StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
amúgy miért vod?
Klemice
német nyelvû vod-os youtube channel van?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Rage47
nem
Facek
A beta 2. szakasza nyilt lesz (ma'rha lesz, nem kovetem torteneseket) ?
antgecc
Nem tudom miért sírsz ennyire a thor mérete miatt. Hasonlítsd már össze mondjuk egy tankkal vagy marine-al. Teljesen passzolnak egymáshoz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
mass zela + sentry ellen talán jó. De akkor meg már muta....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Muki100
A thornak nem az ijesztgetés a célja, nagyon hasznos egység attól még hogy kicsi lett. Nyilván nem lehet, hogy egyszerre nagy is legyen és el is férjenek egymás mellett.
Az ultra meg sajnos tényleg szar, és már hónapok óta küzd vele a blizzard...szerintem a mostani patchban még csak rosszabb lett.
A nydusra is ráférne valami kis kozmetikázás, de szerintem a koncepciója a játék megjelenésének elég jó.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

berlinboy6329
Akk vmit kezdeni kel az ultrával..Throt visszatehetnék nagyra,mert igy nem ilyedek emg tõle,mint annak idején,csak kiröhögöm...Még a Colossus is ijesztõbb..Ultra meg semmit sem tud megtámadni,mert addigra meghal-.-
V sok armor kell neki(alap 3,hamár akkora),v sok speed...V mind2..Amennyi sc1es koreai mecset láttam,amiket ugye ÉN láttam,abban mindbe volt ultra..Nem tudom akkor mivel volt jobb,hogy csinálták,mert nem multiztam vele..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csuszi
az az alapvetõ hiba a gondolatmenetedben, hogy az sc-ét pont ez különbözteti meg a többi GAGYI (IGEN SZAR GAGYI A TÖBBI) rts-tõl, hogy nem piramisrendszerû a tech tree, hogy lejön a végén a szuperállat és mindenkit beownol, hanem igenis a végsõ egységeket is ölheti a legelsõ is, csak tudni kell mire mi kell. az összes többi rts nél ahogy haladsz felfelé techben és árban, úgy lesznek egyre erõsebbek és jobbak az egységek. sc sose volt ilyen, ezért nagyobb a taktikai lehetõség, ezért hasonlítják a sakkhoz és lehet tanulni egyetemi anyagban😊

MJ rulz Pink Team The Only One

berlinboy6329
Az jó,hgy guszustalan,de ez szerintem olyan..gagyin gusztustalan...Egyáltalán nem zergesen badass...Olyan gyerekes...Zergnél balancenál mondom csak az zavar,h a képességet nem ott vannak ahol kéne+nem azok a képességek vannak ott annál,akinél kellene,ennyi...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

unknown nick
Szerintem nagyon jó faj a Zerg csak még nem alakították ki játékosok az új stratégiájukat teljesen. OP lesz, mindig Zerg a nyertes, ha jó kezekben van.

Rage47
nydus meg a zerg direkt gusztustalan
ProGabe
nekem is tetszettek azok a Zerg dolgok, amiket írtál, de egyértelmû, hogy olyan op lenne a zerg, hogy nem bírnák felhozni mellé a másik két fajt 😊

stalkerek meg nekem sem tetszenek! már túlontúl pókszerûek. a portréjuk is irritál. ellenben a blink nagyon jó képesség!

szuperegységek szerintem nem kellenek a Starcraftba! van másik rts, amiben batárnagy "ha ezt megépíted, nyertél" egységek cseszik el a játékot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

berlinboy6329
Sztem nem hülyeség..Csomó gagyesz kinézetû cucc van benne:C
meg szar képesség,szar helyen..A nydus meg irritál..Brrrr...

Rage47
sztem singleben a mothershop tudja majd az idõlassító cuccot😊
Hegi90
dizájnnal sztem nincs probléma. Zerg buff + terra nerf és jó lenne a játék.
Amíg ezek nem teljesülnek, addig marad a warez asszem 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

kuci06
Én azt gondolom, hogy kérem vissza a régi Mothershipet 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

BEAST
Akkoriban a Thor meg "superegyseg" lett volna, most pedig sorozatgyartott akarmi kb egy Goliat 2.0... Colossus pedig szerintem egesz jo 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rage47
sok hülyeségbe belekötöttél sztem 😄
berlinboy6329
Ehh,meglestem õsrégi videókat az SC2bõl..És olyan érzésem van,h elbaszták a gamet...

Thor mekkora angy batár állat volt már öröm volt ránézni..Meg mikor szétesett nem felrobbant,hanem széthullott..most emg robban egy kicsit és szénné ég..Inkább repülne mindenfelé a darabja,sokkal jobblenne...És mi ez a kicsi én utánzat?Nem bébikkel akarok harcolni,hanem massziv állatokkal...Nagy szánalom gagyi lett a Thor ezzel a kis mérettel...Nem igaz,h nem lehet máshogy megoldani,csak a méretcsökkentéssel..Massziv unitoknak több sebzést adnék,és hosszab techelést rá,h érezzük,hogy azok a legdurvább egységek,amik rohadt drágák,de ha van 3-4,akkor ajjaj...

Ezzel szembeb mivan?Pisis Thor,gyenge Colossus,meg szar ultra..20méter hoszú és 5 méter magas,de azértpár mara pwnolja...nc...

Aztááánn..Queen..tök lol,hogy akkor még 50 körül sebzet,mert oneshotolta a rineket...Mit is tudott akkor...Utazni bárhova a mapon,épületeket védelm épületekké alakitani,meg életet adni...Az 1. 2 az nekem se tetszik,de az éltetés akkor 2-300 volt,most meg csak 50...Crawleren kivül mást nincs értelme éltetni...

Teljesen elvesztették a zergek a szerepüket..Az egységek ne isa rra jól,amire kitalálták õket és ami a nevük...

Corruptoré volt a neural parasite,tk állat volt,mert volt értelme..Corrupt..És visszatenném,max azzal a megkötéssel,h nem tud mozogni,v vmi...Infestor meg infestált..Barrackot pl. és onnan jöttek az infested marinok..Igy volt értelme..Ahogy most van?nincs....Meg a Nydussal csinálhatnának vmit...hogy néz már ki,hogy felböfögi az egységeket egy kör alakú kis cuccból,ami a szájában van?olyan idiótán néz ki..Lehetne egy nagy száj az egész,nem igy...megépitessz egy segglyukat,az az épület is hülyén néz ki sztem,és belemásznak az egységek,véég a belein és õ felböffenti õket,lololol...Protossokról nincs semmi amit mondani tudnék...Hmmmmm..TAlán,h kezdjenek vmit a stormmal mert EMPhez képest rohadt soká van kész..Vagy lehetne akkor nagyobb terület amire hat,v vmi kompenzáció....Zelák nem tetszenek még...Olyan hülyén mozognak+támadnak..nem néznek ki badassnek...se a stalkerek..Nem tetszik a faj sem,nekem olyan semmilyen,na...Lányeg a zelák zavarnak,meg a stalkerek is kicsit..A többi jóféle..Még a colossus néz ki hülyén...pálcikalábakon egy labda-.-
Többi egész jó...Pár épületet lecserélnék viszont fõleg zerget...
Fõépület hogy néz már ki?hatch oké,az alap..De lair,meg hive?Mi a különbség?Semmi...Megnõnek a szarvak oszt kész...Spawning pool se tetszik..NAgy savas medence..1. részben jobban nézett ki...Meg az épités,de ezt már korábban is mondtam,hog lehetne változatosabb....Többféle kinézet..mindenkinél...

Ti mit gondoltok?

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Mikiller
Nem is tudtam, hogy ilyen tower defense is van benne 😄.
THX! megnézem.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

ToCsEk
mivan? 😄 nem én csináltam a mapot xD

itt a replay persze nem tökéletes 😊 korán defeltem airra így pár elment 😊

berlinboy6329
Uristen xDD Föld alatt xDDD Nehogy életlenül bárki is észrevegye..Ám nekem jöhet replay.

ToCsEk
jaja a + jeles 😊 pedig baromi egyszerú

a tank waros meg, host tud irányítani alul középtájt egy zerglinget ami föld alatt van 😊 ki kell bújni és elõremenni és akkor indul a kör 😊

Hegi90
De kibaszottul rühellem a terránokat már

berlinboy6329
az az a fos,ahol ilyen + jelben kell épitkezni?az nagyon lol,pfff...Már a stalkereknél elhasaltam-.-

Tankdefenset akarnám még megnézni,de azok a szarok nem akarnak jönni,néztem,h talán emg kell nyomni vmit,va mi a franc?de szart se találtam:C

ToCsEk
egy tower defenses custom map

csuszi
mondjuk akkor kb a raven is imba meg a ht. gecire idegesítõ tud lenni ez a sok kis varázsló, lásd boxer ghost lockját sc1ben, az bazdmeg kibaszott nagy kurva élet😊 nem is szopnám le magam hogy megyek a full sereggel ez az állat meg szénné lockolja az egész bandát😊

csuszi
<#eljen>

Mikiller
Nem is tudom mi az, de minden jó replay-t megnézek. Jöhet a link. 😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

unknown nick
FF csak egyféleképp imba, ha aki irányítja a sentryt is imba játékos 😄

Prince of Máté
Igazad van tud, de nem ér semmit 😄

antgecc
Épp ezért írtam, hogy sajna ez idõ. Nem gondolod?

Egyébként meg, te azt állítottad, hogy nem tud falazni. Én meg mondtam, hogy tud. Ennyi.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Prince of Máté
"csak sajna ez idõ"
ja bocs, pont az idõrõl szól a játék.
Falazással csak a rusht fogod meg, itt meg számít az idõ...

ToCsEk
akinek kell muddis mad solo td replay szóljon 😄
sikerült végigvinni.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

az a szuper protossban hogy az alap(gw+cybercore) warpgate 3 egyseg, nagyon jo mineral/gas balanceben van, szoval ha sok mineralod van akkor mehet a zealot, ha gazbol van tobb, akkor sentry, ha vegyesen akkor stalker. nagyon jol balanceben vannak, es nem olyan papir egysegek mint a zergling pl. zergben az a rossz szerintem, hogy minden egyseg draga gazban a zerglingen kivul ugye, illetve talan hydra meg belefer. roach is jo lenne, de hat..😄 lenyeg hogy egy bazisbol protossal siman van egy rendkivul utokepes jol balancolt sereged + FORCEFIELD ami iszonyat imba meg midnig, ugy iranyitod vele a csatat ahogy azt te akarod es neked jo, nagyon sokat szamit, hogy egyszerre csak az ellenfel fele csapataval kell harcolnod.

csuszi
sehogy😊

Szerintem meg pont az a jó játékos, aki megfogja a rusht, vagy letud rusholni egy jó játékost! Ha vkit lerusholnak 3vagy4en, akkor ti mit csináltok ? végignézitek ahogy a társatokat 4en szétverik ? Nem véletlenül csapatjáték, akkor vagy segiteni kell neki, vagy 3an letámadni egy másik játékost és csiki-csuki játék alakul ki... egy kis derités kell és kész...

Ez a falazás meg übergáz (egykét pályán igy védekezel, de mind1iken??? , zerg rushnak értelme sincsen innentõl), nincs egy oylan pálya, ahol nincs feljáró ? SC1be is voltak mindenféle pályák....

antgecc
Nem értek protosshoz, úgyhogy ne nézzetek hülyének a komment miatt, de az oké, hogy csilliárd warpgatebõl fossák az egységeket, de azt bírni is kell nyersanyaggal. És azt írta Shai, hogy expelés nélkül is lehet okádni kifelé az egységeket. na ez nekem kicsit ellentmondásos. Hogy lehet ezt nyersanyaggal bírni?

Rage47
ezt tapasztaltam tegnap is, vagy 3x volt ellenünk protoss páros, mindig kikaptunk, fosták az egységeket..
berlinboy6329
Nesze neked swarm feeling..Még a warp gatekbõl is jobban jön a cucc...:C

Kérjük minden zerg egység árát felezni!!!

baszki de rohadt imba 2v2 ben 2 protoss, gondoltam kiporbalom zerg utan vegre, mert csak szopas volt vele mostanaban. erre 10bol 8 win kb. iszonat tap ez a warpgates cucc, 8-10 warpgatebol. durva milyen sereget lehet csinalni expeles nelkul is protossal, zerg ehehz kepest lofasz.

antgecc
elcreepelsz a feljáróig, leraksz 3 evo chambert, mögé spine crawlerek és kész a falad. csak sajna ez idõ 😊

Prince of Máté
Egyedül a zerg nem tud falazni... Terrannal supplyk, Protossal Gate+Pylon, de hagysz 1 zealotnyi részt, mögéjük cannon. Az ellenfél így csinálta, és kénytelenek voltuk droppolni,nydusozni,warpolni 😊

berlinboy6329
zerggel?Protossal?Terrannal?

Az a map undoritó....Vmikor nem is enged falazni..Hiába nincs ott semmi,csak a kurva nagy lyuk,amin bejönnek,pirossal jelzi,oda nem épithetsz...Mire befalazok 2 raxszal meg v 4 depotval lezuznak a várbe...ugyanez Gatewayjel...Zerggel meg baszhatom a falazást...:C

Aradebil2
én nem úgy vettem észre😄 kérdezd meg pl hegit,v prince of matet😄

az általában sosem müködik....

Aradebil2
falazz

berlinboy6329
Hiába a nagy csaták..Mik voltak eddig?

-Lerusholtak....Nesze neked nagy csata...
-Massoltam a seregem,mint a hülye-lerusholtak sokan...Nesze neked nagy csata
-Massolok,minden állat,társaknak lószarjuk sincs...Nesze neked nagy csata

Mi marad?Mi rusholjunk elõbb,jobban.....