StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
:]
de ha már mindenképp valami paradicsomos csodaszendvics kell ami magától is kimászik a papírtálból akkor mcdonaldsban LA classicot ajánlom, igaz nem dupla, de egy tökéletesített whopper.
Arab money
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
egyébként én még mindig ott vagyok, hogy még nem sikerült vele játszani, na mindegy majd egyszer, :/ a megjelenés már úgysincs messze.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mivel ma nem hoztam kaját és van 1 felesleges béta accountom az az ötletem támadt, hogy 1 dupla whopper menüért(1300Ft talán ofc kajajegy is frankó) nekiadom valakinek(egy starcraft anthology van még rajta).
Ha azt mondjátok fasz vagyok, megtartom és majd odaadom haveromnak(aki csak hétvégén tolná vele) de ha úgy gondoljátok aranyos ötlet és még van is aki ma 16:45 körül a Blahánál meghívna egy dupla whopper menüre a bétáért uccu neki <#idiota>#idiota>
2 feltétel van:
-1. mindenképpen ma 16:45 kor kell, hogy találkozzak az illetõvel a blahánál
-2. tartsa szem elõtt aki meghív, hogy ez INGYENES és lehet kis türelemmel hozzájut máshol és máshogy, és JÚNIUSIG tudja csak használni(körülbelül addig fog tartani a béta). Nem szeretném ha úgy érezné valaki, hogy becsapom, ÉN SZÓLTAM.
Szóval hajrá, k*rvaéhes vagyok <#idiota>#idiota>
szerk: természetesen az elsõ jelentkezõé.
Koldokszosz.hun
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
(Beta kipróbálásához)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Hatalmas potenciállal, lehetõségekkel kecsegtet, ez szerintem marhára érezhetõ.
2. tökéletes egyensúly lesz, emiatt nem félek kicsit sem.
3. az sc1-ben ugyanannyi marine-t a ling bedarált a gecibe, ha nem volt medic vagy bunker.
4. ahhoz bizonyos szint kell, hogy lásd, ez kurvára sc2, teljesen más játék mint az sc1, taktikailag ég és föld, egységek teljesen más irányba vitték a játékot. 1-2 hónap bétázás alatt is olyan dolgokra jöttek rá a népek, hogy az csuda. hihetetlen potenciál van benne kreativitás szempontjából.
MJ rulz Pink Team The Only One
Én abszolút az ellenkezõjét tapasztaltam, de hát nem vagyunk egyformák.
Lehet, hogy ez csak a béta feltörés miatt van így. Várom a végleges játékot. Remélem, hogy legalább lassabban haláloznak az egységek és az egyensúlyon is javítanak egy picit.
(nem vagyok élvezetfikázós, de pár játék után sajnos picit negatív a kép nekem)
MJ rulz Pink Team The Only One
omm.. micsoda? azt megis hogy, mert? 😊 ati-nal kulonosen ongyilkossag drivert nem frissiteni, meg a legujabbak sem szoktak a helyzet magaslatan lenni..
/off
Arab money
csõ petecz 😄 honnal mi a stájsz rég láttalak arra felé.
ha leszel sc n akkor majd beszéljünk le egy meccset új patch óta nagyon megtetszett a játék ismét látok benne életet😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
sajna egy ismerösöm sincs benne a bétában :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
link
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"