StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ha van valakinek még fölös kulcsa énis elfogadnék 1et. Megköszönném. 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Arab money
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Most adtam vissza kulcsomat Sheltem-nek, erre Blizzard nem meghív bétára! <#idiota>#idiota>
Ami már nem csak nekem jó hír, hogy hívhatok +egy embert, mert mindjárt kettõt küldött. Nem tudom, más kapott-e?
Akit érdekel, írjon ide és megdumáljuk! Elsõ jelentkezõ kapja! És tényleg olyan írjon, akinek nagyon kell és nem heti 1 órát nyomja.
"tök rendesek mint általában bárki. "
Nem mindenki olyan elég ha megnézed a postaládádat.
Kulcsok szétosztva.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
2. megmarad az elsõ jelentkezõnek.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Sajnos mindkettõ US (lehet írni blizzardnak majd emailt, hogy rakják át EU ra)
Szóval 2 jelentkezõt várok a 2 béta kulcsra.
A béta kulcs US nem EU!!!
Elsõ postoló (olyan írjon akinek még nincs) kapja.
Mégegyszer írom:
A béta kulcs US nem EU!!!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Furcsa lesz 250 AI elleni meccs után igazi játékosok ellen játszani 😊
Megjött a kulcs, olvassátok az emaileteket! 😄
Az EU-s battle.net oldal most nem üzemel, az US-es igen, ha US-re reggelem a key-t akkor lesz valami különbség/hátrány az EU-sal szemben?
vasárnap elkezdem csapatni neki 😄
amint kész az acc szívesen megosztom gosu fanokkal 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mess with the best, and die like the rest...