StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sc1 is volt 200környékén, 100 szerintem tuti lesz, 200 az már elég szép lenne.
MJ rulz Pink Team The Only One

nem, nem az UI gombjaira gondolok 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#wow1>#wow1><#beka2>#beka2><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
detto, biztos az esõs idõ, vagy a ch hiány😉
jó akkor barátkozz velem😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ui.: ha esetleg igazad is lenne, van egy szabály, hogy csak 2 komment felett, vagy 2 embernél többnek írhatok? esetleg legközelebb érdemben cáfold amit írtam, ne az okozatot. leírtam nincs tökéletes taktika, nincs best egység, és nem szabad 1egység versus 1egységbõl következtetést levonni. mindhárom helyes, és mindhárom felmerült korábbi kommentekben, nem egyszer.
ui.2: "barátkozz" mással.😉
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Viking pedig a legjobb anti air, mindent megfog."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
vagyis 1t mindenkeppen serulnek az egysegek, tehat a peldadban a 0as attacku marine 1t sebez az ultraliskbe.
protoss pajzsa es armorja maskepp mukodik mint sc1 ben. az armor ertek nem szamolodik amig a shieldet utod, es a shield ertek nem szamolodik ha mar nincs shieldje az egysegnek, vagyis 3as shieldnel egy zealotot utve 4-gyel csokkenti a bekapott sebzest egeszen addig amig van pajzsa, ha emelle 0-s az armorbonusza akkor a shield leverese utan az alap 1 armorral csokkenti a sebzest.
mondjuk abban nem vagyok biztos hogy az alap armor az hozzaadodik e a shieldhez, elkepzelheto, hogy nem es akkor csak 3-mal csokkenti amig van shield.
Korábban valaki írta itt a fórumon, hogy egy páncél fejlesztés 1-el csökkenti az ellenfél bevitt sebzését. Na de mivan akkor, ha én mondjuk fogok egy Ultralisket, és kifejlesztem neki a Chitinous platinget, és a hármas szintû zerg ground carapeace-t? Alapból 1-van neki, így 1+2+3=6 lesz a páncélja. Ilyenkor akkor nem sebzi a Marine?
És mi a helyzet a protossok pajzsával? Úgy tudom, az is armorként mûködik, akkor hármas armor és hármas pajzs fejlesztéssel minimum 6 armorjuk lesz? Plusz az egységek alap armor szintje. Akkor hetes armoú zealotokkal rohangálhatunk? És vajon ilyenkor sebzik õket a hetesnél kissebb sebzésû egységek?
Senki nem keresi. A téma az volt, hogy miért látunk olyan kevés mutát pro-gamekben.
ilyen zela + sentry masst csak egy gép tud😄 igaz hogy csal(nem scoutol),de ez akkor is ebmertelen😄 igaz,még csak off race szivatott meg,de ez ígéretesnek tûnik😊
ez a jó ebben a játékban, minden része fontos... hiába van überjó microd, ha macroban úgy lemaradsz, hogy 2-3x nagyobb az ellenfél army countja mint a tiéd, + hiába tudsz nagyon jól microzni, ha egyszerûen timing miatt nincs meg a megfelelõ egységed... és ezt ugyanígy lehet folytatni macro és timinggal is 😊
egyszerûen király ez a játék <3
http://www.youtube.com/watch?v=WMupsZAPm9I
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Használják, de attól pro a pro, ha több stílust is sikeresen el tud adni és kiismerhetetlen, képes megújulni. Remélem nem alakulnak majd ki olyan kõbe vésett állandó BO-k, mint sc1-ben.
mikor felejtitek már el végre, hogy 1v1bõl következtetést vonjatok le??
akkor ennyi erõvel 1 heliont is leszed 1 zela, küldj neki 12 helionnak is 12 zelát, lássuk mi marad belõle. tizenx viking szerinted nem keféli meg az ugyanannyi zelát?
attól meg tényleg hátast dobok, hogy megint keresi a topic a legjobb egységet. viking szar muta ellen. de nem szar bc vagy carrier ellen. stb stb. lassan leeshetne mindenkinek az a 2 tény, hogy nem ugyanaz 1v1 meg 10v10, meg 30v30 az egységeket illetõen, és hogy minden egység jó valami ellen, valamikor a war alatt.
Sok "commandert" raktak 0.47-be
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
megneztem speedjuket viking: 2.75 acceleration meg 2.625 voidray: 2.25 / 2 viszont a void speedjet ha kifejlesztik a fleebaconbol akkor 3.375/2.6875 lesz.
vagyis az alap voidray total nem szabadna vikinggel gondot okoznod mert siman kimikrozod a range/speed elonyod miatt. de egy fejlesztett voidray ellen mar gazban leszel valoban, amitn feltoltodott.