StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
😄dddd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
na ezt utáltam a diablo 2ben, és wowban is :S pár évet nem játszottam diablo 2-vel, és máris mindenki rövidítésekben beszélt, aztán hülyének néztek bneten, ha nem tudtam mit karattyolnak
berlinboy6329
t leszophatja a hatalmas faszomat..Épp most nyomta megint 1 2v2-t..PT V TT...Elkezdett marázni,meg rinezni én meg rááltam massziv chargelotera..Na eg vikingezett..össze vissza kellett mikrózni a zelákkal h a leszálló vikingeket elkapjam..CSináltam 2 stalkert is véletlenül..Aztán eljött a pillanat,h partnert lekapták,és marradtam én a 2 terran ellen....Bezuztam 30chargelottal hazavágtam az egész nagy viking+mara seregét,aztán elkezdte felemelni az épületeit..Na itt mondtam h a tetves kurva anyádat!!!!AZTBAZMEG!!!Elküldtem zelákat az összes exphez,néztme hova száll,leszállt utánamentem kinyirtam vagy 600X,mindig felszállt..2stalkerrel meg metnem az épületek után,aztán elbujt 3 starporttal és a tetves kurva anyját majdnem megvolt af aszombele!!!!!!!!!!3starportot eldugott a xel nagahoz és BANSHEzott!!!ÉS nekiment a bázisomna..goyrsan leöltem 2 portot a 3. elszállt és NEM TALÁLTAM MEG FASZOMAT!!!!ÉS õk meg leirtották a bázisom és kikaptam a gecibe,h rohadnának meg.....(Széjjelbasz az ideg,szép beszédet ne is várjatok)

Itt a replay ha érdekel vkit-.-

Szopjanak le!!!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Frosty01
mi az a BO?
mi az az APM?

úristen mi ez a sok rövidítés?? 😊)

practitioner of the forbidden arts of death

MrStokes
Erre sztem nincs egyertelmuen adhato valasz, a T build orderetol nagymertekben fugg, hogy mivel lehet (probalkozni) counter-elni.

Ha meg nagy altalanossagban kerdezed, akkor en vmi korai gateway-cybernetics core parosra szavaznek, a reaper harrassment-et elkerulendo.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

RedDevilsza
Ezt mindenki tudja: 3 pylonnal kell kezdeni <#idiota>

Kandurex
õõ...hát...õõõ...<#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TurboX
unknown nick
T-t milyen BO-val fogjátok P-vel?

*zealot 😛

meg a ranged egysegekkel valo mikronal is szinte must have az a+klikk. pl marauder masszad van kis marinneal fuszerezve, es jon feled 20 zaelot, ilyenkor nem megallsz es hagyod lojjenek vagy focusfirezel, hanem elkattintasz az ellenkezo iranyba majd gyorsan a+katt a zaelotak fele/moge, aztan ahogy lottek az egysegeid azonnal ujra elkkatintasz a zaelotak felol a masik iranyba, aztan ujra a+katt a zaelotak fele, igy midnig losz egyet a zaelotakra de ok sosem illetve nagyon ritkan ernek el hogy megussenek, gyak kiteolod oket. stoppal is lehet hasznalni, de annak van olyan hatranya hogy a hatsok nem fognak elindulni loni, meg ha csak kveset is mozoghatnanak, idovel osszeadodik ha a zaelotak nem fordulnak meg 😄

Hegi90
ja egyszer már gyártottam mert jól jött a tumor, de azóta is meg vagyok nélküle, köszönöm a kérdést <#integet2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ProGabe
igaz, shift+jobb katt elég, nem tudom minek írtam az A-t. ellenben amit ShaiHulud írt is hasznos: pl. ha scoutolsz a meccs elején, és A-val küldöd a parasztot a másikhoz, aki nevezetesen Terran, akkor egybõl megdámadja az egységet az építõ scv-t. tehát nem számít, hogy "elbújik" az épületben, megtámadja

akkor is jól lehet ezt használni, ha szinte ugyanolyan egységek mennek egymás ellen. mondjuk mara-marine kombinációban az a jó, ha felsorakoznak egymással szemben az egységek. ilyenkor felesleges a fókuszálás, úgyis az gyõz, akink több egysége van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

antgecc
Ahh, bocsánat, félreolvastam a kérdést. Remélem queen-t már pakolsz 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
igen tudom... a kérdés az volt, hogy vajon a shift+jobbklikk-el is ez a helyzet.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

na ezt ense tudom lekene tesztelni. de imo a shift+jobbklikknek is mukodnie kell focus fire queuera es az egyszerubb, mitn "a" -val.

antgecc
Ez nekem is új, de nekem sikerült értelmezni 😛 Shift+A-val sorba pakolod a támadni kívánt egységeket, hogy mit mi után támadjon a sereged.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
SC1 multi nekem kimaradt. Csak single toltam.

Hegi90
Csak hogy pontosítsunk, mielõtt beírom fakuba: shift+a+klikk és a shift+jobbklikk között van különbség? Mert gondolom az elsõnél nem a földre kattintasz, mint a hagyományos a+klikk-el. Ha eddig jól értelmezem <#zavart1>

Klemice
Már az sc1-ben is létezõ és hasznos dolog volt 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

antgecc
Hmmm... mindig tanul valamit az ember. Ez az A+cklick az egységek mögé és a shift+A eléggé hasznos dolognak tûnik. Eddig nem tudtam, hogy van ilyen, este letesztelem 😊 Köszi!

csuszi
van egy valag egység aminél jobb mint a fókusz...pl innen nemtok, de sc1ben érdekes lett volna firebat fókusszal😊 de gyanítom a tank siegeben itt se jó fókuszban...vagy a helion. meg stb. - akkor mégis tudok😊

MJ rulz Pink Team The Only One

MrStokes
Esetleg felosztja a lingek tomeget tobb control group-ba, es 1-2-3-stb. gombokkal valtogatva valtakozva adja ki nekik a parancsokat.

Ez csak egy tipp, de en inkabb ezt csinalnam, minthogy mindig kijelolgessek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

hat en zerglingekkel nem nagyon szoktam focus firet pont emiatt, amit irsz, rajuk hagyom tamadjanak amit akarnak illetve ha kevesen vannak akkor persze mehet a focus fire, illetve a kezdojateknal is (mivel itt kevesen vanank ugye😄) de amikor nagy zergling masszad van akkor csak tobbet artasz a focus firevel mint az a+klikkel a sereg moge.

probald ki😊 de ize a-t hasznalni akkro erdemes, ha nem focus firet akarsz, es azt akarod hogy minden egyseged tamadjon a leheto leghamarabb. hasznalata: A+ az ellenfel serege moge klikkelni, szoval nem az adott egysegekre. ilyenkor a sereged megprobal arra a pontra mozogni es kozben megtamadja azt ami az utjaban van, vagyis az ellenfel sereget😊 ilyenkor az AI a sajat prioritasat hasznalja a rangeben levo egysegek tamadasanak elbiralasahoz.

ja a+klikk ilyen. szeirntem kezd el hasznalni, mert nelkule megallsz a fejlodesben😊
es ott van az amit progabe is irt most, shift+a+klikkekkel bequeozod faszan hogy miket tamadjanak.

berlinboy6329
Mindig ez az A betû....Shift+jobb klikk is elég.Ugyanaz a hatás...

mondjatok már példákat miért jó A-t használni,mert semmi értelmét nem látom.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ProGabe
"ÉS ja,kókuszfájör volt,mi lett volna?"

áá, semmi, csak simán ledaráljátok a seregüket 😄 pro-k mindezt shift+a-val tolják, tehát egyenként rákattolnak az egységekre, aztán mennek haza gyártani...

antgecc
Errõl jut eszembe, hogy az én nagy problémám az, hogy pl. a sok kis zergling nem fér el egymástól és hiába focus targetelek, csak szaladgál több, mint a fele fel-alá. Az a pár, amelyik eléri pedig hamar kihal. Viszont, ha hagyom õket, hogy maguktól harcoljanak, akkor mindenki üt mindenkit, ami megint csak bukó. Egy halom ling közül kiválasztani x mennyiséget és csak azokkal támadni focusban, a többivel pedig megint vmi más egységet focusban nagyon munka igényes, legalábbis nekem. Van erre vmi megoldás? Hogy csinálják azt a pro arcok, hogy pl. a lingek maximális hatékonysággal támadjanak?

berlinboy6329
Wut?Szóval,ha a+klikkelek,akkor az attól sima mozgás csak ha ellenség van a közelben elkezdi lpõni,és nem megy tovább mögéjük?

mondjuk én azé' nem használom ezt,mert ha támadok akkor ugyis a csapatot figyelem nem otthon bóklászok a kamerával,szal ilyen nem fordul elõ,h elmegyek az ellenség mellett.

nem ismered a+klikket? pl csapat mozgatasnal ha csak jobbklikkel mozogsz es utkozben ellensegbe botlasz akkor elsetalsz mellettuk tamadas nelkul, a+klikkre tamadni is fognak az egysegeid. jobbklikk a focus firehez kell, de az nem nem minden esetben ajanlott az egesz osztagnak kiadni, mert van hogy egymasba akadva helyezkednek es kozbe nem lonek semmit, vagy pl melee egysegeknel is gaz tud neha lenni. mikrozva kell focus fire, hogy csak azok focusaljanak ra a kivant egysegre akik gond es tetemes holtido nelkul tudjak tamadni.

berlinboy6329
a+klikk?Ki az a hülye aki A-t nyom?Csak az idõ megy vele...Jobb klikk simán oszt szevasz..Ugyanaz....ÉS ja,kókuszfájör volt,mi lett volna?Ilyen helyzetekben ki az a bolond,aki nem a kemény egységekkel kezdi?
Hiába voltunk 200an,azaz 100an mer 2 supply,meg a partnerem is,kikaptunk...

Köszönöm!

nyomsz egy tabot utána

Sheltem
shift+enter

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Most nyomtam egy 2v2-t (cooper liga), én protossal, társam zergel 2 terran ellen. Már gyanús volt mikor a társam zerg létére írta hogy no rush, tech 😊. Szépen szinte egész meccs alatt csinált zerglineket, a kezdõjén kívül még 1 helyet elfoglalt és ennyi, én szépen lassan 4 fölött vettem át az irányítást a többi az ellené volt, bár állandóan zargattuk õket. Fejfej mellett haladtunk aztán a társamnak elfogyott a nyersanyag helyet foglalni meg lehetetlenség volt mert az erõk megegyeztek dark templarjaim ellen meg úgy védekeztek, hogy teleépítették a pályát missile turretekkel 😄,így a végén már nem is volt elég gáz battlecrusierekre ha azokra koncentrálnak simán megnyerik. A döntõ csatában nekem maradt õk meg elvesztették a battlecrusierjeiket, így a 4 carrierem mellé még tudtam csinálni 4et több alapanyag már nem volt, de nekik is elfogyott minden, csak mineraljuk maradt, így a 8 carrierrel szépen leírtottam a pályát, nem hittem volna hogy megnyerem de szerencsém volt.

Egy noob kérdés, hogy tudok írni mindenkinek? Nyomom az entert de akkor csak a azövetségesemnek tudok írni, hogy tudom átváltani ?

antgecc
színvonal....

"Nem értem,h 3db 200/200as Stalker rusht jgy a retekbe védtek ki 10thoral meg kb ugyanannyi carrierrel...Szarháziak....Full attack upgradedel és 1 armorral..."

focus fire megvotl a carrierekre, thorokra? vagy csak a+klikk ? mert akkor szepen lelodozted a rengeteg interceptort egyesevel amig a thorok es a tobbi interceptor szetszedett?😊 de amugy nem tudom hogy 10 thor + 10 carrier vs 200 stalker milyen kimenetelu lenne.

hat tudod csak a te debilsegedre utaltam vissza a diablo 3 topicban 1-2 evvel ezelott😛 szoval a kerdesed jogos, mit is keresel itt?

berlinboy6329
Keménygyerek-.-

Kiroshulja,figyeljétek!!!

Rage47
http://starcraft2.hu/wp-content/uploads/2010/05/Screenshot003.Jpg
NeBby
nemtudom mástol még nem hallottam de nekem már jópárszor csinálta

Starcraft2 e-mail: [email protected]

berlinboy6329
Ez ilyen szokásos?szal Létezõ dolog?

NeBby
Éppen ebben a pillanatban történt nekem is 😄

berlinboy6329
ASd,tapasztalt már vki ilyet?Játszik,játszik,egyszercsak megáll a kép,gondolja,hogy vki laggol és mindjárt beadja a szokásos lag ablakot,de nem..KILÉP AZ ASZTALRA!!WTF??????

Nem mintha nem lett volna állat,mert épp kikaptunk...Nem értem,h 3db 200/200as Stalker rusht jgy a retekbe védtek ki 10thoral meg kb ugyanannyi carrierrel...Szarháziak....Full attack upgradedel és 1 armorral...

debileket is be engednek ide?

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Rage47
hol van az a videó, mikor sentryvel körülfogja az ellent, majd colossussal bedarálja?😊
neked minek? ez nem eleg darkos!

tan meg dustin apo mondta valamelyik interjuban vagy battlenet forumon valahol. meg nem keresem most 😄

NeBby
Hogy lehet a copper ligábol felkerülni a bronzeba?
Pl elérem a rank 1 et és akkor hogyan tovább? Egy bizonyos pont felett adja meg?