StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam futok déltuán(most) egy kört irc-n teamliquid-es irc szépen megkérdezem erre ilyen válaszokat kapok:
<draches> no
<draches> die
<Azro|zira> Zomil : i can give you a rope
most erre mit lehet mondani? :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mess with the best, and die like the rest...
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gondoltam segítek sg fórumon akinek tudok.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Bocs, ha már írtad, most nagyon el vagyok havazva a melóval.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
practitioner of the forbidden arts of death
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Következõt -ha kapok még valaha- Kandurexnek adom az azutánit pedig majd aki elõször jelentkezik itt a fórumon érte...Ismétlem megéri mircre járni...
Mivel te jártál a legszarabbul(belaneni accját használtad aztán hirtelen kivették alólad) megkapod a másik keyemet.
Emberek aki igazán szeretne béta kulcsot tolja fel az orrát mircre...quakenet es szerver és a következõ helyek:
#starcraft2.hu
#starcraft2 (én itt kaptam eddig 2 keyt)
#teamliquid (itt jó ídõben benyom valaki egy "i dont have key yet 😞" dumát és már kap is kis szerencsével
#zotac.sc2
Ezeket érdemes látogatni.
Tudasd velem ha sikeresen beregisztráltad és minden rendben volt elfogadta.
A Starcrack 7.0 Standard AI van fent nálam, de sajnos eléggé furi. Feléli a nyersanyagait, aztán ledermed, nem települ ki.
Liga: Bronze, egyelore.😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Van egy kis fordítani valóm de fél9-9 körülre végzek szerintem.
debreceni vagyok, de holnap leszek pesten. 😉 privi ha áll a dolog.😊
MJ rulz Pink Team The Only One
most EU-n vagyok már, és azt vettem észre, hogy egy "retarded" vagy "noob" jelzõt sem kaptam a csapattársamtól, vagy az ellenféltõl😄 lehet az amcsik bunkók, de nem akarok általánosítani 😊