StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
udvariatlansag es pofatlansag teteje gyozteskent a vesztes elott beirni a gg-t.
rate of fire imrpoved, vagyis gyorsabban tuzel, mivel kevesebb ido telik el 2 loves kozt, viszotn csokkentettek a lovesenkenti sebzest, hogy a dps ne valtozzon. vagyis most zerglingek ellen jobb mert onesholtolja igyis oket, viszont most tobbet tud megolni adott ido alatt, hydralisk ellen rosszabb mert most 2 lovesbol oli es nem egybol. (ne felejtsd hogy 2szer sebez 30t, mivel ket agyuja van). levegobe sebzese pl mutalisk ellen ugyananz maradt, viszotn carrierek es armored, massive ellen tenyleg kis nerf lett. de foleg mutalisk pucolasra valo ugyis a splash es az extra light damage miatt, arra a celra pedig nem valtozott.
Köszi
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ja, és terran powa!^^ Reaper a kedvenc egységem, szeretek 1 másodperc alatt base-t rombolni 😄
Persze én sem vagyok már tinédzser, sõt, de játszani megyek fel, ahol számomra az apró örömök, trükkök, a játék izgalma és érdekessége a lényeg, és csak másodsorban a nyerés.
Az meg még plusz extra, ha közben normális ismeretségeket szerzel...
A fiamat is igyekszem normális netikettre tanítani, végülis már 6 éves és neten nyomja evvel-avval... még pár év, és ha nem mutatom meg neki a helyes viselkedést, õ is egy lenne azok közül, akiket mi most k*csög neveletlen tízéveseknek hívunk.
MJ rulz Pink Team The Only One
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
mondom ezt a lámát, mit reptetgeti ez az épületeket, meg hova épít, meg mit bénázik, végre egy win hajnalban juhééé.
barrack épít, gáz hamarabb! utána mehet rá a reactor. szinte ezzel egyidõben factory, aztán barrack kiemel, factory helyére, dupla helion és már mehetsz is. szénné kaptam vele alingeket, gyorsdabb, kis mikro, sebzés sincs. és már jön az újabb 2, újabb 4 stb...vége van mint a botnak😊
(jah.. nem errõl kellet volna írnom, kicsit elkaladoztam😉
hajnalban nem szabad játszani!!!! csak elmebeteg állatok vannak 300meccsesek, kivétel nekem, mert én mazochista vagyok. na ott tanultam egy terra trükköt, zerg nagyon kapja vele...
De érdekes, ha én játszok egy nálam jóval kezdõbb ellen, és ezt megérzem, segítek neki kérés nélkül, elmondom hol baszta el, stb...
Dehát nem vagyunk egyformák... A fiatalságnak tanulnia kéne egy kis toleranciát.
A másik kedvencem, mikor még az elején lerusholom az ellen és elkezd asshole-ozni meg fuckyou-zni és persze megint én vagyok a láma noob rusher. De könyörgöm, ha én akkora láma vagyok, akkor miért nem volt képes kivédeni a rusht? Zerg vagyok, jóhogy rusholok. Ha õ olyan veszettül okos, akkor miért nem volt ezzel tisztában?
Okos gyerekek ezek...
ezt azért hagyjuk, ott is voltak extrák bõven 😄
ám ez a glhf és a meccs végi gg inkább a magasabb rangú ligákra vonatkozik és ott is embere válogatja
kb 35öt nyertem, 1 gg-ét nem kaptam!, egyszer csak kilépnek se köszönés se gg nélkül, csata közepén mint a duzzogó szarosok. tiszta cod feeling...sc1 nem ilyen volt, változnak a fiatalok ugye.😊
de azért az nem igaz, hogy csak fullozzák a terrát. ezt azért én akkor is gyengítésnek veszem😊
# Ground rate of fire improved from 1.93 to 1.28.
# Air damage changed from 8 (+4 Light) to 6 (+6 Light).
250mm Strike Cannons energy cost increased from 100 to 150.
+csökkent a rate, és az energiakiadás is több. hm, én ezt gyengítésnek hívom...elég erõteljesnek.
Amúgy tényleg csinálhatnának valamit hogy a terran ne csak MMM legyen hanem valami mechesebb irányzat. Azt sem értem minek nekik egy tucat harass egység a reaper meg a helion (bansee)(viking földi formája) tök ugyan azt a célt szolgálja míg a protossnak gyakorlatilag nincs ilyen egysége (pláne az elején).
F
No csatlakozom a csapathoz, kaptam egy bétát ajándékba 😊 Kemény másfél játékot játszottam már (egy teljes, plusz egy fél, pont a leállításnál kezdtük), szóval mint láthatjátok, baromi tapasztalt vagyok 😄😄😄
Mindenesetre a SC1-et rojtosra játszottam, szóval azért teljesen kezdõ nemvagyok 😊
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Viszont akkor miért nem egy sorba írták , magától értetõdõ lenne
Starcraft2 e-mail: [email protected]