StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
persze
sc1 is volt 200környékén, 100 szerintem tuti lesz, 200 az már elég szép lenne.

MJ rulz Pink Team The Only One

unknown nick
A véglegesben?

Prince of Máté
Starcraft alfaverziója, '96 környékén:

gyanitom tobb is lesz amugy 😄 de a szazezer is tobbtizezer 😄

csuszi
én 100ezer felé tippelem az egyszerre fentlevõk számát.

Dizson

ketlem barmi valtozas lenne majd. nem azert allt le az elsofazis. elsorban hardware fejlesztesek voltak, meg kis nyari szunet biztos 😄 p2 gondolom foleg stresszteszt szeruseg lesz, ill rakeszules a retailra raszabadult tizezrek gondmentes fogadasara :d

ProGabe
remélem mindannyian meglepõdünk, hogy mennyire sok és jó változtatást eszközöltek az elmúlt hetekben a srácok

nem, nem az UI gombjaira gondolok 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

de ot mar linkeltek #11062 ben 😊

ToCsEk
hátmég ez

<#wow1><#beka2><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

bélanéni
Tényleg nagyon oké, ráadásul a mûvészeti alkotások sem rosszak. <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

HeadHunter86
Sunáznám 😄

HeadHunter86
Aki fennvan SC twitteren az biztos látta már: http://starcraft.gamesports.net/de/news/793/

csuszi
<#law><#eljen>
detto, biztos az esõs idõ, vagy a ch hiány😉
jó akkor barátkozz velem😊

antgecc
Lehet kicsit sértõn fogalmaztam, sry. De még mindig tartom, hogy nem a legjobb egységet kerestük. Jó, pár ember kitért erre is, de nem ez volt a fõ téma. De lényegtelen, ugorjunk... <#smile>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
1. milyen mennyi komment? addig nézd bazd amíg válaszoltam. 2. nem elég ha 2 ember leírja? nekem az össz kommentre szabad csak válaszolnom? hol élsz te? a kiragadás pedig nettó hülyeség, mert amit leírtam, arról szólt a kommentjük, semmi ferdítés nem volt, olvass utána, ne csak a szád járjon. és hibás feltevés mindkettõ ahogy korábban leírtam. kötekedõs kedvedben vagy haver? kötekedj mással, akadj le rólam, thx.

ui.: ha esetleg igazad is lenne, van egy szabály, hogy csak 2 komment felett, vagy 2 embernél többnek írhatok? esetleg legközelebb érdemben cáfold amit írtam, ne az okozatot. leírtam nincs tökéletes taktika, nincs best egység, és nem szabad 1egység versus 1egységbõl következtetést levonni. mindhárom helyes, és mindhárom felmerült korábbi kommentekben, nem egyszer.
ui.2: "barátkozz" mással.😉

antgecc
Ennyit találtál a legjobb egység keresésének bizonyítására ebbõl a rengeteg kommentbõl? Elég gyér, inkább be se írtad volna. Ráadásul egy-egy kommentbõl kiragatni 1-1 mondatot.... idiótaság. A szövegkörnyezet mindig számít. És attól, hogy valaki ezeket megjegyzi, még a téma nem ez.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
"Szerintem a mutalisk a legjobb zerg egység"
"Viking pedig a legjobb anti air, mindent megfog."

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

"All attacks will do a minimum of 1 damage, even if the armor is higher then the attack's damage."

vagyis 1t mindenkeppen serulnek az egysegek, tehat a peldadban a 0as attacku marine 1t sebez az ultraliskbe.

protoss pajzsa es armorja maskepp mukodik mint sc1 ben. az armor ertek nem szamolodik amig a shieldet utod, es a shield ertek nem szamolodik ha mar nincs shieldje az egysegnek, vagyis 3as shieldnel egy zealotot utve 4-gyel csokkenti a bekapott sebzest egeszen addig amig van pajzsa, ha emelle 0-s az armorbonusza akkor a shield leverese utan az alap 1 armorral csokkenti a sebzest.

mondjuk abban nem vagyok biztos hogy az alap armor az hozzaadodik e a shieldhez, elkepzelheto, hogy nem es akkor csak 3-mal csokkenti amig van shield.

Már rég meg akartam kérdezni, hogy a páncél szint mennyivel csökkenti le az ellenfél sebzését?

Korábban valaki írta itt a fórumon, hogy egy páncél fejlesztés 1-el csökkenti az ellenfél bevitt sebzését. Na de mivan akkor, ha én mondjuk fogok egy Ultralisket, és kifejlesztem neki a Chitinous platinget, és a hármas szintû zerg ground carapeace-t? Alapból 1-van neki, így 1+2+3=6 lesz a páncélja. Ilyenkor akkor nem sebzi a Marine?

És mi a helyzet a protossok pajzsával? Úgy tudom, az is armorként mûködik, akkor hármas armor és hármas pajzs fejlesztéssel minimum 6 armorjuk lesz? Plusz az egységek alap armor szintje. Akkor hetes armoú zealotokkal rohangálhatunk? És vajon ilyenkor sebzik õket a hetesnél kissebb sebzésû egységek?

antgecc
"attól meg tényleg hátast dobok, hogy megint keresi a topic a legjobb egységet"

Senki nem keresi. A téma az volt, hogy miért látunk olyan kevés mutát pro-gamekben.

Aradebil2
jah igen,és csak pvz van benne sajna

Aradebil2
Na ez az AI ez mi már?! Szarrá mikrózza magát,szarrá massol kb 100 1v1 után😄 ezt ajánlom bgabornak!
ilyen zela + sentry masst csak egy gép tud😄 igaz hogy csal(nem scoutol),de ez akkor is ebmertelen😄 igaz,még csak off race szivatott meg,de ez ígéretesnek tûnik😊

TurboX
<#idiota>

de nálam még mindi májkül fletli a top
agreed 😊 viszont a megfelelõ timinghoz kell a megfelelõ scout is, amit egy kicsit megint visszalehet vezetni league-hez... de amúgy igen, igazad van, hogy a timing is isssszonyatosan fontos... 😊

ez a jó ebben a játékban, minden része fontos... hiába van überjó microd, ha macroban úgy lemaradsz, hogy 2-3x nagyobb az ellenfél army countja mint a tiéd, + hiába tudsz nagyon jól microzni, ha egyszerûen timing miatt nincs meg a megfelelõ egységed... és ezt ugyanígy lehet folytatni macro és timinggal is 😊

egyszerûen király ez a játék <3

Aradebil2
ezen röhögök öt perce,mik lesznek itt még kiadás után😄
http://www.youtube.com/watch?v=WMupsZAPm9I

TurboX
az összes gépet ki lehet ismerni csak idõ kérdése épp ezért a gríntít továbbra is csak iszom, játszani meg inkább csak húsvér ember ellen. ott mindig van meglepetés, pillanatok alatt romba dõl az elõre eltervezett tökéletesnek tûnõ taktika. onnantól lehet beszélni balanszról ill. arról hogy az adott szituációban mi a megfelelõ lépés.
unknown nick
Nem csak a mikro, hanem a timing. Hihetetlen fontos az egész meccs ezen áll vagy bukik. Legnehezebb megtanulni. Mikro-t egy ügyesebb kezû gamer könnyen elsajátít, de a jó idõzítéshez ladder-ek tömkelege kell vagy megfelelõ edzõpartner és jó sok játékidõ.

Mikiller
Próbáltad a 0.46-os GreenTea-t? Már közel sem mindig ugyan azt csiálja,mint régen. Több "stílusból" válogat. Persze verhetõ,de szerintem egész jó AI.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Aradebil2
bgabor visszatért,jee

érdekesen alakul a vita, csak egy a gond vele... minden egyes leage máshogy néz ki... totál más egységeket használnak, máshogy használják õket és stb... nem csak a pro és AI-t nem lehet összehasonlítani, de még egy copper és egy gold legaue-s játékát se... egyszerûen totál máshogy viselkedik a játék a játékosok szintjétõl függõen... a csatát a pro játtékosoknál mindig a micro dönti el (+ esetleges upgradek), a bronze league-ben meg pl maguk az egységek, mert ott még a legtöbb ember autoattackol kb...

ej mar kene az a vip edit 😄 szoval, mondjuk HD jatekat nem lehet pronak nevezni 😄 es ugye a pro jatekosokrol volt szo 😊

amugy pl HDsc (husky kommentar tarsa) jatekaiban amikro sajat mecseit shoutcastolja, rendszeresen hasznalja a mutat 😊

unknown nick
"Mutákkal olyan szépen lehet szarrá szopatni a népet. Ezt 1-2 videóban látni is, mégis olyan ritkán használják a "progamerek" és nem vágom miért."

Használják, de attól pro a pro, ha több stílust is sikeresen el tud adni és kiismerhetetlen, képes megújulni. Remélem nem alakulnak majd ki olyan kõbe vésett állandó BO-k, mint sc1-ben.

csuszi
a gép hülye mint a seggem, mindig ugyanazt csinálja, persze hogy beállnak a népek "egy tuti" taktikára. aztán a kreatív ember ellenfél meg röhög a markába...

csuszi
mit vársz? ai elleni 1v1 a mérvadó. 3 ai-t verek meg lost temple-ön (all in legerõsebb ai-ját), egy valag tank védelemmel, akkor most vonjam le a következtetést, hogy a tank az über alles? de nem baj, az ilyen következtetésekbõl lesznek az "ingyen körök/free frag-ek" 😊😊

Prince of Máté
"Vikinget kb csak a Void Ray countereli, max 1 azonos fõs mutasereg."

+ sokan elfelejtik, hogy mikrozni KELL! ezert felesleges azt nezni hogy 20ilyen egyseg mit csinal 20 olyan egyseg ellen maguktol. pl 1 helionnal megolsz csomo zelat ha nicns chargeja es mikrozod a heliont. vagy pl vikinggel is kitudod mikrozni a zealotot, akar ugyis hogy felrepulsz, arrebb mesz, landolsz, pewpew 😄

csuszi
el lehet felejteni hogy van 1 "tuti" taktika. NINCS. erre jó az ai, hogy téves következtetést vonj le.

nem,te azt mondtad hogy vikinget csak a vr countereli, kozben a muta eleg jo counterje a vikingnek.

csuszi
"Földi módban pedig egy darab (!) zealot is elintézi a vikinget."

mikor felejtitek már el végre, hogy 1v1bõl következtetést vonjatok le??
akkor ennyi erõvel 1 heliont is leszed 1 zela, küldj neki 12 helionnak is 12 zelát, lássuk mi marad belõle. tizenx viking szerinted nem keféli meg az ugyanannyi zelát?
attól meg tényleg hátast dobok, hogy megint keresi a topic a legjobb egységet. viking szar muta ellen. de nem szar bc vagy carrier ellen. stb stb. lassan leeshetne mindenkinek az a 2 tény, hogy nem ugyanaz 1v1 meg 10v10, meg 30v30 az egységeket illetõen, és hogy minden egység jó valami ellen, valamikor a war alatt.

Mikiller
Szerintem gyengébb a 0.47, mint a 0.46-os. Fõleg Protoss a jó a 0.46-ban.
Sok "commandert" raktak 0.47-be

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Prince of Máté
Igen, én is.

illetve huskyek azt mondtak hogy a vikinget szedi szet a mutalisk.

de pl huskyek is mondtak valamelyik mecsen hogy viking darabokra szedi voidrayt. ez csak ugy melleselg jegyzem meg 😄

ha egyszer feltoltodneken van a hangsuly es a range/speed kulonbsegen, gondolom nem ugy akarsz harcolni ellenuk, hogy odaallsz aztan nezed a szines lovedekeket ahogy mennek egymasfele 😄

megneztem speedjuket viking: 2.75 acceleration meg 2.625 voidray: 2.25 / 2 viszont a void speedjet ha kifejlesztik a fleebaconbol akkor 3.375/2.6875 lesz.

vagyis az alap voidray total nem szabadna vikinggel gondot okoznod mert siman kimikrozod a range/speed elonyod miatt. de egy fejlesztett voidray ellen mar gazban leszel valoban, amitn feltoltodott.

ezert mondom hogy ha scoutol rendesen, akkro elore latja a spiret, es a par mutat amit kihoztal kezdesnek 😊 4-6 mutat pedig visszaver siman marinekkel is amig esetleg nincs thorja. amire meg van mutamassod addig siman van eleg thor is. mert sajnos muta elegge gaz igenyes 😞 ha mondjuk csak 75 gaz lenne maris jobb lenne a muta helyzete.