StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
de amúgy ja, szerintem is nagyon jó lesz a single, úgyhogy elég nehezen viselem el, hogy most már beta sincsen... 😄😄😄
starcraft 1-et kieggel együtt végigjátszottam most unalmamban még1x, de hát... jó lenne már a 2 xD
En amugy a singlevel kezdem, nagyon erdekel a tortenet.
En sem birom mar kivarni, foleg ha ilyen kepeket nezegetek:
<#finom>#finom>
Nagyon szorakoztato es nem mellesleg nem a megszokott jatek amit lat mostanaban az ember.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
hát igen... lehet vitatni azt hogy mennyi pénzt akarnak mibõl kihúzni, vagy hogy meddig ülnek egy adott projekten, de az ilyen és ehhez hasonló videók megtekintése után valahogy mindenki elfelejti ezeket a "kis apróságokat".. talán nem véletlenül
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
persze ez sem jó magyarázat, hülye volt és kész
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
aki képes angol kommentel végignézni az nem is igazi fan! <#idiota>#idiota>
Egyébként az SC2 nekem jobban tetszik (kiv. bnet 2.0) , mint az 1, de a Blizzard már nem a régi.
logikátok mentén, gyengíteni kellene tovább a terrant, erõsíteni a zerget, amikor a játék õshazájában így is szopott a terra (nem számít, hogy ki kezében volt a zerg, csak a végeredmény. sc1-nél, mindhárom faj kiegyenlített volt kupákban koreában!!!). tehát szerintetek gyengíteni kell, aztán más nem is lesz kupában csak zerg...
azt pedig mellékesen jegyzem, hogy az állítás miszerint a terrát nem lehet legyõzni ha az jól játszik, akkor is megdõlt, mert nem hinném hogy koreában pancser terrak lettek volna.
mellékes kettõ: statisztika nem hazudik. kell balansz, én nem mondom, mert sc1-et is balanszozták évekig. de azért ez túlzás ami szerintetek van. de úgy látszik az sc-ét se kerüli el, amit minden codnál láttam, ahogy jött egy folytatás, a régiek mindig picsogtak, hogy ez szar, az szar stb. az összesnél ez ment. nem erre a fórumra célzok, hanem a kinti fasz koreaiakra, akiknek derogál váltani/alkalmazkodni. az más kérdés, hogy az átlag player hajlamos a kinti faszok után menni mint a birka, akár igaza van akár nem.
MJ rulz Pink Team The Only One
meg mondjuk nézz meg egy sc1 zvz-t.majdhogynem nem is makróznak egész game alatt(azért ez túlzás),végig megy a muta+scourge mikro,és gyak azon múlik az egész game.nekik jobban fekszik az a játékstílus,amit a zerg képvisel.mellesleg koreáról is csak akkor lehet majd 100%ig helyes véleményt alkotni,ha a profik is elkezdenek sc2-vel játszani,annak lesz döntõ súlya,nem a mostani koreai laddernek
és 2:
a blizzard semmilyen kieg. hez nem igazít balanszt, egy balanszon múló játéknál, ezt abaromságot lehet elfelejteni. akárhányszor elsírja magát egy játékos hogy a terra erõs, megmutatják a statisztikát, a 3 faj közel 50%ban teljesít a másik 2 ellenében, sokszázezer meccs alapján. valahol a terra van 50 alatt.
MJ rulz Pink Team The Only One
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Meg kell várni a végleges game-t, a Blizzardnál se hülyék, biztos leszûrték a beta tapasztalatait, majd meglátjuk mit alkotnak.
ahogy terran egysége(ke)t is
"Így meg lehet magyarázni a terran túlerejét.."
ne haragudj de szerintem baromság amit mondasz
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Heh ez jó én a Blizz fórumokon megállás nélkül harcoltam a terran ellen. De ha egyszer azt akarják kihozni elsõ kiegben, akkor még a pro playerek szava se számít.