StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lol SC2.hun volt régebben.

Klemice
lol

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

FSpofon
igen majd pont ingyen hozzáférhetünk bármihez 😄 esetleg betaban ha lesz
csinálnak majd szépen külön laddereket ahogy sc1wc3 kiegeknél is van

Arab money

Jelen állás szerint mindenki hozzá fog férni a kieg + egységeihez aki megveszi és aki nem veszi szintén.

Amiben több lesz a kieg az lényegében a single részek, viszont ezért nem is fog teljes árat kérni.

Aradebil2
legalább olvass is utánna,ne csak trollkodj pls

hat pedig eleg egyertelmu hogy a multiplayerhez lesznek uj egysegek, kepessegek az uj reszekben, pont azert hogy meg kelljen venni mindenkeppen, illetve hogy hozzak a valtozatossagot, ujdonsagot.

Muki100
Zerg és Protoss rész van még hátra, ami most jön az lesz a Terran.
Amúgy meg ismerve a Blizzard üzleti modelljét simán ki fogják kényszeríteni, hogy aki az egyikkel még játszik az a másikat is megvegye. De ha tényleg olyan jó lesz egy-egy campaign mint ígérik még az is lehet, hogy megéri az árát...biztos jobban mint mondjuk napjaink C&C-jei esetében.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hegi90
te már csak tudod

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ProGabe
dehogy! a kiegekben semmi sem lesz, csak két Kerrigenes háttérkép, meg egy epertortarecept Dástin-módra 😄

ja meg 30-30 pályás Zerg, ill. Terran kampány új egységekkel....

patch 14: hátõ, kicsit adunk is, meg nem is érzésem van. az Ultrával az a gond, hogy mire addig eljut az ember, már totál használhatatlan az egység. ezt venné már észre a Blizzard. alapvetõ gondok vannak a Zerg-gel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aradebil2
pont ezért lesz nem csak új kampány a kiegekben,hanem új skillek,egységek,mint bw-ben,hogy muszáj legyen megvenned

egyáltalán nem biztos hogy 45... anno az Oblivion nevû játéknál (tudom hogy nem blizzard, de akkor is) ugyanígy volt... megvetted a játékot, és rá 1 hónapra már jött az ilyen és olyan kieg+cucc+egyéb kütyük hozzá, amik ilyen 2-3e ft-osak voltak... nem hiszem hogy a blizzard az összes részt 15k-ért adná... szerintem olyan lesz mint wow-ban a battle.net storejában vásárolható mountok és egyéb kacatok...

de aztán lehet hogy tévedek, majd kiderül... de mivel a single-höz nem kell majd eredeti, ha sokért adják a másik 2 campaign-t azt úgyis mindenki törve fogja végigjátszani, a multihoz úgyis csak 1 gamet fognak vásárolni az emberek

Klemice
nem keverjük, de akkor is le akarnak rólad húzni 45öt alaphangon 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

TurboX
ahhoz nem kell 70-80k-s kártya
csuszi
még mindig nem mondták, hogy 45 ezer a 3 játék sehol. de ha annyi is, a multihoz nem kell mindhárom...ne keverjük már a szezont a fazonnal.

MJ rulz Pink Team The Only One

Klemice
wol

de most gondolj bele hogy egy játékért legombolnak rólad 45ezret alaphangon...
diablo 3-mat szerintem megveszem majd, hacsak nem cigánykodják el ennyire

Azt tudom mit tudnak a vga-k de konkrétan sztár alatt érdekelne mivel úgy is csak azzal fogok tolni... (4890 285gtx 5850)

TurboX
mármint a trilógia vagy csak a wol ? <#gonosz1>
Klemice
Majd megveszem ha 5 körül lesz 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

MrStokes
4890 biztosan gyengebb a masik kettonel. Egy ilyet csereltem par honapja 5850-re.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Jelen allas szerint radasul nem lesz LAN tamogatas.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Aradebil2
randommal játszok egy ideje,látom,h mennyire táp,gyakorlatilag szarért-hugyért jön,brutálisan sok hp,early gamet elviszi a hátán

csuszi
van vagy 8 egység ami gyönyörûen szopatja, nem kell annak nerf, régen is ilyen volt az 1-ben. ugye nem kell sorolni, próbáld ki egyszer a terrát és meglátod hogy nem is olyan erõs az😉

MJ rulz Pink Team The Only One

erasmus4
Milyen meccset nyomtam most nem hittem el. "zerg vs én prot +zerg fastlingel kicsinálták a társamat volt neki 3 roach védekezni 😊. Azátn jöttek hozzám zelákon nem jutottak át 1 nagy hullám linget kivédekeztem de aztán jöttek banelingekkel azzal kinyírták a zelákat és bejutottak a bázisomra csak hogy épp ekkor lehívtam 4 DT-t szétkaptam a lingeket igaz nem maradt parasztom meg bázisom se elvertem a maradék pénz zealotra és megnyertem gondoltam legalább 1 et kinyírok, de basztak csinálni detectort 😄, így szétkaptam mind2 4 dark-templarral.

Aradebil2
mara nerfet a francért nem lehet már meglépni,komolyan nem hiszem el

nálam lehet majd digitálsis verziót kapni jobb áron. amint tudok konkrét árat beírom.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

DarkHorSe
multizashoz eleg egyszer megvenni a jatekot, ugyeeeeeeeee? 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

5c0rp330n
ezek kozul talan 5850-t mondjak jobbnak..

Hali! A vga benchmarkok tejjesen ellentmondasosak nem tudok leszurni beloluk semmit. Egyeni tapasztalata valakinek a kov. katyeszokkal? 4890 285gtx 5850. Full hd felbontas erdekel (1920x1080 vagy 1920x1200).

5c0rp330n
reszben hasonlo arakban gondolkozva mondtam azt anno, hogy nem biztos h 4szer meg fogom venni hogy tudjunk itt lanozni :S

Hegi90
TIZENÖT????? azt a büdös kibaszott kurva eget.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

TurboX
Blizzard bejelentette a játék javasolt hazai fogyasztói árát :

- normál kiadás várható internetes kedvezményes ára: 13.490 Ft (bolti ár: 14.990 Ft).

- CE várható internetes kedvezményes ára: 24.290 Ft (bolti ár: 26.990 Ft).

by Galaxis

Valakinek még tervbe van véve a gyûjtõi kiadás? XD
kuci06
na éles a patch lehet szedni 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
nah leállt a szeró
persze, hogy gyõztes meccs közben AS?😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

antgecc
Véééégre! Most elégedett vagyok.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Klemice
végre egy normális patch

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hegi90
ultralist(L)
holnap ki is próbálom

kuci06
Ultra <#eljen>

TurboX
StarCraft II Beta -- Patch 14 (version 0.16.0.15580)

The latest patch notes can always be found on the StarCraft II Beta General Discussion forum.

Balance Changes

* PROTOSS
o Archon
+ Build time decreased from 17 to 12.

* TERRAN
o Viking
+ Ground damage decreased from 14 to 12.

* ZERG
o Corruptor
+ Corruption energy cost decreased from 100 to 75.

o Infestor
+ Burrowed move speed increased from 1 to 2.
+ Peristalsis upgrade removed.

o Overlord/Overseer
+ Pneumatized Carapace cost increased from 50/50 to 100/100.

o Overseer
+ Infested Terran energy cost decreased from 125 to 100.

o Roach
+ Organic Carapace upgrade removed.
+ Tunneling Claws now also increases burrowed regeneration rate from 5 to 10.

o Ultralisk
+ Anabolic Synthesis upgrade removed.
+ Health increased from 450 to 500.
+ Speed increased from 2.25 to 2.9531.

Bug Fixes

* Map Publishing: the default Battle.net host now points to the correct server.
* Time Expiration notices that were added for testing of the Guest Pass functionality have been removed.
* Fixed a crash when trying to open an old replay by double-clicking it in Explorer.
Methylisocloro
Köszönöm Mr. Stokes! És ráadásul rögtön nyertem is 😉

MrStokes
Csinalj custom game-et es mielott vki beszallna, inditsd el, majd maradj bent a jatekban es probald ki az osszes ujdonsagot, egyseget.

Aradebil2
ezaaz peccseljé este ezaz,kint áztam egész nap erre még blizz is kicseszik velem-.-

ProGabe
hm, patch-szagot érzek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Methylisocloro
Szerintem akkor kapsz más képet ha valamit teljesítesz: 5 nyert zerg meccs például...

Nekem az a bánatom hogy átugrottam a kezdõ pályákat, most meg nem is látom a jobb egységeket mert mindig hamar végetérnek a csaták.

kuci06
nyert meccsek után unlockolhatsz avatarokat
de alapból is van néhány elérhetõ... a fõmenüben rákattintasz a képre, aztán a menübõl REWARDS majd PORTRAITS

A felhasználó képet hogy lehet átrakni másra?
Akikkel játszok mindenkinek át van rakva.
unknown nick
"ez egy ilyen játék, itt pörögni kell mint az állat"

SC1-hez képest csigatempó, mondhatni causal barát a játék sebesség. Persze kell kis rutin. Sokan csak APM spammelnek, mert sok a feles energiájuk.

Aradebil2
igen,ez igaz is volt a régi rendszerben de ebben az újban...folyamatosan dobálja ki a 200+ games,merc avataros csapatokat:S

unknown nick
"nyomjuk a placement gamet erre összerak platina/diamond ligásokkal xD"

Az teljesen normális 4-5. gold-platina-diamond általában, ha már sok ember lenyomta a placementeket.

antgecc
Ne add fel, sok meccset le kell tolni míg belejösz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ProGabe
jah, ami miatt csak no-liferekkel kerülöük össze, akiknek több száz meccs van a hátuk mögött -.-