StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Igazi stresstestet nem is tudtak nyomni mert mindig valami gond van.
Thank you for this report, we are aware of the issue and are currently working on a fix. Unfortunately we can't say when this will be resolved and I apologise for the inconvenience caused!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"File not found"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
MJ rulz Pink Team The Only One
V9ykn8_TZL0
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
250mm Strike Cannons can no longer deal damage to hidden targets.
Barracks build time decreased from 65 to 60 seconds.
Bunker build time decreased from 40 to 30 seconds.
Canceling morphing Banelings now returns 75% of the cost like other morphing Zerg units.
Hellion range reverted from 6 to 5.
Reaper build time decreased from 45 to 40 seconds.
Zealot build time decreased from 38 to 33 seconds.
jah és,DOTA a láthatáron,új hangok: New sounds: "headshot", "first blood", "ganked!", "green", "red", "GG", "locked", "goal!", "left", "T", "Z", and much more ... juhu mi lesz itt😄
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1. Terran
Volt kb.4 zealot - -om, amikor megjelent 1 marine a feljáron, mentem utána, és láttam, hogy a feljáróm alján bunkerek + marauderek vannak; 2 - 2 db.
Visszamentem, nem jött utánam, közbe készült void, stalker 3 db, plusz épült a robotics
Közbe felnézett, néha betámadott, de egyre sûrûbb lett a tömeg a lejáróm alján, voidokkal próbáltam kimenni, nem jött össze, közben 3 reaperrel a másik oldalról felugrott, de pechjére volt ott egy void, az megette õket, közben elkészült pár stalker, zealot, "golyó", 1 db immortal, + 3 (!) Colossus, akkor már jöttek vikingek is, de a stalkerek visszaverték õket, ezután mivel fenn már nem volt hely, lementem a földszintre a szomszédokhoz, hát a colo - k szépen sugarazták a népet + bunkereket, aminek visszavonulás lett a vége részérõl, igaz a 3 colo eldõlt, de maradt 1 immortal 6 stalker, 4 zea; ezekkel hazakísértem, és gg lett
2. Protoss
Kezdésem ugyanaz, közbe a felderítõ probe - ja benézett, volt 4 zea, 3 stalker, 1 golyó, mikor megjelent 10 stalkerrel, a mákom, vagy bámulatos elõrelátásom volt az oka, hogy túléltem ezt a támadást, mert mire feljöttek, addigra az elsõ colossus megnövelt lövéssel, pont elkészült, és el is döntötte ezt az ütközetet, nem telt bele 2 perc , megint ott volt vagy 7-8 stalker , na mondom ez "warpol" valahol a közelben, miután ezeket is levertem, észrevettem a pylon -t a feljárómtól nem messze, ezt szétvertem, megvártam míg elkészül - addigra már 2 helyrõl gyártva - 2 db colossus + volt 6 stalker + 4 zea, ezekkel elindultam feléje, a 3 coloval felléptem hozzá, hogy mi a p ...cs van ? , jött egy marék stalker, visszaléptem, eljött a széléig velük, blinkelni nem tudott, mire kapcsolt az én stalkereim + a 3 colo megsütötte õket, utána felmentem, és be is írta, hogy gg ...
Jó meccsek voltak, nem voltak pro - k egyik oldalon sem, az átlag APM 30 volt, de mégis jól szórakoztam, és mindkétszer nyertem