StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
ha folytatódik az forint mélyrepülése,lesz az még több is

FSpofon
cd galaxisban felkúszott a játék ára 15 ezerre (elõrendelõknek 13)
collectors 26/23
:/

Arab money

ProGabe
három EPIC játékon vagyok túl

az elsõ 3v3 azért volt jó, mert eléggé egy szinten volt a két csapat, nálunk én emelkedtem ki, náluk szintén egy zerg. én madaraztam, õ Hydrázott. meg is fogott volna, volt, hogy azt hittem veszítünk, ha nem rakok le egy Baneling nestet <#ravasz1> az egyik társam azt írta, hogy kezdõ, és ez az elsõ játéka. hát, szerintem vannak, akik 100 játékkal a hátuk mögött sem olyan jók, mint õ. amúgy elkövettem a leg-gyermetegebb hibát, amit el lehet: kibányásztam a bázisaim összes kristályát és nem hagytam 300-nyit 😄 írtam, hogy valaki küldjön, az említett srác "megszánt" ~3000-rel 😄

második 3v3 szintén jó csapatelosztás miatt volt jó, bár mi azért erõsebbek voltunk

aztán a végén egy 4v4: hát ez beszarás volt! most elõször akadt a játék! 😄 mi végig uraltuk a meccset, agresszívek voltunk, itt is úgy éreztem, vesztünk, aztán a végsõ nagy csatában, uhh, hát 2-2 200/200-as és két gyengébb játékos csapott össze. az én madárkáim 2/2-es fejlesztései megérték a pénzüket

😊
mindenkinek ilyen játékokat kívánok!

amúgy nagyon kezdek ráérezni a játékra, most jött el az a pillanat, hogy tényleg rutinból megy, aminek kell. ilyenkor meccsrõl-meccsre fejlõdik az ember, nem 5-6 vereségenként egy kicsit 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

unknown nick
Ez nagyon ott van 😄 tulképp szégyenlem, hogy hun vagyok...ha kérdezik gémben nem mondom meg...már azért is anyáztak le 😄

senkiházi kis szarosok....
igen én ezért bármivel is multizok mindig titkolom magyarságomat...

csuszi

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi

Aradebil2
gyááá egy héttel meghosszabbították a bétát😞 még több mara,még kevesebb tanulás😄

csuszi
na de érted:

csuszi
engem nem idegesítenek, élvezem felbaszni az agyukat, a codban hozzá szoktam a kis fajankókhoz😊 egész 2v2 alatt egy büdös szót nem reagáltunk, csak az utolsó 2 percben esett le az apm 0-ra, mert akkor kapták az ívet, hadd menjenek el idegesen😊

antgecc
tizenéves kis csírák lehettek...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
na. azt hittem csak codban van flame, de természetesen 2v2-ben (nevem miatt mindneki vágja hogy magyar vagyok, cs és sz nem sûrû más nyelvekben) 2 magyar megtalált. kurva anyád a nyitó mondat, meg megtalállak te cigány és kiirtom a családod stb stb😊 és ezt a kezdés után 10sec-el😊 na nem baj, a loss biztos helyrerakta õket😊

legionnaire
és
Sliv a 2 kiskancsó😊

unknown nick
A mara attól mara marad 😄

Aradebil2
rohadt marák,kezdek nagyon ideges lenni ,még jó hogy már csak pár napot kell kibírni😄

Prince of Máté
Egyszerûen túl nagy az elvárás... Azt várjuk, hogy olyan egyensúly legyen benne, mint ami a 10 évig patchelt SC1-ben van.

unknown nick
Kár hogy megjelenés elõtt kezdik csinálni a játékot, eddig nem volt rá idejük? Kapkodnak. Grandiózus változtatások lassan a béta vége és a játék megjelenése elõtt. Fatális szerver hibák és imbának tekinthetõ, vagy alulértékelt unitok. Azért az összkép nem annyira rossz, de na...

antgecc
Hát ja, jó volna...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hat ense, csak jo lenne tudni hogy a blizzre jellemzo szokasos "tooltip" error , vagy tenylegesen hibasan kezelte is az eredmenyt 😉

antgecc
Nem tudom, nem nézem minden meccs után a ladder-t, hogy hány pontom van.

es tenylegesen le is vonta, vagy csak a score screenen irta?

csuszi
szerintem a véglegesben is elõ fog fordulni. kommunikációs malõr😊

antgecc
Nem nagyon izgat, mivel beta, ráadásul mindjárt vége, csakhát... ez akkor is elég durca hiba.

csuszi
elõfordul nekem is volt winem amibõl loss lett.😊 nem kell mellre szívni, sajna ilyen elõfordul jobb helyeken is😊

Klemice
<#wow1>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

antgecc
Az milyen dolog, hogy nyerjük a 2v2-t, kilép mindenki és kinnt az fogad, hogy Defeat! -3 point.... wtf?!

berlinboy6329
miért ne lenne?Nálam van-.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

unknown nick
Lehet, hogy ott jó nincs tapasztalatom, mert a sok vs sok-at nem szeretem. Én 1v1-re balanszolt-nak tekintem az SC-t.

ToCsEk
4v4ben nem rossz az, rátekkelsz 8-10perc alatt és instant win

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

unknown nick
Mádörship: kezdhetnének valamit vele, mert így epic fail unit 😊

ProGabe
nem lehet v13-as játékkal pre-patch repeket nézni, ha meg v13-as a rep, nincs minimap. ez csak a legkisebb gondja a 13-as patch-nek 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
súlyos arcok For Aiur! <#hehe>
berlinboy6329
Psystaraft YT oldalán van map,lehet tesztelni mi mi ellen jó.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bélanéni
másnak nincs gondja a replay visszajátszásokkal? Nálam crash van állandóan.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

nah jah,határozottan jó irányt vett nem írható le annyiban a late game hogy legyártasz egy tucat übertáp egységet és az ellenfélnek game over mert nincs counter ....

TurboX
minap volt egy elhúzódó 3v3 aminek a végén egy csapattársammal kihoztunk 4-5 db-ot fejenként 2-2 infestorral és egy tucat lingel. szinte pillanatok alatt szétvertek mindent, igaz nem volt mérvadó mert az ellenfél kezében nem volt szinte semmi kánter egység (ráadásul közülük 1 semmit nem csinált), csak a pusztítás sebessége tûnt fel..

-----

más.. hál' istennek elvetették az ún. szuper egységeket multiban (azt hiszem a mádörsipp annak indult), aki pedig nagy, elpusztíthatatlan baszominátorokat szeretne gyártani annak ajánlom a kénzvretet, vagy az új céendcéket
Klemice
német nyelvû vodokat keresek még mindig, ha tud valaki linkeljen már, kösz

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Aradebil2
engem meg az zavar,hogy az immortal ki sem fér a roboból!!!fejezzétek már be komolyan

antgecc
Már sírnom kell a téma miatt. Ne gyerekeskedj már....

berlinboy6329
nincs az 4x nagyobb..Max 2,5X...Akkor most hasonlitsuk össze a colossussal,amit még a légiegységek is lõnek,v egy ultrával...Sehol sincs hozzájuk képest....

unknown nick
COH-os beállítottságú, ami "realisztikus". Azt állítja szembe az ikonisztikus SC-vel. Ennyi a zavar oka.

unknown nick
"Amennyi sc1es koreai mecset láttam,amiket ugye ÉN láttam,abban mindbe volt ultra..Nem tudom akkor mivel volt jobb,hogy csinálták,mert nem multiztam vele.. "

Egyik oka, hogy Dark Swarm volt a gémben. Az alá meg nem tudott minden unit sebezni.

antgecc
Mert szerinted a masszívsága kizárólag a méretével lehet arányban, igaz? Ne röhögtesd már ki magad....

Egyébként meg, gyerekeskedjünk egy kicsit: képzelj el magad elött (a valóságban) egy siege tankot, ami nyílvánvalóan baszott nagy lenne, ha létezne. Na, ennek kb a 4x-ese a Thor. Nem elég masszív??!

unknown nick
Szerintem látja a Blizz pontosan, már azt is sejti mi lesz a kiegben az új egység...ennek megfelelõen alakítja a jelent.

unknown nick
Próbáltátok már milyen frenzy-vel az Ultra? Mert még nem találkoztam vele.

berlinboy6329
De se a tank,se a marine nem massziv..Akkor a thor se legyen az és vegyék akkor lejjebb az életét...

antgecc
A jelenlegi ultránál a patch 12-es sztem százszor jobb volt. Thor, Clolossus mögé kell vmi buffoló egység? Nem, magában is használható. És az ultra? Nem... ez így imbalanced. Blizz ezt miért nem látja?

Ráadásul zerg mind2 tier 3-mas egysége CSAK földre támad, míg terránnál és zergnél van földre, levegõre vagy épp mindkettõre támadó tier3-mas egység.

Ez sztem röhej...

TurboX
ultra egyedül szart sem ér, kell egy kis ling támogatás elé, mögé egy-két infesztor = bázisgyalulás (feltéve ha nem érre gyúrtak)

régebben napi szinten követtem a prólíges eseményeket, ma már szinte csak a nagyobb zerg játékosokat nézem meg(dzsédong és társai), és biztosra merem állítani hogy nem volt magas az ultrahasználat ugyanis az 1ben is baromi drága és csak nagy fölénynél hívják ki. ált. mutákat masszolták/ják lingek társaságában. inkább hidra/lurker meccsek végjátékánál jöttek elõ
Aradebil2
video on demand

<#eljen>

Klemice
átvettem az sc2.hu-ról, rövidebb leírni mint a shoutcast-et