StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan lehet elindítani a custom pályákat?
TurboX
remélem ha már napra pontosan hirdetik ráadásul úgy hogy kiteszik a hivatalos oldalra is akkor 90%-os biztonsággal meg lehet bízni bennük (értelemszerûen a maradék 10%-ba belefér egy atomtámadás, vagy valami világméretû természeti csapás)
ProGabe
jeeee, akkor novemberben már meg is jelenik! 😄 általában jól el szoktam találni a Blizzard-idõszámítást, de most úgy érzem, tévedek... és csak jövõ januárban jön <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

TurboX
<#eljen>
ToCsEk
hmm, nem hittem volna hogy nyerek. 😊
tanácsok jöhetnének, mit csináljak jobban (menyét vagyok) most kezdtem bétát, van még mit tanulnom, halmozódott a kristály rendesen :S
replay

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Prince23
antgecc
Ráadásul zerggel a többihez képest jóval több idõ kihozni az utsó tiert (broodlord), mint pl terrannal a thort, protossal a colókat. Ha meg hamar akarod kihozni, akkor semmi védelem nem marad. Sztem ez így elég tré.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Klemice
na kipróbáltam a terrant.. P+T-vel T+T ellen.. hmm azon kívül hogy marát gyártottam meg a battlekrúzerek ellen vikinget nem volt sok dolgom

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

unknown nick
Én platinába vagyok P. Terran ellen szívesen gyakorlok esténként.

Donatus.earthlord néven vagyok 😄 ha valakinek van kedve noob lehetõleg játszhatunk.

unknown nick
Valaki megtaníthatna prottal t ellen játszani, mert én marha gyengének érzem, mióta nerfelték a mara counter egységet.

Rage47
mutákkal lehet szopatni sztem, mert gyorsak
Én amúgy tényleg gyengének a zerget érzem , a regenen kívül én nem látok semmi erõset a bennük, a rush, meg a folyamatos egység okádás se jó nekik😞

ProGabe
vagy szétstormolod HT-kal...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szerintem se gyenge a protoss sõt kúrva erõs, imba terrant se érzem annyira, ügyes ember nagyon jól kiszedi õket marauderen kivûl más kemény tank egysége kb nincs is a T nek, persze én szinte csak terrannal játszok mióta bétában vagyok, meg sc1 ben is terranokkal voltam de tényleg nem legyõzhetetlen a terran.

Rage47
én stalkerekkel megye mutákra:p
Rage47
szetm a legkönnyebb a protival 😄
Aradebil2
mass muta ellen: ha látod h nem lingrushra megy,azonnal tekk voidra,ha nem nyertél 8:30-on belül(nálam ez a lélektani határ😊) akkor vége,gyorsan be kell fejezni.Ha nem is tudod kiszedni mainjét,legalább a spiret muszáj

valamit csinálhatnak mert így sztem elég durván unbalanced lett a game.
unknown nick
Nem a leggyengébb a prot, de közel van hozzá, a legnehezebb vele játszani. (Ennek ellenére a divíziómat egy prot vezeti) A Blizz meg elégedett király balance-ot csináltunk. Hát nem...

TurboX
királytól elég messze van a jelen állapotában
elég király így a balance szerintem ahogy én most el néztem sajnos talán most a leggyengébb a protos:S
ProGabe
sehogy 😄 P-nek harmatgyenge az AA-ja. na jó, esetleg a mass Stalker + Sentry buid lehet ellenszer, de azt meg irtó könnyû kivédenie egy értelmez Z-nek: lingeket a rohadtakra!!!!! 😄 esetleg még pár infestor, ami instant GG-t eredményez ilyen esetben

fasza a balance, mi?! <#gonosz1>

ProGabe
"Valahogy nem volt mar az elejen sem mokas azt latni, hogy a terran jatekosok a marauderen kivul nem nagyon ismertek mast."

pedig mennyi jó taktika rejlik a T-ben. legalább annyi, mint a P-ben, ill. pont fordítottan arányos a Z-vel. remélem mindenki érti <#idiota>

kicsit azért pontosítok: a Z változott a legkevesebbet. hm, mit csináljak? rush? hydra-build? madarazzak? mindegy, a végén úgyis infestor kell 😄

Sziasztok lenen egy olyan kérdésem hogy protosal hogy tudod levédeni a mass mutalisket? mert valahogy mindig ott bukok el amikor jönnek mutával.
unknown nick
Úgyértem bármit csinálhat bármilyen földi egységet a marauder felõrli a P-t. Csak a terran bénasága, ha nem nyer.

unknown nick
Csak azt tudom mondani próbáld ki, marauderes protoss lassú halálra van ítélve. Csak akkor jön be ha a terra valami elmebontó taktikkal kísérletezik.

Aradebil2
azzal már csak az a gond,h 4szer annyiba kerül,alig lehet vele mikrozni(marákhoz képest),de köszi a tippet,deffelésre mindenképpen jó😊

MrStokes
Sztem azt a "lame"-et onkritikanak szanta 😄

Ugy tudom marak ellen a protoss immortalokat szokott hasznalni. Immortal a mara hard counter-e, legalabb is Crota bacsi mindig ezt mondogatja 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

FSpofon
hé terribad nub betasok, teszteljétek már gyorsabban hogy megjelenhessen végre
ne ide irogassatok hanem bnet fórumba, lehetõlek koreaiul hogy meg is hallgassák

Arab money

MrStokes
Mindenki erzi hogy a terran most kicsit tul eros, sztem kapnak majd hamarosan egy kis Blizzard torodest. Legalabb is remelem.

Engem mar az elejen is rohadtul idegesitett a marauderek imbasaga, de most sem sokkal jobb a helyzet (50 crystal es 50 gaz-ert cserebe hamar megvan az a lassitas upgrade). Valahogy nem volt mar az elejen sem mokas azt latni, hogy a terran jatekosok a marauderen kivul nem nagyon ismertek mast.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Esetleg infestor-ral allitsd at a te oldaladra.

unknown nick
"eddig protossal nyomtam, tanulnám a terrant mert mindig elver, mik a tippek"

Hát kifogtad szépen a leginkább imbább matchupot. Terran értõ kezekben szinte verhetetlen prottal jelenleg, mint köztudott 😄

Amit megpróbálhatsz. Nincs general strat. Nem könnyû, nagyon nem. Nem építesz semmit csak 1 stalkert. Aztán elrejted a stargatet és Void. Közben zea sentry másik GW és még 2 void. Na most ezt le is kell mikrózni, mert a marine pillanatok alatt leszedi a voidot. Not easy.

Aradebil2
most büszke vagyok magamra,sikerült elvernem egy t-t,pedig szarrá massolt.elején megtalálta a pylonomat,nem tudtam kicannonozni/warpozni,majd simán bepusholt marákkal,de observernek hála láttam az egészet elõre,és amikor félúton voltak betoltam a mainjét 2 voiddal,majd expelési próbálkozásait csírájában elfojtottam,és marineok híján lassacskán lekapdostam a marákat.mielõtt kilépett egy "lame" lett a jutalmam😄
mass mara ellen nooboknak mit ajánlotok?only zela felejtõs ,ha már van lassításuk :S

Dizson
Dizson
Huh játszottam egy jó hosszú (kb. 50 perces) és fárasztó PvT-t... A közepénél már elfáradtam és nem tudtam annyira figyelni a dolgokra, meg amikor lerombolta a main expem azt hittem hogy már nem lesz idõ elég egységet gyártanom, de érdekes módon csak ilyen 5-10 fõs marauder/marineket küldött, azokat meg sikerült kivédenem. Azért jó meccs volt.<#vigyor3>

Replay -> tanácsok jöhetnek. Én majd holnap nézem meg a repet mert mára már elfáradtam.
Amúgy Copper League-be vagyok. <#crazya>

BEAST
Ha szeretnek, hogy befusson esportkodos korokben is, akkor mindenkeppen foglalkozniuk kell ezzel. Viszont van meg idejuk 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

antgecc
Kurvára kéne egy terran nerf... lesz ilyen a közeljövõben?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Klemice
jön a ríperrel és sztalkerre tekkelek

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Frosty01
még az elején zealot rush és akár még esélyed lehet a gyõzelemre 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Klemice
eddig protossal nyomtam, tanulnám a terrant mert mindig elver, mik a tippek, nem olyan gázigényes mint a protoss azt úgy látom már

ProGabe
szívesen!

Aradebil2
kokknoob kb 20 lejátszott meccsel keresne hasonló kvalitású társat 2v2-höz😊 aradebil.aradebil

RedDevilsza
Jönne valaki 2v2?

ProGabe
hát, mmm kombó ellen baneling + muta sereg egész jónak tûnik. persze ilyenkor nagyon kell vigyázni a banelingekre, esetleg egy kevés hydra-val kell támogatni õket

ha hydrázol és jönnek a ravenek, akkor nyomhatod is a GG-t 😄

ha madarazol és raven/viking/thor-t lép rá, nyomhatod is a GG-t 😄

ha banshee-zik és mellé van elég vikingje, akkor nyomjad azt a GG-t 😄

azért ennyire persze nem vészed a helyzet, csak 90%-ban igaz, amit írtam 😄

szerk: az lemaradt, hogy ha engeded, hogy az MMM-et BÁRMILYEN mech-vel megtámogassa, akkor, nos, igen: GG

Prince of Máté
Creepen minden földi egység gyorsabb a Drone-on kívül.

antgecc
Miért kell alájuk a creep?

ToCsEk
peartice gameba bármilyen game beleszámít? nyomtam egy 1v1et meg 2db 2v2-t haverral 😊
szóval már csak 2 kell hogy normális game speed legyen?

Prince of Máté
Pedig ling kell oda. Gyorsítsd fel õket + Overlordból folyass alájuk creepet. Mellé még jöhet pár Hydra + Roach, hogy ölje a Marinokat.