StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Nekem nem találja a mapot...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csuszi
wow. a piros lámpán se mégy át gyalog sose? egy igazi kiscserkész.
attól még segítek, ez akkor se sokszorosítás, az én példám áll. az én etikai belsõ kodexembe ez nem ütközik, a tiedbe igen. de az enyémbe az se ütközik, ha keróval átmegyek a vasúti átkelõhelyen amikor az piros. én már csak ilyen beteg vagyok.

azt csak halkan teszem hozzá, hogy jó hogy beleírták a sale-t a szerzõi jogokba, de nem látnám hogy kurvára felléptek volna ellene bárhol is, szarnak bele, amíg az õ köreiket nem zavarja...

MJ rulz Pink Team The Only One

Végre bent vagyok én is! 😊
greyfox
nekem lejátszotta.

Steam: greyfox

bélanéni
Pedig jó meccs, valami hatalmas rush-t nyomtunk, bedaráltuk az ellenfelet elsöprõ fölénnyel <#nyes><#duma>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

berlinboy6329
nincs cache hozzá -.- :C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sheltem
Felmásoltam az elsõ normális 2v2nket(belanenivel):

belaneni és sheltem kezdõ 2v2je 😊

Jöhetnek tippek, leb*szások stbstb <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

greyfox
jólvan. látom nem érted. segítek:

This pre-release version of the “STARCRAFT® II” software program and any accompanying materials or documentation (collectively, the "Game") is the copyrighted work of Blizzard Entertainment, Inc. (“Blizzard”😉, or its suppliers. All use of the Game is governed by the terms of this Agreement. The Game may be used only by individuals designated by Blizzard solely for the purpose of testing the Game in accordance with the terms of this Agreement. Any use, reproduction, public display, sale or redistribution of the Game not in accordance with the terms of the Agreement is strictly and expressly prohibited.

Aradebil2
Mint kiderült,egyik haver öccse bétatesztelõ😊
De van egy kis gond: nem sikerült kitalálnunk hogy h lehet inviteolni,seholsem volt ilyen a bnet accjában:S pedig már febr 2X-én megkapta a kulcsát.egy screent v tippet dobna vki h hol lehet?😊

Hát nem tudom ,szerintem nem vagy egyedül, itt van nekem lazylaunch aztán jó is 😄 amit akartam kipróbáltam kb még semmi nem tetszik de majd haladnak vele sokat biztos, de 80 k ért már igencsak hagynám ,hogy elvigyék mert igen csak jól jönne, jobban mint egy hülye játék.

csuszi
alapvetõ logikai hiba:
-nem sokszorosítja a kulcsot (nincs másolás, blizzard/készítõ károsítás)
-nem növeli a béta playerek számát, csak szimplán lemond róla - helytállóbb lenne az alábbi hasonlat: eladja az eredeti dvd-jét.

de ezen nem veszünk össze, szerintem mindenki azt csinál a pénzével amit akar, és ebben az esetben senki érdeke nem sérül, csak az eladóé, aki pénzért hagyja sérülni a szerzett jogait. egyéb jogvitát privátban elemzek😊 de ha úgy tetszik leszek beteg, aki egy átlag magyar fizetésért lemondana 2 hónap bétázásról.

greyfox
amúgy pozitívan csalódtam a vaterában, levették az összes béta kulcsot. 😊

greyfox
Pedig beteg. Az, pedig aki árulja, egy etikátlan fasz.
Kb. olyan, mintha másolt dvd-ket árulna.

csuszi
beteg a faszt. nem a szaros magyar fizetésekbõl kell kiindulni, hanem hogy ha nekem is havi sok ezer $-os fizetésem lenne, én se eladnám, hanem megvenném. ki a rákot érdekel, ha keresek havonta 1 millát, és ez nem is a kurva gazdag kategória külföldön.
ami az ismerõsöket illeti, 80 rugós béta a barátoknak JÁRNA, de inkább eladnám, és ha annyira jó barátom, és nem telik neki, akkor megveszem ajándékba a számára a kész terméket, és hopp biztos jobban örül neki, mint egy bétának.
különbözünk ja😉😊
de ez mind múltidõ, mert ha most kapnék, 50-100$ miatt nem bénáznék.

TurboX
"80 rugó körül adták-vették"

sajnos sok a beteg ember (itt elsõsorban a vevõkre gondolok, akik meg adják kihasználják ezeket szerencsétleneket, bár aki képes 80k-t kifizetni egy bétáért lehet hogy számára csak aprópénz vagy tényleg idióta)

és most jöhetne egy evidens kérdés : "-te nem adtad volna el?"

igazság az hogy meg sem fordult volna a fejemben, persze ez így nagyon álszentként hangozhat de ha érdekel játszom vele ha nem odaadom egy ismerõsnek/bárki másnak, különbözünk de ez így van jól..
csuszi
hát kurvára nem, kibaszottul eladtam volna én is az elején, 80 rugó körül adták-vették. most már biztos sokkal olcsóbb, de 400$-ért úgy eladnám, mint a szart...majd kijön a kész, biztos leszarom ennyi pénzért, hogy várnom kell 2-3 hónapot.

Szega87
haverral végül 1vs1 egymás ellenbe folytottuk maradék önbecsülésünk, persze sokkal jobb volt nálam 😄 de egyszer megvertem bansheekkal 😊

unknown nick
Koreai replayokat tartalmazó oldalt nem tudna linkelni valaki?

Sheltem
Ki nyer?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TurboX
a hirdetõ agyában is, méghozzá elég komoly
Rage47
"válság van" 😄
unknown nick
Annak ellenére, hogy küldtek.....

unknown nick
Nekem nem lett volna pofám pénzért árulni.

greyfox

TurboX
elég szánalmas az egész maradjunk annyiban..
greyfox
tényleg... pedig tuti illegális.

Rage47
miért, ebayen is árulják😄
greyfox
vaterán 2 kulcsot is árulnak!
aki teheti jelentse õket.. pofátlanság teteje..

greyfox
Sziasztok,
aki nem tud mit kezdeni a kódjával, greyfox.mailbox kukac gmail
pont com-ra elküldhetné nekem, vagy privibe.
Hálás leszek 😉

unknown nick
Én szóltam 😊 Elég imba még a game, a mezõny pedig többé-kevésbé megtanult játszani, de azért lehet trükközni. Nagyon meg kell tanulni a kõ-papír-ollót, mert szerintem hangsúlyosabb lett, mint az 1-ben.

Sheltem
Van 1-2 komoly arc már a selejtezõben is(ahol 10 meccset kell játszani a rangsoroláshoz).

ZvZ mondom tolok egy lájtos korai expt roach rushhal, erre mire odaérek várt 4 muta. Visszavonulok, mondom akkor muta gyorsan, erre bejön és szétb/ssza a mutákkal az overlordjaimat meg a spiret(ami a mutához kell).
Mondom oké akkor ez szerintem gg így hirtelen <#idiota>
Még nem igazán érzem, hogy ha nem akarok early rusholni mennyi zerglinget gyártsak, õ pl egyet sem csinált, rögtön roach / muta.
Lehet csak banelinghez fogok majd elválik.

Viszont hálistennek láttam hibáimat amikre ezekután figyelni fogok pl hogy spawning poolt/spiret ne a telepem szájába hanem lehetõleg valahova hátra a kristályok mögé rakjam.

Szega87
toltunk haverral 2-3 meccset partyba, de szarrá mostak minket 😞

Oh! Az email címem ne legyen gond, van néhány másik is. 😊

Ha van meghívód, nekem jöhet: [email protected].
Adok cserébe aszfaltra meghívót. 😊
Rage47
freemailre amúgy sem küldenék, mert amit oda küldök, általában nem kapják meg😄
Nem mindenki. 😞 De ha Te kaptál, és nincs kit invelned: g.toma ku-kac freemail.hu

Szeretettel várom 😊

MrStokes
Ez az 1ik tegnapi Crota bacsi fele shoutcast (melohelyen nem latogatok youtube oldalakat) ?

Az jo kis meccs volt. Ezek a az upgradelt marine-ok tudjak a dolgukat.

Azon kaptam magam, hogy sokkal inkabb ezekre a shoutcast-okra vagyok rakattanva, mintsem magara a gep elleni jatekra. Szoval elmelet mar jol megy, de a gyakorlat... 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Rage47
mindenki kapott, vagy csak pár ember?😊
link
"A number of people already participating in the beta have received an additional beta key which allows them to invite a friend"
Szega87
vagy csak bepalizott <#eplus2>

Szega87
ez nem iwiw <#idiota>

Rage47
most kérdeztem a haveromat, aki kapott kulcsot korábban, és neki nincs meghívója :|
TurboX
"meghivott is tud e hivni"

szted annak lenne értelme?
Facek
Es megy e "lanc"-ba a meghivas? (meghivott is tud e hivni)
Esetleg meg van e valakinek ilyen meghivoja ?
TurboX
gondolom 1 acc-al 1et
Facek
Es hany ember lehet "meghivni" ?
letöltöttem vagy 20 map-ot, de 2 féle AI van nekem. Az egyikben easy az egész. De van 1-2 map aminek a nevében is jelezve van hogy crazy, az iszonyat kemény. Ezen a mapon a terranokkal megvertem a zerget, de protossal pl nem tudok nyerni. Terrannal is úgy, hogy a fõépületre ágyút fejlesztek és próbálom visszaverni a rohamot amíg elég BC-t és thor-t tudok gyártani. Onnantól nincs gond.

Amúgy teljesen megváltozott a véleményem. Igaz hogy 2 hét kellett hozzá, de a játék kibaszott szép és jó, teljesen magába szippantott 😊
csuszi
én meg pez cukorkát😊

Rage47
küldök cserébe google wave meghivot vagy vmit😄
Rage47
wow😄 ha van vkinek fölös meghivoja, állok rendelkezésére 😊
Szega87
"IGEN"