StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Durva, hogy mennyi variáció van ebben a játékban.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
7354 mibõl áll az a spine crawler-rush?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
mai utolsó meccsemet sikerült megnyernem, igaz, volt benne egy kis mák is: éppen akkor értem oda a seregemmel (elõtte persze támadgattam kicsit, de ez már egy szép nagy roach-hydra-ling sereg volt), amikor felhúzott egy cannon-falat a hátsó bejáratnál. ha csak 10-15 másodperccet kések, sokkal nehezebb dolgom lett volna
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
igaz, hülye voltam, nem figyeltem a seregem nagyobb részére, kiexpeltem, felszedtem a spine crawlert, stbstb
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
még a végén el fogom bízni magam 😄
na mindegy, a lényeg, hogy nyertem 😄
nem volt túl jó az ellenfelem, de neki biztos nem ez volt az elsõ játéka. mindjárt az elején megjelent a drone-ja. mondom, ez most minek, még úgysem lát semmit. erre lerak két assimilatort a gázaimra, anyád! 😄
drone-okkal elkezdtem lebontani azokat, készen lettek a lingek, gyorsan mentem támadni, már volt 4 (vagy 5) zealotja, de mire visszaért velük a bázisomra, ott egy spine crawler és pár roach fogadta 😊
aztán mentem a roachokkal, kicsit harassoltam (lebontottam a köveket a bázisa hátsó bejáratánál, amit nem derített, öreg hiba), elpárolgott 10 probe-ja. elkövettem itt egy apró hibát: nem vettem észre a void ray-t, és pont leraktam a spire-t (elõször hydrázni akartam, canceleltem is egy dent :S). nagy mákom volt, mert amikor megint bementem roachokkal, akkor észrevettem a kék sugarat.
spire cancel, fel a hydra den, esélye sem volt 😊 telecannonozta a fõbejáratát, ami nekem annyira nem tetszett, hogy kénytelen voltam broodlordokkal meglátogatni szegényt 😊
összességében szarul játszottam, fõleg azért, mert nem költöttem el a pénzem jó részét. igaz, ennek két oka volt: gyorsan óriási elõnyben voltam és volt 3 expem
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"fordítva a tumor köré generálodik a trutyi, a tumort meg a királynõ tud létrehozni, illetve minden tumor tud további egy tumort létrehozni "
Valaki erre nem tud megoldást?
"Nem értem.
Elindítom a lazylauncher-t és programfuttatási hibát ír ki...
AVG persze vírusnak jelzi, be is zártam úgy is próbáltam de akkor is.
Windows 7-em van.
Valaki tudnak segíteni plz?"
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amikor az Overlord önti magából azt a fekete "masszát", az mire kell?
Sosem használtam még, csak most láttam egy videóban.(kezdõ vok)
Ott a klasszikus 1v1 pályákon(és nem csak azokon) machine gun nestek figyelik a bejáratokat, tehát olyan, hogy hirtelen rush nem létezik.
Ott megoldották.
Itt leraktak ide oda sziklát ami lassítja a dolgot(bizonyos pályákon ez csak hosszabb útvonalat jelent a zerglingeknek/zealotoknak), de bizonyos mapokon teljesen nyílt az út feléd(nem beszélve arról, hogy ez nem is nagy map sajnos)
#7348 én egyedül Terran ellen nem rusholok soha pont a te általad említett ok miatt, ott én mindig az elsõ expének a minél elõbbi megsemmisítésére próbálom helyezni a hagsúlyt több kevesebb sikerrel <#idiota>#idiota>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
MJ rulz Pink Team The Only One
Akkor mit várt?
Mármint értem én, hogy váratlanul érte meg nem számított rá(lehet énis leblokkoltam volna és elengedem az egeret hirtelen) de akkor legalább ne gerinctelenezze(vagy mittudomén mit írt) az ellenfelet, ha hirtelen õ nem tudott reagálni.
Sajnos ez a játék ilyen 😊
Néha engem is bosszant amikor nyerésre állok a tonnányi roachommal/zerglingekkel(neadjisten banelingekkel) és megjelennek a bansheek/mutaliskek(carriert már nem is említem) és beugrik, hogy hoppá bazmeg megint elfelejtettem air ellen csinálni valamit 😊 És persze hiába zúzom végig a bázisait mindig valahol marad egy eldugott kis épület amit persze ellenfél oldaláról nézve a mutaliskjei nálam simán látnak 😊)))
Nembeszélve ha elfelejtek overseert csinálni és a roachaival a földalatt mozog és darálgatja az épületeimet...
Dehát ez egy ilyen játék <#idiota>#idiota>
"Prepare for terrible Damage" <#vigyor3>#vigyor3>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
sportszerûtlenség az összes e-sportban akkor valósul meg, ha inzultálja az ellenfelét. más nem igazán jut eszembe. a különbözõ programok, cheat-eket nem is ide venném, sem a játékhibát, ezek azonnali kizárást elõidézõ CSALÁSOK. mondjuk jobb helyeken az inzultusért is ideiglenes kizárás jön. a többiért meg végleges - lásd cb, esl.
nem is értem miért gerinctelen férgezed le...
Amúgy is nagy pálya és közel van az alli mit csinálnál egy olyan pályán ahol az ellenfél közelebb van mint a csapattárs? 😊 Momentán a szabályokat a nyertesek hozzák és hiába raksz ki egy táblát hogy addig ne támadj már lécci amíg nincs sokkal nagyobb seregem mint neked nem sokan fognak megsiratni. Vagy te irányítasz vagy vesztettél. Ha defenzív akarsz lenni még akkor is neked kell a feltételeket szabni és agresszívan kell azt is.
Szóval ne férgezzünk már le valakit azért mert jobb volt még ha neked nem is tetszik amit csinál. Ha valaki tényleg csal és nem megengedett eszközöket használ akkor oké de amíg teljesen sportszerûen játszik nem kellene elhordani mindennek.
Ja és egy tipp: ha játék elõtt megbeszéltek pár induló stratégiát ezerszer több esélyetek lesz mintha akkor kezditek el kitalálni, hogy mit is hoztok amikor már az ellenfél kiirtotta az összes munkást. 2 perc alatt össze lehet dobni pár variációt amit aztán úgy is alakítani kell az aktuális felálláshoz.
Vagy tévednék? 😊
F
Hagyod, hogy végigmenjen a munkásaidon ahelyett, hogy a 13 dolgozót egybe kijelölve csoportban rátámadtál volna a 6 zerglingjére(és azonnal elkezdtél volna 1 adag zerglinget gyártani).
Leblokkoltál pedig ha kihúzod bal oldalra a 13 dolgozót és 1 csomóban támadsz rájuk szerintem olyan 4 zerglingnek tuti vége(1 adag zergling meg hamar kijött volna addigra). Talán furán hangzik de ugyanakkorát(5) sebez a zergling mint a drone(csak a zergling gyorsabban támad!) nézd meg starcraft 2 wikin. A zerglingnek 35Hp ja van a dronenak 40, alapból 0armor mindkét egységnek.
Aztán lehet tévedek...
Persze ezek csak egy kezdõ szavai
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A srác csinált 3 workert, a harmadikkal már spawning pool-t!!!! 8/10 az egységmérõje, csinal 1 overlordot meg további workert, amint bespawnol az overlord csinalja a zerglingeket és amig a másik 3 játékos még farmol és építkezik addigra már ottvan az ellenfélnél és ha nem is tudja elpusztítani a zerglinkkel az ellenfelet, de visszaveti õket annyira a fejlõdésbe, hogy az már végzetes.
A videó már nem mutatja, hogy a támadás után bespawnoltak a lingjeim nekem is meg jött Sephi is Zelákkal segíteni, visszavertük õket, én felálltam, újra csináltam workereket, meg roach warrent, de a kiesés túlságosan lelassított, visszajött a srác 3-4 tucat roacchal föld alatt a bázisnál megkerülve a középen állomásozó seregeinket. Utána felébredt álmából a negyedik tündérke ( ellenfél ) és õ is jött 4 tucat Zelával. Utána jött a Happy End, vége lett a meccsnek
Tehát mit tett az a galád ellen? 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha van itt olyan, aki kapott BETA kulcsot, es szivesen jatszanna, az irjon ram egy privit plz.
koszi
Íme egy friss replay tolem(tanulságos lehet azoknak, aki még nem ismerik/látták ezt a taktikát):
map: Desert Oasis, Type 1v1, PvT
Banshee rush...
Röviden: Terrán mindjárt az elején kimenti a bázisát egy oldalsó szigetre, és ott rágyúr a bansheek gyártására (+ clock).
Protos légifelderítojével megtalálom ot, stalkereket szállítok oda, de késon és keveset, így bebuktam a játékot.
Banshee_rush_TvP.SC2Replay
vagy tömörítve:
Banshee_rush_TvP.zip
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha szegeden vagy miskolcon jársz, egy sör a tied.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az én nevem: Szega.nyolcvanhet