StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
omg...
Letörlöd a játékot.
Felmész ide.
Letöltöd a klienst.
ÉS azt telepíted.

Maak
mit kell csinaljak ahhoz, hogy a phase 2-ben is tudjak jatszani a betaval?accomhoz hozza van adva megsem enged be a megadott e-maillal a jatek mert kiirja, hogy nincs hozzaadva a battlenetes accomhoz a gama...valaki pls help mert agybajt kapok ettol mar

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

unknown nick
Blizz mindig szarul kezd. Emléxem Dio2-ben nem lehett játékot kreálni megjelenés után. Ment a pankráció a játékosz szobákért 😊 Azóta mondjuk elvben fejlõdött a blizzard. De olyan alap balance dolgokat, amit 2 hónapja le kellett volna tesztelni, most vezet be.

Indulás elött 2 héttel elég gáz igy.
Igazi stresstestet nem is tudtak nyomni mert mindig valami gond van.
erasmus4
De az volt, csak most javult meg, hogy lejátszottam egy custom game-t

Daell Drow
lepjel ki, es ujra jelentkez be akkor mar nem lesz bugos.
erasmus4
Nekem megy csak az a gond hogy quick mathcet nem tudok nyomni ahol választanám 1v1, 2v2 stb, meg hogy mivel legyek nincsen semmi... csak custom game van

Daell Drow
Mar jo a bnet, lehet menni jatszani.
Aradebil2
közben megtaláltam,szokásos bullshit,kiadás után is ez lesz nézzétek meg...érdekes amcsi szeróknak sosincs semmi bajuk

Aradebil2
ez mikori?

ProGabe
Hi all,

Thank you for this report, we are aware of the issue and are currently working on a fix. Unfortunately we can't say when this will be resolved and I apologise for the inconvenience caused!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

HeadHunter86
Most sehogy se indítható a BETA? Mert tolnám kicsit 😊

Szerintem egyszerüen rossz az a modul ami kiválaszt egy neked megfelelö szintü ellenfelet. Az utobbó 3 napban csak vesztek mióta vége a placement nek. Visszanézve egyáltalán nem egy súlycsoport vagyok akikkel összerak.
Rage47
de miért volt könnyebb játszani az elsõ fázisban? azt hittem most még könnyebb lesz, mert sokan kiesnek a ritmusból, erre 2x nehezebb ellenfelekkel kerülök össze, mindenki jobban játszik :S
HeadHunter86
Most már engem is visszadob a login-be.

Van patch? na remélem a vespene gejzir hiányzó textúráját is kijavították. Azt hiszem csak az újabb vga-kon jön elõ (nekem pl. geforce260GTX).
HeadHunter86
Nekem leszedte a 15 megás update-t. De jelszó beírása után jönne az avatarom, meg a nevem és hogy mikor voltam utoljára online, na most ott se a nevem nincs, se az avatarom, se semmi. Nyomok egy ENTER-t és semmi se történik :S

Rage47
<#wilting>
ProGabe
"login screen plays Protoss and doesn't like Terren buffs didn't u know? " XD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aradebil2
nekem csak loginig😊

csuszi
nekem kilép teljesen, asztalig.

MJ rulz Pink Team The Only One

ProGabe
jelszó beírása után visszadob loginhez

ProGabe
nem lehet letölteni a klienst :S

"File not found"

csuszi
login elõtt kilép a játék, másnál is?

Aradebil2
üress accra se lehet új profil kreálni...

Aradebil2
heh fórumon azt írják reinstall segít..nah azt már nem

MrStokes
Mindenesetre jol idozotetted! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Aradebil2
szerver van,már csak belépni nem lehet😄

sith7
Arra nem volt sem idõ, sem pénz, hogy még arra is gyúrjak a void, meg a colossus mellett, meg eszembe se jutott, hogy csináljak, mivel 2 ütés után odaradarozott volna, és mentek volna a lecsóba a DT - k ...

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Rage47
sztem igen
Hegi90
😄DDDDDDDDDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ProGabe
szabadnapot vettem ki mától, szóval nem reménykedjetek: a héten már biztos nem lesz bnet <#zavart2><#idiota>

Aradebil2
ezentúl minden szerdán amikor wowot lelövik,lelövik eu szerót is?...

unknown nick
Bár otthon lennék :o

Nektek se megy a Bnet?

csuszi
meg a ling rusht is könnyebb fogni. 2z vs 1t1p nél ha a 2 zerg ling rushol eddig gg nem lehetett fogni.

unknown nick
Az a Zealot build time, ha igaz nagyon jó lenne. Pont annyin múlik, hogy kis mapon szépen lazán besétál egy gyorsabb BO-s terra.

Aradebil2
igen?én csak arról hallottam,hogy dolgoznak rajta,de h blizz adja ki azt eddig nem tudtam..kiv leszek a minõségére.vagy lehet h ez lesz icefrog új projectje a valve-val?😄

Davidus
Blizzconon mondták hogy lesz egy hivatalos Blizzard DotA map amit majd a mepmékerek fejlesztgethetnek tovább

V9ykn8_TZL0

antgecc
Mijaza dota?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Az SC2Allin1 nem mûködik többet? Replayt akartam nézni vele, amíg nem megy így reggel a Bnet, de nem mûködött, pedig felraktam a legfrissebb verziót is.

A Terran "kitelepülését" támadhadtad volna Dark Templarokkal, már ha nem voltak ott turretek.

Aradebil2
új peccs,rájöttek kicsit elcseszték a balanszot,de azért ez megint terra buff a f*xomat,eddig még nem kaptam elég bunki rusht?...

250mm Strike Cannons can no longer deal damage to hidden targets.
Barracks build time decreased from 65 to 60 seconds.
Bunker build time decreased from 40 to 30 seconds.
Canceling morphing Banelings now returns 75% of the cost like other morphing Zerg units.
Hellion range reverted from 6 to 5.
Reaper build time decreased from 45 to 40 seconds.
Zealot build time decreased from 38 to 33 seconds.

jah és,DOTA a láthatáron,új hangok: New sounds: "headshot", "first blood", "ganked!", "green", "red", "GG", "locked", "goal!", "left", "T", "Z", and much more ... juhu mi lesz itt😄

sith7
Replay nézés közben mgnyomod az M gombot

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

2v2 ben meg sokszor 2-3 ligával felettivel rak össze. Értem én hogy béta de ez volt pont az egyik kiemelt uj dolog hogy egyforma eröseket rak össze.
3v3 ban sokszor van az hogy a 3 legjobb vs 3 legrosszabb. Ilyenkor kb 10 perc alatt vége is van. Nem értem hogy lehet ekkora különbség egy csoporton belül.
gondolom megnezte a replayben.

Hegi90
APM-et is kiírja valahol? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sith7
Toltam 2 meccset 1v1 - et; én mindig protoss vagyok

1. Terran
Volt kb.4 zealot - -om, amikor megjelent 1 marine a feljáron, mentem utána, és láttam, hogy a feljáróm alján bunkerek + marauderek vannak; 2 - 2 db.
Visszamentem, nem jött utánam, közbe készült void, stalker 3 db, plusz épült a robotics

Közbe felnézett, néha betámadott, de egyre sûrûbb lett a tömeg a lejáróm alján, voidokkal próbáltam kimenni, nem jött össze, közben 3 reaperrel a másik oldalról felugrott, de pechjére volt ott egy void, az megette õket, közben elkészült pár stalker, zealot, "golyó", 1 db immortal, + 3 (!) Colossus, akkor már jöttek vikingek is, de a stalkerek visszaverték õket, ezután mivel fenn már nem volt hely, lementem a földszintre a szomszédokhoz, hát a colo - k szépen sugarazták a népet + bunkereket, aminek visszavonulás lett a vége részérõl, igaz a 3 colo eldõlt, de maradt 1 immortal 6 stalker, 4 zea; ezekkel hazakísértem, és gg lett

2. Protoss
Kezdésem ugyanaz, közbe a felderítõ probe - ja benézett, volt 4 zea, 3 stalker, 1 golyó, mikor megjelent 10 stalkerrel, a mákom, vagy bámulatos elõrelátásom volt az oka, hogy túléltem ezt a támadást, mert mire feljöttek, addigra az elsõ colossus megnövelt lövéssel, pont elkészült, és el is döntötte ezt az ütközetet, nem telt bele 2 perc , megint ott volt vagy 7-8 stalker , na mondom ez "warpol" valahol a közelben, miután ezeket is levertem, észrevettem a pylon -t a feljárómtól nem messze, ezt szétvertem, megvártam míg elkészül - addigra már 2 helyrõl gyártva - 2 db colossus + volt 6 stalker + 4 zea, ezekkel elindultam feléje, a 3 coloval felléptem hozzá, hogy mi a p ...cs van ? , jött egy marék stalker, visszaléptem, eljött a széléig velük, blinkelni nem tudott, mire kapcsolt az én stalkereim + a 3 colo megsütötte õket, utána felmentem, és be is írta, hogy gg ...

Jó meccsek voltak, nem voltak pro - k egyik oldalon sem, az átlag APM 30 volt, de mégis jól szórakoztam, és mindkétszer nyertem

Rage47
hogy unatkozhatsz, mikor van beta?😄