StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Zergnek melyik egysége látja a föld alatt mozgó egységeket?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
amm õsszel jön ki a játék állitólag most hogy abõl mi igaz ... PFF
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Es remelem lesz Collectors Edition kiszerelesben is.
Ami legalabb olyan minosegi kiszerelesben jon mint a masik blizzard jatek.
Ez esetben kinem hagynam a vasarlasat.
köszi! 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
MJ rulz Pink Team The Only One
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
1. Nem kellett volna a zerglingekkel betámadnom az elején amikor csak 1 bejárat van amit véd a terran(ezt mindig elb*szom), helyette talán várni kellett volna a pillanatra amikor kijön expelni.
2. az elsõ pár támadásnál a fõbázisánál domb szélén lévõ siege tankokat kellett volna szétszednem és aztán a gyalogos egységekkel támadni expt(akkor még nem volt annyira bevédve).
3. talán a roachokkal a föld alatt kellett volna bemenni az exp mögé és szétzúzni a munkásait(de lehet látott volna a föld alatt nem?)
Talán...ezek a tippjeim. De igazából nem tudom, több ötletem nincs.
Elég gáz amikor majdnem 2x annyi nyersanyagom volt és rengeteg exp...<#rinya>#rinya>
Tönkre akartam tenni anyagilag(mondom az az egy exp hamar kimerül, de nem sikerült egyszerüen megtörnöm.
Adjon már tanácsot valami beavatott, hogy mit b*sztan el:
szopo
szopo rarozva
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Szóval bõven van még nekemis idõm továbbfejlõdni noob szintrõl félnoob szintig <#idiota>#idiota>
Na rájöttem, hogy tök mást replayt néztem meg xDDD
bocsi, a firefox listából böktem rá egyre, azthittem az az volt, amit tõled töltöttem le 😄😄😄
Namindeggggy... 😄
Egyébként a tiedre azt írja, hogy 1 vagy több file hiányzik neki <#fejvakaras>#fejvakaras>
1v1ben még aszondom, hogy nyerek ilyen 6:2 arányban(legalábbis most a selejtezõknél még kezdõ szyinten<#idiota>#idiota>), de 2v2t mindig elb*szom.
Még jó hogy 1v1 érdekel igazából <#vigyor3>#vigyor3>
Elõször azt hittem félreértetted és azt hitted én voltam a terran "amit a siege tankokkal mûveltél" de aztán rájöttem, hogy máshogy gondolhattad...hiába késõ van na <#idiota>#idiota>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Kérdés: Haver küldött friend meghívót. Hozzáadtam accounthoz.
indítom sc-2 de azt mondja, hogy az accomhoz nincs hozzáadva....
Havernál az én accommal megy. (nem rontom el az adataimat)
Régebben torrentrõl leszedett sc2 install cucc.
Most szedem le blizz oldaláról, de igazából a régi is pecselt, és ment rendesen.
Valaki tapasztalt hasonlót??
Következõ 2 mapon ugyanezzel a taktikával nyer Dimaga(mindent ugyanúgy csinál 14. drone -> exp 14/2. drone-> Spawning pool 15. drone után overlord aztán mass zergling)
De a másik 2 pálya nagyobb, nincs annyi idejük a Zealotoknak.
Szóval kis mapon P ellen én késõbb early expelnék(lehet még szarabb lenne az eredmény).
Dimaga loss@Zealot rush
Elég durván lerusholják itt Protoss Zealottal 6 perc alatt(hát igen az early expnek is vannak hátrányai).
Hydrát nem csináltam mert baneling lett volna a következõ ezért fostam ki zerglingeket, de igazad lehet hydra is kellett volna.
Sheltem, már izzítom az ujjaimat, remélem jössz este 20:00 után!
(Asszony már frászt kap tõlem <#idiota>#idiota>
1v1 Selejtezo
Alsó expe elég nehezen adta meg magát, a mutáim is hullottak(nem beszélve az én expeimrõl), de végül gyõztem.
Kurvajó volt, de golyózik a szemem <#idiota>#idiota>
Igyekszem harc közben is gyártani folyamatosan, többkevesebb sikerrel.
Vélemények jöhetnek negatívak is. <#vigyor3>#vigyor3>
Elindítom a lazylauncher-t és programfuttatási hibát ír ki...
AVG persze vírusnak jelzi, be is zártam úgy is próbáltam de akkor is.
Windows 7-em van.
Valaki tudnak segíteni plz?
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Én hozzáfûzni sokat nem tudok, mert se 2v2-t se T vagy Z-t nem próbáltam.
Ott mákom volt amúgy, ha ott nem védem vissza a támadást akkor máshogy alakul az egész.
Egyébként mivel 2 oldala ez a k*rva ebay a téma elmondom énis a véleményem(annak ellenére hogy k*rvára nem érdekel).
Ne Magyarországból induljatok ki, tõlünk nyugatra(nem is kell messzire menni) 200-300dollár lóf*sz olyan mint nekünk mikor egy pizzát rendelünk(na ezzel nem mondtam szerintem újat senkinek, de ebbe gondoljatok bele).
És aki lusta és van pénze nem fog pöcsölni, várni hogy kapjon kulcsot, felmegy ebayre és gg.
Nem értem mi a baj ebben.
Gondolom azokat bántja ez az ebay dolog akiknek nincs kulcsuk(bár én tojtam rá amikor nem volt akkoris).
Ne legyünk már ennyire irigyek emberek...
Én amint lesz megint kulcsom ingyen fogom odaadni valakinek(meg se fordul a fejemben hogy kereskedjek rajta márcsak azért sem mert ez egy idõlimites béta aminek vége lesz).
De ha el akarnám adni?
Már bocsánat de kurvára nem lenne köze hozzá senkinek akkorsem.
Magyarországon ez amúgy általános...mindig másokkal foglalkozunk, az irigység már ellepte ezt az egész k*rva országot.
Az meg egy megint más kérdés, hogy ezen nagy baromság vitatkozni, ez nem erkölcsi kérdés. Ha lenne párszázmillióm, és rohadtul kellene kulcs, mennék az ebay-re, ennyi <#idiota>#idiota> Ebbõl kár etikai kérdést gyártani.
Steam: greyfox
Kicsit más, mint a piroslámpa.
Itt egy lehetõséget kaptál egy termék tesztelésére, ami nem a te tulajdonod. Ami nem a tiéd, azt nyilván nem is adhatod el. Elég egyszerû a képlet.
Az elajándékozás nekem is bõven belefér, de ebbõl hasznot húzni szerintem pofátlanság, de irdatlan nagy.
Nekem pl. azzal sincs gondom, ha valaki letölti magának a játékot, a filmet, és otthon játszik vele, nézegeti.
De ha valaki pénzért ír dvd-t , vagy anyagot másnak, na akkor felmegy a pumpa.
Érted a különbséget? Pénzt keres, más munkáján.
Steam: greyfox