StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
nem mondtam hogy könnyû, de nem véletlen 2 zerg jutott a döntõbe ázsiában (azaz a vb-én😊). ha igaz lenne, hogy egy tökéletes terra ellen esélye nincs a zergnek, ez nem fordulhatott volna elõ, mert maradjunk annyiban, ott keleten vannak páran akik értik a terrát😊

MJ rulz Pink Team The Only One

? 😄 miaz , nem az ? 😄 vmit elrontottam 😄?

Hegi90
wallclimbing lol 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ez szetintem is igaz, de sc1be vhogy jobban lehetett köcsögölni a zergekkel, de egyébként a lurker -rel a broodwarban, eléggé megkönnyitették a zerg játékosok dolgát 😊, durva egység volt...
(most szinte csak az infestor van, de elég jo játékosnak kell lenni hozzá, hogy jol tudd irányitani a dolgokat)

Sztem a lurker meg a scourge vagy mi 😄, hiányzik nagyon vagy tényleg a falazás, vagy a wallclimbing... vmi még kéne a zergnek, mert én átlagos játékosként, nemtudok annyit játszani, hogy olyan gyorsan fejlõdjek, hogy 100 apm-mel tudjak irányitani 3 bázist, 6 hatcheryt, pár queent, épitkezni fejleszteni, deriteni, mikrozni, 150 fös sereget irányitani, közben meg zerg aljas modjára az ellenfél figyelmét elterelgetni, a seregeit szétosztani.... lehetetlen egy átlagos játékosnak 😊 de azért probálkozom(unk)

Rage47
én sem értem ezt 😄 lehet, hogy alt + F4-ezik idegességében, nem?😄
csuszi
ez a zok ziher csak jelent valamit😊😊

csuszi
a zerg sc1-ben is gyengusz volt a terra és a prot mellett, de abban is és szerintem itt is, az az elõnye, hogy magasan neki épül leghamarabb újra a serege és õ terjeszkedik a legkönnyebben, leggyorsabban. csak 1 példa, ha poénból átadnánk egy terra vagy egy prot erõegységet (carrier, thor, bc) a zerg legyõzhetetlenné válna. igaz én nem vagyok koreai szakértõ, de sc1 ben így volt az ziher, és ugyanúgy gyenge volt a másik 2 faj mellett, ez ziher. 200-as zerget a 200as prot és terra is bedarálta, csak éppen pislantottál kettõt, és neki újra 200on figyelt a supply, míg neked lassan ment felfelé.

ProGabe
"nade könyörgöm, akkora supplyval és annyi erõforrással bármilyen sereg erõteljes."

kivéve a Zerg 😄

TL interjú Machine-nal, Incontrol-lal, IdrA-val, LzGamer-rel, Atrosis-szal és Jinro-val

fõleg IdrA szidja a Blizz-t, mint a bokrot, de a többiektõl is kapnak jócskán. pl. kerek-perec megmondják, hogy jól kivitelezett Terran-mech ellen a Zerg esélytelen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sok low bazzeg, nyerünk, ezek meg úgy lépnek ki, hogy droppolja õket... gondolom kihúzzák a modemet, vagy tudja a picsa.
csuszi
1v1ben nem jön ki a counter elv, pl 1 helion vs 4db ling, tuti helion szopacs, nade ki az az állat, aki nekiküld 30 helionnak akármennyi linget?

csuszi
téves

próbáld ki 12 bc-vel, garantálom a nagy bc szopást. nem beszélve a hsz. elsõ felérõl, 1-2 armor fejlesztés, és a bcnek oboa.

Hegi90
Nah egy óra alatt sikerült kinyírnom egy gold ligás terránt zerggel

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Prince of Máté
Azért ez nem teljesen igaz. Kipróbáltam, hogy 1 BC vs ugyanannyi nyersanyagú Vikinget (asszem 2v3) összeengedek egymással, és mindketten meghaltak. (valamelyiknek maradt pár hpja) Tehát levegõben kb ugyanolyan jók, viszont földre a BC sokkal jobb.

csuszi
a bc kurva jó volt sc1-ben, de ezzel a 2 egyszerû mozdulattal, hogy kicsi gyors fegyvere van (kis armor ellen és vége van), illetve hogy szar a gyorsulása és fordulása - szarrá lehet szopatni mikroval, egy kalap szart sem ér. szinte nem is tudok olyan egységet, ami ellen bevetném. kivétel épületvédelem (turret, photon, colony), yamatoval. persze ha van 20 db, az már erõteljes, nade könyörgöm, akkora supplyval és annyi erõforrással bármilyen sereg erõteljes.

Hegi90
"That was like a mega-flamethrow" 😄

Prince of Máté
A BC ugye 6 ot sebez levegõben. A Carriernek alapból 3as páncélja van, ha azt fejleszted 3as szintre, akkor 6os armorod lesz, ami azt jelenti, hogy a BC max 1et fog rád sebezni.

antgecc
3 feedbacket írtam. Te?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
TLO a sírból hozta vissza,tegnap még csak az elsõ részét láttam,azt hittem el fogja bukni,nem semmi,honnan jött vissza

FSpofon
jo a 52:48 %-os kamukban jó lehet bennelenni 😄

Arab money

hmm, amennyiben nem figyeltem, és a kedves terran ellenfelem megerõsödött... volt vagy 15-20 BC-je, meg támogatta még 5thor... ez ellen protossal mit lehet kezdeni???? O.o akármivel mentem neki mire lõtávolban lettem volna meghalt minden egységem..... semmi bázisa nem volt már csak ezek, de akkora mennyiség, hogy egyszerûen nem fogyott el... :C

mar azzal is tesztel ha csak siman jatszik, mert bekerul a statisztikaba balance szempontbol.

Klemice
és te? 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

FSpofon
na mesélj mit "teszteltél" te eddig
hány bugreportot írtál, hány javaslatot tettél? leecher keci

Arab money

Dark Templar

bronze league, tehát nem kell hatalmas profizmust várni, de nekem nagyon tetszett a dark templar-ozás aztán úgy gondoltam megosztom veletek. ha valami tanító jellegû észrevétel van, hogy mit hogy kellett volna csinálnom (Occisor - piros Protoss) szivesen fogadom, mivel a starcraftos meccseim teljes száma 30 alatt van 😊

köszi

antgecc
Béta zárás után hány hét szünet míg újból tesztelhetünk?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
gép ellen told.
repet dokuba kell sc/rep könyvtár.

Hegi90
szerintem inkább várdd meg a warezt 😄

Megint probléma van😊 Elöször is kiderült hogy faszláma vagyok ami nem túl nagy meglepetés. Viszont nincs hol gyakorolnom, meg úgy 1általán nézegetni a gémet csak éles játék van? Repet hogy tok lejáccani, ami nem saját hanem úgy másolom be azt nem karaja lejáccani...

Muki100
Jobb klikk kristályra, jobb klikk a földre és akkor a drone ide megy a többi oda.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Aradebil2
y-al jelölöd ki minden olyan unit rallyját,ami ne drone

antgecc
Hogy lehet rally pointot állítani pl lingeknek?

Dizson
új unit.

Ez megoldódott... mivel maga a béta a játék amit reggelnem kell...

Hali! Van béta kulcsom fent van a béta de nemtom hova beirni... A battle-net accountomba meg aszonya, hogy kell lennie legalább 1 blizz gémemenek, hogy oda bemehessek ami persze nincs (illetve van csak nemtom a serialokat). Micsinájjak? Most kell vennem valami blizz gémet?

TurboX
😄DD

de szemét
Muki100
map editor csodái...
"dota" starcraft 2-höz :>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Prince of Máté
Igen, ezért imba kicsit a terran...
Bár az SC1ben is sokkal mikró-apm igényesebb volt a zerg, de itt magasabb tierben vannak az MMM counterei is.
Ultrát meg ne becsüld le, nagyon jó kis egység lett 😊
Itt egy replay tõlem és egy random allymtól, 2v2 volt.

ProGabe
ezeket vágom, elméletben jó vagyok 😄 gyakorlatban is egyre jobb. szépen lassan kúszik fel az APM-em is. nem vagyok szar, Platinum ligába kerültem legutóbb, ahol pár meccsen vitézkedtem is, csak f*sz kivolt a sok cheese-mother-fucker-rel

a gond ott van, hogy ezek a taktikák a Terranéhoz képest jóóóóóóóóóval

- pénzigényesebbek
- idõigényesebbek
- APM igényesebbek
- kevesebb lehetõség van a hibázásra (szinte nincs is)

amíg a Terran játékos szinte csak kattint egyet, és az egységek elvégzik a dolgukat, addig a Zerg megszakad, és a Protoss is jócskán megizzad. egy-két rosszul elcastolt force-field és oda a sereg

ez az, ami jelenleg zavarja a játékosok zömét. emellett a Zerg teljesen sótlan, a másik két fajhoz képest

amúgy az Ultrát megemlíteni is felesleges 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince of Máté
MMM-re:
taktikázni kell sajnos... ez az amit a terrannak nem kell tennie.
1. Baneling föld alá beásva és Explode ha feletted vannak.
2. Ultraliskek beásva, és ugyanúgy unburrow ha feletted vannak.
3. Infestor Fungal Growth képessége
4. Broodlord

antgecc
Benne vagyok, csak sajna nem ma. Várom asszonyt, aztán menünk dologra.

ProGabe
dehogynem, vegyél fel: [email protected]

ma már nem leszek, majd holnap játszhatunk

SG-s 3v3, 4v4 meg nagyon jó lenne

Hegi90
meg veled is játszanék

antgecc
Bejelentkeztem, de úgy se megy... :S

_____

Baneling föld alatt? Jön a ball, hopp fel, hopp win. Persze csak elmélet, gyakorlatban sokmindentõl függ.

Hegi90
Te nem akarsz majd velem egy 1v1-et?

kuci06
nincs kedvetek valamikor összehozni egy SG-s 4v4-et vagy 3v3 meccset? 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ProGabe
be kell jelentkezned google-be (gamil és társai)

f*sz kivan, hogy egyszerûen önbizalmam nincs ahhoz, hogy elkezdjek 1v1-ezni. T-vel és P-vel nem tudok játszani (majd a finalben begyakorlok gép ellen), és a Z továbbra is fos

na jó, P-t még csak-csak el lehet kapni, na de T? egyre viccesebb kis faj. mass Marine, mass Viking, mass Thor, MMM ball, kapásból 4 taktika, amivel könnyedén lehet nyerni. mindegyiket elég begyakorolni és akkor biztos a gyõzelem

ezért fõleg 3v3-at tolok, ahol, ha 2 Zerg van és a harmadik nem kimagaslóan jó játékos, a másik csapatban pedig csak 1 Zerg van, vagy egyáltalán nincs, 10-bõl 11-szer a 2 Zerg-es csapat veszít

volt, hogy ketten voltunk Zergek, mindketten faszán toltuk, a társunk is, aki Protoss volt. vesztettünk, olyan MMM ball-t kaptunk az arcunkba még a játék végén is, amivel nem lehetett mit csinálni. oké, talán Colosok megfogták volna õket, de a másik T siege-tankozott, mint egy kókuszdióba zárt mogyoróba tett dió, olyan nehéz feltörni az ilyet :\

Rage47
elvileg úgy, hogy bejelentkezel google accoddal