StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ProGabe:
Nem kötelez semmire, megynugodhatsz 😊.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
szerk: megnéztem, term. ez nem kötelez semmire. leadtam az elõjegyzést a simára is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
a balance meg 15 megjelenés patchben is megoldható mint az sc1nél
Arab money
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Kipróbálnám.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
remélem elhúzódik juniusig
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Arab money
Felveszlek.
A végleges játék megjelenése: 2010. július 27
A béta várhatóan május 17-ig tart, ezt a Blizzard-nak jogában áll bármikor megváltoztatni elõzetes értesítés nélkül.
A végére a legjobb: 1 béta kulcsot mellékeltek az emailbe 😊
Mivel nekem már 3 napja van kulcsom, így ezt odaadnám a következõ kommentnek. A hsz csak abból álljon, hogy "I need Beta key"
hát nem vagyok egy pro gémer<#pardon1>#pardon1><#rinya>#rinya>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Remlik vmi olyasmi, hogy egeszen a jatek hivatalso megjeleneseig, de az ilyen jellegu hireket mindig fentartassal kezelem.
a szontyolodás jelei rajtam is mutatkoznak a gyenge játékaim miatt, zsinorba a 3.meccsemet bukom 2v2ben (igaz, nem mindig az én hibámból), azt hiszem ráállok az 1v1re ill. nem bánnám ha betennének egy erõsebb ai-t.. mert a jelenleginek túl sok értelme nincs
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Egyetlen bajom,h nincs meghatározott BO-m,senkinél...viszont mindig ugy gyártok azelején h n-1nél húzok supplyt v ami van,aztán emgyek toább..Ennyi a BO..Hogy mikor mire megyek,hát honnan tudjam?Ellenségtõl függ,õ mire gyur...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Még egyszer kiemelem ez amatõr verseny kezdõk és noobok jelentkezzenek inkább.