StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel egységesen magas az összes kiskereskedõnél az ár ezért feltételezhetõ, hogy nem valami országos összeesküvésrõl van szó, hanem a magyar disztribútor adja magas áron a játékot a kiskereknek, akinek az árképzése pedig nem éppen önkényes, a kiadótól, vagyis a Blizzardtól függ, ha a Blizzardnak nem felelne meg másnak adná el az országos terjesztési jogokat, az se lehetetlen, hogy ez eleve egy pályázaton dõl el, aminek része az árképzés.
De ha van is szabad döntési joga az árról az országos disztribútornak akkor se igaz az, hogy a magyar boltok lennének a "férgek". Persze az ember alapvetõen szereti azt hibáztatni, akivel közvetlenül kapcsolatba kerül (lásd még? telefonos ügyfélszolgálatokkal üvöltözõk), de egy szoftver hosszú utat jár be, mire kikerül a boltok polcaira.
r4pt0r:
A Blizzard és az Activision nem ugyan az a cég. Van egy úgynevezett holdingtársaság, az Activision Blizzard, amely összefogja az Activisiont és a Vivendit, de ez nem teszi egyenlõvé õket. Például az egyik játékon csak az Activision, a másikon csak a Blizzard logója szerepel. Ez persze csak a fejlesztõt is jelentheti, de a wikipedián ellenõrizhetõ a kiadó neve is akár.
azt meg ketlem hogy tobb sc2 fog fogyni mint wow es az aktualis kiegeszitoi, azoknal meg sem volt ilyen magas arfekves, szoval ez az eszmefutattas is fura, ha igy lenne.
viszont teny hogy dragabb, mint az varhato lett volna. de ne felejtsuk ez nem egy singleplayer jatek (van olyan resz is persze😛) supporttal meg nem lesz gond kesobbiekben sem.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
És oroszban sem lesz havidíj.
És nem érted a komment lényegét, mind a 2 game kiadója ugyanaz, ugyanannyiba kerül, de itthon már drágább.
Vagyis mivel nagy számú vásárlás várható rátettek még egy kis pluszt, szerintem erre akart célozni FSpofon.
Nekem egyelõre eszem ágában nincs megvenni a játékot, de attól még szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló, ez egy üzleti vállalkozás, belõtték, hogy milyen áron várható a legnagyobb profit és annyiért forgalmazzák.
Ha jól tudom a ruszkiknál havidíjas modell lesz elsõdlegesen (nevetségesen magas "kiváltási díjjal"), mert nem tetszett nekik az ott megszokott "jewelboxos" 10-20 eurós árusítási rendszer, azzal pedig tisztában voltak, hogy magasabb áron nem sok babér teremne arrafelé.
Kínában pedig összevont havidíja lesz a WoW-val, bár lehet, hogy ezt keverem valamivel.
Egy szó, mint 100, az üzlet az üzlet, szerintem nincs ebben semmi gáz.
féreg magyar boltok jól kihasználják a blizz fanokat.
Arab money
1. Execition pályára rakjatok be 7 protit ellenfélnek.(Persze lehet bármilyen fajt berakni, de a protossokat a legkönnyebb legyõzni, mivel nagyrészt zealotokat és immortalokat csinál, míg a terran marikat és vikingeket, a zerg pedig egy rakás corruptort, ami ellen a BC semmit nem ér, még yamato canonnal se).
2. A játék elején Command Centerbe kell pakolni az scv-ket, majd a szigetre repülni, és massolni a BC-ket, közben pedig a gépek elintézik egymást.
3. Amikor már csak egy gép maradt, és van 8-9 BC, akkor lehet menni támadni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Arab money
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Lassan kifogytak a nyersanaygból az ellenek,mi meg kezdtünk felállni.Végén már zealotot amssoltam,elõtte meg DT-kel támogattam ahánnyal csak tudtam a védekezést...De aztán meglett..A 2 kiirtott allym,felállt,és BCket meg jutákat kezdtek gyártani de nagoyn keveset,9-12 darabokat..Zöld allymat SENKI nem támadta,felmassolt Voidokat,olyan 18dbot 2es dmgfejlesztéssel és lassan sikerült lenyomni õket....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gondolom ez a játék terjedelmes része, zenék, videók, textúrák, a lényegi rész pedig majd valami kisebb 0day patchben fog jönni a megjelenéskor.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
mindenesetre nekem kell a doboz😄
Ingyenesen letölthetõ a teljes StarCraft 2 (Wings of Liberty) Digitális változata! Csak Battle.net account szükséges hozzá!
Telepíteni és aktiválni csak július 27.-étõl lehet (bár efelõl komoly kétségeim vannak, szerintem már elõtte is lehet "telepíteni" és addig valamiféle "aktiválás" is napvilágot fog látni)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
replay
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
C:\Users\User name\Documents\StarCraft II Beta\Accounts\981070\2-S2-1-24799\Replays\Unsaved
A szamok persze masok.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
There is no peace. There is only WAR!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774