StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja explorer.exe t kell kiloni az zavar be.

köszi a választ mindkettõtöknek, megnézem õket!

5c0rp330n
kifagynia nem illene mondjuk, arra nem nagyon tudok mit mondani. a szinekre egy megoldas: csinalsz egy uj szoveges file-t .bat kiterjesztessel, belemasolod ezt a szoveget, aztan futtatod (nem tul humanus megoldas, ne nagyon legyen fontos futo programod a hatterben ha ezt csinalod😊, a masodik sor atirando a te sc mappad utvonalara), aztan onnan futtatod :
taskkill /f /IM explorer.exe
cd "C:\Program Files (x86)\StarCraft"
StarCraft.exe
c:\Windows\explorer.exe

Hegi90
menü fos színû, de játékkal semmi gond nincsen.
rakd fel a legújabb patch-t.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

valaki windows 7en próbálta futtatni?
ha igen, akkor nektek mûködik rendesen?? nekem egy csomószor torz színek vannak a bemutató videóknál, menüben, de a játékban nincs, úgyhogy nem lenne annyira zavaró, ha fagyasztaná le a gépet minden fél órában... :C win98 kompatiblitással futtatom, de semmi :C

5c0rp330n
van hi-res mod ra, be lehet allitani fullhd-ra is. csak bnet-re inkabb ne mereszkedj fel vele mert meg letiltanak 😊

Klemice
jobb monitorokon van 4:3 üzemmód

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Hegi90
futtasd ablakban

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
Nofene, én leszedtem, felraktam, belenéztem, de ez valami olyannyira bõdületesen ronda, hogy belefájdult a szemem, de szó szerint. 23" wide-on nagyon nem adja.... <#shakehead>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ProGabe
nagyon helyes, én is újrázom, már csak a történet miatt is

aztán a titkos pályát nem kihagyni ám! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aradebil2
bááázeg sc I install: 5 mp😄 emlékszem,régen volt vagy 20 perc,és mindig csak egy játék volt a gépemen,mert több nem fért rá😄 nosztalgia powa,remélem valahogy elboldogulok 22" wide-on :S

ideje újra a crack-el bénázni én azt mondom.
Aradebil2
nekem már nincs meg sajna,de most lehet h leszedem😊

Most mi fogunk csinálni? Szörnyû... Én már feltette az sc1et.

HeadHunter86
Multi beta. Szóval szerintem kizárt.

TurboX
mondom kipróbálom a terránt utolsó nap alkalmából.. hát ezt egy nappal benéztem😞

#10760: szerintem riléz elõtt 1-2 héttel megnyitják (remélem egy kis kampány ízelítõt is kapunk - bár azt kötve hiszem..)
Prince of Máté
Ja :/ Server is shutting down in 5 seconds...
Most meddig lesz szünet? Mert a híreknél azt írja, hogy kevés downtime várható egy server update miatt.

Neeeeeeeeeeeeeee. Vééégeeee.
Aradebil2
nem,de sárgák igen<#vigyor>

ESPORT: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=128032.

ProGabe
a TL-es ESPORTS-mókát kérdeztem 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hegi90
xD

Rage47
hát egyesek játékát elnézve igen😄
Klemice
miért, majmok is játszanak?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Aradebil2
az egyik balancera vonatkozó válaszban talán lzGamer mondja,hogy milyen fajú játékos nyerte a kaspersky cup-ot😊

ProGabe
mi is volt ez?

Aradebil2
NE OLVASSÁTOK EL,ha még izgulnátok a sen vs tlo utolsó mérkõzésén!!!

Aradebil2
ehh lemaradtam a TL-es ESPORTS mókáról,csodálkoztam is,hogy ezzel az ESPORTS-al mindig összedob a gép😄

Offline lehet, launcherrel inditani, néhány házilag kotyvasztott AI ellen.
Ha a 7végén kezdtem gondolhatod, hogy nem azzal kezdem, hogy megnézem mikor lesz vége. 1ébként logikus lett volna megjelenésig.

By da way nem törték még fel? Valami yoo kis krekkelt szerver?

antgecc
Ezt már egy hónapja lehetett tudni. Így is 1 héttel meghosszabbították a tesztet.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

FSpofon
üsd a falat

Arab money

Ne má bazzeg.... megõrülök!7végén kezdtem el mos meg van 2 nap szabim. Ráadásul mikor má keztem fügõ lenni. Qrva ideges vagyok.

Aradebil2
biztos újra fogják nyitni,muszáj még egy stress testet csinálniuk

csuszi
hetekig. szerintem július elsõ hete restart. de az sem lenne kizárt, ha már nem indulna újra.

MJ rulz Pink Team The Only One

antgecc
Mennyi ideig nem lesz beta? Olvastam már errõl, de elfelejtettem...

Hegi90
mától

Most ez komoly, hogy bezár a bazár? Nuku béta holnaptól?

kuci06
több irányból kell nekimenni 😄

de ha a bázist védi be velük, és értelemszerûen nehéz közelmenni akkor néhány muta

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

berlinboy6329
Hát nem tudom,h 8-9 siege tank közelébe tudnának-e menni...Talán 100db...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Muki100
Azért ez a gyakorlatban nem ilyen egyszerû...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

kuci06
mass ling körülveszi aztán vége

közelre nem tud lõni

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Muki100
Infestor, ultralisk is jó még ellene. Nyilván ezeket tovább tart megszerezni minthogy a terran lerakja a tankjait, de addig meg arra kell vigyázni, hogy ne ölesd le magadat. Ha a terran felelõtlenül támad akkor ki lehet nyírni, mindegy hogy van-e tank.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

berlinboy6329
muta....Vaaagggyyyy.....muta....esetleg brood lord...Más nem...Még azt se mondom,h burrowolt roachokkal menj közéjük,mert mióta jó a spéash sebzés,azóta,nem sebzik annyira egymást a tankok...de talán még az is..ki kell próbálni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

sziasztok zergel hogy lehet leszedni a siege tankot mert egyszerûen szétszedik az egységeimet mielõtt le tudnám szedni?

Jah bocsi, a gép zavart meg 😄, elirtam, enemy akkor 😄, vagy ellenfél 😄, de bronzbe egész jokat lehet nyerni zerggel 😄, most azzal nyertem meg, hogy 6 zerglinggel az exphelyén járörözgettem és nem mert terjeszkedni 😄, néha néha szivattam nydussal, közben gyüjtöttem a hydrákat, aztán láttam hogy megindul, masslinggel betámadtam elölröl, hydrákkal, nydussal, ö lenyomta az én bázisom, de nydussal átvittem 20 dronet, az ö bázisára, letelpültem 😄, és jo kis felderitéssel, apránként kinyirtam a tankjait, leszedegettem a medivacocat, jo meccs volt, egyenrangu ellenfél volt😊

Jajj, dehogy is 😊, de csak bronzligás meccsek 😊

Muki100
Gép ellen játszol?

Hát nekem most az egyetlen taktikám ami bejön általában zergel, és nem kell klikkelõ versenyt jászani, az az, hogy megvárom még betámad a gép, akkor nydussal a bázisára nyomulok, kinyirom a föbázist, és a munkásokat, utána az expen is, az ellenfél mindig visszavonul (amit nagyon rosszul tesz), és és nemtud mit gyártani, nydussal vissza, és ki kell védekezni onnantol, ha támad, nydussal leszedni pár épületet, aztán ingázni ide oda! Elég nagy köcsögség 😊, de különben lealáznak bármi mással 😄

csuszi
most volt😊

MJ rulz Pink Team The Only One

ProGabe
az a torna gondolom pre-patch 13 elõtt volt és szarrá savazták a Zergek a Terránokat, a P-k meg Voidoztak. mindkét problémát megoldotta a Blizzard... szarul