StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem meg csak az, hogy nem jött még ki.

jetblack
Nekem csak 1 bajom van az egész SC2-vel mégpedig hogy nem lesz benne LAN.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

csuszi
"+gyakorlatilag utolsó fél évben szartak a communityre" nekem ez kibaszottul nem tûnt fel. nagyon nem. és a chat nem alapvetõ hiányosság, jó ha van, de el lehet lenni nélküle. többi amit leírtam pedig igen fasza újítás. te úgy látod, én így. a választás elõtted, ha nem tetszik, egyszerû kifejezni a rosszallásod, nem veszed meg.

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
ez még nem indok arra,hogy alapvetõ hiányosságokkal adják ki a gamet,+gyakorlatilag utolsó fél évben szartak a communityre,pedig igen sokan álltak hozzá konstruktívan(pl. husky 25 perces monológja),mégis csak arrogáns válaszok jöttek a kékektõl(már ha egyáltalán válaszoltak)
mind1 részemrõl vita lezárva,elõ lett rendelve,majd 27-e után visszatérhetünk a témára

csuszi
az le se essen, hogy egyszerûen kapitalizmus van, pénz beszél, csak éppen blizz ad is érte valamit. az egyetlen szolgáltató a szektorban, aki nem lehúz pénzzel, hanem hosszú évek alatt bebizonyította, hogy szart nem ad ki a kezei közül. ne sajnáljuk már, hogy az ezért befolyó haszont be merik zsebelni a többi csak a markát tartja, most mégis mi a büdös isten faszát akarsz? hogy adják ingyen az sc-ét, hogy a profitot osszák szét árvák között? elárulom, ilyen supportért, ilyen játékért, ilyen háttérmunkáért 30ezret is adnék a sima verzióért, de akkor is lenne sírás, mert mindenki elfeledné, hogy pár éve egy ehhez képest semmit nem adó cod2 18 volt!!!!! - 5 év alatt az ma mennyit is érne?, hogy a sok szutyok játék 10-12 manapság. nekem simán megéri ez a minõség a dupláját, 3x-át.

Zomil
erre csak egyet mondok valve 😊

team fortress 2höz még mindig tolják a patch-eket full ingyen contentekkel, 9kaszt-bol már 8hoz jött ki update uj cuccokkal hamarosan kijön az utolso kaszt update is 😊
rengeteg játék megirigyelné amit a tf2 support csapat csinál, igen még a blizzard is...

persze a többi játékukat is folyamatosan javitgatják frissitik az a source motort

cs:s-hez is hosszu idö után most fog jönni egy nagyobb update

persze tf2 nem hardcore gamer kategoria, nem az számi benne, h hu 3lövésböl 3fejest tolok és egyedül lehozom a kört...de én ettöl még élvezem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aradebil2
arról a dio peccsrõl beszélsz,amiben megígértek fût-fát,ilyen-olyan új world-event-beszarsz,erre óriási késéssel kijött,hogy tudsz respecelni? -.-
ráadásul olyan ezeréves imba dolgokat sikerült kb 3 év semmittevés után megcsinálniuk,amit kb 2 hónapon belül tudták h szar,mégsem csinálták meg

raadasul a blizz vs kespa nem pont azert volt mostanaban, mert sc1 bol pont hogy nem folyt be blizznek penz koreabol ?😛

Davidus
akkor diablo 2-höz miért jött peccs 10 évvel a megjelenés után? vagy abból is óriási pénzek folynak be koreában?😛

V9ykn8_TZL0

Aradebil2
jajj csuszi álomvilágban élsz...ugye csak azért jött ki 12 év után is peccs az sc-hez mert annyira törõdnek õk a gamereikkel,ugye?véletlenül sem azért,mert koreában óriási pénzek folynak be a bw miatt...no comment

csuszi
okidoki

antgecc
Pozitív értelemben mondtam. Tisztában vagyok azokkal, amiket elmondtál.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
ízlések és pofonok😊 én egy laza rifle lövést többre értékelek😉 már ha van rifle, mert az újabb játékokban nincs, nehogy szegény kissrácoknak kihívás legyen a játék. kb mintha sc3tól a ghost magától tolja az emp-ét, mert az úgy jobb. a templar meg tolja a vihart. de legalább lesz chat😊

ToCsEk
pedig nincs is szebb egy faltunk ace-nál<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

csuszi
szeretem ha a szaros fegyverrel lehet célozni, van hasalás, levegõ a snipernél, és nem ugrálok mint egy guminyúl😉

csuszi
igen, sc-nél. codnál nem volt béta, bf-nél volt de minek😊 le se szarták, a zárás elõtt jött egy patch, a játszhatatlan fps problémára. higgy nekem, de ha nem hiszel, próbáld ki az összes játék valamelyikét és rendes leszek, nem csak az elmúlt évbõl, választhatsz 2005ig visszamenõleg. rakat bug, szar multi, szar support, mindent leszaró kiadó. kb ez a mai játékpiac, kivétel ez az egy balfasz blizz, akiknek meg a vérét szívja az összes "fan", csodálkozom hogy van türelmük😉 és nem tárják szét a karjukat, nosza kedves játékosok, próbáljátok ki minden idõk legnagyobb bevételét hozó játékát a cod6-ot, amihez baszunk rendes support ot adni, fórumot, feedback-re szarunk, lázongásra szarunk, csalók ezerrel, újítás nincs, bug az van...és ugyanez bf, ea sportjátékai, moha. meg bármi amit próbáltam. 1-2 játék ami single-ben elég jó, de ahhoz meg már öreg vagyok hogy géppel játsszak.

ToCsEk
play hard go cs<#vigyor3>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

antgecc
Mivel bétáról van szó, ez eléggé alap dolognak számít.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
következõ értelmes fps akkor lesz ha a kurva blizz csinál egyet. mert bf/moha/cod marad egy rakat szar, és ez már nem is fog változni amíg valamelyik kiadó nem dönt úgy hogy ideje egy értelmes játékot is csinálni, de ebben nem hiszek, amíg tizenmilliókat adnak el a szarokból, minek csinálnának jókat.

Rage47
ez azért is lehet, mert sz*r a játék, és patchelni kell😄
Prince of Máté
<#eljen>
A vicc az, hogy én is nagy Codos vagyok, de a betahoz 2-3 hét alatt több patch jött, mint a CoD2-höz 5 év alatt.

Rage47
na ilyesmit akartam irni😄
rengeteg ismerõsömet elcsábította a béta, mert ilyen supportot és kifinomult játékot nagyon nem láttak mostanában
csuszi
ja és a support az ég és föld blizz és a többi ratyi között. 12 éves sc-hez patch. aha, a cod2höz fél évet kellett várni, és 4 éve semmi, a pb random dobálja az embereket. de mondhatnám a 4-et, 6-ot, és a bf-et is. és ezek a világ vezetõ fps-ei. muhaahhaaaa. de ti szidjátok a blizzt a chat hiánya miatt, javaslom fáradjatok át a kibaszott bf fórumba és lessetek nagyot, hogy a játék egy halom szar kiadott állapotban, és esély sincs arra hogy javítsák, vagy bármit tegyenek a játékosokért, egyszerûen lezárják a hibajegyeket és szarnak rá. 😊😊 fasza game...és az összes többi ilyen. nem vagyok sem elfogult, sem rajongója a blizz-nek, de van összehasonlítási alapom, és várom az sc2-öt mint a messiást, végre egy értelmes játék cirka 5 év alatt.

csuszi
tényleg kell a chat, de azt mondták lesz, csak nem júl.27-tõl. gondolom pár hét, és az is lesz.
ahelyett hogy annak örülnétek ami lett:
- demo valami beszarás komoly. apm, army, mit lát? mit néz? hova kattint? income? mit gyárt? hot keyek? visszafelé tekerés? stb stb...
- létrarendszer, ligákkal
- auto dolgok
- szerintem kibaszott szép mapok
- a hangok ismét beszarás milyen királyok
stb stb

de persze az a kurva pohár megint félig üres nem félig tele, mert az a kurva chat nem jön ki 27-én. ha játékfejlesztõ lennék, egy ilyen játék után visszavonulnék és dugják fel a rajongók a seggükbe a következõ konzolklónt a seggükbe a zseniális nulla support ea dice vagy iwtõl.

Aradebil2
hülyeség volt a chat?omg...te hogyan szereztél elõször társakat?vagy ingyen cuccokat?vagy csak szimplán tradelni?!
most is a társaság hiánya volt a nagy baj bétában is,bár a végefelé,már egész sokat játszottunk tocsekkel,prince of mateval

Rage47
jártam diablo 2-ben, de ott is hülyeség volt a chat, egyrészt nem használta senki, másrészt hülyeségeket dumáltak, ha dumáltak 😄
Muki100
Hidd el még mindig rosszabb annak nélkülöznie, aki már hozzá van szokva, mint annak hozzászoknia aki nem járt régen battle.netre.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Rage47
majd mikor leverlek protossal megváltozik a véleményed😄
FSpofon
mert casual vagy

Arab money

Rage47
hm, nekem ez nem hiányzott a bétában😊
ToCsEk

antgecc
Melyik chatrõl van szó? Amelyik a bétában már benne volt?

Pontosan, mert 1x éves várakozás után senkit nem érdekel egy "szar" chat (amit majd beletesznek, aki nem tud várni az meg így járt) hanem inkább játszanának már.

MrStokes
Amit mostanaban muvelnek ezekkel az alapveto dolgokkal kapcsolatban az mar mondhatni szanalom. Siman csak nem kene megvenni addig, amig ezek benne nem lesznek, es akkor majd atgondolnak a dolgot.

Tudom, ez csak naiv elgondolas, akit nagyon erdekel a jatek (es ok jo sokan vannak) igy is meg fogja venni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Aradebil2
ez az,release-kor sem lesznek private chat channelek...
"We'll have private chat channels, they just aren't making it in for the release date." - Bashiok

TurboX
ha így lenne már rég megjelent volna a wow is multiplatformra, azért van egy szint ami alá nem merészkednek, legalábbis remélem...
FSpofon
nem az értelem a lényeg hanem a bevétel

Arab money

Hegi90
gázpedálos callof gyuti, legjobb

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

TurboX
nyilván sok értelme lenne dzsojsztikkal ökörködni, ennyi erõvel megírhatnák kormány/gázpedál extémebb esetben wíí alá is
Aradebil2
abból biza,persze nyilván nem a közeljövõben

Hegi90
sc2bõl?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
nem is azért mondtam.azok csináják a bnet2.0-t akik részt vettek az xbox live kifejlesztésében,és bár nem ismerem a konzolokat,de eléggé nem pc-s a bnet 2.0 interface-e: nagy felületek,minimális gombok,elbaszott lépkedés a menüpontok között,táblázatokat nem lehet rendezni stbstb

egyébként meg most nyilatkozták,h nem zárják ki egy konzolos verzió lehetõségét

Aradebil2
nem is azért mondtam.azok csináják a bnet2.0-t akik részt vettek az xbox live kifejlesztésében,és bár nem ismerem a konzolokat,de eléggé nem pc-s a bnet 2.0 interface-e: nagy felületek,minimális gombok,elbaszott lépkedés a menüpontok között,táblázatokat nem lehet rendezni stbstb

csuszi
nem is lesz konzolra baszod😊

MrStokes
Ez sztem siman a szeretett uj kiadojuknak meg a szukre szabott hataridoknek koszonheto, es persze termeszetesen Kotick bacsinak, o ki ne maradjon semmikepp.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Aradebil2
nem értem ezt az egész balfaszkodást a bnet 2.0 körül,olyan alapvetõ dolgokat hagynak ki,amit már több mint 10 éve benne van minden multi gameben.az is egy vicc hogy clantagek majd csak kiadás után vmikor lesznek...már wc3ban is voltak,HoN-ben egy még kifinomultabb klánrendszert tudtak 1000ed ennyi pénzbõl kivitelezni...buzi konzolosok miatt van ez is

Muki100
Nincsenek benne chat csatornák mint a régi battle.neten.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

FSpofon
IM ≠ chat

Arab money

Rage47
miféle chat? van benne chat 😮
de nem azonnal, hanem majd egyszer talan.