StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
Biztosan nem lesz a játék neve lefordítva..istenem😄 nem láttatok még magyar nyelvû borítót?😄 kb a hátulján a fícsörök,meg az elején a korhatáros figyelmeztetés lesz rajta max magyar,kézikönyvet meg most komolyan ki veszi elõ akár egyszer is?

És azt mégis honnan veszed? Ugye az eladási árfolyamot nézitek?

Egyébként az bankfüggõ, hogy melyik bank mennyiért adja el neked a valutát.
Pl. az én bankomnál a Fõváros Banknál 356 Ft az eladási árfolyama a fontnak, tehát 1 fontért 356 Ft-ot kérnek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

5c0rp330n
lentebb linkeltem 2 oldalt, foleg ezekrol szoktam rendelni. de igy sem sokkal olcsobb sajnos, kint is durvan draga, ilyen draga pc-s jatekot meg nem nagyon lattam, konzolos jatekok szoktak ennyibe kerulni megjeleneskor.. mindenesetre olcsobbnak meg igy is olcsobb mint itthon, el se kell menni erte mert kihozzak, ha itthon pedig magyar kezikonyvel adjak, az alapbol kizaro tenyezo nalam amugyis.

azért az elég ritka dolog hogy a játék nevét lefordítják mert elég sok magyar szinkronos játékot láttam már és egyiket se fordították le
MrStokes
Milyen kinti oldalrol szoktal rendelni? Pl. SC2-t honnan tervezed?

En Zavvi-n neztem most, de ott kb ugyanannyi, mintha itthon megvennem a CDGalaxis-ban.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

5c0rp330n
jo kerdes, megprobalok utanajarni, nekem ugy remlik h ide is elkuldik ugy h ideerjen megjelens napjan. en amugy +/- 1 napba se halnek bele talan 😊

ProGabe
nekem ezekkel annyi a bajom, hogy ez:

"If you pre-order "StarCraft II Wings of Liberty" before 12pm on Friday 23rd of July 2010 we will guarantee that you will receive it by the release date of Tuesday 27th of July 2010, if you do not receive it we will compensate you with £3.00 on your shopto account."

nem tudom, hogy M.o-ra is vonatkozik-e. jelen esetben nem él a "mit számít az a pár nap" effektus. ez az Starcraft 2, nekem AZONNAL kell 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

FSpofon
csak elgépelte, gameszart akart írni 😊

Arab money

5c0rp330n
olcsobb mint itt barmelyik boltban es ingyen kihozzak, ezenfelul itt joesellyel elbaszott magyar kezikonyvvel adjak. higy ne erne meg?
mi az a gametar, milyen ajandekrol van szo?

FSpofon
csak annak jó aki 1 éve elõrendelte angol boltból, az áremelés elõtt, mert garantálják az árat.

Arab money

Rage47
szóval akkor mégsem éri meg külföldrõl rendelni, kb. annyi, mintha itthon vennénk
gametaron keresztül meg még ajándékot is kapunk
FSpofon
meg vagy 10 fonttal több mint más game

Arab money

Rage47
a sz*r forint miatt ilyen drága - 343 ft a font
bélanéni
Ha "Szabadság szárnyai" lesz a dobozon, akkor kölcsönkérném annak a UK boltnak a pontos címét.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

FSpofon
starcraftosokat se kell félteni

Arab money

Sheltem
Nem errõl van szó te.
Nekem szépen sorban vannak a játékok dobozai a szekrényben. Szerintem szarabbul mutat a "Szabadság szárnyai" mint a "Wings of Liberty" pl.
Egyszerûen igénytelen és ez nem feltétlenül a fordítás hibája.
Egy starcraft2 doboz legyen eredeti nyelvû ahogy az Isten...izé Blizzard megteremté.
Nem tudom jobban elmagyarázni sajnos.
Ha nálad nincs ilyen akkor semmi gond, megveszed a magyart. Ez erõsen szubjektív.

#11309 Most hadd ne kezdjem el magyarázni légyszi. Nézz utána milyen múltja van az elsõ résznek hányan játsszák(mai napig!) milyen bajnokságok, milyen kultúrák(!!!) épülnek köré, baz koreában még a repülõgépeken is starcraft reklámok vannak, ott mozi helyett starcraft bajnokságokra járnak stbstb. A 2. rész szélesebb rétegnek szól, már most európában iszonyatos tömegeket mozgat meg, rengeteg verseny, livestreamek stbstb... holott még csak béta fázisban van😊 Nemsoká meglátod mennyire okoz függõséget....

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Az a srác a videoban, aki ilyen lila druida cuccban feszít, milyen hihetõen adja elõ, hogy "már háromszor abbahagytam, de mindig visszaestem... de szerintem jól kezelem a helyzetet". Jézus Atyám <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Carbonka
Miért is?

FSpofon
nem lesz sokkal több mondat az egészben a kép alapján 😄

Arab money

bélanéni
Eddig majdnem mindenki azt írta, hogy nem szeretne elmenni egy ilyen éjféli nyitásra, tehát biztos hogy az SC közösség nem annyira gáz. <#beka2>

Hi Sheltem!! Mi a bajod a magyar kézikönyvvel? Az angolt is megérteném, de így nem kell annyit "agyalni" <#zavart2>. Most az a félrefordított 100-120 mondat, Istenem...

Ne haragudjatok meg, hogy ezt mondom, de én már azokból is ilyen elvont figurákat nézek ki, akik gyûjtõi kiadásban rendelték meg a játékot 😊
Sheltem
Szia bélanéni <#law>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

antgecc
Na, errõl beszéltem... Nekem ilyenek közt megjelenni égõ. Szarul érezném magam a sok nyomorék közt. Jobb hasonlatot nem találok.

És BEAST szerint még õk éreznék szarul magukat miattam... hát... váljék egészségüre 😊

Sose értettem, hogy a játék szeretete miért egyenlõ rengeteg esetben az igénytelenséggel.

Bár én is úgy gondolom, hogy az sc közösség azért ennyire nem lehet gáz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
Ez a verekedõs játékos nagyon ott van.
"...a stratégiai játékokat meg lehet játszani napokig, hónapokig, HETEKIG..."
Ez így jó sorrend, talán ezért nem való neki a stratégia. <#eljen>

Sheltem
Nem ?
Starcrafttal lehet csak igazán függni......

Carbonka
Ezért gondolom normálisabb emberek lesznek ott.

Carbonka
úristen 4:27-tõl milyen nyomorékok vannak ott. Ezért már megérné elmenni hogy ott röhögjek a sok kockán. Bár starcraftal nem lehet annyira függni. 😄

5c0rp330n
mondjuk sztem starcraft celkozonsege egeszen biztosan sokkal ertelmesebb/normalisabb ennel, hiaba van most szethype-olva a dolog.

Sheltem
Dekomoly ez a videó baz 😊
Lehet mégse nekem való az éjféli nyitás? 😊

5c0rp330n
egyebkent itt van 2 angol oldal aki erintett: shopto (34.85 gbp + 3.5 gbp szallitas=jelenlegi arfolyamon 13 264 huf, itt lehet paypal-el is fizetni)
vagy game (34.99+2.9=37.89 gbp=13 105 huf, itt csak bankkartyaval lehet fizetni)
mindket helyrol kb 3, max talan 5 munkanap alatt szokott ideerni a cucc..
egyebkent baszott dragan adjak meg kint is a cuccot, meg soha nem lattam ilyen draga pc-s jatekot.

TurboX
kb. 1x fogom látni a borítót, mikor elolvasom a rajta található kulcsot, aztán landol a fiókba. nekem mind1 csak magyar szinkron ill. ingém szöveg ne legyen alatta mert attól már én is hányok

#11294:atyavilág..
5c0rp330n
detto. arrol nem beszelve, hogy angliabol kiszallitassal egyutt olcsobban itt van mintha elmennek erte az 576-ba. nem csoda hogy evek ota minden jatekomat kintrol rendelem, amig angliabol olcsobban ideszallitjak a hazam ele, ne is varjanak mast.

FSpofon
magyarok ugyanakkor

csak azért baromság éjféli nyitásra menni mert nem zárnak be ha elmegy a tömeg, így 2-tõl kezdve bármikor fél perc alatt meg lehet venni pár órás sorbanállás helyett
de akinek az kell hogy elsõként próbálja beütni a cd kulcsát a lehaló bnet oldalon, menjen csak 😄

Arab money

Smuge
Teljes mértékben egyetértek veled. Ezért is lehet, hogy UK-ból rendelem meg.

Sheltem
Nekem amúgy egy bajom van a megvétellel:

"A játék normál változata várhatóan magyar borítóval és kézikönyvvel jelenik meg."

És ez nálam komoly negatívum(fõleg amilyen "igényes" fordítások szoktak lenni...).
Emiatt lehet jobb lenne külföldrõl rendelni/hozatni ismerõssel.

antgecc
<#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sheltem
Igazad lehet, 2-5 percnyi kellemetlen érzést nem ér meg... Én kérek elnézést.

BEAST
Ilyen hozzáállással lehet inkább õk éreznék szarul magukat a közeledben, jobb is ha nem mész.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

antgecc
Nem érdekel ki lát meg, én érzem szarul magam <#ravasz1>

Sheltem
Engem soha nem érdekelt az ilyesmi 😊

Ilyen erõvel lanparty-ra se menj soha ott is olyan arcok vannak.
Jahogy ez az utcán van ahol más is meglát köztük? Erre igen nagy az esély éjfélkor 😊

TurboX
antgecc
Hát kiindulva abból, hogy a wow-ot is milyen arcok vették nyitáskor... én nem égetném magam velük 😊

TurboX
sokat amúgy sem kell várni mivel még az aznapi kiszállítás biztosított ergo mire felébredsz jobb esetben már kopog a futár. ám, a gémsztárosok tuti kint lesznek forgatni, elképzelem az éppen arra kolbászoló éjjeli baglyok arcát mikor meglátják a tömeget egy cd bolt elõtt "wtf?"

#11282: <#schmoll2>
Sheltem
Én megmondom õszintén elmennék az éjféli nyitásra. Nem azért mert "kocka" lennék sem azért mert nem tudok várni(szerintem itteni bétások közül én játszottam legkevesebbet a játékkal), egyszerûen soha nem voltam még ilyenen és lehet egy fílingje elsõk között kézben tartani egy BLIZZARD játékot, azok közül is a legjobb fajtából.
Egy örök(!) emlék lenne. Sajnos azonban hiába vagyok Pesti k*rvára nem tudom hogy jutnék haza 😊 Éjfél után nem igazán megy semmi max a metró...
Ha lenne kocsim kivenném a részemet az "élménybõl" az tuti. Ha már pesti az ember használja ki...így sajnos kimaradok ebbõl.

ui.: Mekkora lenne beözönleni a tömeggel és kérni a "Mesterlövész" c. egyik legszarabb játékot? Aztán meglepett arcú eladónak annyit mondani: Najó csak vicceltem 😉

MrStokes
Nem szeretitek ha tukrot tartanak eletek? 😛

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TurboX
nálam is valami hasonló van😊
antgecc
Úúúú, inkább ne, én lejövök az életemrõl, mikor meglátom milyen kockaface-ekkel játszok együtt 😊

TurboX
áá õk szeretnek sokáig aludni

tényleg, ha valaki merõ véletlenségbõl éjfélkor a múzeum körútnál jár az adott idõpontban (😊 lõjjön már 1-2 shotot, kíváncsi lennék a kígyózó sorra és az ahhoz tartozó arcokra

a béta viszont igazán kezdõdhetne már, kockulni akarok!
nem tudjatok veletlenul, hogy az 576 kbyte boltjaiban is lesz ejfeli nyitas, mint a cdgalaxisnal?

igen azt tudom alapból be van állítva 😊