StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Érdekes,hmindig ENGEM támadnak a fasszopók...mind a 2en....1v1ezni meg nem akarok,mer az nám jó..Csak rám koncentrál az enemy,meg akar beszoptani hagyjon engem békén:C

EGyetlen lol replay van a csomgaban,mikor szétszedtek duplarushsal az allym meg massolt vagy 25Voidot,és mindkettejüket szétkapta-.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

hát eléggé torz cuccokat😊 én naon megutáltam 2 v 2õt, semmi értelme nincs, ráadásul ottvan az overpowered terran, meg ha rádmennek az elején 2en T1es egységeket massolva már léphetsz is ki, nem 1x fordult már elõ

Aradebil2
ott kezdõdne a tanulás,hogy 1v1ezel keményen,2v2 néha nagyon torz dolgokat tud kihozni a gamebõl

unknown nick
Ez mind 2v2 ahhoz nem tudok mit hozzá fûzni...mert nem játszottam soha.

unknown nick
Megnézem 😊

berlinboy6329
szaReplay

Lehet van benne 1-2 nyertes is,nem tom melyik micsoda,de stem a legtöbbje,epic fail lesz....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
én is replay nézés után eleinte 2x jobban játszottam😊 most már úgy érzem kevésbé fejlõdöm, de persze mindig van mit tanulni
Rage47
én is így vettem észre😊
unknown nick
Nem igaz, hogy a gyorsabb klikkelõ nyer. Kell reflex és sebesség, de mérföldekkel kevesebb, mint sc1-ben. Kiegyensúlyozottabb a stratégia-sebesség arány. A lassabb kezûeknek is van esélye jócskán!

nyomasd

berlinboy6329
mi lenne ha fellökném a replayeimet vhova és meglesnétek?😮

berlinboy6329
De szinte mindent ugyanugy csinálok,mint az ellen...-.-

guyhogy a faszom se tudja hol a hiba:C

ToCsEk
saját hibáiból tanul az ember 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

berlinboy6329
Nem akar vki tanitani?😛

2v2-zök csak...mondja h mit csináljak..ugy a legjobb tanulni,ha tanitja vki az embert..:C

Aradebil2
nézd vissza a saját replayeidet,fõleg ha azonos faj ellen játszol!én sokat tanultam az eddigi pvpimbõl,könnyebb észrevenni hogy miért tudott lemakrózni

berlinboy6329
Van 50 ásványod és 20 gázod,gyártódik 3SCV,1-2 supply,vmilyen épület,3-5 egyésg 2 barrackból mondjuk,épül az exped...ilyenkor mi a picsát kattingatsz?Sem pénzed,se semmid,minek kattingatnál?Várni kell...

Sheltem
Jaja.

#8857 *lassab=lassabb

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ebben a játékban az nyer aki gyorsabban klikkel mint ahogy az rts-ekben szokás<#smile>

MrStokes
A faj-specifikus dolgokra is erdemes odafigyelni, amik nagyban befolyasolhatjak ezeket a dolgokat. Ezekre gondolok: protoss chrono boost, terran MULE es a zerg spawn larva.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sheltem
"csak azt látom,h 2X annyi pénzte,meg egysége van"

-Hotkeyeket használsz?
-APM ed meg az övé?

Ebbõl az jön le, hogy lassab vagy(még). Idõvel már kisujjból megy majd.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

berlinboy6329
Ingame emg lehet nézni,más diviziók játékosait?Nem találtam rá opciót:C

berlinboy6329
Ecsém,de szar vagyok..Zsinorban 4-5X kikaptam a gecibe..Mi az Istenért?hihetetlen..Hiába nézek replayt,csak azt látom,h 2X annyi pénzte,meg egysége van...Pedig rendesnc sinálok mindent...9/10 10/11nél supply,aztán paraszt gyártás,aztán pool/way/rax,scout ennek a lerakójával/lord,közben 1 gáz,kész a supply,2-3 paraszt csinálás,kész a rax/... 1-2 egységet kihozok,emgint 2-3 paraszt,supply,egység a kevéske pénzbõl...Szal....Aztán még egy way/rax/warren V. Lair...........

ProGabe
a diviziók nincsenek rangsorolva. tehát az, hogy a bronz 5-ös diviziójába, vagy a 120-asba rak, nem jelent semmit

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sheltem
Na ez jólátvert engem 😊

TurboX
szemed mint a sasé
mukika
off:

igen én még ezer éve, akkoriban még ulead gif animatorral, és simán csak átlátszó a logó háttere... 😊 ha nyomsz rajta egy jobb gombot és kép megjelenítése, akkor egybõl kiderül.

Sheltem
A te logódban is van átmenet 😊 Nem ugyanaz a kék,világosabb a logód mint a sáv....

#8849 énis ilyesmire gondoltam, de azt hittem nem lehet ugyanolyan szín márpedig azért nem mert ha normális logót akarsz fasza animációval akkor 8bites színskála kell amin ugye nem meglepõ ha egy konkrét szín pontosan nem szerepel. Na de ne menjünk ennyire bele 😊

BEAST
En printscreen utan kivagtam a sav egy reszet es arra kerult a tobbi. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TurboX
azért most majdnem beszartam mikor egy magyar titán megkérdezte tõlem játék közben: "...hogy kell népességet növelni?" oO

#8847: akkor valamit rosszul csinálsz
Sheltem
Úgy mindig marad egy kis átmenet(de ne offoljuk szét a topicot).

jan5650
Köszönöm a Béta kulcsot, Felhasználtam, yupííííí 😄
antgecc
Gondolom pipetta eszközzel.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ToCsEk
2v2 random bornz ligában voltam, nah már nyomtam egyet, rusholtunk mint állat, egyiket bevertük, majd kilépett, indultunk a másikra, nekem ekkor net down.. majd 10perc mulva látom megnyerte a játékot a társ, nah már most, 1083 pontom volt, most meg lerakott copper-be 904 pontal
nos kérdezem én mi ez? 😄
amiért "kiléptem" (upc power) lentebb rakott egy ligával? wtf 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Sheltem
Te csináltad a logódat? Megkérdezhetem, hogy Photoshopban hogy vetted fel az sg "sáv" színét? Semmi átmenet ez még soha nem sikerült nekem.

mukika
HBVZFJ-PJW6-WT9P8H-F44M-RP69FW

aki kapja, marja.

es analog?😛

Akinek nagyon kell kulcs az 576-n rendelejen elõ és 24órán belül küldenek egyet.

Mikiller
Nálam is ezt írja elsõre, de ha másodjára indítom ugyan azt a replayt, akkor már betölti.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

berlinboy6329
dobd át a replayed hadd lám nálam jó-e...

teljesen igazad van . viszont digitálisan el lehet adni a játékot. 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

antgecc
Itt nincs goldfarm...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
http://starcraftrankings.com/ itt nézelõdhetsz de nem minden divrõl van update

valakinek van egy fölös kulcsa?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

bélanéni
Kipróbáltam, továbbra is ez a gond, semmi nem változott.
Annyira nem gond, de szerettem volna visszanézni az elõzõ meccsemet, tanulni a hibámból, illetve hogy hogy a francba támadott be olyan hamar a Terran ellenfelem.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Köszi, próbálom!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

berlinboy6329
http://www.sc2win.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=1307

Május 3-ai...

bélanéni
Cache-t honnan tudok leszedni?

berlinboy6329
Lingek?asd,lol😮

Pedig gyengébbek sokkal...

berlinboy6329
Ez az üzi meg azé van mer egy fos...Szedj le cachet a netrõl,ha akkor sem jó,játsz le egy replayt,ami j,azután az is jó lesz..Legalábbis nálam igy volt..Láttam,h szar,na ezért inditottam el?Nézzünk egy meccset ami megy..Aztán megnéztem a rosszat utána,és az is jó lett 😮

Aradebil2
lingek csúnyán kapálják a stalkereket