StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nr1ranger
Valamit a menüben be is lehet kapcsolni, hogy mikor lerakod az épületeket, mutatja a kockákat az épület körül hogy mennyi hely van még, ez is segíthet falazásnál

There is no peace. There is only WAR!

jaaajjj köszi erre sok szükségem lesz a falazásnál 😊
Aradebil2
de állandó jelleggel nem lehet,csak úgy mint wc3ban

antgecc
Insert és Delete, 90° balra és jobbra.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

tudtommal a kamera már a betaban is forgatható volt... :o
most meg nem mondom neked melyik gombbal, de nekem forgott párszor, mikor nem akartam akkor is xD

azt meglehetne tudni hogy a kamera forgatható lesz-e majd a piacra kerülõ játéknál illetve hogy tényleg mások lesznek e a gyorbillentyûk mint a legutolsó betában?
Rendes tõled hogy belinkelted, én eddig nem ismertem az oldalt, csak hallottam róla. Meghívód nincs esetleg? 😄

csuszi
mondjuk azt azért elárulom hogy a torrentezés csak akkor nem törvénysértõ, ha letiltod a feltöltést. az meg ugye nem szabályos ott. 😉 az más kérdés, hogy vihar a biliben az egész ncore dolog.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
bírom az ilyen off-olásos szarokat, ki a faszom nem szarja le, ha egy kis off bekerül. az emberek nem csak egy témáról beszélgetnek, és megosztotta az örömhírt.
aki pedig azért nyavalyog, mert a nagy torrent közösség leleplezõdik, annak üzenem, hogy az indexen címlapon volt, hogy a szaros google is kidobja, és hogy cirka 3-400ezer ember töltött onnan. biztos halálos titok, meg szabadkõmûves társaságnak kell képzelni. elhiszem hogy tini korban marhára nagynak és menõnek hisszük magunkat - kicsit olyan dark side-os feeling mi?, ahogy védünk egy védelemre nem szoruló warez oldalt. a rendõrök meg komplett hülyék, és nem tudják hogy azt a kurva megy az ncore...

bétáról hír?

5c0rp330n
jah es gondolom mar a single se menne anelkul..

Rage47
ja
sc2bõl lesz usa meg eu?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Daell Drow
De akkor sincs sokkal elobre ha feltudja telepiteni, mert bejelentkezni a bnetre julius 27-ig tuti nem fog.
5c0rp330n
"Hell, it's not yet time."
😄

egyebkent lehet h egy sima datumatallitassal at tudna verni, ha biztosabbra akartak menni es neten kerdezi le az idot, akkor mar kevesbe..

TurboX
<#rinya>
énisénisénis!!
ProGabe
ejpaszmekk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

de baz ilyet mi a faszomert egy nyilvanos forumon reklamozol? nem az offolassal van baj.

HeadHunter86
Ki nem szarja le itt SC2 topikban? Jó hogy nem már itt VB-zel, te idióta.

te segghülye vagy, tényleg.
antgecc
Jajj de szabályos valaki... Mintha más nem offolna. A torrentezés pedig nem törvénysértõ... Egyébként meg, te 50-el mész a városban?

Mindazonáltal... lefosom, hogy törölve lesz-e...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

setuh
toroljetek mar a ge**be...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

gratulálok...
lehet törölni a postod

antgecc
Aki még nem tudná:

Újra van ncore, és ez most nem vicc! Csak tessék elolvasni az üdvözlõ hírt!

ProGabe

szerintem hasonló lesz az intró is. mondjuk elkezdõdik az emberek kivándorlásával, aztán eljutunk Kerrigen cserbenhagyásáig, éppen lecsap rá egy Hydra, amikor Raynor felriad rémálmából, és kezdetét veheti a séta a Hyperionon 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

lehetséges, de már le is vették az oldalról, biztos kicsit sokan rendeltek 😄
Aradebil2
akkor az úgy nem rush,csak egy early reaper😊

😊😊

csuszi
ezt is ki lehet védeni természetesen mint mindent, de a gép nem védi. ezzel szoktam bemelegíteni a legendás 50apm-em😊

hmm, akkor lehet itt a probléma, mert én csak 10 után szoktam nekiállni baracks-ot építeni...

csuszi
sokkal hamarabb oda lehet érni. 8 scv utána már barrack, utána gáz, utána 2 scv, utána tech lab, utánra reaper, utána supply. utána reaper stb😊

a reaper rusht protoss ellen nem szeretem, mert 1 nyamvadt stalkerrel véget vet neki... hellion rusht még nem próbáltam protoss ellen :c

Kandurex
Elírás

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

5 dollár az SC2

magyarázza ezt el nekem valaki.
csuszi
szerintem a green tea jobb. pedig az nem is csal.

csuszi
vagy trükközöl, helion vagy reap rush, vagy bevárod az elsõ hullámot, és visszacsapsz.

Aradebil2

TurboX
27k-ért nem sajnálták a papírt😄
Daell Drow
A gyujtoi kiadas tetszik, Meg itt mar latszik hogy az art book rendes A4-es meretu es 176 oldalas alitolag.<#finom>
FSpofon
hát ez a megjelenés már tényleg nem lesz elhalasztva 😛

Arab money

azt tudom hogy csal, de ha terran vagy zerg az ellen, akkor csalás ellenére megtudom verni õket...

jetblack
A beta második fázisáról tud valaki valami infót ? O_o

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

csal az az AI.
gyorsabban és többet bányászik.
a starcrack ai insane protosst valaki lebírja nyomni terrannal??? O.o mert azt számomra lehetetlennek tûnik... amint megvan az 5 marine-om már megyek neki, de mire odaérek a bázisába, neki már áll a natural-ja, van már 8-10zelája, 3-4 stalker, meg 1-2 immortal..... mindezt annyi idõ alatt, amíg legyártom az 5 marine-t, és lost temple-n átérek hozzá (alsó, és jobb középsõ bázisba voltunk, tehát még a távolság se hatalmas... ha meg nem megyek neki, akkor lesz még kb 5 marine-om, mire odaér a bázisomhoz, csak addigra már akkora sereggel jön, hogy lófaszt nem tudok csinálni -.-

zerg és terran insane-t röhögve leverem, tehát nem az insane-el van bajom 😛

csuszi
green tea. szerintem jó.

köszi, meg is nézem õket, addig se unatkozok xD

antgecc
Crotának és Psynek (zerg) is vannak nagyon jó kommentárjai. Utóbbinak tutoriáljai is zerghez. Na meg Hunter se rossz.

antgecc
Óóóóó, látszik, hogy ti nem vártatok még Gran Turismo 5-re 😄, na az több, mint 1 éve késik, eddig folyamatosan csúsztattak, már egy rakás dátumot kaptunk. És most E3-mon bedobdták a fixet, november vége. Én edzett vagyok. Ha Blizz is bejelent 1-2 hét csúszást, hát istenem... Az már olyan mind1. Csak bétát hagyjanak addig a népnek 😛

btw, valaki tud olyan sc2 oldalt, amit esetleg még nézegethetnék??? mert youtube-on lévõ videók már kb mindet láttam 3x, husky,hd,day9 összes videóját láttam párszor, és már kezdek unatkozni xD

úgy legyen!!!! különben világvége lesz, mert mindenki megfog hülyülni, hogy még mindig nincs kinn O.o

FSpofon
nem tolják el, majd patchelnek utána. ez nem az a blizzard ami a wow:bc idején volt, és akkor adta ki a játékot amikor kész volt, és még a karácsonyi plusz bevételrõl is lemondott. idõpont van és kész.

Arab money