StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Nem az a tipikus SC2 kockaarc, nagyon helyes!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Az egész inkább errõl szól: én
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Arab money
V9ykn8_TZL0
btw
egészség > finomság
btw2
egészséges kaja is lehet ugyanolyan finom
Sõt SC2 mellett érdemes igazán <#eljen>#eljen>
SMS értesítõnek bízom benne, hogy a Zerg-es bugyogást tetted be, az a buli.
Köszi a feltöltést, este sör+chips bekészít <#taps>#taps>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Itt pedig a StarCraft 2 betûtípusa (minden ékezetet támogat - anno a WarCraft III-nál ez probléma volt):
http://data.hu/get/2762112/EurostileExt-Med.ttf
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem mondom, gyönyörû, de kissé rövidke. A játékra szinte ki sem tér. Legalább a sztorit összefoglalják.
Itt vannak új replayek esetleg, ha nem ismernéd.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Dátumátállítás után sem hajlandó, mert még nem jött el az ideje! <#idiota>#idiota>
Net nélkül pedig a telepítõ sem indul el (gondolom a netrõl nézi a dátumot)...
Bár 27.-e után ilyen ez már nem lesz probléma!
Jöhet minden 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Korábbi replay-ekkel a következõk történnek véletlenszerûen:
- kiírja, hogy a replay olyan klienssel készült, ami már nincs támogatva
- kiírja, hogy hiányzó komponensek miatt nem lehet lejátszani
- betölti a replay-t, elindul a zene, de kép nincs
Elõre is köszi!
Hihtetlen frusztráló az MMM drop. 😊 Xel Nagából láttam hogy jön. Elementem az expemhez, mert arra repült 5 dropship. De a 6. érzékével a ködben irányt váltott, kikerült és a mainra bejött lehetetlen szögben, úgy hogy 2 pylon figyelt a széleken. Mire befurakodtak a prot unitjaim fullra a fél bázisom eltûnt.
V9ykn8_TZL0
Steppes of War, zerg(én) vs terran(õ).
Scoutolom, 2 barrack, 2 factory, 1 starport. MMM+siege+thor. Kijön a natural mellé, már kinnt várja egy tucat baneling a föld alatt. Pont elötte megáll. Nem küldöm rá, majd ha megindul, illetve közelebb jön elõkapom õket. Fasor mögött rengeteg hydra, infestor, ling. Infestorral szopatom kicsit, dobálom a marineok nyakára a tojásokat, siege-ek lövik a marinokat, röhögök. Elbaszok egy T hotkey-t, helyette R lett, kijönnek az infestorok föld alól, 2-3 lövésre megborul mind. Nemgond, rakás money van, jönnek az újabbak. Hozok vagy 8 corruptort is, kell majd a lord. Negyedik hatch kerül le goldhoz, neki 1 exp-e van és be van szorítva. Közbe persze harassolgatok mutával. Mainen elfogy a mineralja, 1 bázisról szed. Röhögök a markomba, mondom ez simán megvan. Nálam 200/200, lordot nem birok csinálni. Sebaj... majd késõbb, ha kell.
Erre látom térképen jó nagy ívben elkerül és droppol a bázisomra egy kissebb adag MMM-el. Bázisomon semmi. 1 spore crawler nem csinál csodát. Mekkora egy fasz vagyok, gondolom magamba. Hydrák go vissza. Na, de csak a fele ment, mert a másik fele arrébb állt és nem kaptak targetelést. Ismét fasz vagyok. Hydrák leküldik a droppoltakat. Képernyõ a bázisomon. Mit látok térképen? A main csapata túlment a banelingeken. 10-20 percig vártam arra, hogy beleszaladjanak, erre misselem! Na itt elpattant a húr. Unburrow, gurulás a nyakukba. vagyis akartam volna a nyakukba, de missclick és elgurul a csapata mellett, ami röhögve szétlövi a melléguruló banelingeket. A maradék hydrát szintén könnyen szétlövi siege-ekkel. Corruptorokat középen hagytam, gyorsan szétlõtték a thorok, már lordot se tudok csinálni. Maradt egy marék muta, amit el is felejtettem használni. De mi a szart csináljak velük 3-4 thor ellen?
GG-t se nyomtam, mert épp vergõdtem az idegtõl, csoda, hogy a monitort nem vágtam a falhoz. Szánalmas tudom, csak röhögnék azon, aki így kiakad egy játékon, de nem tehettem róla, kijött.
Mindezt éjjel 1kor, lefekvés elött, egy nyerés reményében, hogy jól aludjak. Na, még legalább fél 1 óráig nem aludtam utána (+ éljen a meleg).
A nyerés annyira sima lett volna, ha nem vagyok ekkora istenverte balfasz!
Mi kellett volna?
Egy rakás roach föld alatt alájuk mászva, banelingeket ráereszthettem volna, miközben fenntrõl kapják a fungalt az infestoroktól. Közbe 1-2 mind controll a thorokra, a maradékot pedig a hydrák és lingek elintézték volna.
Tojás dobálás közbe szintén mehettek volna a banelingek. Utána még pár infested terran és hydra megint elég lett volna. A tucat muta hab lett volna a tortán.
Droppolhattam volna a bázisára is még a muta harass elött, nem volt semmi légvédelme a main mellett.
Be volt szorítva, mindenre volt counterem, végig láttam mit csinál. És így elbaszni.... epic fail <#falbav>#falbav>
Oroszban nem havidíj lesz hanem meg lehet venni egy 120 napos és egy 365 napos verziót és ezt lehet felupdatelni a teljes játékra.
Olyan pro replay-ek kellenének, ahol vannak júl. 15-tõliek.
Errol tudsz vmi hirforrast adni pls?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Játszani már nem akarok a végleges megjelenéséig, de replay-t elnézegetnék még sokat addig <#vigyor>#vigyor>
De igy se adta konnyen magat, az utolso parasztig ujra kezdte.