StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
raven látja ott is.
tehát ez nem úgy megy, hogy álldogál a hydra a domboldalon, nézi a virágokat, arra repül egy raven, meglátja a kis dögöt és rácsap a hántör-szikör gombra, mire vihogva elfut a zerg
hydra + ling sereg összecsap az mmm (rine, marauder, medivac) sereggel, amiket támogat 3-4 raven. befutnak a lingek, mm-ek benyomják a stimpackot, ledarálják a lingeket, könnyû dolga lesz a hydráknak? hát, nem hinném, mert elindulnak a hs-ek. elfutni is csak az tud, amelyik nem kapott marauder lövést
kivédeni ezt úgy lehet, hogy el kell kezdeni futni, és hátra kell hagyni a bemért egységet. über-pro játékosok talán képesek lesznek erre, lévén csak egy kis csík mutatja, hogy mégis melyik unitot támadja a bomba
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ám ha a kiválasztott cél közben meghal mi lesz a rakétával?Keres mást?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
valamelyik pro meccsen írta a - szintén Zerg - játékos, hogy ezek a kib*szott hunter-seekerek tulajdonképpen kicsi nuke-ok
20-25 hydrához elég 3-4 raven + egy-két marine
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
engem copper ligaba rakott es ott is sokat beszopok, de ilyet nem szoktak ott sem csinalni 😊
aki tudja, nézze meg ezt a repet: http://progabe.atw.hu/omg.SC2Replay
két dolgot elmondanék a védelmemben <#miaz>#miaz> :
- eleve lazán ültem le játszani, mert csak képeket akartam az sc2.hu-s pályázathoz
- nagyon elbíztam magam, amikor láttam, hogy nincs semmije, örültem is, hogy kifogtam egy ilyet (a fenti ok miatt). semmi derítés, semmi exp...
szóval gondoltam elszórakozok greater spire-ig, és legyalulom broodlordokkal. aztán megláttam a raveneket...
ui: ravenek ellen mi a legjobb counter? én azt hittem, hogy le lehet lõni a hunter-seeker bogyókat. pontosabban le is lehet, de csak egy egységnek van hozzá castja: a ravennek -.-
Bannrba vagy mindenki beirja ide es osszeszedjuk.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Addigra már bõven illik 1 expet lerakni , de legalábbis elkezdeni.
2. exp -t meg ha nem tudná lerakni, rögtön overseer oda, hogy wtf <#idiota>#idiota>
#7404 azóta rájöttem , de thx.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Nekem ez a 10 meccs minimum 1 hét <#banplz>#banplz>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Azért furcsa méginkább mert ha felmész a battle.net re még ott van a hír hogy nagyon hamarosan ladder reset lesz(legalábbis reggel ott volt).
Én megvárom mostmár a hírt, hogy megtörtént <#idiota>#idiota>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gyerekek csak nekem resetelte az accountomat a battle.net rendszer este?
Eltûntek a friendek és kezdem újra practice játékokkal.
a) megszakítják, drone meghal, értelme semmi, mert a pénz a megszakításig így is elmegy
b) hagyják, hogy elkészüljön, na bumm, elsõ egységekkel pillanatok alatt szét lehet szedni. ellenem ma ezt csinálta valaki, jól be is szopta, lsd. #7364 (amiben tévesen drone-t írtam probe helyett)
Én legalábbis 0ról kezdem most ahogy nézem.
rengeteg bronz ligás terran jet packos csávókkal meg tömeges marine+medic repcsivel probálkozik, de mikor sikerül megsemmisíteni õket akkor meg sírnak hogy hogy kaptak ki
Küldje csak rá az ember a dronejait szétütni sokkal többet veszít mint 70 😊
Mondjuk ennyibõl jó a terran.
Az lezárja rögtön a feljárót 2.-3.percben aztán nincs huncutkodás.
De ez a crawler rush üt 😊 Ez elég meggyalázó <#idiota>#idiota>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ