StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az ultra meg sajnos tényleg szar, és már hónapok óta küzd vele a blizzard...szerintem a mostani patchban még csak rosszabb lett.
A nydusra is ráférne valami kis kozmetikázás, de szerintem a koncepciója a játék megjelenésének elég jó.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
V sok armor kell neki(alap 3,hamár akkora),v sok speed...V mind2..Amennyi sc1es koreai mecset láttam,amiket ugye ÉN láttam,abban mindbe volt ultra..Nem tudom akkor mivel volt jobb,hogy csinálták,mert nem multiztam vele..
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
MJ rulz Pink Team The Only One
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
stalkerek meg nekem sem tetszenek! már túlontúl pókszerûek. a portréjuk is irritál. ellenben a blink nagyon jó képesség!
szuperegységek szerintem nem kellenek a Starcraftba! van másik rts, amiben batárnagy "ha ezt megépíted, nyertél" egységek cseszik el a játékot
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
meg szar képesség,szar helyen..A nydus meg irritál..Brrrr...
Amíg ezek nem teljesülnek, addig marad a warez asszem 😞
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Thor mekkora angy batár állat volt már öröm volt ránézni..Meg mikor szétesett nem felrobbant,hanem széthullott..most emg robban egy kicsit és szénné ég..Inkább repülne mindenfelé a darabja,sokkal jobblenne...És mi ez a kicsi én utánzat?Nem bébikkel akarok harcolni,hanem massziv állatokkal...Nagy szánalom gagyi lett a Thor ezzel a kis mérettel...Nem igaz,h nem lehet máshogy megoldani,csak a méretcsökkentéssel..Massziv unitoknak több sebzést adnék,és hosszab techelést rá,h érezzük,hogy azok a legdurvább egységek,amik rohadt drágák,de ha van 3-4,akkor ajjaj...
Ezzel szembeb mivan?Pisis Thor,gyenge Colossus,meg szar ultra..20méter hoszú és 5 méter magas,de azértpár mara pwnolja...nc...
Aztááánn..Queen..tök lol,hogy akkor még 50 körül sebzet,mert oneshotolta a rineket...Mit is tudott akkor...Utazni bárhova a mapon,épületeket védelm épületekké alakitani,meg életet adni...Az 1. 2 az nekem se tetszik,de az éltetés akkor 2-300 volt,most meg csak 50...Crawleren kivül mást nincs értelme éltetni...
Teljesen elvesztették a zergek a szerepüket..Az egységek ne isa rra jól,amire kitalálták õket és ami a nevük...
Corruptoré volt a neural parasite,tk állat volt,mert volt értelme..Corrupt..És visszatenném,max azzal a megkötéssel,h nem tud mozogni,v vmi...Infestor meg infestált..Barrackot pl. és onnan jöttek az infested marinok..Igy volt értelme..Ahogy most van?nincs....Meg a Nydussal csinálhatnának vmit...hogy néz már ki,hogy felböfögi az egységeket egy kör alakú kis cuccból,ami a szájában van?olyan idiótán néz ki..Lehetne egy nagy száj az egész,nem igy...megépitessz egy segglyukat,az az épület is hülyén néz ki sztem,és belemásznak az egységek,véég a belein és õ felböffenti õket,lololol...Protossokról nincs semmi amit mondani tudnék...Hmmmmm..TAlán,h kezdjenek vmit a stormmal mert EMPhez képest rohadt soká van kész..Vagy lehetne akkor nagyobb terület amire hat,v vmi kompenzáció....Zelák nem tetszenek még...Olyan hülyén mozognak+támadnak..nem néznek ki badassnek...se a stalkerek..Nem tetszik a faj sem,nekem olyan semmilyen,na...Lányeg a zelák zavarnak,meg a stalkerek is kicsit..A többi jóféle..Még a colossus néz ki hülyén...pálcikalábakon egy labda-.-
Többi egész jó...Pár épületet lecserélnék viszont fõleg zerget...
Fõépület hogy néz már ki?hatch oké,az alap..De lair,meg hive?Mi a különbség?Semmi...Megnõnek a szarvak oszt kész...Spawning pool se tetszik..NAgy savas medence..1. részben jobban nézett ki...Meg az épités,de ezt már korábban is mondtam,hog lehetne változatosabb....Többféle kinézet..mindenkinél...
Ti mit gondoltok?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
THX! megnézem.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
itt a replay persze nem tökéletes 😊 korán defeltem airra így pár elment 😊
a tank waros meg, host tud irányítani alul középtájt egy zerglinget ami föld alatt van 😊 ki kell bújni és elõremenni és akkor indul a kör 😊
Tankdefenset akarnám még megnézni,de azok a szarok nem akarnak jönni,néztem,h talán emg kell nyomni vmit,va mi a franc?de szart se találtam:C
MJ rulz Pink Team The Only One
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Egyébként meg, te azt állítottad, hogy nem tud falazni. Én meg mondtam, hogy tud. Ennyi.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ja bocs, pont az idõrõl szól a játék.
Falazással csak a rusht fogod meg, itt meg számít az idõ...
sikerült végigvinni.
Ez a falazás meg übergáz (egykét pályán igy védekezel, de mind1iken??? , zerg rushnak értelme sincsen innentõl), nincs egy oylan pálya, ahol nincs feljáró ? SC1be is voltak mindenféle pályák....
Kérjük minden zerg egység árát felezni!!!
Az a map undoritó....Vmikor nem is enged falazni..Hiába nincs ott semmi,csak a kurva nagy lyuk,amin bejönnek,pirossal jelzi,oda nem épithetsz...Mire befalazok 2 raxszal meg v 4 depotval lezuznak a várbe...ugyanez Gatewayjel...Zerggel meg baszhatom a falazást...:C
-Lerusholtak....Nesze neked nagy csata...
-Massoltam a seregem,mint a hülye-lerusholtak sokan...Nesze neked nagy csata
-Massolok,minden állat,társaknak lószarjuk sincs...Nesze neked nagy csata
Mi marad?Mi rusholjunk elõbb,jobban.....