StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az meg nem ugy megy, hogy amig olvasgatod hogy melyik epulettel, egyseggel mit lehet kezdeni, kozben megtamadnak es kopni-nyelni nem tudsz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
F
Na sikerült kaptam key-t felraktam a gamet, patcheltem, minden, hozzáadtam a gamet a battle.net-es accountomhoz, ott van a wow mellett a starcraft 2. Na de már most az lenne a problémám, hogy amikor megprobálok belépni, akkor azt írja hogy:
"This account does not include an associated copy of starcraft 2" és hogy adjam hozzá a battle.net accountomnál, namármost, ez hozzá van adva, ott figyeg a neve, cd-kulcsal adtam hozzá a battle.net-en.
ötlet?
itt is megfigyelhetõ az, nem rád értem, hogy egyesek pillanatok alatt prokká akarnak válni ( rholas) de ez nem az a játék😊 ez esport a javából, teniszezni se 4 óra alatt tanulsz meg.
MJ rulz Pink Team The Only One
Amugy a korabbi replayek miatt kellenek a regi patchek.
Sztem neked valami körökre osztott stratégiai játékot, pl. Heroest kéne játsznod, ott még kávét is fõzhetsz 2 támadás közt. Na ez már flame volt.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem hiszen hogy normális lenne hogy az öt fokozatból mindenki a leggyorsabbon tolja. Ennyire siet mindenki? Bocsánat, azt hittem ez játék, szórakozás, nem futószalag.
Kb 10-15 perc alatt ledarálnak a novice 1v1 ben.
Azért valami kezdõ segitõ rendszer nem lenne rossz.
Megszokod majd és rájösz, hogy feleslegesen siránkoztál. És ez nem flame.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ugye random 2v2 meccsnél keres a gép nekem ellenfelet meg szövetségest, oda nem tudom a havert meghívni. Viszont elõnye, hogy a szintemnek megfelelõ emberekkel rak össze a gép.
A nemrandom 'Join Game'-es 2v2-be ugyan be tudunk lépni haverral, de semmi se garantálja, hogy nem titánokkal kerülünk szembe. Itt be lehet valahogy ilyen képesség szerinti szûrést állítani?
A másik hogy a 'normal' és 'fast' szobák üresek szoktak lenni. Miért mindenki 'fasterben' nyomja? Mindenki vérpofi? Szerintem egyébként a 'faster' sebességfokozatot be se kellett volna rakni a játékba, totál kezelhetetlen, nemtudom hogy a koreaiakon kívül ki játszik ilyen követhetetlen, kapkodós fokozaton.
Szóval ti hogyan valósítjátok meg, hogy a megszokott szövetségessel játszhassatok, de emberi sebességfokozaton(normal) és hozzátok hasonló szintû ellenfelek ellen?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
más: nem szabad random 2v2-zni,tessék társat keresni,pl engem😄 Aradebil.aradebil