StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
MJ rulz Pink Team The Only One
mind1 részemrõl vita lezárva,elõ lett rendelve,majd 27-e után visszatérhetünk a témára
team fortress 2höz még mindig tolják a patch-eket full ingyen contentekkel, 9kaszt-bol már 8hoz jött ki update uj cuccokkal hamarosan kijön az utolso kaszt update is 😊
rengeteg játék megirigyelné amit a tf2 support csapat csinál, igen még a blizzard is...
persze a többi játékukat is folyamatosan javitgatják frissitik az a source motort
cs:s-hez is hosszu idö után most fog jönni egy nagyobb update
persze tf2 nem hardcore gamer kategoria, nem az számi benne, h hu 3lövésböl 3fejest tolok és egyedül lehozom a kört...de én ettöl még élvezem 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ráadásul olyan ezeréves imba dolgokat sikerült kb 3 év semmittevés után megcsinálniuk,amit kb 2 hónapon belül tudták h szar,mégsem csinálták meg
V9ykn8_TZL0
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A vicc az, hogy én is nagy Codos vagyok, de a betahoz 2-3 hét alatt több patch jött, mint a CoD2-höz 5 év alatt.
rengeteg ismerõsömet elcsábította a béta, mert ilyen supportot és kifinomult játékot nagyon nem láttak mostanában
ahelyett hogy annak örülnétek ami lett:
- demo valami beszarás komoly. apm, army, mit lát? mit néz? hova kattint? income? mit gyárt? hot keyek? visszafelé tekerés? stb stb...
- létrarendszer, ligákkal
- auto dolgok
- szerintem kibaszott szép mapok
- a hangok ismét beszarás milyen királyok
stb stb
de persze az a kurva pohár megint félig üres nem félig tele, mert az a kurva chat nem jön ki 27-én. ha játékfejlesztõ lennék, egy ilyen játék után visszavonulnék és dugják fel a rajongók a seggükbe a következõ konzolklónt a seggükbe a zseniális nulla support ea dice vagy iwtõl.
most is a társaság hiánya volt a nagy baj bétában is,bár a végefelé,már egész sokat játszottunk tocsekkel,prince of mateval
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Tudom, ez csak naiv elgondolas, akit nagyon erdekel a jatek (es ok jo sokan vannak) igy is meg fogja venni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"We'll have private chat channels, they just aren't making it in for the release date." - Bashiok
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
egyébként meg most nyilatkozták,h nem zárják ki egy konzolos verzió lehetõségét
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"