StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
2010 WoW és SC2 kieg
2011 D3 és SC2 kieg
ha nem így lesz akkor 2011ben berakok egy nagy bantunéger faszt a logómba😄"
ritkán látom a fórumon. biztos elutazott Afrikába... egy fényképezõgéppel <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
na jó, tényleg érdekelne. há' még logóakat is csináltam, meg anno bannert, meg <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
<#idiota>#idiota>
ja lemaradt a mailcím, nehogy már ez legyen az akadája: progabe
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Amit mondasz az jónak tûnik, szerintem nincs mozgó egységnek ilyen képessége terrannal, legalábbis én nem találtam.
jatek elejen legalabbis igy szoktak sztem, azt nemtom h egy kifejlettebb csataban van-e ra valami sima mozgo megoldas..
1 meccsbol eddig 100% az aranyom. 😊 mas kerdes h sok helyen nagyon elcsesztem a dolgot, de az ellenfel meg ehhez is tul bena volt, szerintem elso meccsei egyiket jatszotta szinten. lesz ez meg lejjebb az biztos 😊
pedig sajnos nagyon nem kihívás a 611-es ai. 😞
De majd most jön a 7.0. talán az megmozgatja az embert.
"Prepare for terrible damage! <#idiota>#idiota> "
Én már elõ is vettem a mazochista énemet

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
F
[email protected] 😊
#7142 ben találsz infót.
:R
Valaki más javára esetleg, aki jobban rászorul mint mi.
Kandurex kiábrándultál az sc2bõl nem tetszik már? (nem foglak lehurrogni ha igen, csak kíváncsi vagyok miért nem érdekel már).
#7183 akkor 2 szavazat lammer -re (bár nem tudom hova tûnt el mostanában 1 hete kb)
Ha nem, tudnám ajánlani Kandurex -et....õ is nagyon régóta szeretne keyt csak már lemondott róla...és õ már rengetegett tett az sg-ért, öregmotoros itt, másik ajánlásom lammer(na õ meg aztán annyit játszott sc1 el mint kb itt 5 másik).
Ezek csak tippek, de annak adod akinek akarod.
#7172 nem értek veled egyet, szerintem az 1v1 a legszuperebb ebben a játékban, ott tényleg nem hibáztathatod a másikat ha kikapsz és MINDEN RAJTAD MÚLIK.
1v1 > all az én szememben.
Persze funolgatni hétvégi játékosként 2v2 és 3v3 is isteni lehet.