StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egyszer feltöltõdnek, (ami kb 2 Raid halálával megtörténik) pár mp alatt szétszedik a vikingeket. Az eredmény, 5 halott void, 30 halott viking.
Egy rajnyi mutával gyakorlatilag folyamatosan tudom monitorozni az ellenséges expeket és a bázist is. Egyesével meg bõven elbánunk a thorokkal. Ezért fontos hogy spamoljam õket, és minél hamarabb minél több legyen belõlük.
Jól értem hogy te most ez alapján bizonygatod hogy mennyivel jobb air to air egység a phoenix, mint a muta?
zerg ellen meg szetkap a hydralisk 😊 protossnal a blink stalker ill phoenix. 😊
csak akkor mukodik a muta ha megleped vele az ellenfeled, vagyis nem scoutol rendesen, illetve sikerul eldugnod valahogy a spiret es a mutakat😄
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Igaz is, mikor nyit a béta második köre?
Szóval igen, a játék legjobb harass egysége, bár az hogy játékot is lehet e nyerni vele mondjuk egy skilles player ellen, már más kérdés. AI ellen lehet, ez tény.
A viking meg... anno belinkeltem egy replayt, amint 24 void ray elintézi a 32 vikingemet. Földi módban pedig egy darab (!) zealot is elintézi a vikinget. Szóval hidd el, messze az a legszarabb egység a játékban.
Phoenixet pedig nem szaroztam le ha megfigyelted, csak azt mondtam, hogy szerintem gyenge, még a mozgás közbeni tüzelés képességével is.
Spamolni azért szoktam õket, mert ha már egy egész csoportnyi van belõlük(egy "fülnyi" alul), akkor könnyen elbánnak az õket fenyegetõ dolgokkal, vikingel, phoenixel, stalkerekkel de még thorral is. Nem olyan gáz a thor elintézése sem, ha csak egy mutát szed le mire elintézitek. Ezért kell soknak lennie. Persze állandóan mikrózni kell õket, nehogy bekapjanak egy Psionic stormot vagy ilyesmi, és mindíg figyelni ki támad rájuk, hogy kedvezõtlen esélyeknél menekülni lehessen, és minimalizálni a veszteségeket. Az folyamatos spire fejlesztések pedig sokat dobnak rajtuk.
De ezzel a taktikával én lenyomtam már 2 szövi hard starcrackAI-t is, úgy hogy az én szövimet az ötödik percben elintézték, és azóta nagyra becsülöm a mutákat. Szóval marha jó kis egység, csak meg kell tanulni használni.
mutaval akkor lehet sikert elerni, ha az ellenfel nem scoutol teged es meg tudod lepni a mutakkal. ha scoutol rendesen, akkor thor, missileturret, stalker, photon cannon, sporecolony, hydra siman bevedi a mineral linet. bar teny hogy mar azzal is kis eredemenyt ertel el, hogy passiv vedelemre, ill mmineral line vedelemre kenyszerited az ellenfelet, kerdes hogy megeri/megerte-e. amugy szeirntem nem veletlen, hogy pro mecseken nincs sok muta.
Mutákat nevetve szétszedik 4 es rangel mozgás közben.
Viking pedig a legjobb anti air, mindent megfog.
Muta egy szar. SC1ben sokkal jobb volt, most minden egység szétszedi, 3 Thor oneshootol egy 100 fõs mutasereget. Muta csak harassra jó sajnos. Zergnél levegõbe Corruptor, földre Broodlord, Harassra muta.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
en mutat foleg akkor szoktam behozni, ha latom hogy ellennek nem igen van legvedelme, pl zealot vagy marauder heavy a serege, olyankor jo megtamogatni a te foldi seregedet, ill workereket olni. de terran ellen pl thor kapasbol kizarja a mutat.
Szerintem a mutalisk a legjobb zerg egység. Repül, gyors, több egységet sebez egyszerre, gyorsan kihozható, és ami a legfontosabb: égre földre egyaránt tud lõni.
Érdekes hogy bár ez az egység aztán semmit se változott az elsõ rész óta, mégis egyedülálló lett, mivel a hülye fejlesztõk kivették a Terran Wraithot és a protoss Scoutot. Helyette lett ugye a phoenix, ami a mozgás közbeni lövés képességét leszámítva egy gyenge valami, és a Viking, ami a legszarrab egység az egész játékban.
Úgy a nyolcadik-kilencedik perc körül szoktam kihozni az elsõket, aztán 7-10 darabbal támadok, elkerülve a légvédelmet, és szétszedem az ellen gyûjtögetõit, aztán az expjét. Ha pedig jön valami védelem, elrepülük és amíg elmennek, mást támadok. Aztán visszatérek és befejezem a munkát.
A repülés és a gyorsaságuk óriási helyzeti elõnyhöz juttat, gyakorlatilag ott csapsz le velük ahol akarsz, és akkor bocsátkozol harcba amikor akarsz. Ha veszély van, pillanatok alatt lelépsz velük, és kész. Annyi az egész hogy minél nagyobb hordában spamelni kell õket, és fejleszteni õket. 20 drab mutával már nyugodtan be lehet vállalni több légvédelmi torony lenyomását is, ha egyszerre egyet támadsz, meglepõen hatékonyan megesznek reggelire photon cannont, terran turretet, vikingeket(na õket tizesével). Mivel repülnek, az ellenséges egységek komoly része semmit se tud kezdeni velük. Persze a terranok a marine spam miatt veszélyesebb ellenfelek, mint a protossok, az elsõ tíz percben zealotot massoló protossnak semmi esélye a korai muta támadás ellen. És ha sikerül kiütni a gyûjtögetõit, ugyebár gyakorlatilag gyõztél is.
nekem a bévében használhatóbbnak tûnt, de majd a végleges játékban lehet hogy megváltozik a véleményem
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
There is no peace. There is only WAR!
amúgy is felrakják youtubera sztem.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem is nézem tovább, pvp amúgy se érdekel.
En biztos hogy a singlevel fogom kezdeni, mer a blizzard legalabb ugyan annyi energiat fektetett bele mint a multiba.