StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
nincs rangsor a divíziók között. tehát az 1.es számú divízió nem erõsebb a 83-as számúnál

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MrStokes
Hidd el, hogy akinek teljesen uj a jatek (ertsd: nem jatszott az elozo resszel, ne adj isten eddig sikerult magat az RTS mufajt is nagy ivben elkerulnie), annak a very easy AI is tud az elejen kihivast jelenteni, pusztan csak azert, mert lovese nincs hogy mit hogyan kene csinalnia, egesz egyszeruen az alapokat kell legeloszor elsajatitania.
Az meg nem ugy megy, hogy amig olvasgatod hogy melyik epulettel, egyseggel mit lehet kezdeni, kozben megtamadnak es kopni-nyelni nem tudsz.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nem állítottam hogy kihívás, de a srácnak az volt a baja, hogy mindenki elveri. Ezért javasoltam a könyû AIt, az nem fogja elverni, nyugodtan kitanulhatja a dolgokat.

Ladderben van, hogy melyik ligában vagyok (cooper, 2v2), meg van olyan is, hogy én spec. a 82 divízió 43 legjobb játékosa vagyok 😊. Az 1. divízió legjobb játékosa a legjobb starcraftos, vagy csak a legjobb cooper ligás, és külön vagy divíziókra osztva a többi liga is?

MEdievil
Na az aztán kihívás úgy meg lehet verni a gépet hogy csak scv-t gyártasz semmmi mást! Pedig még BC-je is volt a gépnek hagytam had fejlesszen 😊

F

Nem gond, nem szoktam replayeket nézegetni.

TVelvet
oké tudom már mi a baj, US-t töltöttem le enGB helyett -.-
TVelvet
Hali,

Na sikerült kaptam key-t felraktam a gamet, patcheltem, minden, hozzáadtam a gamet a battle.net-es accountomhoz, ott van a wow mellett a starcraft 2. Na de már most az lenne a problémám, hogy amikor megprobálok belépni, akkor azt írja hogy:

"This account does not include an associated copy of starcraft 2" és hogy adjam hozzá a battle.net accountomnál, namármost, ez hozzá van adva, ott figyeg a neve, cd-kulcsal adtam hozzá a battle.net-en.

ötlet?
Értem én, csak nem szeretek kapkodni meg rohanni. Na mindegy, majd megszokom.

Rage47
nemtom ki az, de kezd idegesiteni
csuszi
gabi. hidd el egy idõ után elaludnál a fast fokozaton. nem vagyok egy klikkelõ bajnok, sõt kibaszott szar a kezem (100alatti apm!), de a fast-tól elalszok. nem kapkodós az hidd el, csak játszani kell vele 20-at.
itt is megfigyelhetõ az, nem rád értem, hogy egyesek pillanatok alatt prokká akarnak válni ( rholas) de ez nem az a játék😊 ez esport a javából, teniszezni se 4 óra alatt tanulsz meg.

MJ rulz Pink Team The Only One

Prince of Máté
Ja, csak akkor a régebbi verziójú replayeket nem tudod majd lejátszani.

Daell Drow
Aztan a kovi frisitesnel nehogy megint leszedje ujbol az osszeset sorba.
Amugy a korabbi replayek miatt kellenek a regi patchek.
Rájöttem, hogy a Sc/versions mappából az összes Base... nevezetû mappát lehet törölni csak a legfrissebbet kell meghagyni így nyertem vagy 2 gigát.

Daell Drow
Valaki megint babralja a sc nick tablazatot?
Mert ossze-vissza hianyos a sg es sc nevek.
Company of Heroes:ToV-ot szeretem, annak a sebességével semmi bajom. Pedig az is real time RTS, és még milyen jó.

antgecc
Az arany középutat az állításodra írtam: "agyatlan kapkodás, és nem a higgadt gondolkodás", nem pedig a sebességre. Tudod van aki tud nagy sebesség mellett is higgadtan gondolkodni. És van aki fastest mellett is jót tud szórakozni. Elárulom, hogy ez a hatalmas többség.

Sztem neked valami körökre osztott stratégiai játékot, pl. Heroest kéne játsznod, ott még kávét is fõzhetsz 2 támadás közt. Na ez már flame volt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nem, egyszerûen elkerülte a figyelmem, bocsi. <#smile>

Aradebil2
te tényleg ennyire hülye vagy,vagy csak megjátszod?😄
ott van banner alatt😄

Egyébként lenne egy ötletem: FAQ-ba (vagy inkább a banner alá) összegyûjthetnénk ki milyen nickel játszik, hogy lássuk ha valaki online van. Rögtön egyszerûbb lenne szövetségest találni.

Ehelyett inkább gondolj ki valami nyerõ stratégiát, ami mûködhet. Amíg nagyon hurka vagy, játsz very easy AI ellen, azt is lehet.

Bocsi, a játékban öt választható sebesség van, az arany középút a középsõ, a normal. Ezért normal a neve. Nem gondolod ugye hogy a leggyorsabb az arany középút?

Nem hiszen hogy normális lenne hogy az öt fokozatból mindenki a leggyorsabbon tolja. Ennyire siet mindenki? Bocsánat, azt hittem ez játék, szórakozás, nem futószalag.

Még 10 bukó meccs és törlöm is.
Valami ötlet mivel kezdjek? Kb 10 meccset játszottam eddig terrian al de mind bukó volt mivel még nem játszottam starcraft al.
Kb 10-15 perc alatt ledarálnak a novice 1v1 ben.
Azért valami kezdõ segitõ rendszer nem lenne rossz.
TVelvet
én 20 percre rá kaptam a kulcsot most, köszi a tippet.
antgecc
Az arany középút persze nem létezik, igaz?

Megszokod majd és rájösz, hogy feleslegesen siránkoztál. És ez nem flame.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Valami bonyolultabbra gondoltam, %-os csökkenésre v ilyesmi 😊 Sry <#lama>

Aradebil2
haverral mész rankedbe😄
Ma MATEO-val megkezdtük a 2v2 ladder megmászását,goldból indulunk😉

csuszi
szerinted?😊
help: 1-el.

Rage47
megszokod
én megszoktam legalábbis
Persze tudom, az agyatlan kapkodás, és nem a higgadt gondolkodás korszakát éljük manapság. <#levele>

antgecc
Vki meg tudná mondani, hogy 1-1 armor pont mennyivel csökkenti a bekapott dmg-t?

antgecc
A gáz a normál sebesség. Én ugyan sose játszottam rts játékokkal online, sc2 beta az elsõ, de megõrülök, ha normál sebességen kell játszanom, pedig közel se vagyok pro. A nagyon gáz az, ha neked sok a fastest.

Nagyon gáz.

TurboX
az elsõ részben is mindenki "fastest" (azaz a leggyorsabb) fokozaton játszott ha pro ha nem, egyszerûen ez volt a megszokott
Valaki árulja már el, hogyan lehet jól csinálni a nem-random 2v2-zést.

Ugye random 2v2 meccsnél keres a gép nekem ellenfelet meg szövetségest, oda nem tudom a havert meghívni. Viszont elõnye, hogy a szintemnek megfelelõ emberekkel rak össze a gép.

A nemrandom 'Join Game'-es 2v2-be ugyan be tudunk lépni haverral, de semmi se garantálja, hogy nem titánokkal kerülünk szembe. Itt be lehet valahogy ilyen képesség szerinti szûrést állítani?

A másik hogy a 'normal' és 'fast' szobák üresek szoktak lenni. Miért mindenki 'fasterben' nyomja? Mindenki vérpofi? Szerintem egyébként a 'faster' sebességfokozatot be se kellett volna rakni a játékba, totál kezelhetetlen, nemtudom hogy a koreaiakon kívül ki játszik ilyen követhetetlen, kapkodós fokozaton.

Szóval ti hogyan valósítjátok meg, hogy a megszokott szövetségessel játszhassatok, de emberi sebességfokozaton(normal) és hozzátok hasonló szintû ellenfelek ellen?

Aradebil2
elõrendeltem én is 576-tól,és kb 1 óra múléva megkaptam a kulcsot

csuszi
nade késõbb??? nem vagyok én koreai hogy közben még könyvet is írjak. apm-et fel kell tornáznom 13ról 16ra...

Klemice
mass stalkernél 75 vagy 150 mineralt be kell várni, az meg 10-15 mp 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

csuszi
😄 és hogy beszélsz vele? mert én tuti nem irkálnék, én örülök ha egy hi glhf-et kisajtolok magamból, különben ugrik az egész cuccos😄

Klemice
2v2-ben összekerültem egy zerg-el, mondja hogy õ ultraliskra tekkel, mondom egy korai rush-t nem lenne rossz kivédeni, mondja hogy épp most csinál pár linget ennek kivédésére és pont ebben a pillanatban beszopott egy rush-ot és gg -.-

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

csuszi
2v2 esküszöm jobb mint az 1v1, de fix társ kell hozzá és kommunikáció (ts vagy ventri). amúgy szopóálarc. még több tech, variáció, összjáték van benne, sokkal jobb...

csuszi
😄😄😄😄😄
akkor ezt úgy hívják, szopacs😊

TurboX
a baj csupán az hogy velem volt..
A random tényleg nem jó. Én egy 11 éves gyerekkel szoktam 2v2-zni, és nagyon jó stratégiákat ki lehet dolgozni. Össze kell szoknia 2 embernek.
zerglingrushbiztos 😄

csuszi
én örülnék neki, könnyû préda.

Aradebil2
elvileg küldenek a mailedre egy kulcsot,de vki írta h 1-2 napba beletelhet,viszont ha telón megsürgeted õket akkor küldték😄
más: nem szabad random 2v2-zni,tessék társat keresni,pl engem😄 Aradebil.aradebil

Daell Drow
most csak varsz, ha meg nem jon beta kulcs felhivod oket aztan kuldik.
TVelvet
elõrendeltem 576nál, és most hogyan tovább?😊