StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
csak nehogy a 27-et tolják el, mert erõteljesen leszopom magam.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
legalább 2 hét béta lesz elõtte. kevesebbnek nincs értelme. még a 2 hét is passzos. szerintem 3-5 nap és jön.

btw... qva jó vagyok, hogy ezt magamtól megfejtettem >.< /pet nekem 😄😄

bocs a hülyeségért, de már starcraft elvonási tünetek jelentkeznek 😄

akkor ezekszerint az újonnan letöltött se a teljes része még a phase 2höz szükséges fájloknak... valamit biztosan ügyködnek már ott, dehát muszáj is... mondták hogy 1-2 héttel megjelenés elõtt megint lesz beta, tehát (VIGYÁZZ SPEKULÁCIÓ) szerintem jövõhét vége felé, vagy 2 hét múlva hét elején csaktán jönnifog...

antgecc
Ez így van. Az én verziómból hiányoznak a régi verzók. Lerántás után csak 15-re patchelt.Ezért is csak 2 giga és valószínû ugyanezért nem is megy vele az allin1 ai. Bár érdekes, mert lementettem a régi sc2 mappát is és azzal se megy.

Az is érdekes, hogy ha az újat indítom (~2 gigás), akkor a töltõ csík régi stílusú fekete-sárga zebracsíkos, míg a réginél (~10 gigás) új stílusú telizöld.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nekem is majdnem 11gb, de az lehet a különbség, hogy phase2 miatt lehet átalakították annyiban a játékot, hoyg most nincs benne minden egyes patch-nek az arhivuma amit ha megnézel a versions mappában, akkor buildenként 800-900mb... hanem kombinálták, és csak a legfrissebbet húzta le... de ez csak spekuláció, nem tudom biztosan, mert nem tettem még újra (és nem is szándékozom xD)

csuszi
ezt nem vágom, az enyém:
11giga
meg a másik 2 50megás.

antgecc
Nem ma, de hidd el, az új van fennt. 2 giga a frissen telepített sc2beta mappám.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TurboX
felesleges bármivel kísérletezni, idõben szólni fognak indulás elõtt
csuszi
<#eljen>

szvsz azért írja ki, hogy nem jó a verziód, mert a szerverek már átlettek lõve beta phase 2 elsõ patchére, viszont a patchet még nem tették elérhetõvé a számunkra... és ezért írja ki a hibaüzenetet... de én még mindig nem láttam kék postot, úgyhogy szerintem felesleges újra letöltögetni az egészet...

Prince of Máté
Ma töltötted le a klienst?

HeadHunter86
1.6 giga, nem olyan sok az. Még 1megával sem, én is lehúztam újra még tegnapelõtt.

antgecc
Én új gépet vettem, tehát letöltötttem rá az új klienst. Nem megy azzal se, sõt, az Allin1 ai se megy vele. Fekete képernyõ betöltésnél.

csuszi
hajrá, nekem 1 megás netem van, két nap múlva le is jön😊

Aradebil2
ne legyen mármost,majd hétfõtõl,most HoN-é a hétvége😄

Prince of Máté
Szerintem:
Töltsük le a battlenet accoununkról a kliens még1szer, lehet hogy azzal már megy.

antgecc
Nekem is.

Mikiller
Nekem is ez van.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

csuszi
nektek is ez?:

vagy esetleg valami készül?

Sheltem
Nincs.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

FSpofon
nincs még

Arab money

csuszi
hey!
van béta?
mert nálam eltûnt oldalról a news, és ha próbálok loginolni, akkor nem engedi, mert hogy nem jó a kliensem, lehet a "krekkelés" miatt? valaki nézze már meg baszki!!!!😊

jóvanna, de azt nem tudom már hogy ki kérdezte 😄😛

ez nem day9 😊 hanem tole kerdeztek a commentelok a streamen 😊 egy tojas-tyukos viccel valaszolt amugy.

bocs hogy angolul írom, de ez így jó 😊
"What came first: the Drone or the Hatchery?" by Day9tv

arra az esetre ha valaki nagyon nem értené:
"Mi volt elõbb: a Drone vagy a Hatchery?"

antgecc
Sztem az elõzõ kommentbõl, ami ugye kék post, egyélrtelmûen kiderül, hogy nem lesz. Tehát ez nem hit kérdése 😊

Klemice
nem hinném hogy lesz béta holnap

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

TurboX
Basically, we heard several different dates regarding Phase Two. We went from June 27th to July 1st and tomorrow we'll probably have a new one.
Just remember that all these dates are just speculations without an official confirmation from Blizzard.

We have no reason to hide our plans, you all know that Phase Two is coming anyway, we'll be more than happy to share with you the official date as soon as it will be available, don't worry!
I just don't want to create false expectations, I saw a lot of you being turned down after the "Phase Two in June!" rumor and I don't want that to happen again 😊

-forum
csuszi
hidd el örülnék neki, de szerinted semmi info elõtte a népnek, csak úgy elkezdik?

Prince of Máté
ok.

csuszi
nem lesz béta elsején.

TurboX
ez messze van a hivatalos infótól
antgecc
Amíg nincs róla kék post, addig egyáltalán nem biztos. És ha máig nem volt, akkor nem is lesz.

Prince of Máté
Nem csak jó lenne, jó is lesz
Az idõzóna miatt lehet hogy ez minket csak pénteken érint.

csuszi
jó lenne
elvonási tüneteim vannak😞
eddig a focvb segített, de most az sincs...

Prince of Máté
Valami biztos lesz, igen mivel holnap indul újra a beta.

antgecc
Sztem csak annyi történt, hogy leszedték a régi verziót, ami órákig patchelt utána és felrakták a frisset, amit nem kell patchelni.

Én új gépet vettem am inap, amire újból felraktam, és nem kellett patchelnem install után.

erasmus4
Valami biztos lesz hamarosan mert mikor véget ért a béta akkor uninstalláltam ( kevés hely :S), és pár napja próbálom leszedni a klienst újra a b.netrõl de azt írta a fájl nem található viszont most az elõbb néztem már újra tölthetõ.

Aradebil2
bebizonyosodott,h fake volt a koreai LAN,a 27-i indulás,és ezek szerint az elsejei indulás is<#rinya>

TurboX
ejj, ha nem lesz escébéta lehet azt bejátszom én is
gyulaikolbi visszatér bruahaha!
khm.. kicsit elragadtattam magam
Aradebil2
"Sorry, no available updates about Phase Two at the moment 😞 "

hát ez nem fog most elkezdõdni szvsz

csuszi
ezt nem lehet. túl mélyrõl jön. genetikai kód. de nincs semmi veszve, vírussal is terjed. zinterneten át, sok sc2. ellen vakcina nincs. barátnõ se lesz.

😊

antgecc
Tanííííts! <#taps>

Aradebil2
pedik továbbra is csönd,és még mindig semmi hír a már 3. napja elindult(?) koreai pcbang-es bétáról,TL-en sem találtam megerõsítést:S
mind1,péntektõl vasárnapig ingyen van a HoN😄

csuszi
amateur.
csüt,pént,szomb.vas.
aztán júl.27-aug.2.
stb.
😊

antgecc
Nemtom, de muszáj annak lennie, már a csajomat is pattintottam csütörtökre <#zavart1>

TurboX
ez a csütörtöki béta start mennyire biztos?
Klemice
visszafelé lejátszod a hangot azt mondja öld meg a gyereket <#pardon1>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

http://tvpot.daum.net/clip/ClipViewByVid.do?vid=nOoBHXMlER4$

kis erdekesseg, a koreai sc2 repulo videon 😊