StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overseeer talán. (az ami air-to-air).

Közben gugliztam: http://starcraft.wikia.com/wiki/Detector

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sheltem
Kérdés:
Zergnek melyik egysége látja a föld alatt mozgó egységeket?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Prince of Máté
Én elfogadnám 😄 Már úgy is szarrá verem a gépeket...

Rage47
te l4d-es vagy?
Renjike
nekem van bétakulcsom 😄😄 majd valameik bétára éhesnek küldök ha meghivót kapok mert bizonyos nyerés után kapsz 1 meghivót 😄
amm õsszel jön ki a játék állitólag most hogy abõl mi igaz ... PFF

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Zomil
Arrol van info, h lesz-e még kulcs osztás? :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Daell Drow
Remelem majus junius kornyeken a boltokban lesz a jatek.
Es remelem lesz Collectors Edition kiszerelesben is.
Ami legalabb olyan minosegi kiszerelesben jon mint a masik blizzard jatek.

Ez esetben kinem hagynam a vasarlasat.
Keress rá, hogy starcraft 2 battle report youtube-on, BlizzShoutertõl.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hegi90
valaki linkelhetne valami jó sc tutorialt, mert a felét nem értem, amirõl beszéltek 😄

köszi! 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csuszi
terran védelem a legerõsebb még mindig. 200-as zerg csapatot simán fog egy jól összeállított 80-as terran. sc1 ben nem véletlen volt az az alap terra taktika, hogy szépen szorították ki az ellent a mapról, csak mentek elõre és tolták a védelmet egyre elõrébb. csak ésszel lehet megtörni, drop, levegõ!!!, varázslatok.

MJ rulz Pink Team The Only One

Sheltem
Igazad van, valamiért az az illúzióm volt, hogy jóval nagyobb a sergegem, és szembõl frontálisan szétcsapom...tévedtem, a fentrõl támadó siege tankok nagy károkat okoztak.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

megtetted azt a szivességet, h onnan támadtad, ahonnan védve volt. meg kell osztani a védelmét, bedroppolni, v nydus hátulra, stb

Sheltem
Tippjeim természetesen vannak.

1. Nem kellett volna a zerglingekkel betámadnom az elején amikor csak 1 bejárat van amit véd a terran(ezt mindig elb*szom), helyette talán várni kellett volna a pillanatra amikor kijön expelni.
2. az elsõ pár támadásnál a fõbázisánál domb szélén lévõ siege tankokat kellett volna szétszednem és aztán a gyalogos egységekkel támadni expt(akkor még nem volt annyira bevédve).
3. talán a roachokkal a föld alatt kellett volna bemenni az exp mögé és szétzúzni a munkásait(de lehet látott volna a föld alatt nem?)

Talán...ezek a tippjeim. De igazából nem tudom, több ötletem nincs.
Elég gáz amikor majdnem 2x annyi nyersanyagom volt és rengeteg exp...<#rinya>

Sheltem
Basszus 33 percig szenvedtem egy terran ellen mikorra elpicsázott. 2x annyi nyersanyagom volt mégis a kurva expét nem tudtam szétzúzni.
Tönkre akartam tenni anyagilag(mondom az az egy exp hamar kimerül, de nem sikerült egyszerüen megtörnöm.
Adjon már tanácsot valami beavatott, hogy mit b*sztan el:

szopo
szopo rarozva

Hegi90
szerintem már május vége-június elején meg fog jelenni

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Júliusban már elvileg meg kell jellenie nem?

bélanéni
Ne szerénykedj, már most félnoob vagy <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Ha valakit érdekel meddig fut a béta, általános vélemény, hogy júliusig legkorábban.
Szóval bõven van még nekemis idõm továbbfejlõdni noob szintrõl félnoob szintig <#idiota>

4v4 van benne ? :

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hegi90
fú bazki most hogy így megemlítetted ezt, hogy lehet összekevertelek az ellennel...

Na rájöttem, hogy tök mást replayt néztem meg xDDD
bocsi, a firefox listából böktem rá egyre, azthittem az az volt, amit tõled töltöttem le 😄😄😄
Namindeggggy... 😄

Egyébként a tiedre azt írja, hogy 1 vagy több file hiányzik neki <#fejvakaras>

Kandurex
<#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
Köszi 😊 Sajnos 2v2ben nagyon béna vagyok...
1v1ben még aszondom, hogy nyerek ilyen 6:2 arányban(legalábbis most a selejtezõknél még kezdõ szyinten<#idiota>), de 2v2t mindig elb*szom.
Még jó hogy 1v1 érdekel igazából <#vigyor3>

Elõször azt hittem félreértetted és azt hitted én voltam a terran "amit a siege tankokkal mûveltél" de aztán rájöttem, hogy máshogy gondolhattad...hiába késõ van na <#idiota>

Hegi90
nem nagyon értek a starcrafthoz (az elsõ résszel is csak most kezdtem el játszani beta kulcs hiányában), de tetszett amit a siege tankokkal mûveltél az elején 😄

bélanéni
Az lehet a gond, hogy US verziód van. Battle.net-rõl szedd le az EU változatot. Ilyen nincs, hogy havertól megy és tõled nem, csakis kliens gond lehet.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
US vagy EU a meghívó? A letöltött torrentes filet felejtsd el a blizzardról töltsd le és jó lesz.

BEJUTOTTAM!!!!! Majdnem...

Kérdés: Haver küldött friend meghívót. Hozzáadtam accounthoz.

indítom sc-2 de azt mondja, hogy az accomhoz nincs hozzáadva....

Havernál az én accommal megy. (nem rontom el az adataimat)

Régebben torrentrõl leszedett sc2 install cucc.

Most szedem le blizz oldaláról, de igazából a régi is pecselt, és ment rendesen.

Valaki tapasztalt hasonlót??

Sheltem
Oroszul van a mapnév szóval ne kérdezd...Meta valami. Az a baj, hogy túl közel vannak egymáshoz, ezért nem volt jó ötlet P ellen az early exp(helyette queen kellett volna és köpni azonnal a Hatcheryt).
Következõ 2 mapon ugyanezzel a taktikával nyer Dimaga(mindent ugyanúgy csinál 14. drone -> exp 14/2. drone-> Spawning pool 15. drone után overlord aztán mass zergling)
De a másik 2 pálya nagyobb, nincs annyi idejük a Zealotoknak.
Szóval kis mapon P ellen én késõbb early expelnék(lehet még szarabb lenne az eredmény).

unknown nick
Melyik pályán? Mert amit linkeltél (Desert Oasis) az egyik leghosszabb, ott viszonylag safe z-nek az early exp.

Sheltem
Dimagának se simán lett meg a Zotac kupa azért:

Dimaga loss@Zealot rush

Elég durván lerusholják itt Protoss Zealottal 6 perc alatt(hát igen az early expnek is vannak hátrányai).

Sheltem
Köszönöm szépen a véleményt!!!!

Hydrát nem csináltam mert baneling lett volna a következõ ezért fostam ki zerglingeket, de igazad lehet hydra is kellett volna.

unknown nick
Turbosított lingre mentél az elején és bejutottál a p-hez. Sokkal hamarabb megnyered, ha tovább mész és probe irtást csinálsz, nem állsz le az ajtóban harcolni. Nagy veszteség a protnak már ha 4-5-t lekapsz. Közben fejlõdsz. Muta jó volt, roach is, de a hydra lemarad, stalker ellen az a hatásos és a ling. De a lényeg a win. <#kacsint>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bélanéni
Nekem se, de jobb gomb + hivatkozás mentése más néven... és letöltöd.
Sheltem, már izzítom az ujjaimat, remélem jössz este 20:00 után!
(Asszony már frászt kap tõlem <#idiota>

csuszi
így jó.

Sheltem
Pedig ott van, nálam jó a link.

De becsomagoltam hátha egyszerûbb:

1v1 Selejtezo

csuszi
se explorerrel, se firevel nem jön be.

Sheltem
Hát itt eléggé megizzadtam:

1v1 Selejtezo

Alsó expe elég nehezen adta meg magát, a mutáim is hullottak(nem beszélve az én expeimrõl), de végül gyõztem.
Kurvajó volt, de golyózik a szemem <#idiota>

Igyekszem harc közben is gyártani folyamatosan, többkevesebb sikerrel.
Vélemények jöhetnek negatívak is. <#vigyor3>

Tower Guard
Nem értem.
Elindítom a lazylauncher-t és programfuttatási hibát ír ki...
AVG persze vírusnak jelzi, be is zártam úgy is próbáltam de akkor is.
Windows 7-em van.
Valaki tudnak segíteni plz?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

unknown nick
A team munka végül meghozta a sikert 😊

Én hozzáfûzni sokat nem tudok, mert se 2v2-t se T vagy Z-t nem próbáltam.

Sheltem
Azért volt ott egy queen is 😊
Ott mákom volt amúgy, ha ott nem védem vissza a támadást akkor máshogy alakul az egész.

unknown nick
Imba Roach jól levédte a lingrusht 😊

Botond
Érted én, lopás és lopás között is van különbség, ha téged lopnak meg az felháborító, ha vkit akit amúgy sem kedvelsz az megérdemli, mér nem vigyáz jobban. 😄😄😄
Sheltem
30-35 év között erre telik tõled? Istenem...

Egyébként mivel 2 oldala ez a k*rva ebay a téma elmondom énis a véleményem(annak ellenére hogy k*rvára nem érdekel).

Ne Magyarországból induljatok ki, tõlünk nyugatra(nem is kell messzire menni) 200-300dollár lóf*sz olyan mint nekünk mikor egy pizzát rendelünk(na ezzel nem mondtam szerintem újat senkinek, de ebbe gondoljatok bele).
És aki lusta és van pénze nem fog pöcsölni, várni hogy kapjon kulcsot, felmegy ebayre és gg.
Nem értem mi a baj ebben.
Gondolom azokat bántja ez az ebay dolog akiknek nincs kulcsuk(bár én tojtam rá amikor nem volt akkoris).
Ne legyünk már ennyire irigyek emberek...
Én amint lesz megint kulcsom ingyen fogom odaadni valakinek(meg se fordul a fejemben hogy kereskedjek rajta márcsak azért sem mert ez egy idõlimites béta aminek vége lesz).
De ha el akarnám adni?
Már bocsánat de kurvára nem lenne köze hozzá senkinek akkorsem.
Magyarországon ez amúgy általános...mindig másokkal foglalkozunk, az irigység már ellepte ezt az egész k*rva országot.

greyfox
Adok még egy lehetõséget, hogy értelmezd amit írtam 😊

Steam: greyfox

bélanéni
(Azt halkan hozzáteszem, hogy elveimnél fogva én speciel nem adnék el kulcsot akkor sem ha nem kellene, hanem ingyen odaadnám valakinek. De ezt csak azért tudnám megtenni, mert ezen nem múlik a megélhetésünk. Ha sokat számítana, lehet feladnám az elveimet. Nem érdemes ítélkezni.)

bélanéni
Szerintem ez a "80ezerért elkelnek a kulcsok" címû történet csak és kizárólag arról szól, illetve azt mutatja, hogy mekkora király a játék, és milyen fanatizmus övezi. Számomra a problémák nem itt kezdõdnek.

bélanéni
Szerintem greyfox-nak igaza van, az más dolog hogy manapság a rossz és jó összemosódik teljesen, mert nincs támpont.
Az meg egy megint más kérdés, hogy ezen nagy baromság vitatkozni, ez nem erkölcsi kérdés. Ha lenne párszázmillióm, és rohadtul kellene kulcs, mennék az ebay-re, ennyi <#idiota> Ebbõl kár etikai kérdést gyártani.

Botond
Ó, istenem de megnézném egy ilyen álszent f*szfej hány warez progit tart a gépén.
greyfox

greyfox
Hát, pedig ritkitják az e-bayen is.
Kicsit más, mint a piroslámpa.
Itt egy lehetõséget kaptál egy termék tesztelésére, ami nem a te tulajdonod. Ami nem a tiéd, azt nyilván nem is adhatod el. Elég egyszerû a képlet.
Az elajándékozás nekem is bõven belefér, de ebbõl hasznot húzni szerintem pofátlanság, de irdatlan nagy.

Nekem pl. azzal sincs gondom, ha valaki letölti magának a játékot, a filmet, és otthon játszik vele, nézegeti.
De ha valaki pénzért ír dvd-t , vagy anyagot másnak, na akkor felmegy a pumpa.

Érted a különbséget? Pénzt keres, más munkáján.