StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Azt olvastam, hogy Infestor föld alól is tudja használni a képességeit, csakhogy nekem ez nem sikerül. Nerfelték ezt egy patchben esetleg vagy én rontok el vmit?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
"Nem tudom, Burger King-ben nem voltam" <#ravasz1><#bee1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Aradebil2
háhá nem szóltam,hülyeség az egész a reset miatt😊

Aradebil2
egy sc2 account nevet honnan lehet kideríteni?Mert megkaptam egyik haver accát,de õ nem tolta vele,és nem emlékezett fejbõl rá,viszont megmondani sem tudja mert most nincs otthon,és még le is kell szednie a 600 megás peccset😊 lehet róla valami emlékeztetõt küldeni,mert bnet accon nem találtam ilyesmi opciót😄 elõre is köszi

antgecc
zerg ftw 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

FSpofon
hát nem jobb, bigmacszósz > *
:]
de ha már mindenképp valami paradicsomos csodaszendvics kell ami magától is kimászik a papírtálból akkor mcdonaldsban LA classicot ajánlom, igaz nem dupla, de egy tökéletesített whopper.

Arab money

Klemice
bakker tényleg tele van a battle.net terrannal

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Sheltem
Dupla Whopper sokkal jobb mint a Big Mac 😛

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kandurex
...és te is csapsz hozzá SC Anthology -it? 😊

egyébként én még mindig ott vagyok, hogy még nem sikerült vele játszani, na mindegy majd egyszer, :/ a megjelenés már úgysincs messze.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bélanéni
Szerintem fasza ötlet, de engem is meghívhatna egy Big Mac menüre, mivel tõlem kapta "vissza" Lovebird <#hehe><#finom>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Ó amit elfelejtettem írni, hogy az accounton van már 1 nick, de 2-3 hetente reset van szóval csak a következõ resetig "kell" azt használni(törölni úgy tudom nem lehet, csak amikor reseteli a battle.net).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Láttam hardveraprón egy arcot aki a régi megúnt pc játékait csokiért árulja...Aranyos dolog jót mosolyogtam...

Mivel ma nem hoztam kaját és van 1 felesleges béta accountom az az ötletem támadt, hogy 1 dupla whopper menüért(1300Ft talán ofc kajajegy is frankó) nekiadom valakinek(egy starcraft anthology van még rajta).

Ha azt mondjátok fasz vagyok, megtartom és majd odaadom haveromnak(aki csak hétvégén tolná vele) de ha úgy gondoljátok aranyos ötlet és még van is aki ma 16:45 körül a Blahánál meghívna egy dupla whopper menüre a bétáért uccu neki <#idiota>

2 feltétel van:
-1. mindenképpen ma 16:45 kor kell, hogy találkozzak az illetõvel a blahánál
-2. tartsa szem elõtt aki meghív, hogy ez INGYENES és lehet kis türelemmel hozzájut máshol és máshogy, és JÚNIUSIG tudja csak használni(körülbelül addig fog tartani a béta). Nem szeretném ha úgy érezné valaki, hogy becsapom, ÉN SZÓLTAM.

Szóval hajrá, k*rvaéhes vagyok <#idiota>

szerk: természetesen az elsõ jelentkezõé.

Én sajnos ott nem találtam semmilyen leírást, ezért tettem fel a kérdésemet.

Klemice
valaki kezdõ?

Koldokszosz.hun

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

bélanéni
Ajánlom a fórum tetején látható logo/banner alatti elsõ két linket!
(Beta kipróbálásához)

Ha igen, miképpen tudnék a betával játszani AI ellen? A bejelentés óta csorgatom a nyálam a játék miatt. 😄

Mi az a béta feltörés? Ki lehet próbálni a játékot kulcs nélkül is?

BEAST
amagad, megint kulcsosztogatosdi volt en meg nem voltam itt :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hegi90
Asszem én a héten meg is rendelem a játékot ^^

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bélanéni
Mindennel egyetértek, de ezzel különösen: "hihetetlen potenciál van benne kreativitás szempontjából"
Hatalmas potenciállal, lehetõségekkel kecsegtet, ez szerintem marhára érezhetõ.

csuszi
1. a terra sajnos a legerõsebb (sajnos, mert akkor örül a szívem, ha egyenlõ mindhárom, lásd sc1)
2. tökéletes egyensúly lesz, emiatt nem félek kicsit sem.
3. az sc1-ben ugyanannyi marine-t a ling bedarált a gecibe, ha nem volt medic vagy bunker.
4. ahhoz bizonyos szint kell, hogy lásd, ez kurvára sc2, teljesen más játék mint az sc1, taktikailag ég és föld, egységek teljesen más irányba vitték a játékot. 1-2 hónap bétázás alatt is olyan dolgokra jöttek rá a népek, hogy az csuda. hihetetlen potenciál van benne kreativitás szempontjából.

MJ rulz Pink Team The Only One

bélanéni
pár zerg (8) "szöcsi" simán lemészárolja a terngerészgyalogosokat (5)

Én abszolút az ellenkezõjét tapasztaltam, de hát nem vagyunk egyformák.

Végre sikerült egy mûködõ loadert letöltenem, így belekóstolhattam a játékba. Elsõre azt éreztem, hogy a starcraft I-el játszom, csak mai szintû grafikával. Másodszorra meg azt, hogy zavaróan alacsony a zoomolási magasság, plusz egész hadseregek 3mp alatt meg tudnak semmisülni. Aztán az is vicces volt, hogy pár zerg (8) "szöcsi" simán lemészárolja a terngerészgyalogosokat (5), még akkor is, ha bunkerben vannak (na jó akkor marad gyalogos, de a bunkernek annyi)... 😞 Azért az I. részben a leggyengébb zerg egységeket simán irtották a gyalogok. Közel azonos létszám esetében meg sem tudták közelíteni a bunkert.

Lehet, hogy ez csak a béta feltörés miatt van így. Várom a végleges játékot. Remélem, hogy legalább lassabban haláloznak az egységek és az egyensúlyon is javítanak egy picit.
(nem vagyok élvezetfikázós, de pár játék után sajnos picit negatív a kép nekem)
csuszi
windowst amúgy is kell azért pár havonta újrarakni, és a gép meglódul. egy 2 éves win azért a bazdmeg kategória, és nem a driver miatt.

MJ rulz Pink Team The Only One

votl is 4-kor valami service update, akkro lehet emiatt nem ment, mert valami gebasz votl. nekem meg sikerult potn beregelni elotte 😊

Klemice
végre megy a kulcs

Sheltem
Akkor gondolom windowst se telepítettél újra azóta...az a gép bõven elég sc2höz, winreinstall(mondjuk win7 64bit)/új driverek és csodát fogsz látni.

Rage47
amd x2 4200+ ati 3850-el játszok medium-highon -.- ha nincs 200 hydralisk a képernyõn akkor full folyamatos minden
5c0rp330n
" igaz drivert nem frissítettem már vagy 2 éve"

omm.. micsoda? azt megis hogy, mert? 😊 ati-nal kulonosen ongyilkossag drivert nem frissiteni, meg a legujabbak sem szoktak a helyzet magaslatan lenni..

TurboX
no, lezúztam 2 meccset (zergel) az elsõben úgy ledaráltak mint a szar másodikat hoztam bemelegítésnek elég volt. annyira mondtátok azt az ûber alacsony gépigényt amit én nem véltem felfedezni. 6000+os amd-vel (ami persze nem mai gyerek) 4gb rammal hd 4850el 1680*as felbontással bizony mediumra le kellett vennem hogy élvezhetõ sebességgel fusson a cucc, igaz drivert nem frissítettem már vagy 2 éve.. maga a játékmenet így elsõ látásra tetszetõs, a régi motorosok visszajelzése után pozitív csalódás volt átláthatóság szempontjából. effektek nem zavaróak a méretesebb egységeknél bizony szokni kell a látványt az elsõ rész után. holnap kipróbálom a másik 2 fajt csak a fun kedvéért de a késõbbiekben maradok a jól megszokott zergnél egyenlõre még mass-lama szinten fõleg így 2-3 év kihagyás után..
5c0rp330n
sztem nem ez lesz az, nem a szine volt csak mas, hanem az egesz full megujult. de most korbeneztem es sok masik videonal is mar ilyen volt, talan pont most ujul meg.
/off

FSpofon
kicsit testre lehet már szabni a saját videok lejátszóját: http://www.youtube.com/custom_player

Arab money

5c0rp330n
masnak is mas a youtube lejatszo kinezete ennel a videonal? eleg fura, nem lattam meg nagyon ilyet.. maga a video amugy beteg, kivancsi vagyok h unlockoljak-e majd (nem hiszem), vagy campanyban szerepelni fog-e ez a kepesseg, eleg utos 😊

Rage47
amúgy nem mindenki kapott invite kulcsot, én sem
off
csõ petecz 😄 honnal mi a stájsz rég láttalak arra felé.
ha leszel sc n akkor majd beszéljünk le egy meccset új patch óta nagyon megtetszett a játék ismét látok benne életet😄

ugyanez a problem nalam is.
Klemice
igen ha átírok egy betût is azt írja ki invalid...

Klemice
eu ja

latom sc2.hun is irtad. imo az nem azt jelenti hgy rossz a key, akkro azt kene irnia hogy nem valid a key asszem.

eu.battle.net ?

Klemice
An error has occurred while claiming this key.

Klemice
Mert nekem nem fogadja el a kulcsot 😞

igen, mar mindjart le is ert a kliens.

Klemice
Neked megy a kulcs? mert nekem nem veszi be :S

Hegi90
errõl megint lemaradtam <#zavart2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Zomil
nah ahogy látom akkor erröl az osztásrol is lemaradok 😞
sajna egy ismerösöm sincs benne a bétában :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

orok hala! 😄

Rage47
profi😄
Nah, elment a 2 kulcs. Egyik az elsõnek, másik pedig egy /random a többiek között. GZ!

MrStokes
Ez meg egyenesen besz*ras! 😄
link

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"