StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Átvezetõk miatt pláne.
remek történet, fordulatok, stb.
a single-t már csak az átvezetõk miatt is kötelezõ végigvinni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A single részt én se várom, el se indítom. Egyébként nem negatív a hozzászólás csak az APM része sántít. 😊
mellesleg Crota elég enerváltan közvetít,sokszor be lehet rajta aludni,Husky meg a legnagyobb forma 😄 see you guuuuuys later😄
A játék eleinte nagyon tetszett csak ahogy több idõt kezdtem rászánni úgy jöttem rá ,hogy ehez sem idõm sem kitartásom nincs,másrészt nem találom benne a stratégiát az egész játékban csak a counterelés meg az apm számít persze lehet ,hogy csak én látom így.A kampány annyira nem érdekel engem mert inkább multiplayer játékos vagyok, ebben a starcraft verhetetlen ez azt hiszem egyértelmû, bár szép számmal akad ellenfele és igen jó játékok ,de azok más kategóriák.Az árát is borzalmasan sokallom persze ebben közre játszik az is,hogy szar a HUF.Több részre bontás sem tetszik.
Összeségében én nagy jövõt jósolok a játéknak mert nagy support van hozzá meg minden,de igen nagy pénzlehúzást is látok benne fõleg ebben a marketplace es dologban ahol pályákat vehetünk pénzért.
Végülis visszavontam az elõrendelésemet, jóllehet pár évvel ezelõtt biztos minden áron megvettem volna, de úgy látszik kiöregedtem ebbõl a játékstílusból nem tudtam élvezni a meccseket mint amennyira szerettem volna😞(
Persze ezentúl is nyomon követem majd a meccseket mert azokat mindig megéri megnézni 😄 Meg a fórumot is nézem tovább hátha lesz mindig valami érdekes újdonság 😛 nah hát jó játékot mindenkinek ez volt az én rövid történetem 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
http://www.youtube.com/user/HuskyStarcraft#p/u/0/PGIUfeCOMFU
en day9-t utaltam nagyon eleinte, de aztan megszoktam es mar nem gond ha o kommental 😄
Hey guys this is H to the eskee huskey -.-
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Engem borzasztóan idegesít a stílusa, a hangjától (és a köszöntõ kiáltásától) pedig a hideg kiráz.
Nem is néztem végig.
Akkor pláne nyerni kellett volna. Ezen a mapon early expelni P-vel ALL IN. Nem tudom mit totojázott a zerg. Akár exp nélkül nyerhetett volna. Ok ez ilyen showmatch volt. Lehet inkább hosszabb játékra készültek poénkodni.
nem tudok win7-en sc1-ezni, folyton lefagy (csontra fagy a gép, csak a zene megy). még az explorer.exe kilövése sem segít 😞
valami tipp? esetleg olyan komptatibilitás-kombó, amit amúgy nem is próbálna az ember?
Ez a leállítás elõtti patchben jött be, vagy ezek nagyon régi replayek?"
össze-vissza, amiket a béta során felvettek
protoss early expelt, de a 2 gateway miatt amit kiscoutolt a zerg, a zerg inkabb fast roachozott a fast expand helyett. szoval 1 bazisbol kitolt par roachot es a naturalexpojat joval kesobb csinalta meg mint a protoss. prot mar reg banyaszott belole. gyak zerg azthitte hogy 2gw rush lesz kozbe csak falnak hasznalta es csak 3 zealotot csinalt. ezutan a zerg szinte kapasbol 2 extra expandot csinalt, a naturalt es a goldot, de mire igazan belendult volna a banyaszas, addigra mar jottek a dark templarok es szetbasztak a ket expansiont, raadasul ekozben a stalkerekkel sniepolta a hydralisk dent eszakon 2:05 nel.
aztan itt kovetett el sejtesem szerint machine egy hibat hogy az overlordjaira nem figyelt es szepen vagy 10 kiment a stalkerek ele (gondolom rallypoint miatt). innentol se hydralisk denje nem votl sokaig, es meg supply capen is volt, raadasul az expoit is vissa akarta venni, vagyis minden mineral az expora es overlordokra ment. kozben a prot novelte a sereget, charglottal es hightemplarra. amire utolerte magat a zerg addigra mar megallithatatlan serege volt whiteranak 😊
White-Ra háromszor így kapott ki ezen a mapon ahogy leírtam 😊)) De én is Prot voltam és tapasztaltam eleget mit tud a zerg itt.