StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Vagy írd nekik, hogy "Blizzard until i not get the sc2 beta invite from you i kill a kitten in every hour....I am serious...15:42PM now...time starts"

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Ha nem kellenek az adatok, ha meglesz a kulcsom, csak szólj <#crazya>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Váltsunk is gyorsan témát.

Már szerintem kérdeztem, de tudja valaki, hogyan kell megváltoztatni a hotkeyeket a Bétában(vagy egyáltalán benne lesz ez a véglegesben?)
SC1 ben is qwer, asdf, zxcv volt a 4x3 as általános grid amivel játszottak sokan, remélem át lehet ezt a módszert ültetni a 2be is...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MEdievil
Ha ha ha.

Nekem meg van 16 eredeti blizz játékom beregisztrálva 10 accountra ebbõl 7 egybõl amint lehetõség volt rá és semmi.

Ha már felmerült az elvbõl nem veszem meg:
Én ha nem bétázhatok nem veszek sc2-t. Naa? Szóval ha kell a pénzem blizz a béta kulcsot 2 héten belül kérném valamelyik accountra, addig pedig minden órában kivégzek egy murlocot vagy drone-t 😊 😛

F

Sheltem
Ez nem panaszkodás volt te 😊)))

Lehet úgy tûnt mert lemaradt a smiley.
Csak nézek ki a fejembõl, hogy milyen mákos emberek vannak <#idiota>

bélanéni
(Egyébként nagy gecó a srác, hogy ilyen részletesen leírta a kulcs megkapásának körülényeit. <#gunyos1>)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

MEdievil
Ha jól sejtem akkor egyik szoftver sem a tiéd benne is van a nyilatkozatban amikor elfogadod az elején 😊

Amúgy meg ha nincs net úgy se érdekel mivel multi játékról van szó így a kör bezárul. Oké azt értem hogy neki kell most valamiért belerúgnia de ez a fajta védelem nem annyira zavaró ebben az esetben így csak bár nekem is ez lenne a legnagyobb problémám az életben.

ja más:

Zergeknek nagyon jól áll a fehér szín! Úgy egész jól lehet látni az egységeket és még szép ezüstös hatása is van. Protossnak pedig a narancs ami jól néz ki.

F

Rage47
na ezt nem kellett volna<#gun>
bélanéni
Sheltem, esküszöm ha megkapom a lehetõséget, 1 órán belül küldöm mailben az accom adatait és játszhatsz. Megszakad a szívem <#idiota>
Küldj egy mail címet, hogy ne akkor kelljen elkérni, azzal se menjen az idõ. Nekem majd csak annyi kell, hogy amikor küldök mailben idõpontot, akkor ne játsz ennyi, de nem lesz ilyen túl gyakran, és általában 20:30 után.

szucsy89
:|
Sheltem
Vajon miért "nyílik ki a bicska" a zsebemben mikor ilyet olvasok:

<15:15> <sherdog> 1 week ago i bought sc1 and i added key to bnet
<15:15> <sherdog> after 4 days i got key😄D

Na kipróbáltam én is 😊, hát a zergeknél a hangulat, iszonyatosan jó lett! Lehet emiatt is haltam meg 😄, túl sokat nézelõdtem!

igyvan, know your enemy.

Kandurex
így, így 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hegi90
ahj.
JELENJEN MÁR MEG

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bélanéni
Kb <#vigyor3><#crazya>

Sheltem
Elmagyarázom.
Nem érzi sajátjának.

Tehát hiába van a kezében, nem az "övé" mert kell világháló, hogy feltelepíthesse ha éppen olyan helyzet adódik(sok esély van amúgy rá <#idiota> ).
Legalábbis gondolom, hogy valami ilyesmi játszódhat le benne <#vigyor3>

MEdievil
Egy singleplayer játéknál jogos, de egy olyannál amiben úgy is a multiplayer a lényeg nem igazán értem miért olyan nagy probléma ha szükséges a netkapcsolat. 😊

F

Sheltem
Fórumra meg óránként 30-40 percet mi? <#ravasz1>

bélanéni
TELJESEN egyetértek, de egyelõre kicsit sok az információ, abba a napi 30-40 percbe amit egyelõre SC2-re tudok fordítani (mármint a játékra, a fórum az más <#zavart1>), sajna még nem fért bele a többi faj, csak alapszinten. De lassan elkezdem velük az ismerkedést, ugye hiába ismerem a terranokat, ha nem tudom hogy milyen stratégia/egység hatékony a másik két faj stratégiája/egységei ellen.

Sheltem
Pontosan.

bélanéni
Lassan akkor elfelejtheti a PC-s játékokat.
Szerintem Blizzard ezt a trendet tekintve mindig a szükséges minimumot alkalmazza.
Lesz*rom hogy kinek mik az elvei, engem nem érdekel ha van aktiválás stb... ha jó a játék megveszem ennyi. A srácnál ez egyéni szocprobléma, és egy valakivel ba**ik ki, saját magával. <#idiota>

Sheltem
Ezekszerint te is hülye voltál akkor? <#ravasz1>

Nem bírtam nem lecsapni a feldobott labdát <#hehe> Remélem nincs harag <#eljen>

Kandurex
Szimplán hülye. Ennyi. Nincs rá értelmes magyarázat. Olyan ez, mint amikor az egyetemi évekbe tüntettünk a levegõ ellen, vagy a víz ellen, minden ellen...:p

Sheltem
Ja igen ezt is írtam neki.

Egészen pontosan így írta:

-since Blizzard/Activision decided on forced activation just to install the game, I decided not to buy it
<Sheltem>i don't understand why the activation is problem
-I'm not going to give them money to be treated like a criminal... once I have the disc in my hand, I shouldn't have to ask the company for permission to play the game I paid for

stbstb

Rage47
kb. minden játékhoz kell lassan aktiválás😄
Sheltem
Van egy elég érdekes angol ismerõsöm, megosztom veletek amit mondott.
Szóval eléggé rá volt zsongva(Õ is <#idiota> ) a starcraft2 re, gyakorlatilag a bejelentés óta figyelemmel követjük a történéseket a játékkal kapcsolatban. Most kérdeztem kapott e béta kulcsot, és a válaszon ledöbbentem(holott tudom, hogy nagyon az elvek embere a srác).
Ezt figyeljétek.
Azért nem jelentkezett és azért nem veszi meg(!) a játékot mert aktiválás szükséges a játékhoz.
Õ nem vesz és nem vett soha olyan játékot aminek ha a doboza a korongokkal a kezében van nem játszható aktiválás / internet kapcsolat nélkül.

Hihetetlen nem? <#wilting>
Azt hittem valamennyire ismerem a srácot, de most ledöbbentem...

Mindössze annyit írtam neki angolul, hogy megértem amit mond de egy ilyen szintû játéknál talán lejjebb kéne adni az elvekbõl 😊 Persze ez nála nem fog megtörténni.

unknown nick
Divíziók vannak, ezeken belül copper-bronze-silver-gold-platina a fokozati sorrend. Ha inaktív vagy a bonus pool-od növekszik, vagyis több pontot kapsz amikor nyersz, addig amíg ki nem ürül a pool. Én 1620 körül vagyok és szintén bronz-ba. Nem tudom mikor léptet át silverbe, mert még nem olvastam utána, hogy mi a szisztéma.

Szega87
4es méretû pályákon 1on1 be többször is meglepõ mód az ellenfél közvetlen mellém került, nem pedig a map ellentétes írányába, elég zavaró tud lenni <#wow3>

Szega87
protos vs protos v2:

Sok kezdõ nem csinál detectorokat ( observer, photo cannon stb ), a legrövidebb úton rá kell gyúrni a dark templarra

-twilight council
-dark shrine

Mivel cloackolva van a templar ugy lehet szétcsapni a kezdõket hogy csak annyit látnak hogy vlmi üti a bázisukat

Sheltem
Protossként épületeket csak Pylon közelébe tudsz építeni(ezzel nem mondtam újat). Szerintem Szega87 úgy képzeli el, hogy oda is lerak egy pylont / gatewayt az ellenfél szájába és ontja be az egységeket.
Ez amúgy mindig szerencse kérdése(közel építeni), mert ha az ellenfél hamar észreveszi akkor rögtön bukod a pylon / gatewayre fordított Mineralt, ha lerombolja(persze ha már érzi az ember...).

szerk.: tévedtem <#idiota>

MEdievil
Egybõl oda tudod lerakni warpgatebõl a megvásárolt egységeket.

F

csuszi
nem ártana a többi fajt is játszani, attól függetlenül mivel akarsz a kész játékban lenni.

odaportolja a zelákat a pylonhoz.

MJ rulz Pink Team The Only One

Szega87
pylon és a warp gate ( fejlesztett gateway ) egymás között teleportként funkciónál, instant oda spawnolja a katonáid. Van olyan funkció hogy select all warp gates és igy folyamatos a respawn

bélanéni
Én pont azt akartam kérdezni, hogy mire jó egy Pylon az ellenfél bázisának közelébe? Nekem ez még a #6885-bõl sem derül ki!
Légyszi magyarázzátok el! <#help>

Sheltem
Semmi baj azzal, ha valaki leírja ami bevált neki. Egy még meg sem jelent játékról beszélünk, én még alig játszottam vele pl. és minden ötletnek örülök, köszi Szega87.

Szega87
<#mf2> jól van, de lehet van olyan aki még nem próbálta

én még kezdõ vagyok a starcraft-ban, éppen ezért a legkönyebb AI ellen szeretnék játszani. Leszedtem a launcher-t de a jobb alsó sarkában ki lehet választani hogy mod: no mod vagy Starcrack AI 6.1.1.
A kérdésem az lenne hogy a 6.1-es AI és a no mod-os AI milyen nehézségû.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

MEdievil
nem akarlak megbántani de feltaláltad a kereket 😊)

F

Szega87
protos vs protosnál kidolgoztam 1 taktikát

-sok sok drone kristály only
-sok pylon
- 3 gateway
- cybernetic core -> warpgate fejlesztés
- kitolni egy pylont az ellenfél bázisa elé
- zealot és stalker rush tömegével

Kandurex
istenem...😊

Mikiller
"heggeszti a szöcskéket..."
Ez a hét szövege nálam.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Sheltem
4:36 - 4:58...<#idiota>

ToCsEk
szakadtam a röhögéstõl xD 😄
2v2 vidük ami sc2n van az is elég kemény<#hehe>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Sheltem
Egy újszülöttnek minden vicc új. Ha valaki még nem látta(hozzám hasonlóan):

Kakakapitány

Én szakadtam...

Sheltem
Igen, ladderba vagy. Egészen addig amíg ki nem jön a végleges, ugyanis akkor lesz egy reset és mindenki kezdi elõlrõl, csak egy "picit" többen <#idiota>

Zomil
ne mutogass ilyeneket, mert morcik lesznek azok akiknek nincs béta kulcsa 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szega87
itt egy ladder kép, elõbb buktam 1 meccset <#idiota> és így már deficites vagyok, biztonsági okokból töröltem a személyes adataim

5c0rp330n
lotto = butak adoja 😊
egyebkent teljesen mindegy hogy milyen szamokkal jatszol, ugyanannyi az esely mindenre (1:43949268), persze olyat nem erdemes h pl 1-2-3-4-5, mert valszeg van mas balfasz is aki ezt bejoli igy osztozni kene a nyeremenyen, ha nyersz..
egyedul akkor lottoznek (es akkor minden kombinaciot megtennek) ha a fonyeremeny nagyobb lenne, mint az aktualis jegyar*osszes lehetseges kombinacio, ez jelenleg olyan 10milliard huf 😊

csuszi
majd ha 2012-ben bekerülök a bétába, segítek.

MJ rulz Pink Team The Only One