StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
konfig: amd athlon x2 5000+, ati hd 4670, 4 giga ram
eleinte 30-40 fps, utána 20.
ha meg körberakta csak cannonnal,akkor biztos h nem derítettél,mert 5-6 cannon az nem aprópénz
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Yes. This will work similarly to Warcraft III and the original StarCraft, which maintained separate online gaming lobbies and ladders for expansion set players and players with the base Warcraft III or StarCraft."
(forrás)
Szerintem meg az egész balansszal. Mondjuk szerintem értõ kezekben a zerg elég erõs. 1v1-ben annyi esély van kihozni az ultrát, mint a MS-et vagy Carriert, BC-t.
A Blizzt még nem érte el ez a mûanyag szarság.
A CE télleg sok picit, mondjuk az USB miatt fáj rá a fogam, de ennyit nem fogok rá kiadni. Bõven elég lesz a sima verzió is. Arról mit tudni hogy milyen doboza lesz a sima verziónak? Mert lakótársamnak volt WOW-ja és azt tudom hogy szép doboz volt, nem az a hagyományos mûanyag. Remélem ez is kicsit extrább lesz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Úgy gondolod, hogy a Blizzardnál ül egy magyarul-angolul tudó figura és a starcraft2.hu híreit, kommentjeit böngészi, és ha talál egy negativ bejegyzést, akkor nem kapnak beta key-t? Ne röhögtesd már ki magad...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ami viszont szerintem gáz, az a CE ára, az a (nem túl) sok biszb*sz +10k-t finoman szólva nem ér meg, legalábbis nekem.
#10593: <#worship>#worship>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
valami valkyre szerû corsair vagy phoenix vagy faszom tudja nem ártana.
MJ rulz Pink Team The Only One
Protossnál a Stalker:125/50,10+4 sebzés..És van blinkje is,tehát ha van belõle sok,akkor naggyon durva..
Zerg:Hydra..100/50...Gyorsan lõ,range upgrade...Massban nagyon jó..
Terran? Marine gyenge szar,thor rohadt drága és sokára jön..Más?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
PC játék
Bolti ár: 3 490 Ft
ez se rossz 20 évvel a megjelenés után 😄
Arab money
Arab money
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aki meg szidalmazni megy oda azt törlik, rajongók már csak ilyenek, ezt teljesen logikus. Ha valaki rajong valamiért, az általában rendkívül elvakult és szubjektíven ítéli meg a rajongásának tárgyát, így aki rosszat merészel ezen tárgyról mondani, azt törlik, elküldik a pi..be stb, ez teljesen logikus!
Egyébként meg majd meglátjuk, hogy mennyi lesz a kiegek ára, nem gondolnám, hogy a Blizzard olcsóbbé adná, ha így nézzük Wings of Liberty is egy kieg. illetve a nagy egész Starcraft 2 játék 1/3-a. Szóval szerintem ugyanolyan árfekvésben lesznek, fõleg ha a további részek is úgy lesznek felépítve, hogy önállóan játszhatóak (Wing of Liberty (terran kampány+terran játszható faj multiban) utáni Zerg rész is alkalmas lesz multira csak zerggel+zerg kampány.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ezt cáfold plz. ty
MJ rulz Pink Team The Only One
Arab money
Meg amire kijönnek, még 8x változik minden.