StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
GS = Gamestar

HeadHunter86
Aki GS-en rendelte elõ, kapott valami igazolást róla? Mert én semmit sem, és attól félek elírtam a mail címem és azért nem.

TurboX
Sziasztok lehet tudni, hogy hazánkban a bolti példányok mennyibe fognak kerülni?
antgecc
Na, vmi verzió különbözés lesz ez. Érdekes, hogy mikor indítom az újra rakott sc-t (megtartottam a régit is), akkor látszik, hogy valami régebbi verzió ez, mert betöltésnél a töltõcsík oldstyle sárga-fekete zebracsíkos, míg a jelenlegi up-to-date verziónál egyszínû zöld. Utóbbi rögtön indul, az új 1 perc gondolkodás után dob be. Nemtom miapöcs ez, pedig elvileg 15-ös patch van fennt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Mondjuk maga a game is irtózatosan lassan indul el, fogalmam sincs miért... Pedig jó kis masina ez...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Höj!

Vettem új gépet, újraraktam az sc2-t, felraktam ai-t helyesen és az történik, hogy fekete képernyõ és sc-s kurzor. Gép nem tölt.

Ha magát a bétát indítom és nem az allin1-t, akkor elindul a game.

Találkozott már vki ilyennel? <#help>

csuszi
hát de amiket nézek pro videókat youtube-on, ott se látom hogy túlsúlyos lenne.

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
nem is eu szerókon van/volt vele baj,hanem ázsiain,pl forge nerf se kellett volna eu szerveren,alig láttam all-in cannon rusht

csuszi
hát lehet nem toltam eddig jó zergesek vagy banelingesek ellen, de eddig semmi bajom a baneling "erejével". szerintem jó az (sose tolom zerggel).

Aradebil2
a kékek még mindig kussolnak,egyre jobban kételkedek ebben a bétakezdésben...pedig koreában már második napja megy elvileg,azért kellett volna róla hallanunk valamit.nem?

artosis eleg fosul jatszott ma, nincs hozzaszokva a 2v2 hoz ugynezem, pedig 1v1 ben egeszjo.

omfg, na ez azért a szánalom kategória imo... nem akarok flamet okozni, de hogy team amerika csak akkor tudott nyerni, ha baneling busttal kitudták ütni egyik ellenfelüket az elsõ 5 percben, az azért vicc...

nem mondom hogy nerfelni kéne a banelingeket, de valamit mindenképp változtatni kéne rajta, már csak abból a szemszögbõl nézve is, hogy az ázsiai szervereken minden zerg baneling busttol...

amúgy jó volt a showmatch 😊

Aradebil2
hanyadik meccs megy most?

ne felejtsetek ma 22:00 korul 2v2 europe vs america (tlo+jinro vs artosis+qxc) lesz HDsc streamjen.
http://www.ustream.tv/channel/hdstarcraft

harddal toltam, de a legvégén is volt kb 15vikingje azt csá... nekem meg volt 10BC-m és azon kívül rakás banshee és viking

csuszi
teljesen jól. csak kérdés hogy melyik fokozattal toltad. meglepni amúgy nem lehet. egyszerûen csak túl gyengével toltad.

Aradebil2
nem értem mi ez a nagy csönd a kékek részérõl,pedig elvileg már megy a béta a koreai pc bangekben :S remélem tényleg indul elsején

starcrack ai mennyire kezeli le a légi támadásokat??? úgy értem, hogy ha nekem sikerül mass air unitra menni, akkor már tuti nyertem, mert nem tudja mit csináljon, vagy csak pont megleptem, és azért volt ilyen totál képtelen reagálni?

csuszi
<#eljen>

antgecc
Váháháháháááá megvertem darkgreentea-t <#taps>
És ami a legdurcább, hogy terránnal. És ez azért durca, mert mindig zerggel játszok. Ma ráfeküdtem kicsit terranra és lám... deörülök <#nyes>

csuszi
😄

antgecc
Logikus <#zavart1>

csuszi
küldj egymásnak 2 greent te meg spectelj.

antgecc
Van lehetõség arra, hogy megnézzük az AI ellen játszott replay-t? Érdekelne hogy csinálja a dolgokat...

csuszi
az massol rendesen😊 oda kell figyelni ha le akarja nyomni az ember, szerintem nem rossz kis edzõpartner, hozzáteszem nekem😊

Aradebil2

Aradebil2
gyááá remélem nem kamu😄

sith7
Július 1 - gyel újra indul a béta

link

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

antgecc
Ja, sima Green 0.48b

csuszi

csuszi
green?

Valaki leírná, hogy pontosan mit hova kell másolni, hogy tudjak játszani? Próbáltam pár dolgot, de az indítás után csak fekete képernyõ várt
antgecc
Bakker, nem birom tartani vele a lépést... annyi egységet csinál, h besza-behu... <#wow2>

Greentea 0.47-est haználj, az gyengébb, mint a 0.48, de erõsebb a starcrack féle ai-oknál.

csuszi
na baszod, csak jön egy 3. hsz. is.
szal igazad van, elírtam a hsz.-ban, dark az nem cheates, és én azt írtam. de a többi marad😉

csuszi
szerintem az insane hiába csal, gyengébb mint a green tea.
szerintem
hard
insane
green/dark
green racer.
szerintem😊 csak hogy meglegyen a 3-as szóismétlés😊

csuszi
lt-én az insane-el játszottam, nem a green-el. a green-el csak steppent toltam.
és:
"Green Tea is a non-cheating resources AI, only use maphack"
én nem is mondtam mást. green racer-el nem is játszok baszki, arra ott az insane. én végig a green tea-rõl beszéltem. és a maphack nem nagy csalás egy géptõl, embertõl persze felér egy win-el, de a gép hülye hogy kihasználja. úgyis csinálja ami be van programozva, arról nem tér el, tök 8 mit "lát".

http://sc2.nibbits.com/assets/green-tea-ai/

hat itt azt irjak, green racer AI a cheatelos, dark tea az csak mas commandereket hasznalo greentea, es van a darkgreentea ami a dark tea es a green tea otvozete. maphacket hasznal mind, extra mineralt a green racer.

amugy irjak hogy olyan mapon ne jatszuk ahol sziget van, mert azt meg nem tudja lekezelni az ai. szoval lost temple nem tul jo otlet 😊

antgecc
Én silver játékos vagyok. Úgy érzem el kell felejtenem ez ta greentea-t, ha még a jobbakat is szétszopatja. Kéne valami barátibb. Mondjuk a starcrack hard meg gyenge vót...

csuszi
a dark tea az a cheates green tea

a green tean nem csal, csak map hack. az meg lófasz.
az insane az cheates: több mineralt kap alapból is, és az parasztok is többet markolnak.
érdekes, mert insanet szopatom könnyedén, ha gyökérkedek akkor 3-at is lenyomok lt-én, de a greentea be kell valljam 1v1ben is lever 60-70%ban. kivétel ha parasztkodok (pl reap rush), mert akkor esélye nincs. ja és a zerg kibaszott béna ellenfél, de a terra nagyon állat. 200-as supplyról úgy leradírozott mint a szar, úgy hogy 3/3as volt minden, és még "varázslót" is vittem. szerintem minden kibaszott egységet egyenként mikroz a csatában😊 azt ugye vágjátok, hogy amíg lehetett repet visszanézni ai ellen, akkor a gyökér 3000-4000-es apm el tolja😊

http://sc2.nibbits.com/assets/darktea/

darktea-t probaltatok? greenteara epul csak masok a commanderek vagyis a strategiak, amivel jon ellened.

maphacket a green tea is hasznal: "_ Green Tea is a non-cheating resources AI, only use maphack"

antgecc
Jah, azt használok... fasza 😊

ha az allin1 insanerõl beszélsz, akkor az tudtommal csalik, és elég keményen... maphack, tehát annak ellenére hogy leölöd felderítõket tudja pontosan mit csinálsz, és mindenhol ahol bányászik, olyan mint ha high yield-bõl bányászna...

antgecc
Nemtom csalik-e, ha igen, akkor se tom mit csalikolhat.

Aradebil2
insane már csalik.nem?

antgecc
Bakker, hardot simán verem, insane meg akkorát massol, hogy eszem-faszom megáll. Nemtok vele micsinálni... :S

megy

Klemice
eu klienssel megy AI?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;