkezett és azért nem veszi meg(!) a játékot mert aktiválás szükséges a játékhoz.
Õ nem vesz és nem vett soha olyan játékot aminek ha a doboza a korongokkal a kezében van nem játszható aktiválás / internet kapcsolat nélkül.
Hihetetlen nem? <#wilting>#wilting>
Azt hittem valamennyire ismerem a srácot, de most ledöbbentem...
Mindössze annyit írtam neki angolul, hogy megértem amit mond de egy ilyen szintû játéknál talán lejjebb kéne adni az elvekbõl 😊 Persze ez nála nem fog megtörténni.
Sok kezdõ nem csinál detectorokat ( observer, photo cannon stb ), a legrövidebb úton rá kell gyúrni a dark templarra
-twilight council
-dark shrine
Mivel cloackolva van a templar ugy lehet szétcsapni a kezdõket hogy csak annyit látnak hogy vlmi üti a bázisukat
Ez amúgy mindig szerencse kérdése(közel építeni), mert ha az ellenfél hamar észreveszi akkor rögtön bukod a pylon / gatewayre fordított Mineralt, ha lerombolja(persze ha már érzi az ember...).
szerk.: tévedtem <#idiota>#idiota>
odaportolja a zelákat a pylonhoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Légyszi magyarázzátok el! <#help>#help>
A kérdésem az lenne hogy a 6.1-es AI és a no mod-os AI milyen nehézségû.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
-sok sok drone kristály only
-sok pylon
- 3 gateway
- cybernetic core -> warpgate fejlesztés
- kitolni egy pylont az ellenfél bázisa elé
- zealot és stalker rush tömegével
Ez a hét szövege nálam.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
2v2 vidük ami sc2n van az is elég kemény<#hehe>#hehe>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kakakapitány
Én szakadtam...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

egyebkent teljesen mindegy hogy milyen szamokkal jatszol, ugyanannyi az esely mindenre (1:43949268), persze olyat nem erdemes h pl 1-2-3-4-5, mert valszeg van mas balfasz is aki ezt bejoli igy osztozni kene a nyeremenyen, ha nyersz..
egyedul akkor lottoznek (es akkor minden kombinaciot megtennek) ha a fonyeremeny nagyobb lenne, mint az aktualis jegyar*osszes lehetseges kombinacio, ez jelenleg olyan 10milliard huf 😊