StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

full graf, 1920x1080
konfig: amd athlon x2 5000+, ati hd 4670, 4 giga ram
eleinte 30-40 fps, utána 20.
valaki 2v2 ? 😊

Aradebil2
szopás,ilyenkor odamész kb 6 scv-vel,és leheggeszted a pylont kétszer mire készek a cannonok
ha meg körberakta csak cannonnal,akkor biztos h nem derítettél,mert 5-6 cannon az nem aprópénz

na ez WTF?!?! terrannal megyek, megépítettem az elsõ supply-t, majdnem elkészült baracks, mennék tovább, erre 5db prone bejön és lehiv 1 polygont, 4 tornyot, és game over... bele a bázisom közepébe.... ez most miafasz?

Ez a ladder rendszer vagy mi 😄 továbbra is szánalom 😄😄, az 5 placementbõl 3at tudtam lejásztani 😄 a többinél kiléptek a játékosok, és platina ? ? ? 😄 ezek hülyék, nem azért játszok, hogy alázzanak összevissza , szépen szeretnék felfejlõdni, egy silver játékos is simán megver még.... fuck

Az lehet de én full grafikán akarom tolni 1920ba... Tesztek szerint ott már vannak kulonbsegek....

Hegi90
Van egy fassza turret-je a bázisra, amibõl akár kettõ jól elhelyett is el tudja ijeszteni a harrassoló madarakat. Ráadásul detektor is. Bázison kívül pedig a marine tökéletesen megfelel, fõleg ha van stimpack-je is. Késõbb pedig thor, viking.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Klemice
kreatív amatõr akkor 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

TurboX
"..zerg sem látszott profinak"

a lelkes amatõr besorolás bõven megteszi
Klemice
a protoss egyenesen szarul játszott, sõt a zerg sem látszott profinak 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

TurboX
ez tetszett 😊

azért az beszarás hogy 8 percnél nem vette észre a krípet, majd ki verte a szemét
unknown nick
Ne lurkert már, találjanak ki valami kreatívat, új unitot.

TurboX
ezen én is töprengtem, de úgysem fogok bírni magammal 😊
ja es attol se felek hogy nem lesz battle.net 2.0 val kesobb bevetele. kizartnak tartom hogy csak a jatekert kell majd fizetni. persze ez alatt nem azt ertem hogy atlagusernek havidijat kene fizetnie, de pl ott a map publishing, ott pl tuti nem a user fogja eldonteni melyik map kerul majd penzbe, hanem a blizz. vagyis a nepszerubb, igenyesebb UMS mapek tuti penzesek lesznek, vagy pl blizzes szervezesu tournamentek es kitudja meg mik majd kesobb. (talan egyedi portrek, glyphek)

Tatyla
ezért nem veszem meg egybõl,inkább várok egy zavvi vagy game.co.uk akciót...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

blizz ~10 eves ilyen fajta uzleti modelljenek valtozatlansaga is elorevetitette 😛 kiegjei midnig olyanok voltak, hogy a sima verziohoz kepest tobbet nyujtson uj class/race/egysegek teren. pl eleg egyertelmu hogy zerg fog uj egysegeket kapni majd pl a lurkert.

unknown nick
Ha separate lobby lesz expansion miatt akkor, az elõrevetíti hogy új unitok és feature-ök is lesznek a kiegekben.

"If I buy StarCraft II but don't buy any of the expansion sets, will I still be able to play online?

Yes. This will work similarly to Warcraft III and the original StarCraft, which maintained separate online gaming lobbies and ladders for expansion set players and players with the base Warcraft III or StarCraft."

(forrás)
HeadHunter86
Wáóó! Ez elég keményen néz ki. Mondjuk ennyi pénzért már elvárható e fajta minõség, mind csomagolásban mint a játék minõségét illetõen.

unknown nick
"alapvetõ gondok vannak a Zerg-gel"

Szerintem meg az egész balansszal. Mondjuk szerintem értõ kezekben a zerg elég erõs. 1v1-ben annyi esély van kihozni az ultrát, mint a MS-et vagy Carriert, BC-t.

Biztos hogy olyan lesz mint a sima wow dobozok, legalábbis szerintem.

A Blizzt még nem érte el ez a mûanyag szarság.

TurboX
a dobozért nem kell messze menned
HeadHunter86
a 14.200 HUF-ot annyira én sem sokallom, elvégre egy minõségi játékot kapunk, nagyon nagy supporttal, sok órányi játékkal.
A CE télleg sok picit, mondjuk az USB miatt fáj rá a fogam, de ennyit nem fogok rá kiadni. Bõven elég lesz a sima verzió is. Arról mit tudni hogy milyen doboza lesz a sima verziónak? Mert lakótársamnak volt WOW-ja és azt tudom hogy szép doboz volt, nem az a hagyományos mûanyag. Remélem ez is kicsit extrább lesz.

bélanéni
Azt még hozzátenném, hogy az ár szerintem azért sem sok, mert egy - ugyan a WoW-énál jóval szerényebb - szerverpark kb. 10-15 éves folyamatos fenntartására lesz szükség a Blizzard részérõl, ami havidíj fizetés nélkül enyhén szólva nem két forint. Most lehet mondani, hogy ezt a Blizzard akarta, de az már túl messzire vezetne <#kuss>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

antgecc
Sztem semmi gond nincs az oldallal.

Úgy gondolod, hogy a Blizzardnál ül egy magyarul-angolul tudó figura és a starcraft2.hu híreit, kommentjeit böngészi, és ha talál egy negativ bejegyzést, akkor nem kapnak beta key-t? Ne röhögtesd már ki magad...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
A véleményem, hogy elsõre soknak tûnik az ár, elnézve a piacon kapható többi játék átlagos árát. Jobban átgondolva, hogy mit is kapunk a 14.000 Ft-ért: rengeteg órányi tömény szórakozás, remélhetõleg egy jól felkészített online kiszolgáló háttér, akkor szerintem abszolút reális az ár, sõt ha kicsivel több lenne, akkor se sokallnám.
Ami viszont szerintem gáz, az a CE ára, az a (nem túl) sok biszb*sz +10k-t finoman szólva nem ér meg, legalábbis nekem.

#10593: <#worship>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Klemice
<#eljen>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

antgecc
Kissebb air packra marine sztem elegendõ, ha már massba jön az air támadás, akkor meg már simán van 1-2 thor, ami a spec támadásával (nemtom a nevét) 2 lövésre bealáz 20 mutát.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
én is ezen gondolkodtam mostanában mert a viking geci drága, és túl erõsnek se mondanám. marad a marine és a thor késõbb, csak a nagy pályákon használom mostanában a vikinget, ahol van exp-re lehetõség, viszi a pénzt rendesen, és nem 2 kell ha azt szeretnénk hogy érjen is valamit, ráadásul most nerfelték földön. így se volt valami kurva isten.
valami valkyre szerû corsair vagy phoenix vagy faszom tudja nem ártana.

MJ rulz Pink Team The Only One

berlinboy6329
Terrannak miért szar az AAja?Mondjon már nekem vki,olcsó,de erõs AA terran unitot?Ami még ground ellen is hatékony

Protossnál a Stalker:125/50,10+4 sebzés..És van blinkje is,tehát ha van belõle sok,akkor naggyon durva..

Zerg:Hydra..100/50...Gyorsan lõ,range upgrade...Massban nagyon jó..

Terran? Marine gyenge szar,thor rohadt drága és sokára jön..Más?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MrStokes
En a CE aran akadtam ki kicsit, de nem sirok miatta, mert max. nem veszek CE-t.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

5c0rp330n
emlekeim szerint 1000 forint alatt (is) vettem meg par eve, de 2000-nel biztosan nem volt tobb, szoval nemtom milyen helyen nezed..

Jó a szó tesó!

Abban egyet értek hogy a Blizzard egy pénz központú cég , de melyik nem az? Minden cég ,vállalkozás elsõdleges célja a profit növelése ilyen világban élünk ! De például engem az sem zavar ha a 3 játék 45 ezerbe fog kerülni ,1 nem egyszerre kell kifizetnem hanem jó esetben évente 15 ezresével . 2 ha azt számolom ezért az árért hány óra szórakozást kapok már nem is olyan sok az a pénz , mivel nekem tetszik a játék a 3 single player hadjárattal és a multival biztos hogy min 500 órát el fogok játszani , ez 90 Ft /óra ! Milyen más szórakozást kapsz ennyiért ? Ha elmész moziba ebbõl megnézel 30 filmet max 60 óra , vagy négy este elmész szórakozni max 50 óra , elviszed vacsorázni a barátnõd max 3-szor ennyi pénzért az 6 óra , elmész egy kur..hoz 45 ezerért max 3 órát van veled . És még sorolhatnám , arról nem is beszélve hogy ez a pénz csak kis hazánkban tûnik soknak az itteni fizetéshez képest ! És még egy gondolat azért meg nézném hogy azok közül akik ki akadnak a játék árán , hányan cigiznek , isznak , vagy használnak más élvezeti cikket és hogy ezekre menyit költenek havonta ? Én nem haragszom a Blizzardra rajtuk kívül talán 1, 2 más cég van aki olyan játékokat csinál amivel ilyen sokat tudsz játszani , megkérik az árát de minõséget kapsz érte .

csuszi
12 az a 20😊

FSpofon
Starcraft és Brood War
PC játék
Bolti ár: 3 490 Ft

ez se rossz 20 évvel a megjelenés után 😄

Arab money

FSpofon
A 2 wow expansion is 10 ezer volt (régen, jobb forint árfolyammal), mondjuk 2 év múlva bármi lehet, de azért biztos nem lesz olcsóbb mint egy átlag új game :/

Arab money

csuszi
és ezt miért nekem címzed?

MrStokes
Azt igertek, hogy a zerg es protoss kampany expansion arszinten fog mozogni, nem pedig egy teljes jatek aran.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ha minden sírást törölnek. nem marad semmi . XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Gondolom nem olvasod az oldalt 😊, mert ott is sirnak, az emelkedett ár miatt! Attól még hogy rajongói oldal, nem feltétlenül igy van!

Az, az, az! :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

csuszi
spekuláció spekuláció spekuláció

Én nem akarlak bántani, de már a 3. szavaddal alátámasztottad az általad negatívnak titulált oldal indokait: Fansite=rajongói oldal. Szerinted ezeket azért hozzák létre, hogy utána szidják a játékot, fejlesztõt aki csinálja?...

Aki meg szidalmazni megy oda azt törlik, rajongók már csak ilyenek, ezt teljesen logikus. Ha valaki rajong valamiért, az általában rendkívül elvakult és szubjektíven ítéli meg a rajongásának tárgyát, így aki rosszat merészel ezen tárgyról mondani, azt törlik, elküldik a pi..be stb, ez teljesen logikus!

Egyébként meg majd meglátjuk, hogy mennyi lesz a kiegek ára, nem gondolnám, hogy a Blizzard olcsóbbé adná, ha így nézzük Wings of Liberty is egy kieg. illetve a nagy egész Starcraft 2 játék 1/3-a. Szóval szerintem ugyanolyan árfekvésben lesznek, fõleg ha a további részek is úgy lesznek felépítve, hogy önállóan játszhatóak (Wing of Liberty (terran kampány+terran játszható faj multiban) utáni Zerg rész is alkalmas lesz multira csak zerggel+zerg kampány.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

csuszi
" nem mondták, hogy 45 ezer a 3 játék sehol. de ha annyi is, a multihoz nem kell mindhárom"

ezt cáfold plz. ty

Te meg láthatóan egy anti blizzes vagy, szóval ugyanott vagyunk.

FSpofon
az 1 szar fansite ahol még 1 rossz szó nem hangzott el a blizzarddal vagy bármivel kapcsolatban, ha igen akkor törölték, csak hogy kapják a free beta keyeket meg blizzcon belépõket meg minden szart.

Arab money

Én csak leírtam amit írtak, a többivel nem foglalkozom. 😄

Meg amire kijönnek, még 8x változik minden.

Klemice
és akkor ki veszi meg a két kieget? 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

hát igazából ha jó a játék, akkor engem nem zavar ha megkell venni még a másik két részt is, ha meg szar, akkor meg úgyse fogom megvenni...