StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
En maradnek a Steelpad mellett es az Sc-s egerpadot meg kitennem vhova disznek, masra ugysem lesz jo szvsz.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

antgecc
Rally pointot hogy tudok kijelölni?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
Az igaz, hogy CDG-nél SC2 mellé a plusz ajándék egy SC2-s egérpad? Ez jól jönne, csak kérdés, Steelpad Qck minihez képest milyen lesz a minõsége, mert annak nagyon jó.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Ki ez, Brad Pitt kigyúrva? <#idiota>
Nem az a tipikus SC2 kockaarc, nagyon helyes!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sippie
Hali! Lehet tudni hogy lesz-e demó a játékból a megjelenés elõtt? illetve a use map settings mód megmarad multiban, és lehet majd egyedi pályákat kreálni mint az elsõ részben?
antgecc
Gondolom félig-meddig humor akart lenni, de elárulom soha nem voltam kövér és nem vagyok hízásra hajlamos.

Az egész inkább errõl szól: én

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

FSpofon
jah baromi finom lehet porokat meg tablettákat enni meg szúrni a seggedbe az egészséget 😄

Arab money

Davidus
de nem baj, mert ha jön majd a zombi holokauszt, és nem lesz mit enni, mert a bevásárló központok tele lesznek zombikkal, akkor majd én egy mangróve gyökérrel is elleszek napokig! az "ehetek mindent és nem hízok" brigád meg meghal 2 nap alatt

V9ykn8_TZL0

Davidus
ez én vagyok😄

V9ykn8_TZL0

mar ertem miert ilyen koversegphobias antgecc 😄 biztos o olyan fajta hogy megeszik egy zsemlet es hizik tole 5kilot, lehet kover votl valaha es most minimal kajakat kell egyen hogy formaban maradjon, aztan aki kover azt meg azert utalja mert irigykedik ra, hogy o finomakat ehet 😄

antgecc
na megint offolunk, bár én kezdtem, sorry

btw
egészség > finomság

btw2
egészséges kaja is lehet ugyanolyan finom

bélanéni
Azért SC2 mellett érdemes gondolni az igazi sportokra is.
Sõt SC2 mellett érdemes igazán <#eljen>

FSpofon
te aztán sok finomságot ehetsz életedben 😄

Arab money

antgecc
okéj <#worship>

mar akinel

bélanéni
Figyu, itt nem liter- és kilószámról volt szó, néhány korty + néhány falat. Én napi szinten sportolok, ennyit megengedek magamnak. Egy gramm zsír nincs rajtam, ha szabad ilyen nagyképû dumát itt lejteni.

antgecc
csinál sok zsírt, éljen!

bélanéni
lol
SMS értesítõnek bízom benne, hogy a Zerg-es bugyogást tetted be, az a buli.

Daell Drow
En is csak egy kicsit varom, mar a csengohangokat is kicsereltema telefonon. <#idiota>
bélanéni
Ezt hadd döntsük el majd mi 😊
Köszi a feltöltést, este sör+chips bekészít <#taps>

berlinboy6329
Nem érdekes ez,rohadt uncsi:

Close_Match

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bélanéni
"Kicsit" várom már ezt a game-t <#idiota>

bélanéni
...júl. 15-e elõtti replayeket...

bélanéni
Ez jó lesz, köszi, kíváncsi vagyok, júl. 15-ei replay-eket lejátsza-e.

TBTPumpa
Igen abból vannak!
Itt pedig a StarCraft 2 betûtípusa (minden ékezetet támogat - anno a WarCraft III-nál ez probléma volt):
http://data.hu/get/2762112/EurostileExt-Med.ttf

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

bélanéni
Ennyi a kézikönyv?
Nem mondom, gyönyörû, de kissé rövidke. A játékra szinte ki sem tér. Legalább a sztorit összefoglalják.

Mikiller
Szterintem hagyd a fenébe a régieket, mert úgyis más már a játék abból a szempontból, hogy pl.a build idõk megváltoztak azóta.
Itt vannak új replayek esetleg, ha nem ismernéd.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

TBTPumpa
Telepíteni sajnos még nem lehet...
Dátumátállítás után sem hajlandó, mert még nem jött el az ideje! <#idiota>
Net nélkül pedig a telepítõ sem indul el (gondolom a netrõl nézi a dátumot)...
Bár 27.-e után ilyen ez már nem lesz probléma!

bélanéni
Egyébként ezeket honnan szeditek, a letölthetõ teljes kliensbõl?

bélanéni
Látom jönnek a csemegék szépen lassan.
Jöhet minden 😊

ProGabe
a teljes manual pdf-ben 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TBTPumpa
Ha valakinek igénye van rá feltöltöm a teljes kézikönyvet is!

TBTPumpa

Aradebil2
phase1 replayeken nem lehet nézni,elvesztek örökre

bélanéni
(az elsõ mondat természetesen kérdés volt)

bélanéni
Valaki tud megoldást arra, hogy korábbi replay-eket normálisan lehessen nézni a legújabb klienssel.
Korábbi replay-ekkel a következõk történnek véletlenszerûen:
- kiírja, hogy a replay olyan klienssel készült, ami már nincs támogatva
- kiírja, hogy hiányzó komponensek miatt nem lehet lejátszani
- betölti a replay-t, elindul a zene, de kép nincs

Elõre is köszi!

unknown nick
"Erre látom térképen jó nagy ívben elkerül és droppol a bázisomra egy kissebb adag MMM-el."

Hihtetlen frusztráló az MMM drop. 😊 Xel Nagából láttam hogy jön. Elementem az expemhez, mert arra repült 5 dropship. De a 6. érzékével a ködben irányt váltott, kikerült és a mainra bejött lehetetlen szögben, úgy hogy 2 pylon figyelt a széleken. Mire befurakodtak a prot unitjaim fullra a fél bázisom eltûnt.

Davidus
link elcsúszott. a jobb alsó sarokban van😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
antgecc
Nah, ezt el kell mesélnem. Ilyen még nem volt velem, hogy ennyire megharagudjak a játékra vagy inkább magam balfaszságára... Legalábbis nem emléxem ilyenre.

Steppes of War, zerg(én) vs terran(õ).
Scoutolom, 2 barrack, 2 factory, 1 starport. MMM+siege+thor. Kijön a natural mellé, már kinnt várja egy tucat baneling a föld alatt. Pont elötte megáll. Nem küldöm rá, majd ha megindul, illetve közelebb jön elõkapom õket. Fasor mögött rengeteg hydra, infestor, ling. Infestorral szopatom kicsit, dobálom a marineok nyakára a tojásokat, siege-ek lövik a marinokat, röhögök. Elbaszok egy T hotkey-t, helyette R lett, kijönnek az infestorok föld alól, 2-3 lövésre megborul mind. Nemgond, rakás money van, jönnek az újabbak. Hozok vagy 8 corruptort is, kell majd a lord. Negyedik hatch kerül le goldhoz, neki 1 exp-e van és be van szorítva. Közbe persze harassolgatok mutával. Mainen elfogy a mineralja, 1 bázisról szed. Röhögök a markomba, mondom ez simán megvan. Nálam 200/200, lordot nem birok csinálni. Sebaj... majd késõbb, ha kell.

Erre látom térképen jó nagy ívben elkerül és droppol a bázisomra egy kissebb adag MMM-el. Bázisomon semmi. 1 spore crawler nem csinál csodát. Mekkora egy fasz vagyok, gondolom magamba. Hydrák go vissza. Na, de csak a fele ment, mert a másik fele arrébb állt és nem kaptak targetelést. Ismét fasz vagyok. Hydrák leküldik a droppoltakat. Képernyõ a bázisomon. Mit látok térképen? A main csapata túlment a banelingeken. 10-20 percig vártam arra, hogy beleszaladjanak, erre misselem! Na itt elpattant a húr. Unburrow, gurulás a nyakukba. vagyis akartam volna a nyakukba, de missclick és elgurul a csapata mellett, ami röhögve szétlövi a melléguruló banelingeket. A maradék hydrát szintén könnyen szétlövi siege-ekkel. Corruptorokat középen hagytam, gyorsan szétlõtték a thorok, már lordot se tudok csinálni. Maradt egy marék muta, amit el is felejtettem használni. De mi a szart csináljak velük 3-4 thor ellen?

GG-t se nyomtam, mert épp vergõdtem az idegtõl, csoda, hogy a monitort nem vágtam a falhoz. Szánalmas tudom, csak röhögnék azon, aki így kiakad egy játékon, de nem tehettem róla, kijött.

Mindezt éjjel 1kor, lefekvés elött, egy nyerés reményében, hogy jól aludjak. Na, még legalább fél 1 óráig nem aludtam utána (+ éljen a meleg).

A nyerés annyira sima lett volna, ha nem vagyok ekkora istenverte balfasz!

Mi kellett volna?
Egy rakás roach föld alatt alájuk mászva, banelingeket ráereszthettem volna, miközben fenntrõl kapják a fungalt az infestoroktól. Közbe 1-2 mind controll a thorokra, a maradékot pedig a hydrák és lingek elintézték volna.
Tojás dobálás közbe szintén mehettek volna a banelingek. Utána még pár infested terran és hydra megint elég lett volna. A tucat muta hab lett volna a tortán.
Droppolhattam volna a bázisára is még a muta harass elött, nem volt semmi légvédelme a main mellett.

Be volt szorítva, mindenre volt counterem, végig láttam mit csinál. És így elbaszni.... epic fail <#falbav>

Valóban Korea, de ez részlet kérdés, és nem a WoW ingyenes. 😛

Oroszban nem havidíj lesz hanem meg lehet venni egy 120 napos és egy 365 napos verziót és ezt lehet felupdatelni a teljes játékra.

bélanéni
Amit adott valaki linket 1-2 napja, az jó, csak júl. 15. vagy késõbbi replayek kellenének, korábbiakat vagy nem játsza le a jelenlegi kliens vagy fekete kép fogad.
Olyan pro replay-ek kellenének, ahol vannak júl. 15-tõliek.

Rage47
http://starcraft2.hu/2010/06/24/starcraft2-hirek-koreabol/
MrStokes
Kinaban ingyenes lenne a WoW? Nagyon meglepne.
Errol tudsz vmi hirforrast adni pls?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Miert nem jok a prok letoltheto replay-ei?

MrStokes
De szarul csinaljak, mert van olyan netes uzlet, ahol a black ops is 14e atszamolva! 😄

Aradebil2
kedvencem: steppes,pvz,scoutolom,látom,hogy expel még pool elõtt,jóhogy megpróbálom ki 2gw-zni,erre õ van felháborodva...<#szomoru1>

bélanéni
Replay-eket akarunk, jó sokat! 😊
Játszani már nem akarok a végleges megjelenéséig, de replay-t elnézegetnék még sokat addig <#vigyor>

Daell Drow
Jelentem 5 probalkozas utan sikerult lenyomnom 7 insane al-t FFA-ban. <#vigyor2>
De igy se adta konnyen magat, az utolso parasztig ujra kezdte.
Hegi90
wow, érdekes taktika 😄
ha gondolod majd játszhatnánk egy 1v1-et.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S