StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mara meg marine kombó tényleg erõs, de ha az ellenfél scoutol, és tudja mire kell felkészülni... könnyedén tudja counterelni a milliós sereged pár egységgel.
Ez a játék lényege, folyamatosan tudd mit csinál az ellenség és próbáld a leghatékonyabban counterelni.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
There is no peace. There is only WAR!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
balance wtf<#idiota>#idiota>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Na én is aktiv lettem, bár mindjárt vége a bétának, de kezdõ/közepes zerg játékos esténként bármire vállakozik 😊
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Arab money
valahonnan lelehet tölteni kézzel a patcheket?
Engem nem izgat hogy mit csinált a hátunk mögött, jó pénzért jó játékot csinálnak ennyi a lényeg.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mé?
Mer havidíjas a wow? Mér ne legyen az, ha így is a legkelendõbb játék.
nem azt mondom, hogy tényleg mindent úgy csinálnak, ahogy azt mondjuk 10 éve elvártuk volna. na de bazzeg, ki a faszom van arra kényszerítve, hogy WoW-ozzon, hogy elmenjen Blizzconra, hogy megvegye a Starcraft 2-õt? senki! amíg fizetnek egy cégnek, az addig tartja a markát
isten hozott mindenkit a XXI-dik században
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Arab money
email: [email protected]
viszont ez az 1. replayem,ahol nem volt minimap 😮
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
2. Ez volt az egyik verzió, ahogy csináltam, csak ugye olyan pici, hogy eléggé jól kell célozni...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
minimapon hatcheryre kattintas
zergesekhez: van vmi megoldás arra, hogy a queen köpéséhez ne kelljen a képet visszaváltani a bázisra, hanem úgymond távolról is köpködhessek?
Mikiller: Ha oda telepedtem volna le , akkor meg gázom nem lett volna semennyi , mivel ott nincs gáz 😊 De láthattad , hogy ahogy megvolt a pénzem építettem oda is bázist.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
már csak a kibaszott nagy pofájáért illett volna a szart is kiverni belõle...Mass marine az csak pénpocsékolás volt..eGybõl mass marára kellett volna mennetek mindekettõtöknek..Thor helyett,meg siege tankokat gyártani aztán szép lassan elõre haladni...Sõt,ha az elején a marineok helyett marák vannak ott vége is lett volna...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Jó, tudom láma vagyok 😊.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Nekem sikerült elrepülnöm a bázisommal és visszavertem õket de egyedül már semmit sem értem :/
[email protected]