StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Most tényleg én vagyok ennyire peches v csak szimplán sok a gyökér?
Gondoltam futok déltuán(most) egy kört irc-n teamliquid-es irc szépen megkérdezem erre ilyen válaszokat kapok:
<draches> no
<draches> die
<Azro|zira> Zomil : i can give you a rope

most erre mit lehet mondani? :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jani21
Aki a GameStar-tól nyert kulcsot az nézze meg e-mail fiókját, pár pillanattal ezelõtt jött a német e-mail a kulccsal.

Én tudom miért, csak Ragenak válaszoltam. 😛

ProGabe
ehh

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dizson
EU-s accounthoz enGB, US-hoz pedig enUS kliens kell.

Dizson
Gondolom EU-s accountal próbáltál belépni, és ezért írta ki.

Engem nem engedett fel US kliensel, mint lent írták kiírja hogy nincs hozzárendelve a játék.

Rage47
US klienssel is megy, csak akkor lagolhat, mivel amcsikkal játszol - tapasztaltam :p
Rage47
csak EUn tudsz magyarokkal játszani.
Csak EU klienssel megy nekünk.

McW
Mennyi idõ amíg "élesíti" a battle.net, hogy hozzárendeltem a fiókomhoz a bétát. Mert benn van a listámban a játék, de amikor be akarok lépni azt írja, hogy nincs hozzárendelve az account-hoz a játék. Csak simán várni kell egy darabig? Annak van jelentõsége, hogy US client-et töltöttem le és nem EU-sat? Már nagyon tolnám, nem bírok várni...

Mess with the best, and die like the rest...

bélanéni
(Elképesztõ ez a 8365 hsz., és még meg sem jelent a játék vazze <#idiota><#idiota>)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Nem vagy semmi!! <#worship><#taps>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Mirc....

Gondoltam segítek sg fórumon akinek tudok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Te Sheltem, honnan szedted ezt a 4-5 kulcsot?
Bocs, ha már írtad, most nagyon el vagyok havazva a melóval.

Sheltem
Kandurex csekkold a postaládádat 😊 Ha volt már keyed add oda légyszíves valakinek sg fórumról kizárólag. Ha nem volt még akkor HAVE FUN 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

FSpofon
átverés

Arab money

Sheltem
Elvileg aki neki ír privátot kap kulcsot(csak ma)

beta kulcs

Elvileg

Aradebil2
P-vel milyen tippeket tudtok adni makróhoz?mert egyszerûen lemassolnak mindig,simán,igaz még mindig nem vágott ki a gold league-ból,sztem max bronzeban a helyem,fõleg ha azt vesszük,hogy massolva még egyet sem nyertem kizárólag trükkel(void ray/stalker harass)

drogosgeci
svéd gold skill

Ti melyik AI-t használjátok?

Sheltem
Szívesen 😊 remélem csuszi é is jó lesz.

Klemice
Ma csak olyan játszópajtásokat sikerült kifognom akik kiléptek 10 perc után... 2v2 ally lépett ki

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Frosty01
én még mindig igényt tartanék 1re :\ nem sikerül szerezni

practitioner of the forbidden arts of death

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hegi90
Köszönöm szépen, a kulcs mûködik ^^

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dizson
Azt megcsinálná szerintetek a blizz hogy US kulccsal átrakjanak EU-ba?

Ha valaki nekem küldene kulcsot az küldje nyugodtan Zomilnak vagy akinek jónak látja, mert sikerült szereznem egyet egy ismerõsömtõl.
Zomil
futottam egy kört, de nem jártam sikerrel azért még nézegetem öket 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sheltem
Még annyit, hogy kurvára remélem mindkét kulcs mûködik amit kaptam és odaadtam nektek Hegi90 és csuszi, majd mindketten mondjátok el minden oké volt e.

Sheltem
Na hát ennyit tudtam segíteni(Egyelõre)

Következõt -ha kapok még valaha- Kandurexnek adom az azutánit pedig majd aki elõször jelentkezik itt a fórumon érte...Ismétlem megéri mircre járni...

Sheltem
Hegi90 neked van már újra bétád?

Mivel te jártál a legszarabbul(belaneni accját használtad aztán hirtelen kivették alólad) megkapod a másik keyemet.
Emberek aki igazán szeretne béta kulcsot tolja fel az orrát mircre...quakenet es szerver és a következõ helyek:
#starcraft2.hu
#starcraft2 (én itt kaptam eddig 2 keyt)
#teamliquid (itt jó ídõben benyom valaki egy "i dont have key yet 😞" dumát és már kap is kis szerencsével
#zotac.sc2
Ezeket érdemes látogatni.

Sheltem
Jóreggelt. Csak tegnap felejtettem el kaját vinni, így ma már nincs szükségem rá. Viszont állom a szavam és mivel te írtad, hogy meghívsz te kapod. Csekkold a privát üzeneteidet <#idiota>

Tudasd velem ha sikeresen beregisztráltad és minden rendben volt elfogadta.

buksz 4-5 meccset zsinórban már silverben is vagy 😊

Aradebil2
Milyen gyors a visszasorolás a ladderen?mert a voidoknak köszönhetõen túl jól sikerültek a felmérõk,gold-ba rakott pedig kaknaab vagyok :S

Valaki el tudná mondani, hogyan van ez a AI dolog? Minden maphoz külön AI-t kell szerezni, vagy amit felrakok, az minden pályán tud mûködni?

A Starcrack 7.0 Standard AI van fent nálam, de sajnos eléggé furi. Feléli a nyersanyagait, aztán ledermed, nem települ ki.

vegyetek fel: petecz.hurka

Liga: Bronze, egyelore.😊
Klemice
most tolhatunk egyet

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Daell Drow
hali, ma este en is ra erek szal tolhatnank barmilyen 2v2-t<#wave>
Klemice
Koldokszosz.hun

Van egy kis fordítani valóm de fél9-9 körülre végzek szerintem.

csuszi
ha még megvan, holnap meghívlak.
debreceni vagyok, de holnap leszek pesten. 😉 privi ha áll a dolog.😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
nah túl vagyok elsõ besoroló meccsemen is...p-vel tolom,eddig egyetlen egy pvp-m volt,ott nagyon csúnyán kaptam a void "rusht".azóta próbálom kialakítani a build orderemet egy early void-hoz,deserted oasis pályán már egészen jól megy😊

nekem volt szerencsém jópár ilyen partnerhez 😊

Rage47
egyébként én ugye US szerveren kezdtem anno, mivel a blizzard rossz kulcsot adott
most EU-n vagyok már, és azt vettem észre, hogy egy "retarded" vagy "noob" jelzõt sem kaptam a csapattársamtól, vagy az ellenféltõl😄 lehet az amcsik bunkók, de nem akarok általánosítani 😊
Rage47
én benne vagyok este😊 sokkal jobb magyarokkal játszani😊
Klemice
Eddig egy random zerg-el találkoztam 😄 na belerázódok aztán ha valaki bennevan egy 2v2-ben este valamikor vagy nemtudom még hogy érek rá 😊

Rage47
sztem meg protossal😄
Aradebil2
lehet csak azért tûnik lassúnak,mert elõször AI ellen kreáltam egyet,hogy belõjem a grafot😊

bélanéni
Eleinte nekem túl gyorsnak tûnt a Faster, de annyira megszoktam, hogy a Normal már tényleg tetû lassú.

Aradebil2
érdemes végigszenvedni a practice modot?mert ez a normal gametempó a halálom😮
amúgy végre lett volna egy értelmes gamem,erre: defeated,és kb 1 perc múlva feljött egy crash riport😊