StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
Vagy egy balfasz.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Rage47
azt megkérdezhetem mennyiért?:p
Sephi
Hihetettlen, de sikerult eladni a ma. Aki ezert penzt ad, na az egy igazi fan... vagy csak szimplan maniakus.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
aha <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BEAST
Igazabol idom nekem se nagyon lenne jatszani, szoval koszonom szepen, de tartsd meg nyugodtan. Senki egyetlen kulcsat nem szeretnem megkapni. Csak gondoltam ha akad meg valakinek sokadik elajandekoznivalo kulcsa, akkor nalam elfer egy. 😊

Addig is kulonlegesnek erezhetem magam, mert nekem meg nincs <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Daell Drow
Hat nekem tovabra is valtozatlan. 😞
berlinboy6329
Szeggyed le eztet

Nekem megoldotta.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Daell Drow
En mar 1-2 hete nem tok replayeket nezni. Mert
EZ jon be.
Legyen az sajat magam jatszot vagy bemasolt replay.
Hegi90
<#merges2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

berlinboy6329
NEm tölt be..Azt irja,h a mod adat amivel játszottad nem egyezik az enyémmel😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sheltem
Nekedadtam = azt csinálsz vele amit akarsz. 😉

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hegi90
nah egy izgi kis ZvZ
Kicsit béna voltam :p

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kandurex
Én kaptam Sheltem -tõl, de nem fogok tudni játszani, 😞 (gép és meló) szóval, ha kell még neked adom, csak dobj elõtte privit. Ja és ha Sheltem beleegyezik.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
Ejnye sephi. Szégyelld magad <#kuss>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

BEAST
Valahogy mindig lekesem az esges kulcsosztast, kezdem ugy erezni ebben a sors keze van. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
Igazabol en konkretan kirohogtem, de ha neki ennyi esze van...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rage47
ja, már nem éri meg eladni, lassan mindenkinek van😄 ebayen is lement az ára
TurboX
<#wilting>
elado? penzert? nem gondolja komolyan remelem 😊

Sephi
Sziasztok. Ismerosom baszogat, csakis az o kedveert irom le ezt, nekem kozom nincs az ugyhoz. (sajnos ennyivel tartozom neki, akarmenyire sincs inyemre ez a dolog)

Ismerosomnek van elado egy SC2 Beta kulcs. Lattam az emailt, nem reg kapta a Blizztol es en tudok kezeskedni, hogy nem atveres.

Akit erdekel a kulcs az irjon privit.

sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy amit letöltök netrõl replayeket azokat hova kell berakni hogy meg tudjam nézni?

RedDevilsza
Sheltem köszönhetõen(<#worship>) énis kaptam kulcsot, beírom magam a nickekhez. Amugy 2 elsõ practice meccsem megnyertem, egyik egy egyszerû TvT volt, a másik egy PvZ. Az már neccesebb volt, leraktam egy proxy pylont, igaz a fõbázisán 4 ultra jött velem szembe de végül legyõztem. 😊

valaki tud küldeni [email protected] ra ? beszeretném fejezni a kölcsön accountozást hogy azt más kaphassa meg😊

ezer koszi 😊

Sheltem
Csekkold privátodat.

Keyek elfogytak megint kiosztottam 4et <#idiota>

Ha valaki kimaradt: mirc quakenet #teamliquid

Ja igen Zomil itt írta lentebb, hogy neki ezt írták:
<draches> no
<draches> die
<Azro|zira> Zomil : i can give you a rope

Nyilván nem kell 5másodpercenként kulcsért spamolni, tehát ésszel kell kérni ott is(mint mindenhol).

Hegi90
"küldõt" xDDD

add neki most néztem az emailomat a blizz pont küldõt egyet😄
Sheltem
Megvan, de megvárom djtomi93 válaszát. Ha nincs még neki és kéri övé az elsõbbség, õ jelzett elõbb.

ha megvan meg, akkro egyik haveromnak szivesen fogadnam 😄

Sheltem
Van még 1 miért?

szia van még kulcs?
Sheltem
Tolhatjuk majd de én nem tudom ma ráérek e.

Prince of Máté
Most, hogy már nekem is van kulcsom, szívesen játszom veletek.
Egy 2v2-t valamikor?

Sheltem
Egyik ment neked.

Van még 2.

Sheltem
Oké van még 3 lol....
2t én kaptam emailbe egyet meg most szereztem mircen.
Emberek 3 beta kulcs az elsõ jelentkezõknek.

Feltétel a szokásos:
Csak olyan írjon akinek még nincs.

#8435 köszi 😊 Mindig örömmel tölt el ha segíthetek..én ilyen vagyok.
Többi játékot leszarom, de ha blizzard cucc akkor próbálok résztvenni dolgokban.

Hegi90
done

thx a kulcsot
Sheltem
Dehogynincs <#idiota>

még nincs
Sheltem
Meg, neked még nincs?

meg van még a kulcs?
ProGabe
aki kulcsot kapott, az írja má' be magát a banner alatti linken lévõ adatbázisba!

Sheltem, te meg már több kulcsot osztottál szét itt sg-n, mint a Blizzard 😄 keep up the godd work, mate! <#eljen>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sheltem
Hazaértem megjött a gamestaros kulcs is.
Elsõ jelentkezõ kapja. (Itt jelentkezzen ne privátban).

szerk. : Azt mondanom se kell remélem, hogy olyan kérjen akinek még nincs.

unknown nick
Enyém (volt )azt csinálok vele amit akarok. Oda is adtam...

BEAST
...

Elég visszatetszõ ahogy itt feltételeket szabsz. Elígérted, õk jelentkeztek érte, add nekik.

gyere sörözni aztán megismerkedünk!😊 nem ismerek sc1es gyökeret XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Benioh jól tud játszani sc 1 et nyomott sokat én tudom bizonyítani 😊

unknown nick
Akinek nagyon régi sc1-es múltja van és 1v1 játékos.

miért akkor kinek akarod adni? 😄 aki csak veled 1v1zik? 😄