StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért mondom hogy unalmas.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
MJ rulz Pink Team The Only One
terra kitesz 2 tankot és annyi? reaper? vagy stalker? ebben a játékban szart se érsz ha zársz valamit.
muta rush, drop, sentry, carrier, void, meg stb.
zerg rush nem tud? hogyne...
prot csak void?😊
2 nap alatt láttam phoenixezést, stalker immortal techet, zelarsuht, sentry mikrot, és még 100 dolgot. azért baromságot ne beszéljünk már. az hogy egyesek kezdõ szinten ragadtak, és minden szart beszopnak ne terjesszék már a baromságot.
MJ rulz Pink Team The Only One
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
felõlem akár nevezheted ÉLFAKÉJF-nak is.
btw ahogy a játék most áll, kibaszott unalmas.
a zerg rusholni próbálna de nem igazán tud. a terrán kirak két tankot bejárathoz aztán techel és vége a játéknak, a protoss meg voidozik. Más taktikát nem látok.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
😊
bgabornak még annyi, hogy bár már valaki írta, de van lehetõsége, hogy 2v2-t ladder meccset ne random szövetségessel nyomja, ugyanis lehet olyat, hogy mindig egy adott emberrel legyen párban.
Többiek felé: a játék belsõ speak-programja már mûködik? Mert nekem nem sikerült "szóra bírnom". És miért nem favorizáljátok a Skype-ot, miért jobb a Ventrilo pl.?
És még valami a "reflex" és az "adult" témához: én huszonx évesen játszottam sc1-gyel és én sem nagyon bírtam a faster gémeket, most így negyven felé közeledve nemhogy lassultam volna, de lassan kezdem megszokni a túlzott pörgést 😊. Bár az is igaz, 1v1-ben copper vagyok, szóval az én apm-emet nem kell alapul venni 😊. Az is igaz, hogy copperben kicsivel többet nyerek, mint veszítek, de ez részben az ágyonfekve-laptoppal-részleges hotkey-használat kontójára írható... 😊
Azért én is jobban érzem magam a fast sebességen, de már nem gáz a leggyorsabb fokozat sem.
amugy 2 ben is hasznos nem azt mondtam sose csinalok, csak szerintem a hydra altalanos hasznalatra sokkal hasznosabb. muta harassolni tokeletes, de mar sorsdonto szerepet is jatszott nalam is termeszetesen.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Nos, ahol különbséget tesznek a mikro és makro között. Soft és Hard counter között, az stratégia. Egyre többfajta BO életképes ahogy balaszol a blizzard.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A dps-e elsõre tényleg szarnak tûnhet, de gondolom észrevetted te is, amit köpköd a muta, az 2x pattan, tehát sebzi a két mellette lévõ egységet is. Ez egy rakás mutánál már nagyon durva +dps. Pl: mire kinyírom az elsõ vikinget, a mellette lévõ már fél hp-n van, mire azt kilövöm az amellett lévõ már magától hal és így tovább. Durca nagyon. És rengeteg kezdõ földi egység számára érinthetetlen, pl zela, mara, stb...
Aki komoly stratégiát akar, az ezekkel játszik, vagy elmegy tábornoknak az USA-ba. Persze ezek már túl bonyolultak mi? Akkor meg ne sírjál.ezt nem neked szántam progabe
nem hát, ez számítógépes stratégiai játék, abból pedig a legjobb. az igazi stratégia az, hogy melyik ezredet hogy mozgatja a tábornok, vagy hogy a szöv. kapitány hogy állítja fel a meccsre a csapatot 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(P vagyok)
Õ terran én prot..Az ellenfél ism,szal mirror matchup,amit RÜHELLEK!!
Na elkezdtem makrózni,nem harassoltunk,2en betámadtak próbáltam védekezni,de bedaráltak..emngmaradtam,de huhh,nagoyn visszaestem..Ha társam enm roppol és irtja ki a terrant fõbázisát esélyünk nem lett volna..Mass zelámat,mind a 48dbot 3 siege bedarálta,miküözben a többivel harcolt,csak figyetltem hova lettek XD -.-
Ugy menekültem emg,h nem volt a sereggel detektor....Jöhet vélemény a replayjel kapcs,kiváncsi vagoyk mit kelett volna gyártanom inkább,v helyezkedés,v vmi....Gondoltam utólag HT-kre DT-k helyett,de mondom bármikor jöhetnek és elég sokág tart mig az archives felmegy+a fejlesztés megvan...
Replay😛
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
de sztem lényeges, hogy játszva csináld, ne koncentrálj görcsösen a fejlõdésedre, élvezd a zergekkel való játszást😄
De 10 perc után, tul sok mindenre kell figyelni (kiterjeszkedek, folyamatos tojásrakás, folyamatos egységgyártás, fejlesztés, épitkezés, felderités, támadás, védekezés), és onnantol összeomlok! néztem videokat, miket kéne csinálni, de nemtudok annyimindent tökéletesen irányitani! Gyakorlás kérdése csak ? Vagy van valami tanácsotok vagy valami ?
(jah, zerggel vagyok)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ez olyan , mint hogy a kutyák miért nem telefonálnak?!
Starcraft2 e-mail: [email protected]