StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Én kérem, köszönöm! 😊 Láma vagyok, de nagyon lelkes! 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Renjike
CSá van meghivóm Bétára ki mit ad érte cserébe 😄😄 Majomparade meghivo jol esne de lehet ingyen is adom majd még alszom rá 1 et 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Kandurex
Pitypangot szedõ hydra...van ám képzelõ erõ <#hehe>

Kandurex
😞 látszik, h nem ismerem a játékot, csak egy ötlet volt

ott gyorsabban beéri 😊
raven látja ott is.

Kandurex
és mi van ha lebúj a zerg a föld alá?

ProGabe
de soha ne abban gondolkodj, hogy mi van 1-1-ben

tehát ez nem úgy megy, hogy álldogál a hydra a domboldalon, nézi a virágokat, arra repül egy raven, meglátja a kis dögöt és rácsap a hántör-szikör gombra, mire vihogva elfut a zerg

hydra + ling sereg összecsap az mmm (rine, marauder, medivac) sereggel, amiket támogat 3-4 raven. befutnak a lingek, mm-ek benyomják a stimpackot, ledarálják a lingeket, könnyû dolga lesz a hydráknak? hát, nem hinném, mert elindulnak a hs-ek. elfutni is csak az tud, amelyik nem kapott marauder lövést

kivédeni ezt úgy lehet, hogy el kell kezdeni futni, és hátra kell hagyni a bemért egységet. über-pro játékosok talán képesek lesznek erre, lévén csak egy kis csík mutatja, hogy mégis melyik unitot támadja a bomba

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

berlinboy6329
Nem, de most választhatsz,hogy vagy kikerülöd õket,vagy menekülsz,de közben lealáz az enemy az egységeivel....Megállni nem állhatsz mert insta death...

Ám ha a kiválasztott cél közben meghal mi lesz a rakétával?Keres mást?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Azért annyira nem gyorsak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
+ épületek ellen is

valamelyik pro meccsen írta a - szintén Zerg - játékos, hogy ezek a kib*szott hunter-seekerek tulajdonképpen kicsi nuke-ok

20-25 hydrához elég 3-4 raven + egy-két marine

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MrStokes
Raven-ek Seeker Missle-je jo legi egysegek ellen is?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

unknown nick
Hmm...ez érdekes vissza állt minden stat este után régibe ladder-ben.

mókás demo 😛

Szega87
elõbb kaptam két protosst zsinorban, 6poolrush elsõre bejött, másodikra bukó volt

5c0rp330n
kikkel jatszol te, milyen ligaban?
engem copper ligaba rakott es ott is sokat beszopok, de ilyet nem szoktak ott sem csinalni 😊

ProGabe
loooooooooooooooooooooooooooooool

aki tudja, nézze meg ezt a repet: http://progabe.atw.hu/omg.SC2Replay

két dolgot elmondanék a védelmemben <#miaz> :

- eleve lazán ültem le játszani, mert csak képeket akartam az sc2.hu-s pályázathoz
- nagyon elbíztam magam, amikor láttam, hogy nincs semmije, örültem is, hogy kifogtam egy ilyet (a fenti ok miatt). semmi derítés, semmi exp...

szóval gondoltam elszórakozok greater spire-ig, és legyalulom broodlordokkal. aztán megláttam a raveneket...

ui: ravenek ellen mi a legjobb counter? én azt hittem, hogy le lehet lõni a hunter-seeker bogyókat. pontosabban le is lehet, de csak egy egységnek van hozzá castja: a ravennek -.-

Kandurex
lol, 15 perc...még is mire kellett volna még várni

Szega87
szega.nyolcvanhet <#integet2>

RedDevilsza
Épp ezaz hogy nem hal meg a drone ha szakítod... és egyébként is ennek a taktikának annyi a lényege hogy amíg a te extractorod van az ö gejzírén addig õ nem tud gázt szedni és ezzel csak kitolod az idõt mire végre elkezdheti szedni.

Sephi
Nem akarunk egy olyat csinalni, hogy akinek eredeti Beta-val jatszik az ide kiirja a azonositojat? Kezdem megunni a sok marhat akik anyaznak ha tul gyorsan tamadok. (igen, ma 2x megkaptam, hogy 15 perc!!! utan nekimentem 2 griou siege-el es szejjelszedtem.)

Bannrba vagy mindenki beirja ide es osszeszedjuk.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sheltem
Burrow csak akkor van, ha Hatchery -> Lair és Burrow fejlesztés.
Addigra már bõven illik 1 expet lerakni , de legalábbis elkezdeni.
2. exp -t meg ha nem tudná lerakni, rögtön overseer oda, hogy wtf <#idiota>

#7404 azóta rájöttem , de thx.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MrStokes
Overlord upgrade-je, az Overseer.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Tenyleg akkor mi a helyzet, ha a zerg player egy egyseget az ellenfel leendo expansion-jenek helyen burrow-zza. Ide akkor nem tud az ellenfel epiteni expet?

unknown nick
Ok csak nem állt össze, ha tegnap volt reset és 3-at nyomtál hogy lehet hátra már csak 3. 😊

bélanéni
(egyébként nem gond, ezeket a meccseket is élvezem)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Tudom, hogy 10 van, de tegnap 3-at játszottam, és még összesen 3 lett volna vissza <#nyes>
Nekem ez a 10 meccs minimum 1 hét <#banplz>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Szega87
nem jött ki még, closed beta van jelenleg

unknown nick
Én úgy emlékszem 10 meccs van.

CroftManor
mikor jött ki a 2? <#idiota>

Nothing is True, Everything is Permitted

Kandurex
Nekem tetszett ez a meccs, okosan játszottak, látszik, h ismerik már a játékot:

1. rész

2. rész

bélanéni
Akkor kezdhetem elölrõl a placement meccseket, pedig már csak 3 volt vissza, tegnap 3-ból 3-at nyertem <#hehe><#beka3>

unknown nick
Pont játszottam, mikor reseteltek. Kiírta kis kék ablakba mi történik.

Sheltem
#7392 megnyugtattál 😊

Azért furcsa méginkább mert ha felmész a battle.net re még ott van a hír hogy nagyon hamarosan ladder reset lesz(legalábbis reggel ott volt).
Én megvárom mostmár a hírt, hogy megtörtént <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

unknown nick
Ladder reset volt le is nyomtam gyorsan 6 placementet 😊

Sephi
En mostanaban ezeket nezegetem.

SC2 Battle Reports

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szega87
nekem még meg van minden ( friends, eredmények stb )

Sheltem
Félreértesz, semmi baj nincs vele ha volt(tudom, hogy be volt jelentve), de magamon kívül nem tudok másról akinél megtörtént tegnap ezért kérdezem van e még valaki.

drogosgeci
be volt jelentve elõre

Sheltem
Jóreggelt!

Gyerekek csak nekem resetelte az accountomat a battle.net rendszer este?
Eltûntek a friendek és kezdem újra practice játékokkal.

ProGabe
az rendben van, csak jó játékosok nagy ívben szarnak erre a taktikára, mert:

a) megszakítják, drone meghal, értelme semmi, mert a pénz a megszakításig így is elmegy
b) hagyják, hogy elkészüljön, na bumm, elsõ egységekkel pillanatok alatt szét lehet szedni. ellenem ma ezt csinálta valaki, jól be is szopta, lsd. #7364 (amiben tévesen drone-t írtam probe helyett)

Sheltem
Ahogy nézem megvolt a reset battle.net en.
Én legalábbis 0ról kezdem most ahogy nézem.

Prince of Máté
Jaj tényleg, megszoktam az SC1 árait 😊

RedDevilsza
Nem, mert amikor akarod, megszakítod és elszambázol a droneokkal.

ProGabe
az az 50 az 150, mert 2 drone-t is elb*sz rá

Sheltem
Tévedtem, csak 50(2*25).

Extractor

Prince of Máté
Hogyan 70?
Nálam 200.

Szega87
ez most csak eszembe jutott, nem neked megy 😄

rengeteg bronz ligás terran jet packos csávókkal meg tömeges marine+medic repcsivel probálkozik, de mikor sikerül megsemmisíteni õket akkor meg sírnak hogy hogy kaptak ki

Sheltem
Még aranyosabb amikor derít a Zerg drone és mindkét gázlelõhelyedre húz egy egy kitermelõt(összesen csak 70 mineral).
Küldje csak rá az ember a dronejait szétütni sokkal többet veszít mint 70 😊
Mondjuk ennyibõl jó a terran.
Az lezárja rögtön a feljárót 2.-3.percben aztán nincs huncutkodás.
De ez a crawler rush üt 😊 Ez elég meggyalázó <#idiota>

Az a durva mikor bevág egy pylont + warpgate-t bázisodrA 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sheltem