StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
attól még segítek, ez akkor se sokszorosítás, az én példám áll. az én etikai belsõ kodexembe ez nem ütközik, a tiedbe igen. de az enyémbe az se ütközik, ha keróval átmegyek a vasúti átkelõhelyen amikor az piros. én már csak ilyen beteg vagyok.
azt csak halkan teszem hozzá, hogy jó hogy beleírták a sale-t a szerzõi jogokba, de nem látnám hogy kurvára felléptek volna ellene bárhol is, szarnak bele, amíg az õ köreiket nem zavarja...
MJ rulz Pink Team The Only One
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
belaneni és sheltem kezdõ 2v2je 😊
Jöhetnek tippek, leb*szások stbstb <#idiota>#idiota>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
This pre-release version of the “STARCRAFT® II” software program and any accompanying materials or documentation (collectively, the "Game") is the copyrighted work of Blizzard Entertainment, Inc. (“Blizzard”😉, or its suppliers. All use of the Game is governed by the terms of this Agreement. The Game may be used only by individuals designated by Blizzard solely for the purpose of testing the Game in accordance with the terms of this Agreement. Any use, reproduction, public display, sale or redistribution of the Game not in accordance with the terms of the Agreement is strictly and expressly prohibited.
Steam: greyfox
De van egy kis gond: nem sikerült kitalálnunk hogy h lehet inviteolni,seholsem volt ilyen a bnet accjában:S pedig már febr 2X-én megkapta a kulcsát.egy screent v tippet dobna vki h hol lehet?😊
-nem sokszorosítja a kulcsot (nincs másolás, blizzard/készítõ károsítás)
-nem növeli a béta playerek számát, csak szimplán lemond róla - helytállóbb lenne az alábbi hasonlat: eladja az eredeti dvd-jét.
de ezen nem veszünk össze, szerintem mindenki azt csinál a pénzével amit akar, és ebben az esetben senki érdeke nem sérül, csak az eladóé, aki pénzért hagyja sérülni a szerzett jogait. egyéb jogvitát privátban elemzek😊 de ha úgy tetszik leszek beteg, aki egy átlag magyar fizetésért lemondana 2 hónap bétázásról.
Kb. olyan, mintha másolt dvd-ket árulna.
ami az ismerõsöket illeti, 80 rugós béta a barátoknak JÁRNA, de inkább eladnám, és ha annyira jó barátom, és nem telik neki, akkor megveszem ajándékba a számára a kész terméket, és hopp biztos jobban örül neki, mint egy bétának.
különbözünk ja😉😊
de ez mind múltidõ, mert ha most kapnék, 50-100$ miatt nem bénáznék.
sajnos sok a beteg ember (itt elsõsorban a vevõkre gondolok, akik meg adják kihasználják ezeket szerencsétleneket, bár aki képes 80k-t kifizetni egy bétáért lehet hogy számára csak aprópénz vagy tényleg idióta)
és most jöhetne egy evidens kérdés : "-te nem adtad volna el?"
igazság az hogy meg sem fordult volna a fejemben, persze ez így nagyon álszentként hangozhat de ha érdekel játszom vele ha nem odaadom egy ismerõsnek/bárki másnak, különbözünk de ez így van jól..
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
aki nem tud mit kezdeni a kódjával, greyfox.mailbox kukac gmail
pont com-ra elküldhetné nekem, vagy privibe.
Hálás leszek 😉
ZvZ mondom tolok egy lájtos korai expt roach rushhal, erre mire odaérek várt 4 muta. Visszavonulok, mondom akkor muta gyorsan, erre bejön és szétb/ssza a mutákkal az overlordjaimat meg a spiret(ami a mutához kell).
Mondom oké akkor ez szerintem gg így hirtelen <#idiota>#idiota>
Még nem igazán érzem, hogy ha nem akarok early rusholni mennyi zerglinget gyártsak, õ pl egyet sem csinált, rögtön roach / muta.
Lehet csak banelinghez fogok majd elválik.
Viszont hálistennek láttam hibáimat amikre ezekután figyelni fogok pl hogy spawning poolt/spiret ne a telepem szájába hanem lehetõleg valahova hátra a kristályok mögé rakjam.
Adok cserébe aszfaltra meghívót. 😊
Szeretettel várom 😊
Az jo kis meccs volt. Ezek a az upgradelt marine-ok tudjak a dolgukat.
Azon kaptam magam, hogy sokkal inkabb ezekre a shoutcast-okra vagyok rakattanva, mintsem magara a gep elleni jatekra. Szoval elmelet mar jol megy, de a gyakorlat... 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
link
"A number of people already participating in the beta have received an additional beta key which allows them to invite a friend"
Esetleg meg van e valakinek ilyen meghivoja ?
Amúgy teljesen megváltozott a véleményem. Igaz hogy 2 hét kellett hozzá, de a játék kibaszott szép és jó, teljesen magába szippantott 😊