StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem azért, de a protoss a legerõsebb. Pár zealot + stalker az elején, és vége.
Hegi90
én ezeket nem szopom be, de nem látok mást 😄
ezért mondom hogy unalmas.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csuszi
lejátszottam kb 40 meccset, 2 ugyanolyan nem volt taktikailag. de biztos neked van igazad, és mindenki ezt a 2öt csinálja.

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
voidot 1v1-ben már nem láttam kb egy hete

csuszi
jesszum pepi...
terra kitesz 2 tankot és annyi? reaper? vagy stalker? ebben a játékban szart se érsz ha zársz valamit.
muta rush, drop, sentry, carrier, void, meg stb.
zerg rush nem tud? hogyne...
prot csak void?😊
2 nap alatt láttam phoenixezést, stalker immortal techet, zelarsuht, sentry mikrot, és még 100 dolgot. azért baromságot ne beszéljünk már. az hogy egyesek kezdõ szinten ragadtak, és minden szart beszopnak ne terjesszék már a baromságot.

MJ rulz Pink Team The Only One

Klemice
kerrier tekk

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Hegi90
szóval akkor mi is a lényeg? szted nem RTS, és akkor mivan? 😄
felõlem akár nevezheted ÉLFAKÉJF-nak is.

btw ahogy a játék most áll, kibaszott unalmas.
a zerg rusholni próbálna de nem igazán tud. a terrán kirak két tankot bejárathoz aztán techel és vége a játéknak, a protoss meg voidozik. Más taktikát nem látok.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

...a gyerek 6 évesen lenyúlta az íróasztal-asztalipc-kombómat, na!
😊

Ha ne adj' isten van még valakinek felesleges beta kulcsa, köszönetnyilvánítás mellett szívesen átvenném. A barátomnak kéne.

bgabornak még annyi, hogy bár már valaki írta, de van lehetõsége, hogy 2v2-t ladder meccset ne random szövetségessel nyomja, ugyanis lehet olyat, hogy mindig egy adott emberrel legyen párban.

Többiek felé: a játék belsõ speak-programja már mûködik? Mert nekem nem sikerült "szóra bírnom". És miért nem favorizáljátok a Skype-ot, miért jobb a Ventrilo pl.?

És még valami a "reflex" és az "adult" témához: én huszonx évesen játszottam sc1-gyel és én sem nagyon bírtam a faster gémeket, most így negyven felé közeledve nemhogy lassultam volna, de lassan kezdem megszokni a túlzott pörgést 😊. Bár az is igaz, 1v1-ben copper vagyok, szóval az én apm-emet nem kell alapul venni 😊. Az is igaz, hogy copperben kicsivel többet nyerek, mint veszítek, de ez részben az ágyonfekve-laptoppal-részleges hotkey-használat kontójára írható... 😊
Azért én is jobban érzem magam a fast sebességen, de már nem gáz a leggyorsabb fokozat sem.

De, elég sokat total waroztam is , civezek is, heroes 5 el is játszottam és warhammereztem , igen , total war játékok tényleg sokkal jobban stratégia szerûek😊.De amint a kommentembõl látod nem fikázom az sc 2 õt nem "sírok" de akkor sem mondanám kõkemény rtsnek.

hat ja sc1 😊

amugy 2 ben is hasznos nem azt mondtam sose csinalok, csak szerintem a hydra altalanos hasznalatra sokkal hasznosabb. muta harassolni tokeletes, de mar sorsdonto szerepet is jatszott nalam is termeszetesen.

😞

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Prince of Máté
Igaz SC1, de itt megnézhetitek milyen hasznos a Mutalisk megfelelõ microval: Link

unknown nick
"SC nem RTS szerintem se."

Nos, ahol különbséget tesznek a mikro és makro között. Soft és Hard counter között, az stratégia. Egyre többfajta BO életképes ahogy balaszol a blizzard.

Klemice
igen, velem is többször elõfordult már

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Ez mi ez a you are dropped miért akarják hogy szétqrjon az ideg???!!!

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

adott arert jobb sebzes, hydra countereli mutalisket is pl, a tolakodasra hasznald azt hogy nem siman autoattack hanem kicsit midnig kozelebb mozditod oket az ellenfelhez igy tobb fog loni. igazabol csak siegte tank, colossuss ami durva ellene (de az ellen mar ugyis van az embernel corruptor is) illetve high templar psi stormja tud meg kisebb gondot okozni, de minden mas ellen remek. viszont egy-ket jol iranyzott psi storm illetve akar egy beszoptt seeker missile is nagy karokat okozz az egymashegyenhatan szinte egy pontban allo mutalisk sereg ellen. hydra legalabb szetszorodik 😊

Tatyla
4x olvastam el mire felfogtam mit írsz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

antgecc
Miért gondolod h használhatóbb? Lassaban mozog, nem fér el a feljárókon, tolakodnak, 10 sec is eltelik 1-1 hydrának azzal, hogy keresi a helyét, h honnan lõjön. Komolyan érdekel, hogy szted miért jobb.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Még a 8 pool-t is.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ezeket tudom mar 10 eve :d de overall sokkal hasznalhatobb a hydralisk szerintem. persze ha latom hogy ellenfel zaelotra massol, akkro termeszetesen enis mutalisket csinalok:d volt mar olyan 2v2 ben amikor 2 protoss volt ellenunk es midnketten zaelotokt csinaltak csak 😄d nem tom hogy gondoltak. scoutoltam ugye szal lattam elore, raadasul nem rogotn jottek tamadni hanem megvaratk amig lett olyan 30-30 zaelotjuk mindkettejuknek:d addigra mar volt jopar mutalisk amivel legyaktam oket aztan rogton be a bazisba, mielott stalekerekre valtott volna😊

Klemice
6 pool rush-t sokan beszopják még mindig :|

antgecc
Lehet, hoyg drága, de cserébe nagyon hatékony zavaró egységet kapsz.

A dps-e elsõre tényleg szarnak tûnhet, de gondolom észrevetted te is, amit köpköd a muta, az 2x pattan, tehát sebzi a két mellette lévõ egységet is. Ez egy rakás mutánál már nagyon durva +dps. Pl: mire kinyírom az elsõ vikinget, a mellette lévõ már fél hp-n van, mire azt kilövöm az amellett lévõ már magától hal és így tovább. Durca nagyon. És rengeteg kezdõ földi egység számára érinthetetlen, pl zela, mara, stb...

Hegi90
akkor te még gondolom nem hallottál az EU3-ról, Total War-ról, a HoI-ról, stb 😛
Aki komoly stratégiát akar, az ezekkel játszik, vagy elmegy tábornoknak az USA-ba. Persze ezek már túl bonyolultak mi? Akkor meg ne sírjál.ezt nem neked szántam progabe

ProGabe
"hogy milyen egységre milyennel válaszolsz (counterelsz) az nem igazán stratégia"

nem hát, ez számítógépes stratégiai játék, abból pedig a legjobb. az igazi stratégia az, hogy melyik ezredet hogy mozgatja a tábornok, vagy hogy a szöv. kapitány hogy állítja fel a meccsre a csapatot 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Klemice
a protoss most jobb mint a zerg, a terran még mindig erõsebb

ProGabe
ez nem egy rossz elképzelés (mármint a láthatatlan Zerg egység), de a mostani állapotában a Z már nem is Z: 2.5 1 supply-s egysége van (ling, baneling, drone). ár/érték/supply arányban olyan szinten szar ez a faj magához képest, hogy ha ezt a 10 évvel ezelõtti önmaguk látná a Blizzardnál, szívlapáttal vernék hátba saját jövõbeni énjüket <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Klemice
PT vs PT protoss voltam derítek, terran csak mara, toss meg bázisán, natural expon meg még egy bázison tele stargate-el, na mondom akkor csinálok pár kerriert, a hülye csak void ray-eket és phoenixeket nyomatott, be is aláztam carrierrel, elterelésnek betámadta a társam, aztán a terran bejött CSAK marával a bázisra amiket leszedett 2-3 carrier, 1 canont meg egy gatewayt tudott leszedni -.-

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Én is egyet értek bgaborral😊 SC nem RTS szerintem se. Egyedi mûfajt teremt és szerintem nincs is más a kategóriájában talán még warcraft de ott teljesen más a játékmenet a hõsök miatt is.Emiatt tartom jobbnak az sc-t sok más átlagos stratégiánál mert teljesen különbözik,SC lényege a gyorsaság,az is volt és az is marad az ,hogy milyen egységre milyennel válaszolsz (counterelsz) az nem igazán stratégia😊De ízlések és pofonok. De sc-tõl senki ne is várjon eget verõ "stratégiázásokat" mert nem nagyon van, egyszerû buta játék de magas szinten ahogy lentebb is említették a gyorsaság miatt nehézzé válik.

Rage47
protossok mostanában ellenünk kizárólag voidokat csinál😄 csak pár stalker a kezdetekkor, de után fossa a voidokat és bedarál velük, ha nem nyomjuk le elõtte a bázisát
unknown nick
P ellen speedlingel kezdenek, néha banelingel megpróbál bejönni, de ha nemsikerül akkor kb. írhatja a sírkövet. Ha marad map kontrolnál speedlinggel, akkor exp és fast hyrda + spine cavler. Néha hoznak pár mutát de inkább roach a hydra mellé, majd pont az i-re broodlord. P finished.

(P vagyok)

berlinboy6329
Én olyan 2v2-t nyomtam nemrég,h beszarás..Nem figyelek,nem harassolok és ez a vége:C Társam jó volt...

Õ terran én prot..Az ellenfél ism,szal mirror matchup,amit RÜHELLEK!!

Na elkezdtem makrózni,nem harassoltunk,2en betámadtak próbáltam védekezni,de bedaráltak..emngmaradtam,de huhh,nagoyn visszaestem..Ha társam enm roppol és irtja ki a terrant fõbázisát esélyünk nem lett volna..Mass zelámat,mind a 48dbot 3 siege bedarálta,miküözben a többivel harcolt,csak figyetltem hova lettek XD -.-

Ugy menekültem emg,h nem volt a sereggel detektor....Jöhet vélemény a replayjel kapcs,kiváncsi vagoyk mit kelett volna gyártanom inkább,v helyezkedés,v vmi....Gondoltam utólag HT-kre DT-k helyett,de mondom bármikor jöhetnek és elég sokág tart mig az archives felmegy+a fejlesztés megvan...

Replay😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
elején egész jól lehet szívatni a nyersanyagszedõket, ha nem figyel rá a gazdája😊 késõbb sajna nem érnek semmit a muták, kb. akármivel leszedik õket
mutaval az a bajom hogy rohadt draga es szar a dps-e, hydrabol ugyaannyi nyersanyagert sokkal veszelyesebb sereget lehet epiteni, bar teny hogy mutanak megvan az az elonye hogy lehet vele harassolni es sokkal mobilisabb, csak mar sajnos mutanak is rengeteg counterje lett 😞

Sheltem
Csak gyakorlás. Nagyon sokmindenre kell figyelni, de minél többet játszol annál inkább érezni fogod. Egy idõ után már nem is figyelsz a hotkeyekre csak jár az ujjad..Hidd el.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Rage47
én mutákat szoktam az elején, majd baxogatom az ellenfelet, míg a társam betámadja a seregével a másik oldalról:p
hat ahogy neztem nem sok eletkepes bo van most zerggel 😞 fast hydra kb a legjobb valasztas, elejen par zergling es spine crawler rush ellen. roach total szar lett, nem is epitek mar egyet se, inkabb speedling esetleg baneling, aztan minnel elobb lair->hydra es ha elhuzodik akkor broodlord.

berlinboy6329
Amig lehet velük játszani😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
gyakorlás kérdése😊 hozzá fogsz szokni a gyorsabb taktikázáshoz, és késõbb rutinból fogsz nyomni egy csomó dolgot, így tudsz figyelni a következõ lépésekre
de sztem lényeges, hogy játszva csináld, ne koncentrálj görcsösen a fejlõdésedre, élvezd a zergekkel való játszást😄
Na most kérek segitséget 😊, az elsõ 10 percig, általában énvagyok fölényben, általában azért nemtudom megölni az ellenfelet, mert vmi hülye egységirányitási baki miatt, lemészárolják õket, vagy kifutnak az egységek vagy beszorulnak vagy ilyesmi!

De 10 perc után, tul sok mindenre kell figyelni (kiterjeszkedek, folyamatos tojásrakás, folyamatos egységgyártás, fejlesztés, épitkezés, felderités, támadás, védekezés), és onnantol összeomlok! néztem videokat, miket kéne csinálni, de nemtudok annyimindent tökéletesen irányitani! Gyakorlás kérdése csak ? Vagy van valami tanácsotok vagy valami ?

(jah, zerggel vagyok)

Rage47
de megvan, csak másra specializálódtak😊
berlinboy6329
igaz,igaz..Erre pl nem is gondoltam...Viszont a detektor h detektálja?hisz nem felfedni kell,hanem kijelölni vhogy...MAx bremagyarázod,h hõérzékelés,csak vmi animáció kellene rá,h megjelenjen mikor belép a detektormezõbe,mert az ami most van,az nem jó..És ha egyszer beleovlad a környezetbe,az te hogy látod magadnál?😄

MrStokes
Ha nem is lathatatlan, de esetleg beolvad a kornyezetebe? Lasd kameleon? Hmm?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

antgecc
Zergnek is van: burrowed egységek. Infestor alapban mozog föld alatt, roach kifejlesztve mozog. Szal ugyanaz, mint terrannal és protossnál: fejlesztésért cserébe láthatatlan vagy.

MrStokes
Sztem csak hu akart maradni a nevehez... 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

NeBby
Mert nekik nincs meg hozzá a fejlettségi szintjük...
Ez olyan , mint hogy a kutyák miért nem telefonálnak?!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Klemice
csak poén volt 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

berlinboy6329
Hát ha találsz egy megdönthetetlen okot arra,h egy biológiai,nem fejeltt egység,hogy td láthatatlanná válni akkor megirhatod Bnet-re..Mert Erranok kifejlesztik,fejlõdõ emberi technika lehetõvé teszi,protoss alap,h idegen technológia,de zerg?Nem is tom...

unknown nick
Mozgó burrrowed infestor, roach láthatatlan egy iedig 😊

Klemice
mérnincs látathatlan zerg egység?